آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
تست پوینت ترمیم بوت سامسونگ مدل g530Hهمراه بافایل بوت G53
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام (Phone: Samsung SM-N900 (Note 3 CPU: Samsung Exynos 5 Octa 5420 دانلود فایل های ترمیم بوت با Sd از لینک زیر SM-N900 for Android 4.3 SM-N900 for Android 4.4.2 فایل رو در مسیر زیر قرار بدید : > [left][size=3][font=arial][b][color=#ff0000]C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\[/color][/b][/font][/size][/left] [size=3][font=arial][b] [center] محل قرار گیری TP برای ترمیم بوت :[/center] [/b][/font][/size] PCB Type 1 PCB Type 2 محل مشخص شده رو با پنس اتصال کوتاه بدید نحوه ساخت فایل sdc برای ترمیم بوت از طریق مموری تمامی مدلای سامسونگ 2. گوشی رو ب…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 778 بازدید
Phone: Samsung I9300 Galaxy S III CPU: Samsung Exynos 4412 Quad فایل های SDC رو از لینک زیر دانلود کنید : GT-I9300UBUGMK6_4.3_16GB.sdc فایل های دانلود شده را در مسیر زیر قرار بدهید : C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\ عکس تست پونتی که باید بزنید : 1. Create SD Card using SDC Tool from ATF. آموزش ساخت فایل SDC با باکس ATF نحوه ساخت فایل sdc برای ترمیم بوت از طریق مموری تمامی مدلای سامسونگ 2. Disassemble phone to expose TP Area. گوشی رو باز کنید و محل TP رو پیدا کنید . 3. Insert SD Card. -مموری کارت رو در گوشی قرار بدید . 4. Connect Power Supply or Battery. -گوشی رو به باتری و یا منبع تغذی…
- 0 پاسخ
- 927 بازدید
ادیت فایل Qcnبرای گوشیهای با پردازندهQualcommبرای ترمیم سریال وبیس باند برنامهIMEI Converterرودانلود کنیدباز کنید وسریالی که میخواهید ادیت کنید رو دقسمتenterimeiوارد کنیدوبعدconvertimeiروبزنید برنامه یه کد به شما میده برنامه UltraEditرو هم دانلود وبازش کنید فایل Qcnرو که دارید رو با برنامهUltraEditباز کنید طبق عکس زیر جایگزین کنید و بعد ذخیره کنید وروی گوشی رایت کنید درضمن گوشی احتیاج به روت دارد. convertdimei:دانلود فایل Download IMEI Converter zip از آپلود آی آر http://www.ultraedit.com/files/ue_english.exe چند مدلQCNاماده دانلود فایل Download httpgsm developers QCN Qualcomm rar از آپلود آی آر برنامه بکاپ و رایت فایلQPST_2.7.422
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 978 بازدید
با سلام مدل : Samsung GT-I9500/GT-I9502 (Galaxy S4 نوع سی پی یو: Samsung Exynos 5 Octa 5410 موارد مورد نیاز: دانلود فایل SDC طبق نسخه اندروید: GT-I9500 for Android 4.2.2 GT-I9500 for Android 4.3 GT-I9502 for Android 4.2.2 GT-I9502 for Android 4.3 فایل دانلود شده رو به مسیر زیر اتقال دهید >[/b][/size][/font][b]C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\[/b] [font=arial][size=3][b] مسیر زیر را پیدا کنید م از طریق پنس و ... مسیر زیر رو تست پوینت بزنید فایل رو از طریق ATF به مموری کار رایت کنید .. از اتصال تست پوینت مطمعن باشید مموری کارت را رو گوشی قرار دهید... …
- 0 پاسخ
- 639 بازدید
با سلام و درود از این به بعد سعی میکنم هر گوشیو که بوتشو ترمیم کردم لاگشو بزارم لاگ ترمیم بوت rm-914 Lumia 520 توسط باکس atf که بعد از تموم شدن کار یک بار لازمه تا گوشیرو با آخرین ورژن فلش کنید تا گوشی بالا بیاد >Resetting and Exploring JTAG chain...1 Device(s) Device #1 ID 0x4F1F0F0F IR4 Resetting and Exploring JTAG chain...No Devices found in Chain! Resetting and Exploring JTAG chain...1 Device(s) Device #1 ID 0x4F1F0F0F IR4 Restore Boot... Waiting for Device Connection 15 second(s)...OK Resetting and Exploring JTAG chain...OK Halting Core with 100ms Delay...OK Initializing Device...OK Detecting eMMC #1 ID...1501004D384732594300BEA664E19047 Flas…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 545 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم بنده میخوام فایل دامپ از سرور ریف بگیرم ولی هر کاری میکنم ارور میده ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید http://uupload.ir/files/pkrj_snapshot_2015-11-16_114010.png
