آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز اول از همه اینو بگم که شما این برنامه رو اصلا نمیتونین جایی پیدا کنین پس امیدوارم از این تاپیک خوب استقبال بشه... زبان برنامه روسی هست اصلا شما نیازی به گزینه ها ندارید info که بزاره همش معلومه... لینک v.3 >https://mega.co.nz/#!S8EhWbqS!5nRfLCFzTLUFCsSxOZEMvmY_qB-ZD2kZP3OrnlXyFqs
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه تبلت ناشناخته به نام COBY برام اوردن روی آرمه...هرجا گشتم فایل فلشی براش پیدا نکردم این عکسو از بردش گرفتم http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2017/03/photo_2017-03-30_08-58-42-1.jpg اگه کسی فایلی ازش داره لینک بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza.seven, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
بازيابي پسورد مموري كارت همراه با عکس 1 بهترين و ساده ترين راه براي بازيابي پسورد مموري كارت ** دقت كنيد پسورد مموري كارت را من 21212 انتخاب كردم ** شما اول یک فایل منیجر احتیاج دارید خوب من با FExplorer شروع میکنم برنامه FExplorer رو باز ميكنيد برنامه رو كه باز كرديد (اينم محيط برنامه) وارد پوشه سیستم بشوید وارد پوشه سيستم كه شديد به دنبال فايلي بنام mmcstore ميگرديم رینیم کنید از mmcstore به mmcstore.txt تغير نام ميدهيم الان فايل txt رو باز كنيد اينم پسورد مموري موفق باشید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
ریکاوری مخصوص htc desire 820 از gsm-developers TeamWin - TWRP
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز خیلی وقته دارم روی حذف گوکل اکانت کار میکنم بعضی وقت ها ساعت ها وقت گذاشتم برای برداشتنن یک گوگل اکانت ولی نمیشد بیای برای تک تک مراحل حذفش عکس بگیری بعد بزاری تو سایت یک عده هم بیان بگن چرا نمیشه چرا میشه اونایی که frp باز میکنن میدون من چی میگم تخصصی یعنی بگی باگ رام کجاست برن از اون طریق frp رو بردارن پس این پست رو زدم برای اونایی که میخوان تخصصی برن جلو الان تمام برند ها گوگل اکانت دارن پس بجنبید اونایی که عقبن برسن که نون تو حذف گوگل اکانته خواهشن مطالب رو کپی و خارج نکنید . در ضمن تقریبا تمام راه حل ها مشابه برند های دیگس هر کسی هر چی تست کرد نام گوشی و از چه طریقی برداشته رو به طور خلاصه بگه فقط کافیه بگی از چه طریقی…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
ZE500KL
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Universal Advance Unlocker V1.0 از جمله امکانات محاسبه کد انلاک برداشتن پترن wipe data wipe cache unlock و . . . =================== Supported Models ================ Alcatel EL03 MANDARINA(DUCK) MISS(SIXTY) OT-C700 OT-C701 OT-C707 OT-C717 OT-C820 OT-C825 OT-S215 OT-S218 OT-S319 OT-S320 OT-S321 OT-S520 OT-V670 OT-V770 PLAYBOY Doro Doro 345 Doro 345 Doro 345 GSM Doro 409 Doro 409s Doro 410 Doro 410s Doro 610 Doro 610s Zte Mtk A261 GR230 GX760 GX761 Orange Vegas T-Mobile Vairy Touch vodafone indie X760 X761 X960 X990 X990D Easy 50 Easy 10 Easy 1 Dallas Vodafone 547 E…
آخرین پاسخ توسط iman zolfaghari, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام تست شده tb3-710i
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با عرض سلام برا حذف گوگل اکانت فایل بای پس فایل رو رو ی فلش مموری ریختم و زدم الان میخام بازگشت به تنظیمات کارخانه کنم توخود گوشی وقتی میزنم بازگشتو هیچ عکس العملی نشون نمیده چه کنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
درود گوشیهای xperia مانند xperia u با همراه اول درست کار میکنن اما با ایرانسل مدام ریستارت میکنن و مشکل نه با تعویض باتری درست میشه نه با فلش برای حل این مشکل شبکه گوشی رو gsm انتخاب کنین ویه سرج دستی برای شبکه و 2g رو انتخاب کنین
آخرین پاسخ توسط sajad1, -
ترمیم سریال n900
توسط milad_66- 2 پاسخ
- 1k بازدید
1- ریست efs با bst 2- فلش با فایل.N900XXUGBNL8_5.0 (حتما با pit فلش کنید) 3-با spt کابل uart ترمیم سریال کنید این پست ها قیمتیه حواستون باشه انگشتاتون نمیشکنه یه تشکر کنید.
