آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
برنامه Android Tool gpgجهت وایپ راک چیپ والوینر وقابلیت های دیگر دانلود:GPG
آخرین پاسخ توسط SKY000686868, -
- 11 پاسخ
- 4.1k بازدید
دوستان شاید برای دانلود چهار فایل بسیار بپرخید و اخر کار به سایت dlgsm و خرید اکانت برسید اما خدمت شما عرض کنم اینها به صورت دستی ساخته میشوند. که فایل های قدیمی متد ان در فروم های همسایه قرار گرفته اما این متد جدیدتر است چون فایل های جدید را پشتیبانی میکند برای این کار طبق اموزش پیش میرویم 1- برنامه allzip و 7-zip را نصب کنید 2- پسوند md5 را حذف کنید 3- پسوند tar بماند 4-روی فایل در اینجا اندرویید 5 کلیک راست و open 7zip میکنیم با خطا مواجه میشویم ok میزنیم سپس با این محتویات روبرو میشویم سپس extract میکنیم سپس به سراغ برنامه allzip میرویم و new archive را میزنیم و با این محتویات گفته شده جدا میکنیم BOOTLOADER: sbl1 sbl2 …
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 764 بازدید
سلام و خسته نباشید خرمت همکاران عزیز یه نوت4 اوردن برام که هر چند دقیقه ریستارت میشه کار های انجام شده فلش چهار فایل دانگرید از 5.1.1 به 4.4.4و فلش با ورژن 5.1 مشکل هنوز پا بر جاست
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 860 بازدید
NO root, NO bootloader code, NO ADB required Fast and easy unlock in manufacture mode. Unlock, read unlock codes, Read bootloader code for Huawei CDMA Phones : Huawei Ascend B199 Huawei Ascend C199 (C199s also) Huawei Ascend G300C Huawei Ascend G610-C00 Huawei Ascend G730-C00 Huawei Ascend Y300C Huawei C8500 Huawei C8511 Huawei C8810 Huawei C8812 Huawei C8812D Huawei C8812E Huawei C8813 Huawei C8813D Huawei C8813Q Huawei C8814 Huawei C8815 Huawei C8816 Huawei C8816D Huawei C8817E Huawei C8817L Huawei C8818 Huawei Glory G6-C00 Huawei MetroPCS M835 Featured phones: Huawei D51 Discovery Routers: Huawei B315 https://www.dc-unlocker.com/dow…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 969 بازدید
با عرض سلام برا حذف گوگل اکانت فایل بای پس فایل رو رو ی فلش مموری ریختم و زدم الان میخام بازگشت به تنظیمات کارخانه کنم توخود گوشی وقتی میزنم بازگشتو هیچ عکس العملی نشون نمیده چه کنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 850 بازدید
دانلود فایل Download MTK flashtool 1536 zip از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط mohsenft, -
سوال در مورد نحوه تبدیل شماره تلفن از تکست به پسوند قابل قبول برای ایمپورت در اندروید
توسط persian.gsm- 4 پاسخ
- 996 بازدید
با درودو احترام روشهای متعددی برای تبدیل شماره به پسوندهای مختلف موجود بود ولی هیچکدوم کاربرد نداشت بانک شماره رو بصورت تکست خریداری کردم برای ورود به دفتر تلفنم نمیدونم چطوری با روش منطقی به پسوند مورد قبول تبدیل کنمش لازم به ذکره گوگل کنتاکس ایمپورت نمیکنه تبدیل به اکسل کردم ولی چون فقط شماره ها زیر هم نوشته شدن و نام تعریف نشده نمیتونه وارد کنه نه از اکسل نه تکست نه سی وی اس دستور ساخت بیزنس کارت رو هم دارم داخل تکست انجام میشه ولی اونم باید یدونه یدونه اسم و ویرگول و... تعریف کنی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 0 پاسخ
- 577 بازدید
با سلام اینم یه فایل نایاب دیگه که واقعا به دردم خورد اینم امروز رو گوشی زدم بدون مشکل از یه سایت خارجی گرفتم download اینم پسورد:VIKA L1-2_100% ok.By_Bakar Telecom