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
سلام دوستان یه گوشی i9060i برام اومد که فلش کردم و خاموش شد گوشی رو برا دایرکت باز کردم ولی متاسفانه برد گوشی با بقیه مدل ها یکم فرق داره دوستان اگه نقاط تست پوینت این مدل رو دارید لطف کنید برام ارسال کنید
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان با انجام این کار میتونن تمامی اطلاعات رو بازگردانی کنن عکس فیلم مخاطبین پیام ها و ..... روش کار باکس atf رو اجرا کنید از تب atf plus برید روی emmc tool حالا گوشی رو از طریق دایرکت به اداپتور atf وصل کنید از هارد اسکن بگیرید و روی گزینه Mount emmc chip کلیک کنید با این کار تما بخش های هارد برای شما باز میشه حالا باید به ادرس های زیر برید Andorid contact :/data/com.andorid.providers.contacts/database Andorid sms mms :/data/com.android.providers.telephony/databases حالا فایل ها رو کپی کنید و با یکی از نرم افزار های EXT 2 EXT3 EXT4 باید فایل هارو تبدیل کنید . از طریق باکس ایزی جیتگ هم میتونید این کار رو با نرم افزار اختصاصی خودش EMMC Android explpere انجام بد…
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
پینات htc 820n
توسط vilson_ali- 0 پاسخ
- 637 بازدید
پینات خدمت دوستان Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی فایل دامپ هم در حال اپلود
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان شدیدا نیازمند pinout این گوشی هستم فقط این دو عکس رو تونستم پیدا کنم که معلوم نیست چی به چیه یا کدوم درستن ممنون میشمراهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Mohsenbeigy, -
- 0 پاسخ
- 633 بازدید
پینات خدمت دوستان Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی فایل دامپ در حال اپلود ....
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
فایل دامپ تست شده هواوی G700-U10 فایل DUMP میباشد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . لینک دانلود در حال آپلود در سرور دامپ در FIRMWARE.VIP قرار میگیرد .
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
نقاط پین اوت برای آنبریک و ترمیم بوت ال جی G4 به روش دایرکت @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ سلام بر عریزان
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان قبل از هر چیز آموزش زیر رو برای باز کردن گوشی S5 ًضد آب ببنید و بعد ادامه فعالیت رو انجام بدید CLICK HERE FOR GALAXY S5 DISASSEMBLY!!! دانلود فایل SDC : SM-G900H for Android 4.4.2 فایل رو در مسیر زیر قرار بدید » >C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\ این قسمت تست پونت : Zoomed In... آموزش زیر رو بخونید » نحوه ساخت فایل sdc برای ترمیم بوت از طریق مموری تمامی مدلای سامسونگ 2. گوشی رو باز کنید و محل TP رو پیدا کنید . 3.-مموری کارت رو در گوشی قرار بدید . 4. -گوشی رو به باتری و یا منبع تغذیه وصل کنید . 5. -با استفاده از پنس مقاوت اتصال بدید (دقت کنید که مقاوم…
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
پینات خدمت دوستان Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی دامپ در حال اپلود ...
