آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
سلام دوستان رام رسمی Moto C Plus x1723 با مشخصه رام NRD90M.01.025 رو میخواستم کرک میراکل دارم، خواستم از یه گوشی سالم بکاپ بگیرم، اما چون secure-boot هست، نتونست بکاپ بگیره با چه ابزاری میشه ازش بکاپ گرفت؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 4 پاسخ
- 877 بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم رام اکتیو شده Z10 -STL 100-4 Preactivated رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 0 پاسخ
- 839 بازدید
دوستان این مدلو میخوام اکتیو کنم از پراکسی هم استفاده کردم ولی همچنان مشکل اکتیو شدن داره
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 1 پاسخ
- 787 بازدید
درود دوستان هنگام روت مشکل بوت لوپ پیدا کردم و نیاز به فلش مجدد دارم لینکی پیدا نکردم اگه دارین بزارین برام ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام تست شده tb3-710i
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به همه>< رام فارسی این گوشی رو میخواستم با مورلوکال فارسی نمیشه ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 587 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این دو مدل گوشی رو دارم که منوی فارسی نداره چند رام مختلف ww گرفتم اما زبان فارسی اضافه نشد در ضمن اینم بگم که رام دانلودی رو از داخل منوی گوشی اپدیت زدم اما منوی فارسی اضافه نشد حتی اخرین ورژن ها لطفا راهنمایی بفرمیایید در ضمن آیا این دو مدل اصلا منوی فارسی دارن با نه باتشکر
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی فوق مشتری خراب کرده بود..دیدم بیس و سریال پریده..اخرین ورژن فلش زدم بیس اومد.. اما سریال صفر هست.. دیاگ هم فعال کردم...گوشی کوالکام هست... هر چی تو نت گشتم qcn براش پیدا نکردم که ریستور کنم... راهنمایی میکنید این مدل چ جوری سریالشو ترمیم کنم
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
با سلام مجبت میکنید qcn براش بزارین
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
خسته نباشید خدمت اساتید و دوستان عزیز Motorola DROID Turbo XT1254 (Verizon) Specifications | Smartphone Zero مدل گوشی turbo droid باش مشخصه های زیر BL : moto-apq8004-70.86 (sha-88bfdfd. 2015-04-06 16:09:43 ) besband : MDM9625_104651.11.05.16.02R QUAK_CUST product/variant : quark XT1254 32gb P4A CPU : APQ8084 ES1.1 device is : locked /VRZ_XT1254_SU4TL-44_44_CFC.xml.zip این رام رو براش گرفتم و با برنامه RSD Lite رام رو میشناسه ولی گوشی رو در هیچ حالتی نمیشناسه در حالت فست بوت هم به عنوان اندروید اینترفیس میشناسه کلن واسه فلش این گوشی باید به چ صورت عمل کرد خیلی گشتم تو نت و سایت های خارجی واقعن چیزی پیدا نکردم ممنون میشم اساتید یا دوست…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 858 بازدید
سلام و درود 1_چرا نوع چیپست طراحی شده حالت وایپ نداره یا خیلی سخته 2_فایل فلش خیلی کم و نادر 3_برای بک اپ pac بهترین راه حل یا باکس چیه 4_فایل زبان تو کدوم گزینه هست وایا قابل ویرایش هستم مانند c3520i 5_اکثرا بعد از فرمت چرا دچار مشکل میشن(روی ارمو صفحه سفید) 6_ایا با برنامه نویسی یا در حالت فست بود راهی برای ریسک کمتر وجود داره برای فرمت یابک اپ بدون مشکل نه با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 669 بازدید
با سلام خدمت دوستان ی این برند برای کاراهایی از قبیل فلش انلاک و ترمیم imei باکس هست ؟ ممنون میشم معرفی کنید
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده سریال رو میخوام چنج کنم کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم.........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 792 بازدید
با سلام گوشی رو ب کامپیوتر وصل میکنم ارم یو اس بی رو گوشی میاد ب شارژر هم وصل میکنم میاد رو ریکاوری روی ارم اندروید خابیده روشن خاموش میشه راه حلی داره درست بشه
آخرین پاسخ توسط tmppeyman, -
- 1 پاسخ
- 841 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده با آندروید8.1.0 میخوام روتش کنم(درضمن میخوام چنج سریال انجام بدم آیا چنج میشه) با برنامه های مختلف تست کردم روت نمیشه کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم ضروریه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 15 پاسخ
- 12.9k بازدید
باسلام ودرود تبلت فوق مشتری آورده مدل k012 روی آرمه اصلا به حالت فست بوت نمیره فلش کنم اگه از دوستان کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط OXEYGEN, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام به دستان عزیز یه تبلت اومده نیاز به روت داره برای نصب گوگل پلی سرویس کینگ روت وی روت رو تست زدم نشد
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 2 پاسخ
- 880 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه همکاران عزیز درخواست فایل userdata و یا loader.sin جهت فرمت سونی مدل ذکر رو داشتم حجم فایل کامل این مدل بالاست و مشتری هم عجله داره ممنون میشم فایل userdata این مدل رو برام اپ کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 872 بازدید
سلام دوستان آموزش روت و فایل های مورد نیاز روت این مدل رو نیاز دارم کسی هست که کمکم کنه؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام دوستان این تبلت دارم رو لوگو است هارد ریست هم کردم حل نشد کسی فایل فلش این مدل داره ممنون میشم alcatel one touch p320x با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 915 بازدید
با سلام دوستان ممنون میشم فایل و آموزش رو قرار بدید .ً@*&،78
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان اگه کسی فایل فلش تست شده داره ممنون میشم لینک بدن یا اپلود فایل کنن با چند فایل مختلف تست کردم با حجم های 168مگ .256 مگ 128مگ با کرک میراکل
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 999 بازدید
سلام من گوشی دارم گوگل اکانت داره تا قسمت دیبایینگ میرم ولی دیباگ فعال نیست اندروید 6.0.1 هست با لانچر هم نصب کردم ولی برنامه multi window side bar نمیتونم نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه باید فلش بشه فکر کنم
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان ممنون میشم اگه کسی داره لطف کنه فقط os7 یا اینکه آخرین ورژنش باشه ممنون
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام مشخصاتش bab18p000fc2 pioneer-main-v6.0 mt8312v با تشکر
آخرین پاسخ توسط amir98,