آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 825 بازدید
با سلام خدمت همه دوستان حتما براتون پیش اومده که رام دستگاهتون پریده باشه و از رو بد شانسی یا سهوا SD card دستگاه رو هم فرمت کرده باشید خوب بعضی از دستگاه ها ریکاوری های کاستومی دارن که از usb storage پشتیبانی می کنن اما وقتی چنین ریکاوری در دسترس نباشه فقط و فقط یک راه حل باقی می مونه و اونم چیزی نیست جز نصب از طریق side load همینطور که در عکس زیر می بینید در ریکاوری CWM این امکان در قسمت install zip قرار گرفته البته رو هر ريكاوري كه اين قابليت رو داره جواب ميده... آموزش: 1- درایور های دستگاه نصب باشه 2- یکی از ریکاوری های ذکر شده نصب باشه 3- adb مخصوص گوشي خودتون هست رو دانلود کنید 4- Command window رو اجرا کنید - در ریکاوری ق…
آخرین پاسخ توسط hasrat, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
MODEL FINDER V.3 TOOL by gsmexpress MODEL FINDER V.3 Features :- * FIND MODEL AND DETAILS FOR * ASUS * SONY * MI * IPHONE * TOOLS * ONE PLUS TOOL (Oneplus [1] [2] [3] All in One Tool Kit By Jamesjerss) * ADB TOOL (by Thet Htwe Aung) * UBTOOL.V1 BOOTLOADER UNLOCK TOOL (BY GSMEXPRESS) SUPPORTING MODEL SONY HUAWEI ANDROID ONE YUREKA * FRP TOOL ( BY ZS MALIK) DOWNLOAD 4shared:Model Finder MediaFire:Model Finder
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 3.1k بازدید
از اونجایی که خیلی بد قلق هست این تبلت گفتم اموزش قرار بدم برای کاربران عزیز . در مرحله اول فلش یا ابدیت این تبلت ازطریق sdcard رام مورد نظر رو طبق بیلد نامبر تبلت دانلود میکنیم از طریق سایت رسمی https://www.asus.com/support/Downloa...6yI8WpA2D69/32 توجه داشته باشید رام مورد نظر باید حتما مختص به تبلت شما باشه مثلا (WW->WW, CN->CN, TW->TW.) که هر کدوم مخصوص سفارش کشوره خاصی هست بعد از دانلود رام بدون اینکه رام رو تغییر نام بدید داخل sdcard انتقال میدید و تبلت رو روشن یکبار به usb وصل میکنید وجدا میکنید بالای صفحه نشان ابدیت نمایان میشه با لمس کردن و زدن روی اوکی تبلت به مرحله ابدیت میره و خاموش میشه حدودا 2 دقیقه تا5 دقیقه زمان میبره …
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 885 بازدید
Samsung/HTC/MOTOROLA/LG FRP ( Google Lock ) Remove Tool For Android 5.0 To 6.0.1 1. Download and unzip the file: TODO_EN_1_FRP_2016.rar 2.Run the file " TODO EN 1 FRP 2016.exe " unzip folder - > type the Password : GSM TECNOLOGY TEAM & ECUAGSM - > Click " INGRESAR " https://s32.postimg.org/ioeqre1bp/Sn..._24_210143.png http://forum.gsmdevelopers.com/attac...6-0-1-save.png Password : GSM TECNOLOGY TEAM & ECUAGSM
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix برای حذف ویروس های جدید دانلود فایل Download EASY TEAM TOOL fix rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان ممنون میشم اگه کسی داره لطف کنه فقط os7 یا اینکه آخرین ورژنش باشه ممنون
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
آموزش حذف گوگل اکانت گوشیهای جدید موتورولا سری Moto با اندروید 6.0.1 بدون باکس و کابل
توسط jalilzadeh- 0 پاسخ
- 688 بازدید
آموزش حذف گوگل اکانت گوشیهای جدید موتورولا سری Moto با اندروید 6.0.1 بدون باکس و کابل ********************************************************************************* سلام بر همه آموزش در قالب ویدیو تقدیم دوستان دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 605 بازدید
نصب درایور به صورت اتوماتیکAll in One Driver Tool AIO Driver
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
سایت imei.info
توسط hamrah1- 2 پاسخ
- 786 بازدید
سلام در این سایت (imei.info)منطقه دیوایس را در کدام قسمت نمایش میده؟ مثلا من یک گوشی رو چک کردم الان فایل اصلی این مدل مال چه منظقه ای هست؟اگه رام منطقه اصلی بخوام بزنم باید کدوم رام را بزنم؟ Model: SAMSUNG N910C Galaxy Note 4 Serial Number: R28G211XFNF Division: Mobile Phone (HHP) Production location: Korea SEC Manufacture line: 8-line Production month: February 2015 Factory warranty till: 30 April 2017
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
ابزار حذف frp برای HTC , Lenovo , Huawei و... Samsung /Motorole /Huawei /HTC /Lenovo /XIAOMI YUPHORIA /DEEP D-G Unlocker Tools Instaler - Download - 4shared - haider raza
