آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
آموزش استخراج کامل فایلهای boot-sign.img, recovery-sign.img or system-sign.img توجه : بدون این آموزش فایل system-sign.img دارای قفل یا متد خاصی پک شده است که برنامه ext4_unpacker.exe Ext2explore-2.2.71 MTK_Extractor https://forum.hovatek.com/thread-21005.html FbWinTools_v1.1.zip
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
SuperSU-v2.49.zip دانلود
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان با این ابزار میتونید به راحتی در حالت فست بوت رام های رسمی موتولا رو فلش کنید . B-) سایت سازنده : rsdlite.com لینک دانلود : دانلود
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
Hello! recently I had a problem with my Android Samsung Galaxy J7 with the rooting issues suddenly it gets stuck and my financial application has stopped! All-time favorite pokemon has stopped due to the googles verifications. There I have surfed the internet to find the best rooting tool and I got bot tools like SuperSu and Magisk Manager. One of my friends suggested me to download Magisk from www.magiskmanager.org and I have downloaded the tool. But still having the question should I use this or not :/ please help me!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
Did you ever flash your device? if yes then your must be familiar with the steps and procedures but if you are a new person to the process then always read the whole guide to find out best tool and method to conduct a professional flashing process on your device. If you are an Asus device user then simply get to know about Asus Flash Tool For Windows 10 from here to have an amazing flashing process on your device. Download Asus Flash Tool For Windows 10 Here I have to manage to provide your the official link for Asus Flash Tool For Windows this will supports on Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, and Windows 10 and all the Asus Android devices flawlessly. Fu…
آخرین پاسخ توسط brookfieldmatilda, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان با لودر 174 فقط تیک یوزر دیتا با بیلد 125 من امتحان کردم بدون مشکل http://upload7.ir/uploads//165dc745bf5addbe55ef4cd96e43d47c1b044fbf.jpg
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
ZE500KL
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
Universal Advance Unlocker V1.0 از جمله امکانات محاسبه کد انلاک برداشتن پترن wipe data wipe cache unlock و . . . =================== Supported Models ================ Alcatel EL03 MANDARINA(DUCK) MISS(SIXTY) OT-C700 OT-C701 OT-C707 OT-C717 OT-C820 OT-C825 OT-S215 OT-S218 OT-S319 OT-S320 OT-S321 OT-S520 OT-V670 OT-V770 PLAYBOY Doro Doro 345 Doro 345 Doro 345 GSM Doro 409 Doro 409s Doro 410 Doro 410s Doro 610 Doro 610s Zte Mtk A261 GR230 GX760 GX761 Orange Vegas T-Mobile Vairy Touch vodafone indie X760 X761 X960 X990 X990D Easy 50 Easy 10 Easy 1 Dallas Vodafone 547 E…
آخرین پاسخ توسط iman zolfaghari, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
کرک برنامه MAM Tools V1.0.0 دانلود دانلود
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با عرض سلام برا حذف گوگل اکانت فایل بای پس فایل رو رو ی فلش مموری ریختم و زدم الان میخام بازگشت به تنظیمات کارخانه کنم توخود گوشی وقتی میزنم بازگشتو هیچ عکس العملی نشون نمیده چه کنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام راهنمایی میخوام واسه روت کردن LG-L23 کینگ روت و کینگو و امثالش جواب نداد نتونستم کاستوم ریکاوری مناسب واسش پیدا کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام این فایل را من خودم از گوشی رید گرفتم کاملا تست شده بعد از فلش گوشی را هارد ریست کنید دانلود رام رسمی وفارسی کمیاب تست شده VIKA L1-3 با لینک مستقیم
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
همانطور که میدانید در ویندوز 8.1 کامپیوتر گوشی را نمی شناسد و حتی در Device Manager خطای 43 نمایش میدهد به نصب این بسته از سایت ماکروسافت مشکل شما حل خواهد شد https://support.microsoft.com/en-us/kb/2917929
