آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام من رام اشتباه نصب کردم و الان گوشیم خاموش شده و با هیچ کدوم از دکمه هاش روش نمیشه . رفتم کابل جیگ خریدم وصل کردم انگار نه انگار . لطفا راهنماییم کنید باید یه مدل کابل جیگ بگیرم یا نه و اینکه چیکار کنم گوشی به روش های دیگه درسته شه؟ . مدل گوشی : samsung galaxy grand prime plus
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 3 پاسخ
- 962 بازدید
سلام دوستان نوکیا 206 با باکس ای تی اف میخوام کد باز کنم گوشی رو حالت تست مود میره ..ولی باکس جک میگیرم عملیاتی انجام نمیده و در اخر خطا Nokia USB Flashing Generic"میده ..راه حل ...
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 563 بازدید
سلام دوستان عزیز تا حالا اریز و فلش دوباره انجام ندادم ممنون اگه راهنمایی کنید تو این مورد و اینکه با اریز چه اتفاقاتی میفته
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان از کدوم قسمت رایت میشه ؟مشخصه فایل دامپ چیه ...با دایرکت هم رایت میشه ؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 817 بازدید
سلام دوستان برای ترمیم بوت میخواسم انجام بدم این نحوه وصلل کردن درسته http://uupload.ir/files/rr5k_dsc_0023.jpg اینم بعد از وصل کردن http://uupload.ir/files/usjk_0000000.png ارور میده دتکت نمیشه ؟ایراد کار کجاس؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
سلام استاتید هارد g610 دارم که شماره هاردB309هسته میشه هارد بندازم روی y511یا نه باید هارد خود y511 رو بندازم شماره هاردشy511 B205هسته ممنون میشم راهنمای کنید
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
با سلام خدمت اساتید محترم دلیل اینکه برخی موارد بعد از تعویض هارد دستگاه همچنان خاموش میماند چیست ؟ ایا مشکل CID مطرح هست ؟ و یا کانفیگ اشتباه بوت دلیل روشن نشدن دستگاه هست ؟ و اینکه ممکن هست که هارد های Second به دلیل Erase دچار سوختگی و یا Dead بشوند ؟ طی جستجو و پرسجو به مسئله معادل سازی بعد از پروگرام برخورد کردم اساتید ممنون میشم توضیح بدین سپاس.
آخرین پاسخ توسط shahram_, -
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت دوستان گلم عرض کنم به دلیل زیاد شدن مشکلات بوت در این سری و با توجه به اینکه بعضی از این مدلها دارای نقطه تست پوینت مشخصی نیستند و زمان میبره تا این نقطه پیدا بشه و در راستای راحتی و رفاه حال خودمون این تاپیک رو باز کردم تا هر کی نقطه تست پوینت گوشی رو پیدا کرد با مشخصات کامل گوشی اینجا بذاره تا بقیه دوستان استفاده کنند و وقتشون الکی نپره. دوستانی که لطف میکنند و نتیجه زحمتشونو میذارند یه لطف دیگه هم بکنند و عکس واضح هم بذارند. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط kwptpt, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز من این باکسو تازه گرفتم میخواستم بدونم این کلید روشن و خاموش و این ولتاژ 2.8 و 1.8 و اینکه برای گوشی هایی که دو ولتاژ نیاز داریم چطور باید عمل کنیم چون موقعی که کلید روی 2.8 باشه همه ی پین های خروجی رو ولتاژ میگیرم 2.8 هستش لطفا در مورد 2 تا جای فلت های کوچک بگید برای چی هستش با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
نوت هفت دارم و گوشی بریک شده و وقتی انلاک میکنم. موقع رام زدن می فلش ارور micmatching میده و چند تا رام امتحان کردم بازم همین ارور میده راهنمایی کنید دوستان البته گوشی کامل انلاک نمیشه ولی به هر حال این ارور چطور باید رفع کنم و اگر راهیی دگه دارین بگین
آخرین پاسخ توسط Miladdr, -
- 3 پاسخ
- 637 بازدید
با سلام دوستان ی سامسونگ s5610 اومده 5 صدمه.راهنمایی میخواستم واسه ترمیم بوتش.ظاهرا همکار با فلشر زده خاموش شده قبلش رو ارم بوده