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 487 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید اینم یه فایل نایاب و تست شده دوستان این فایلها مال گوشیهای هست که بورس بازارن و تو هیچ سایتی همچین فایلهای تست شده پیدا نمیکنید پس قدر این فایلها را بدونید بکاپ گرفتن جای خودش اپلود کردنش هم هست این فایل را من خودم تست کردم part:1 part:2 part:3 part:4 part:5 part:6 part:7
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ابتدا دستگاه رو روت کرده و سپس از این نرم افزار استفاده کنید . =)) *** پیش نیاز .NET Framework این روش رو من به شخصه هنوز وقت نشده تست کنم ولی طبق گزارشات خوب عمل میکنه - کسانی که تست کردن و جواب گرفتن اینجا نتیجه رو اعلام کنند . دانلود ================================================================================================== Monkey Virus Removal Tool 1. Remove Monkey Virus in seconds without any Box, just a USB cable. 2. This Tool auto detects any Android device. Download Link's : Mega : Here 4Shared : Here Media Fire Link MONKEY VIRUS RE…
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
گوشی را به pc وصل میکنید نرم افزار adb را اجرا میکنید کد مربوطه را وارد میکنید گوشی را ریبوت کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 711 بازدید
سلام با این روش شما دوستان میتونید از طریق نرم افزاری که در زیر گذاشتم این دوتا ویروس رو از طریق کامپیوتر از روی موبایلتون پاک کنید پسورد بدلیل کپی از سایت دیگر حدف گردید...
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 2 پاسخ
- 2.3k بازدید
باعرض سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز این موضوع رو در انجمن به صورت واضح ندیدم پس با اجازه اساتید عزیز این روش فقط تعدادی از گوشی های هواوی را به صورت رسمی پشتیبانی می نماید در این روش با استفاده از برنامه ای که قرار دادم فایل های مورد نیاز رو از داخل فایل فلش رسمی که با فرمت پ.app هست خارج می کنیم و بعد فایل فست بوت رو که براتون گذاشتم رو از حالت زیپ خارج کنید در درایو c بعد فایل های فلش رو داخل پوشه فست بوت کپی می کنیم که شامل فایل های با نام های (recovery.boot.system.cache.userdata ) است و با دستور های زیر به صورت تک تک و پشت سر هم روی گوشی که در حالت فست بوت به سیستم وصل کردیم write میکنیم fastboot flash system system.img fastboot flash boot boot.img fastboot…
آخرین پاسخ توسط kwptpt, -
- 3 پاسخ
- 899 بازدید
سلام خدمت همگی لینک سایت خدمت عزیزان Home Page | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت همگی دوستان مطلع هستن که وای فای این مدل از همون اکبند مشکل وای فای دارن برای حل این مشکل به روش زیر عمل کنید تا مشکل حل شود ابتدا تبلت رو بدون سیم کارت از داخل تنظیمان فاکتور ریست کنید بعد از این که تبلت بالا اومدتو تنظیمات اولیه وای فای کانکت میشه حالا باید تبلت رو از داخل تنظیمات بروزرسانی کنید فایلی به اندازه 134مگابایت دانلود و نصب میشه در پایان میبینین که مشکل وای فای حل شده اینم لاگ پایان کار
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
جدیدترین نسخه از نرم افزار Moborobo - مدیریت گوشی های اندروید Mobo.Market.PC-5.1.1.325.exe http://fs2.filegir.com/drm.askari/Mobo.Market.PC-5.1.1.325.exe
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت همگی با این اموزش میتونین با هزینه کم واسه خودتون پاور بانک بسازین ویدیو اموزش خدمت عزیزان:dddddd:dddddd download