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز خیلی وقته دارم روی حذف گوکل اکانت کار میکنم بعضی وقت ها ساعت ها وقت گذاشتم برای برداشتنن یک گوگل اکانت ولی نمیشد بیای برای تک تک مراحل حذفش عکس بگیری بعد بزاری تو سایت یک عده هم بیان بگن چرا نمیشه چرا میشه اونایی که frp باز میکنن میدون من چی میگم تخصصی یعنی بگی باگ رام کجاست برن از اون طریق frp رو بردارن پس این پست رو زدم برای اونایی که میخوان تخصصی برن جلو الان تمام برند ها گوگل اکانت دارن پس بجنبید اونایی که عقبن برسن که نون تو حذف گوگل اکانته خواهشن مطالب رو کپی و خارج نکنید . در ضمن تقریبا تمام راه حل ها مشابه برند های دیگس هر کسی هر چی تست کرد نام گوشی و از چه طریقی برداشته رو به طور خلاصه بگه فقط کافیه بگی از چه طریقی…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
اموزش حل مشگل خاموشی تبلت های لنوو بر اثر قطع usb در حین فلش با سلام خدمت کاربران عزیز این مشگل چند باری برای بنده پیش اومده که در حین فلش usb قطع شده وگوشی daed شده که در این هنگام بعضی از دوستان به دنبال ترمیم این مدل میرن که ما اینجا این مشگل را بدون ترمیم بوت حل میکنیم باید دوستان بگم که بعداز خاموشی تبلت اصلا فلش نمیگیره و هیچ حالتی به جز ترمیم بوت پیدا نیس خب در پشت گوشی را باز کرده چشب زرد رنگ که به اصطلاح روی باتری هست راکنده و باتری را از گوشی جدا کرده با استفاده از منبع دوسنجاقک به دوسر + و - باتری شک داده به مدت 6-7 دقیقه بعداز انجام این کار باتری را مثل اول جاگذاری کنید گوشی را ببندید فلشتولز را باز کرده حال میبینید تبلت دوباره …
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
ترمیم سریال n900
توسط milad_66- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
1- ریست efs با bst 2- فلش با فایل.N900XXUGBNL8_5.0 (حتما با pit فلش کنید) 3-با spt کابل uart ترمیم سریال کنید این پست ها قیمتیه حواستون باشه انگشتاتون نمیشکنه یه تشکر کنید.
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان درخواست رام تست شده tb3-710i
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
یکی از لغت نامه های محبوب و تراز اول زبان پارسی، لغت نامه دهخدا می باشد که اکثر ما ایرانیان برای یک بار هم که شده، از آن استفاده کرده ایم. این لغت نامه توسط علی اکبر دهخدا گردآوری شده و تا کنون به صورت های مختلف در اختیار ما قرار گرفته است. از سایت های لغت نامه تا اپلیکیشن های موبایل. این بار و در این پست قصد داریم اپلیکیشن iOS لغت نامه دهخدا را که توسط گروه ایرانی و خوش ذوق باریکو Bariqo گرد آوری شده است، معرفی کنیم. شما می توانید در این اپلیکیشن به تمامی واژگان پارسی دسترسی داشته باشید و معانی و ریشه های آن را مطالعه نمایید. پیشنهاد می کنیم برای پشتیبانی از توسعه دهندگان ایرانی اپلیکیشن را از اپ استور دانلود نمایید. ویژگیهای نرم افزار: - امکان نمایش لغت ها و اعلام …
آخرین پاسخ توسط adib, -
سلام مشکل فارسی سازی samsung e1202 رو دارم با هر فایلی فارسی میکنم رو ارم میمونه؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
fدوستان هر کار میکنم هارد ریست نمیشه مشکل از کجاست Chinese Miracle II [MTK module] v 1.58 Operation : Format FileSystem [ v1.58 ] 1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back 2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey ( '*' ) Wait for phone... Phone found! [ 41 ] Sync... Sync Ok, read regs... Inital regs read done Boot Info : BB_CPU_ID : 6260 BB_CPU_HW : CB00 BB_CPU_SW : 0000 BB_CPU_SB : 8000 BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6260_S0000 BB_CPU_SN : F9BE80C4F6DAB8C97E403A3EDDA70A56 BROM Protocol Version : 05 Setting... Setting done , result code 0x000E BROM stage done Seek and prepare DownloadAg…
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
ریکاوری مخصوص htc desire 820 از gsm-developers TeamWin - TWRP
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
انلاک b5722 z3x
توسط reza_2344- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام ودرود یک گوشی دارم خیلی بد قلق بود با ufs نشد با z3x ارور میداد با کلی وقت گذاشتن به نتیجه رسیدم تو قسمت ستینگ مدل رو روی فلش مد انتخاب کنید و انلاک ؟ میدونم خیلیا میدونن گفتم شاید بدرد کسی بخوره http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/398b-b5722-unlock-z3x.jpg
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان اگه کسی فایل فلش تست شده داره ممنون میشم لینک بدن یا اپلود فایل کنن با چند فایل مختلف تست کردم با حجم های 168مگ .256 مگ 128مگ با کرک میراکل
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام.... آقا این جریان ریجست کردن گوشی ها از اول مهر ماه.... جریانش چی هست..ماها میتونیم کاری بکنیم......؟؟؟ یا نمیتونیم؟ راهکارهایی ارائه شده یا نه؟
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید گرامی انجمن تبلت سرفیس با ویندوز 8.1 آر تی دستم رسیده دوستان اگه روشی برای جیلبریک این مدل دارند ممنون میشم راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط hasan32,