آموزش ها و مباحث سخت افزار
آموزش ها و مباحث سخت افزاری مروبط به برند های مختلف
55 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلوشن نایاب شارژ گوشی ایسوسzenfone 5
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام ایا راهی برای باز کردن مموری کارت های قفل شده بدون دستگاه انلاکر وجود داره یا خیر؟
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
motorola v3i no display and ligth.jpg خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط tandisgonbad, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
حل مشکل هنگ و ریستارت گوشیهای چینی hang chinei.jpg
آخرین پاسخ توسط محمد همدانی, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود یکی دیگه از بحث هایی که در تعمیرات سخت افزاری خیلی مهمه ، سیم کشی هستش شاید به نظر بیاد سیم کشی مدار که چیزی نیست ، دو سره مسیر کنده شده رو به هم متصل میکنیم و خلاص ، ولی بعضی مواقع اینجوری نیست و یکمی کار حساس میشه برای مثال ، ما تبلتی رو داریم که یکی از پایه های سوکت سیم کارت از روش کنده شده هنگام برداشتن سوکت و باید سه نقطه رو ( طبق تصویر زیر ) اول بهم وصل کنیم و دو قطعه ( مقاومت و خازن ) رو درجاشون قرار بدیم و بعدش سوکت رو جایگزین بکنیم خب برای کارمون چند چیز لازم داریم : سیم لاکی ، مایع uv و چراغ uv و بقیه ی لوازم تعمیراتی معمول ابتدا سیم لاکی رو در مدارمون بصورت صحیح و در جای خودش قرار میدیم و سپس کمی مایع uv روی سیم لاکی می…
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
Motorola_W230_PA_Jumper.jpg خدمت دوستان
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان همچین تاپیکی که قبلا با این موضوع ایجاد شده باشه رو ندیدم ، در صورت وجود داشتن ، لطفا مدیران عزیز زحمت حذف یا ترکیبش رو بکشن. میخواستم هرزگاهی اینجا مطالب جالب و مهمی که در حین کارهای نرم افزاری یا سخت افزاری متوجه اونها میشیم که در نهایت باعث ترمیم و حتی خرابی دستگاه های موبایل ، تبلت و ... میشه را به اشتراک بزاریم تا سایر دوستان تعمیرکار نیز ازشون استفاده لازم رو ببرن. ... پ.ن: فکر میکنم اگه نوشته هامون رو هم داخل تگ های مخصوص انجمن قرار بدیم تا اطلاعات دست کاربران خانگی و سایر انجمن ها نیافته بهتر باشه
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
https://service-schematics.ru/
آخرین پاسخ توسط amirazare, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
G five 808.jpg خدمت دوستان
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درود جریانی که سره پایه باطری میاد و گرفتم دیدم هی تن و تند 1 ولت 3 ولت 5 ولت میشه و بصورت چرخشی اعداد تو همین شکل تغییر میکنن کسی میدونه ای سی رگولاتورش کدومه و یا اینکه تجربه دیگه ای در راستای تعمیرش داشتین ممنون میشم سپاس
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
chaina 6300 mmc by sahadat.jpg خدمت شما
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلوشن شارژ کاذب در تبلتها http://s1.picofile.com/file/81246009...9%86%DB%8C.jpg
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Huawei Service Diagrams iPhone Service Diagrams OPPO service manual Samsung service_manual Sony Service manuals XiaomiSchematic دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Solution Galery Tool All Device . دانلود Password: galery
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اینم خدمت دوستان گلم GFive Shark 1
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
شماتیک گوشی G1 Twins
توسط سفیر- 0 پاسخ
- 1k بازدید
شماتیک گوشی G1 Twins لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
? چگونه پيام اشتباه ارسال شده را پاك كنيم ؟؟؟؟ ✅ ترفند جالب در تلگرام: چگونه پيام اشتباه ارسال شده در تلگرام را كاري كنيم تا طرف مقابل نبيند؟! ?تاحالا شده تو تلگرام به كسي پيام اشتباه ميدين و پشيمون ميشين از اينكه اون پيام دادين... ?اگر بخواهيد پيامي كه اشتباه دادين رو طرف نتونه بخونه: ?زمانی که پيام ارسال میشه يک تيك يعني ارسال شده و تيك بعدي يعني deliver شده ?حالا شما وقتي فقط تيك اول خورد تا deliver نشده بايد سريعا طرف مقابل رو بلاك كنين ?و تا وقتي كه طرف مقابل آنلاين نشده نبايد از بلاك بيرون بيارينش ?بعد از آنلاين شدنش اگه از بلاك خارجش کنین ديگه اون پيام واسش ارسال نشده.
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 0 پاسخ
- 997 بازدید
درود مقدمه : شاید شنیدین که وقتی گوشی آب خورده باشه ، میگن بذار داخل برنج تا یه مدتی بمونه و ... به نظره بنده این یه موضوع اشتباهی هست گوشی حتما باید توسط فرد متخصص باز و سرویس بشه اصول برخورد با گوشی های آب خورده : 1 - باز کردن گوشی و جدا کردن کلیه ی متعلقات از قبیل : LCD ، صفحه کلید ، تاچ ، دوربین و ...(در کل تمامی قطعاتی که قابلیت جدا کردن از روی برد رو داشته باشن " قطعاتی که تینر مخربشان می باشد ") 2 - در صورت داشتن دستگاه اولتراسونیک ، از دستگاه استفاده میکنیم و اگرم دستگاه رو نداریم ، شست و شوی برد با تینر 10000 و خشک کردن برد با دستمال و هیتر 3 - تست جریان کشی اگر جریان کشی نداشتیم ، LCD را به برد متصل و گوشی را رو…
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 0 پاسخ
- 988 بازدید
chaina 6300 key paid.jpg خدمت دوستان
- 1 پاسخ
- 975 بازدید
لیست برخی گوشی های که به انروید 5 ارتقا خواهند یافت I9300__n7100__i9305__i9500 i9505__n5100__n5105__n5110 n7105__n8000__n8005__n8010
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 965 بازدید
سایت به روز برای تمام برندها
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 0 پاسخ
- 964 بازدید
خدمت دوستان Forme Charging ways c1 .jpg
- 0 پاسخ
- 948 بازدید
motorola c115 charging.JPG خدمت دوستان
- 0 پاسخ
- 943 بازدید
Motorola v3 call failed ok solution.jpg خدمت دوستان
تبلت ایسوس
توسط نوید- 1 پاسخ
- 914 بازدید
با سلام دوستان خواهش میکنم کمک کنید من یه تبلت دارم که سوکت سیمکارتش خراب شده بود.براش گیر آوردم که عوض کنن سوکت رو اما تعمیرگار ناشی پایه های زیر سوکت رو خراب کرد. الان من از اینترنت نقشه کامل این مدل رو گرفتم و میخوام براش سیمکشی کنم.ماز شما عزیزان کسی میتونه با توجه به عکس به من بگه از کجا باید سیمکشی بشه؟ براتون آپلود کردم فایل هاشو خدا خیرتون بده Z380KL _Inventec Training.pdf Z380KL_CSC System Repair Guide.pdf Z380KL_RF Trouble Shooting Guide.pdf Z380KL_Troubleshooting.pdf
آخرین پاسخ توسط ILYA20,