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با این فایل به راحتی و بدون اینکه چندین و چند کلیک کنید کنید تا درایور ها نصب بشه راحت می شید . مخصوصا وقتی ویندوز نصب میشه و .... =P~ دانلود
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز... این برنامه رو میزارم که روی 99% از گوشی ها جواب داده و خودم تست کردم پیش نیاز ها 1.روت بودن گوشی 2.نصب بودن ADB 3.نصب بودن Net Framework 4 Download
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 2 پاسخ
- 856 بازدید
با سلام خدمت دوستان در این آموزش میخایم بدون نرم افزار رمز تبلت های چینی رو برداریم : ابتدا گوشی(یا تبلت ) رو به سیستم وصل میکنیم اگه دریاور نصب نیست از AdbDriverInstaller استفاده کنید پس از وصل شدن CMD را باز کنید (توجه باید ADB نصب باشید) با استفاده از دستور زیر از وصل بودن گوشی اطمینان پیدا کنید : >ADB DEVICES خب حالا دستور زیر را وارد کنید >ADB SHEL سپس دستور زیر را وارد کنید : >CD DATA/SYSTEM خب حالا برای ریموو پسورد این کد را وارد کنید : >RM PASSWORD.KEY برای ریمو کردن GESTURE کد زیر را وارد کنید : >RM GESTURE.KEY یا برای پاک کردن هر دو کد زیر را وارد کنید : >RM *.KEY حالا CTRL+C رو بزنید و دستور ز…
آخرین پاسخ توسط Sgwgo, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با لودر 174 فقط تیک یوزر دیتا با بیلد 125 من امتحان کردم بدون مشکل http://upload7.ir/uploads//165dc745bf5addbe55ef4cd96e43d47c1b044fbf.jpg
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
برای فارسی سازی این مدل کافیست فایل بوت و ریکاوری رو با فایل فایل بوت و ریکاوری y511-u30 جایگزین کنید وسپس با فلش تولز اقدام به فلش نمایید و از فارسی لذت ببرید.تست شده توسط خودم.تشکر یادتون نره ی نکته مهم حتما باید ورژن فلش تولز باید این ورژن باشد SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 اومیدوارم پست خوبی برای اساتید قرار داده باشم
- 2 پاسخ
- 915 بازدید
ترفندهای در مورد دستورات adp adb devices دستور بررسی ارتباط گوشی با کامپیوتر و نمایش اطلاعات پایه ای دستگاه متصل. معمولا وقتی می خواهید از ADB استفاده کنید، این اولین دستوری است که وارد می کنید. با این دستور شماره ID دستگاه در صفحه ترمینال ظاهر می شود و اين گونه متوجه می شوید که دستگاه به شکل درستی به کامپیوتر متصل است. adb reboot recovery دستور ری استارت کردن دستگاه و بردن خودکار آن به حالت Recovery. برای نصب بسیاری از ROMها بايد دستگاه اندرویدی را به حالت Recovery برد. یک روش فیزیکی و با استفاده از دکمه های Volume و Power برای بردن در این حالت وجود دارد، اما از این پس به راحتي زماني که گوشی روشن است، با وارد کردن این دستور آن را به حالت Recovery…
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام دوستان در جریان هستین که این ویروس ها جدیدا خیلی زیاد شده و همه رو کلافه کرده خب ما هم مشتری میاورد سری فلش میزدیم ولی روش بدون فلش رو میگم بهتون نه فلش میخواد نه اطلاعات پاک میشه نه احتیاج به روته اموزش گوشی اندرویدی خود را خاموش کرده و به حالت Safe mode ببرید برای بردن گوشی به حالت Safe Mode به عنوان مثال برای یک گوشی اندرویدی با برند سامسونگ روش کلی به صورت زیر است . گوشی را خاموش کرده و اگر شرایطش را هم دارید باتری گوشی را درآورده و پس از چند ثانیه مجدد جا بزنید . حال دکمه Power گوشی خود را نگه دارید و به محض اینکه گوشی ویبره زد کلید ولوم پایین گوشی اندرویدی خود را نگاه دارید و آن را تا بالا آمدن کامل سیستم عامل تحت هیچ شرایطی رها نکنید …
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368,