- 0 پاسخ
- 828 بازدید
Phone: Samsung SM-C101 (Galaxy S4 Zoom) CPU: Samsung Exynos 4212 Dual Core دانلود فایل SDC : SM-C101_4.2.2.sdc فایل رو در مسیر زیر قرار بدید » >C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\ این قسمت تست پونت : آموزش زیر رو بخونید » نحوه ساخت فایل sdc برای ترمیم بوت از طریق مموری تمامی مدلای سامسونگ 2. گوشی رو باز کنید و محل TP رو پیدا کنید . 3.-مموری کارت رو در گوشی قرار بدید . 4. -گوشی رو به باتری و یا منبع تغذیه وصل کنید . 5. -با استفاده از پنس مقاوت اتصال بدید (دقت کنید که مقاومت آسیب نبینه ) و سپس گوشی رو با کلید های ترکیبی به دانلود مد ببرید توجه : وقتی گوشی رو به SD Mode وارد شد دیگه خازن رو اتصال…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
اساتید عزیز، مدل F3212 با فلشتولز فلش شده و خاموش شده، خودم همیشه این مدل رو با اس ای تولز فلش میکنم شنیده بودم که خیلی آمار بالای خاموشی داره. حالا باکس شناساییش نمیکنه، فقط یک درایور serial port میده وقتی کانکت میشه به سیستم چه در حالت بدون باتری چه با باتری همینطور هست. چطور باید حلش کنم؟
آخرین پاسخ توسط jenabictak, -
- 0 پاسخ
- 703 بازدید
سلام در مورد قیمتش ، با گارانتی یا بدون گارانتی بودن محتوا چیا هست چند تا کابل و ... و سایر اطلاعات مورد نیاز برای خریدش
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
دانگل emmc
توسط ویدا- 0 پاسخ
- 886 بازدید
دانگل emmc با نصب درایورهای گوشی و کوالکام گوشی را نمیشناسد مشکل کجاست
آخرین پاسخ توسط ویدا, -
- 0 پاسخ
- 849 بازدید
ترمیم بوت سامسونگ sm-e500h به زبان ساده در چند دقیقه *************************************************** سلام و درود بر عزیزان گاهی اوقات پیش میاد که با فلش این مدل حتی با ورژن اندروید یکسان مشکل پریدن بوت پیش میاد،که طریقه حل این مشکل رو تشریح میکنم. این مدل که از نوع چیپ با مدل MSM8916 میباشد براحتی و بدون باکس با روش زیر قابل ترمیم است. برای ترمیم بوت این مدل به موارد زیر نیاز دارید: 1-مموری کارت حداقل با حجم 4 گیگ یا بیشتر 2-یک گوشی سالم از مدل مشابه 3-فایل فلش 4 فایل که شامل BL, AP, CP, CSC باشد 4-فایل پیت مخصوص رو هم از لینک زیر دانلود کنید MSM8916_boot_recovery ************************************************* روش کار به این صورت هس…
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
منبع آموزش : >http://forum.gsmhosting.com/vbb/f672/tutorial-how-backup-restore-efs-etc-1712891/ تاپیک فایل هیا بکاپ گرفته شده از پارتیشن EFS گوشی ها با ایزی جیتگ : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f672/efs-collections-easy-jtag-1772778/ >
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
سلام دامپ و پینوت Lg d295 خدمت دوستان دامپ
آخرین پاسخ توسط masoud, -
با سلام خدمت اساتید محترم دلیل اینکه برخی موارد بعد از تعویض هارد دستگاه همچنان خاموش میماند چیست ؟ ایا مشکل CID مطرح هست ؟ و یا کانفیگ اشتباه بوت دلیل روشن نشدن دستگاه هست ؟ و اینکه ممکن هست که هارد های Second به دلیل Erase دچار سوختگی و یا Dead بشوند ؟ طی جستجو و پرسجو به مسئله معادل سازی بعد از پروگرام برخورد کردم اساتید ممنون میشم توضیح بدین سپاس.
آخرین پاسخ توسط shahram_, -
- 0 پاسخ
- 873 بازدید
لطفا آموزش ترمیم بوت a310f
آخرین پاسخ توسط gebal,