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام وخسته نباشید به همکارای عزیز یه گوشی بلک بری اومده طرف میگه نمیدونم چی بود تو تنظیمات پاک کردم گوشی خاموش شده روشن نمیشه الان تا میاد بالا خاموش میشه گفتم ببینم رفقا فایلشو دارن کمکم کنن بزنیمش تا الان نزدم بلک بری فقط در حد هارد ریسیتشو بلدمً@*&،18ً@*&،18 رفقا هرکی میتونه فایل و آموزش بذاره بسم اللهً@*&،9526ً@*&،9526ً@*&،9526
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 544 بازدید
با سلام خب خیلی از همکاران عزیز حتما مسیرشون بابت دانلود فایل فلش به این سایت خورده اگر قبا دقت میکردید برای ساخت اکانت باید یه شماره برای تکمیل اکانت ارائه میکردید که ایران داخلش نبود. اما از امروز به راحتی میتونید پیش شماره کشور ایران +98 رو بزنید و شماره خودتون رو وارد کنید. واکانت کامل خود را ساخته و از دانلود کامل استفاده کنید. www.yun.baidu.com
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 876 بازدید
Asus Flash Tools Ver 1.0.0.34 Release !!! ورژن جدید در لینک زیر ً@*&،641 AsusFlashToolInstaller1.0.0.34.msi
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 574 بازدید
MTK DROID TOOL 2.XXX All IN ONE دانلود
- 0 پاسخ
- 565 بازدید
دانلود
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
New Mtk+Spd Flash Tools AFTool_4.3.1 New Mtk+Spd Flash Tools دانلود
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
با سلام خدمت دوستان gsm-developers اینم یه سایت عالی برای دانلود باکسهای که کرک شدن دانلود
- 0 پاسخ
- 520 بازدید
فایل فلش MT6572 گوشی G355H فارسی ورژن: 4.4.2 ALPS.KK1.MP7.V1 MT6572 لینک: MT6572__Samsung__SM-G355H__Samsung_SM-G355H__4.4.2__ALPS.KK1.MP7.V1 By Tabrez - Download - 4shared - Tabrez Ali
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 641 بازدید
برنامه حذف پترن، ریست گوشی، حذف جیمل و........ (فقط با فعال بودن usb debugging ) لینک دانلود از Needrom (برای دانلود باید در سایت needrom ثبت نام کنید) ROM Android Reflector by Josedavido | [Official] add the 11/3
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان یدونه Asus Zenfone 6 هست که یکی از همکارا خواسته روت بکنه نمیدونم چیکارش کرده که الان روی لوگوی Asus میمونه و بالا نمیاد، وایپ هم کردم درست نشد، رام خودش آندروید 5 هست منم رام خودشو دقیقا دانلود کردم و از منوی ریکاوری و توسط ADB Sideload خواستم فلش بزنم تا 54 درصد که رفت یه سری عملیات انجام میده و گوشی ریستارت میشه من تو نت گشتم تو یه سایت خارجی نوشته بود برای اینکار باید بوتلودر را آنلاک بکنید منم طبق آموزش بوت لودر را آنلاک کردم ولی بازم همونجا خطا میده، یه راه دیگه که به نظرم رسید فلش کاستوم ریکاوری بود منم TWRP برای این مدل پیدا کردم و فلش زدم ولی تا میخوام به ریکاوری برم گوشی خاموش میشه به نظرم این کاستوم ریکاوری برای آندروید 4 هست ، منم هر چی گشتم برای ل…
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 1 پاسخ
- 657 بازدید
با سلام دوستان با این نرم افزار میتونید بهراحتی بوت لودر گوشی های جدید برندهای HTC - SONY - HUAWEI - NEXUS آنلاک کنید. DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 941 بازدید
کاستوم ریکاوری تست شده Desire 828w_A52_DTUL لينك دانلود TWRP_D826W_By_Hadi_Mohisan
آخرین پاسخ توسط mobilereza, -
- 0 پاسخ
- 914 بازدید
با سلام دانلود نرم افزار Intel Phone Flash Tool Intel Phone Flash Tool Ver3.1.4.0 Download Link 4shared - Intel Phone Flash Tool v3.1.4.0.zip Google Drive - Intel Phone Flash Tool v3.1.4.0.zip
- 0 پاسخ
- 948 بازدید
سلام دوستان همون که که شاید دیده باشید این گوشی و تبلت ها گاهی همچین مشکلی پیدا میکنند که راه حل های نرم افزاری و سخت افزاری رو به ترتیب بهتون میگم : روش نرم افزاری : اگر با فایل فلش zip فلش کردید و نتیجه نگرفتید سعی کنید بکاپ و ریستور انجام بدید : چگونه از قسمت شبکه های Asus بکاپ و ریستور بگیریم .... ؟ مثال asus zenfone 5 دستورات بکاپ : adb shell su dd if=dev/block/mmcblk0p3 of=sdcard/mmcblk0p3.img > دستورات ریستور : adb shell su dd if=/sdcard/mmcblk0p3.img of=/dev/block/mmcblk0p3 > اگه این روش ها جواب نداد یعنی فلش و ریستور باید روش های سخت افزاری رو تست کنید . روش سخت افزاری …
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
Alfahd android tools v2 Reset data factory reset Go to recovery fastboot لينك1 لينك2 منبع: dhakagsm.com
آخرین پاسخ توسط hasan32,