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
انلاک b5722 z3x
توسط reza_2344- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام ودرود یک گوشی دارم خیلی بد قلق بود با ufs نشد با z3x ارور میداد با کلی وقت گذاشتن به نتیجه رسیدم تو قسمت ستینگ مدل رو روی فلش مد انتخاب کنید و انلاک ؟ میدونم خیلیا میدونن گفتم شاید بدرد کسی بخوره http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/398b-b5722-unlock-z3x.jpg
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت اساتید گرامی انجمن تبلت سرفیس با ویندوز 8.1 آر تی دستم رسیده دوستان اگه روشی برای جیلبریک این مدل دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
این مدل از سری اسپریت امریکا میباشد این مدل در هیچ باکسی ساپورت نمیشود اندرویید گوشی بنده 4.3 بود ابتدا با iroot گوشی را روت کنید سپس سیم کارت امریکا راحتما حتما در گوشی قرار دهید تا با خطای invalid sim مواجه نشوید برنامه ای در اختیارتان میگذارم که مدم های cdma را تبدیل به gsm میکند برنامه را نصب کنید برنامه مخصوص را دانلود کنید لینک دانلود برنامه را نصب کنید و region unlock را بزنید سیم امریکا داخل گوشی باشد و در نیاورید مودم در حال اپدیت است بعد از بالا امدن گوشی به صورت کامل گوشی را خاموش کرده سپس سیم ایران دا بگذارید سپس در حالت نوع شبکه از 4g به 2g بگذارید و لذت ببرید مشکل این گوشی ها این است که کد انلاکنمیخواهد …
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
با سلام جدیدا چند مورد داشتم که طرف رمز پترن گذاشته روی گوشی یا تبلتش و به جز اون یه برنامه ی امنیتی هم نصب کرده که بعد از باز کردن پترن گوشی باید از این فیلتر هم رد بشین تا بتونین وارد منو بشین. حالا وقتی کسی رمز تبلت یا گوشی رو فراموش میکنه میشه با باکس یا بدون باکس باز کرد بدون پاک شدن اطلاعات ولی من مورد داشتم که تبلت لنوو برام آورده بعد با دانگل bst به راحتی رمز تبلت رو دراوردم. موقعی که تبلت رو روشن کردن و رمزی رو که با دانگل دراوردم روش زدم به راحتی باز شد بعد دیدم با یه برنامه ی قفل هم باز پترن داده و این برنامه اجازه نمیداد که درایور mtp خونده بشه. خیلی از دوستان استادن ولی اینو برای اطلاعات کاربران میگم برای حل این مشکل شما میتونین دکمه ی پاور رو بگیرین تا دستو…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
Android All in one Total root v1 in one pack [download]
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
نرمفزار کاربردی Android_Multi_Tools_v102b برای wipe گوشیهای اندروید چینی فقط گزینه ی 5 را انتخاب گنید و enter بزنید
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
سلام مشکل فارسی سازی samsung e1202 رو دارم با هر فایلی فارسی میکنم رو ارم میمونه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان اگه کسی فایل فلش تست شده داره ممنون میشم لینک بدن یا اپلود فایل کنن با چند فایل مختلف تست کردم با حجم های 168مگ .256 مگ 128مگ با کرک میراکل
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام راهنمایی میخوام واسه روت کردن LG-L23 کینگ روت و کینگو و امثالش جواب نداد نتونستم کاستوم ریکاوری مناسب واسش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام با میراکل Repair Done میده ولی هیچ اتفاقی نمیوفته! گوشی هم فلش شده نظر دوستان؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
همانطور که میدانید در ویندوز 8.1 کامپیوتر گوشی را نمی شناسد و حتی در Device Manager خطای 43 نمایش میدهد به نصب این بسته از سایت ماکروسافت مشکل شما حل خواهد شد https://support.microsoft.com/en-us/kb/2917929
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام با کرک باکس میرکل میزنم نمیشه کسی میتونه یه راهنمایی بکنه ممنون
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 2 پاسخ
- 999 بازدید
سلام من گوشی دارم گوگل اکانت داره تا قسمت دیبایینگ میرم ولی دیباگ فعال نیست اندروید 6.0.1 هست با لانچر هم نصب کردم ولی برنامه multi window side bar نمیتونم نصب کنم کسی میتونه راهنمایی کنه باید فلش بشه فکر کنم
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 998 بازدید
فرق بین رام تک فایل و 3 فایل در گوشی های اندروید بارها و بارها شده است که گوشی های کاربران با مشکلات عجیبی مواجه میشود که به ناچار باید گوشی خود را اصطلاحا فلش کنند ! یعنی یک رام رسمی بر روی گوشی خودشان نصب کنند تا مشکلشان برطرف شود ! اما این بین هستند کسانی که بعد از فلش کردن گوشی شان , اطلاع میدهند که هیچ تغییر خاصی در گوشی خود مشاهده نکردند و مشکل همچنان پا برجاست !!! پس این مقاله را تا انتها بخوانید تا متوجه دلیل این مشکل شوید . رام و فیرمور چیست ؟ همانطور که قبلا در ” آموزش نصب رام کاستوم و پچ در انواع ریکاوری برای همه گوشی های اندروید ” توضیح داده بودیم , گوشی های اندرویدی دارای ۲ نوع Firmware رسمی و غیر رسمی هستند . به Firmware های غیر رس…
آخرین پاسخ توسط steve jobs,