آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشیدخدمت اساتیدوهمکاران عزیز باکس atfدارم که گوشیهای نوکیارو فلش میزنم اگه بخوام ترمیم بوت سامسونگ باهاش انجام بدم باید اکتیوبشه؟ چقدرهزینه داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام یه g510-0200 بوت پریده میخام جیتگ بزنم فایل ترمیم بوت و پینوت میخاستم ایزی جیتگ دارم ؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 4 پاسخ
- 911 بازدید
لطفا ترتیب سیم کشی نقط روی برد را به باکس برام توضیح بدید یعنی به کجای باکس سیم بکشم
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 588 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی میخواستم دامپ بزنم هارد تعویض شده با دامپ های ایزی گوشی خیلی هنگ پیش میره و ریستارت میکنه مشکل داره البته دامپ های ایزی همه 16 گیگ هستن و من فایل 32گیگ زدم اگر ممکنه دامپ 32 از روی گوشی d855 32 اگر دارید بزارید در ضمن یک مورد دیگه اینکه این گوشی هر کار میکنم با direct easy نمیره در صورتی که ای سی دراوردم مسیره ا درست و کامل هستن دوستان کسی با دایرکت این مدل رو تونسته بوت بزنه با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 3 پاسخ
- 804 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این مدل رو میخواستم هارد عوض کنم اما دامپ این مدل رو ندارم داخل ایزی نبود اگر ممکنه دوستان و مدیران پینوت و دامپ این مدل رو قرار بدن با تشکر
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان شدیدا نیازمند pinout این گوشی هستم فقط این دو عکس رو تونستم پیدا کنم که معلوم نیست چی به چیه یا کدوم درستن ممنون میشمراهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Mohsenbeigy, -
- 1 پاسخ
- 715 بازدید
روود درخواست pinuot n910 برای بازیابی اطلاعات سپاس
آخرین پاسخ توسط fardin1369, -
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
سلام دوستان نحوه کار میفرمائید .
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 740 بازدید
حل شد ترمیم بوت d2105 توسط باکس اسیتول برای ترمیم بوت سونی مدل و d2104 d2105 باکس اسیتول سه تا تیک اولو بزنید بعد از شما با همون کابل usb کلید ولوم پایین رابگیرید بره برای فلش بوت ترمیم میشه فقط انتخاب مدل روی d20xxe1 رو انتخاب کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
با سلام یهg630-u20 f بوت پریده میخام ترمیم کنم ایزی جیتگ دارم پینوت و فایل اگه قرار بدین ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 2 پاسخ
- 648 بازدید
سلام لطفا آموزش ترمیم بوت سونی c2105 با تشکر
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
روی desire 820g اشتباها رام 620 زدم حالا بالا نمیاد و وقتی وصل میکنم با فایل 820 بزنم یه5 ثانیه میشناسه بعد قطع و وصل میشه پشت سر هم
آخرین پاسخ توسط milad_66, -
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز نیاز به فایل دامپ این مدل دارم اگر دوستان دامپ این مدل رو برای p8 light دارن برای دانلود بزارن باتشکر
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک v10 دارم که هاردش خرابه و کامل خاموشه اگر دوستان دامپ این مدل رو دارن قرار بدن با تشکر
- 16 پاسخ
- 2k بازدید
از اساتید محترم خواهشمندیم نحوه ترمیم بوت g355h گلکسی core 2 رو قرار بدن در ضمن از سایت خوب و مفیدتون کمال تشکر را داریم
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام میخواستم بدونم ک دایرکت با ایزی جیتگ چطور انجام میشه ایا با این ابزاری ک من همراه باکس خریدم انجام میشه یا باید اداپتور جدا بخرم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