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
دوستان ی چیزی که خیلی ذهنمو مشغول کرده اینه که آیا اکثر تعویض کارای هارد طبق لیست مشابه هارد که تو نت وحود داره اقدام به تعویض هارد میکنن؟؟ یعنی اگه ی گوشی اومد و تو لیست نبود باید خود هارد رو بندارن؟؟ واین اینکه اون لیست طبق تجربه به دست اومده یا نه طبق مشخصات هارد ها اومدن گفتن فلان هارد به فلان گوشی که هاردش فلان بوده میخوره؟؟ اگه اینطوریه خوب کدوم مشخصات هارد ...مثلا ما دو نوع هارد b214 سامسونگ داریم که جفتشون 8گیگه و وقتی اینفو میگیریم جفتشون رام یکشون 7456 و و رام دو 4096 و rpmb 4096 که مدلاشون kmfe10012m و kmfn10012a چراباید این دوتا فرق داشته باشه باهم.؟ خوب ما که میتونیم تمام اینارو حتی cid رو تغییر بدیم....اصلا این حروف چه مشخصاتی از هارد هست…
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
- 0 پاسخ
- 703 بازدید
سلام در مورد قیمتش ، با گارانتی یا بدون گارانتی بودن محتوا چیا هست چند تا کابل و ... و سایر اطلاعات مورد نیاز برای خریدش
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 874 بازدید
سلام گوشی 23 صدم درهنگام پاور جریان میکشه,مشکل هارد داره یا بوتش پریده؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 950 بازدید
سلام دوستان بنده گوشیم Redmi note 8 هستش اومدم از طریق miflash رام گلوبال رو فلش کنم ارور داد و خاموش کردم گوشیو کلا دیگه روشن نمیشه چکار باید کرد
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 897 بازدید
سلام تعقیر imei a10 رو میخاستم اموزش بدین ممنون
آخرین پاسخ توسط Mmgi11, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
سلام فایل دامپ Samsung GT-S7580 Samsung GT-S7580 World First Read Dump File With Easy Jtag here is Dump File Click here =P~
- 2 پاسخ
- 928 بازدید
درود... فایل کمیاب دامپ هاوایی G525-U00 برای باکس ایزی خدمت دوستان عزیز Gsm-developers دانلود فایل Download 256mb dump G525 U
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
فایل بوت Xperia_L_C2105 خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 1 پاسخ
- 625 بازدید
فایل ترمیم بوت سونی c5303 به همراه نرم افزار دانلود
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
فایل دامپ تست شده هواوی G700-U10 فایل DUMP میباشد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . لینک دانلود در حال آپلود در سرور دامپ در FIRMWARE.VIP قرار میگیرد .
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 566 بازدید
سلام فایل فول دامپ s7562 dump 512mb با فرمت bin تست شده در سرور انجمن درج شد >http://dl.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=Qm9vdCZFTU1DX1JlcGFpci9CT1hfRklMRV9SRVBBSVIvUklGRiBCT1gvRnVsbF9EdW1w
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
نوت هفت دارم و گوشی بریک شده و وقتی انلاک میکنم. موقع رام زدن می فلش ارور micmatching میده و چند تا رام امتحان کردم بازم همین ارور میده راهنمایی کنید دوستان البته گوشی کامل انلاک نمیشه ولی به هر حال این ارور چطور باید رفع کنم و اگر راهیی دگه دارین بگین
آخرین پاسخ توسط mataboy, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
فول دامپ HUAWEI G6-U10 مخصوص باکس Z3X EASY JTAG DUMP HUAWEI G6-U1
آخرین پاسخ توسط shamash, -
- 7 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی فول دامپ HUAWEI P6-U06 B109 ANDROID 4.4.2 مخصوص باکس Z3X EASY JTAG P6_u
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,