سلام دوستان یه گوشی i9060i برام اومد که فلش کردم و خاموش شد گوشی رو برا دایرکت باز کردم ولی متاسفانه برد گوشی با بقیه مدل ها یکم فرق داره دوستان اگه نقاط تست پوینت این مدل رو دارید لطف کنید برام ارسال کنید
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام این گوشی برام آوردن رام j106hjvu0aqb3 روش نصب بود در محیط ریکاوری این خطاها رو میداد رام جدید [TABLE=class: dataTable] [TR] [TD]Galaxy J1 mini Prime[/TD] [TD] SM-J106H[/TD] [TD] 6.0.1[/TD] [TD] July 04, 17[/TD] [TD] Egypt (EGY)[/TD] [TD] J106HJVU0AQF4[/TD] [/TR] [/TABLE] دانلود کردم و لاگ رایت اینه بعدش گوشی خاموش شد الان باکس octopus pro هست این گوشی فایل ترمیم داره ولی دکمه کانکت روشن نمیشه این سایت تونسته با باکس MEDUSA BOXاین گوشی ترمیم کرده باکس medusa box شرکت octopus pro پشتیبانی میکنه می خواستم…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 10 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام یه هارد g610-u20 و میخام پروگرام کنم طریقه اتصال برد هارد به باکس و نحوه پروگرام کردن و با نرم افزار z3x easy jitag میخواستم یه سوال دیگه با فایل bin فول رید باکس ولکانو میشه یا فایل دامپ مخصوص داره با دایرکت باید بزنم یا با ایزی ...؟
آخرین پاسخ توسط Braveheart, -
- 9 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام یه هواوی y530 مشکل هارد داره هاردشو در اوردم. میخوام یه هارد نیو رو پروگرام کنم . فایل دامپ رو هم از سایت دانلود و رایت کردم و هارد رو نصب کردم ولی درایور گوشی شناسایی نمیشه ایا قبل از فایل دامپ باید کاری انجام میدادم . . چه طور باید بوتش تنظیم بشه ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 676 بازدید
سلام من دامپ دایرکت برای HTC Desire 600 را از ساپورت گرفتم اما نه فایل extcsd داخلشونه نه به ترتیب ROM 3- ROM 2-ROM 1 هستن نه توضیحی راجع به رایتشون داده شده لطفا اگه کسی تونسته فایلای اینجوریا بدون اسم را رایت کنه راهنمایی کنه هارد گوشیا میخوام عوض کنم دامپشا نیاز دارم.تشکر این عکس از پوشه ی اکسرکت شده : اینم عکس از داخل پوشه ی d600 :
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام خدمت دوستان من تازه این باکس خریدم همراه باکس دوعدد کابل هستش که یدونه باید سیم کشی بشه اون یدونه دگه هم فکر باید اداپتور نیاز داره فقط می خواستم بدونم که این کابلی که باید سیم کشی بشه چطوریه چون من قبلا ریف داشتم به راحتی تونستم کابل شو درست کنم ولی این و نتونستم اگه امکان داره از دوستان راهنمای کنن چون نقاط که باید سیم کشی بشه به این شکل هستش ولی مشخص نیست که DETO CLK CMD VCC VCCQ این کابل کدوم یکی هستش اگه میشه دوستان واضح توضیح بدن یا باشکل مشخص کنن چون هر چی گشتم چیزی دستگیرم نشد برای ساخت کابل
آخرین پاسخ توسط pooyabooter, -
- 3 پاسخ
- 887 بازدید
سلام دوستان فایل دامپ a5000رو کسی داره ؟؟؟فلش کردم خوابید ....
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام گوشی رو که روشن میکنم روی آرم گیر میکنه روی آرم گیر میکنه فلش فایل هم با sp flash زدم نشد ممنون میشم کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
با سلام و خسته نباشید به استادان عزیز بنده چند وقت پیش با فایل فارسی اندروید 5 داخل ساپورت سایت فلشش کردم گوشی خاموش شد .. با atf طبق اموزش های استاد بنده sadra.z پیش رفتم و جواب نداد روی رم هم از طریق اودین و یه A5000 دیگه فایل بوت و پیت رو رایت کردم داخلش گزاشتم جواب نداد.. لطفا راهنماییم کنید چیکارش کنم
آخرین پاسخ توسط bonjaski,