آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 600 بازدید
با سلام و درود از این به بعد سعی میکنم هر گوشیو که بوتشو ترمیم کردم لاگشو بزارم لاگ ترمیم بوت rm-914 Lumia 520 توسط باکس atf که بعد از تموم شدن کار یک بار لازمه تا گوشیرو با آخرین ورژن فلش کنید تا گوشی بالا بیاد >Resetting and Exploring JTAG chain...1 Device(s) Device #1 ID 0x4F1F0F0F IR4 Resetting and Exploring JTAG chain...No Devices found in Chain! Resetting and Exploring JTAG chain...1 Device(s) Device #1 ID 0x4F1F0F0F IR4 Restore Boot... Waiting for Device Connection 15 second(s)...OK Resetting and Exploring JTAG chain...OK Halting Core with 100ms Delay...OK Initializing Device...OK Detecting eMMC #1 ID...1501004D384732594300BEA664E19047 Flas…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
ترمیم بوت مدلای Samsung s3 i9300 & Note2 N7100 بدون نیاز به باکس به روشی کاملا متفاوت 1 2
توسط ILYA20- 15 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب ***ترمیم بوت مدلای Samsung s3 i9300 & Note2 N7100 بدون نیاز به باکس به روشی کاملا متفاوت باز هم از استور فریمور*** نحوه ترمیم بوت: ۱-فایل مربوط به مموری کارت مدل i9300 رو از این لینک دانلود کنید...download ۲-فایل دانلود شده را در دسکتاپ کپی و اکستراکت کنید… ۳-مموری کات را به پی سی وصل کنید… ۴-فایل Diskdump2.exe را اجرا کنید… ۵-مانند تصویر زیر عمل کنید… ۶- حالا فایل بوت ریپایر برای مموری شما اماده است… و اما در ادامه ۷-در اینجا شما نیاز به کابل uart دانلود باکس z3x نیازمندید… ۸-نرم افزار teraterm-4.78 را از این لینک دانلود کنید…download …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 543 بازدید
سلام دوستان یه گوشی i9060i برام اومد که فلش کردم و خاموش شد گوشی رو برا دایرکت باز کردم ولی متاسفانه برد گوشی با بقیه مدل ها یکم فرق داره دوستان اگه نقاط تست پوینت این مدل رو دارید لطف کنید برام ارسال کنید
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 15 پاسخ
- 3.3k بازدید
درود خدمت دوستان عزیز و مهربان ابتدا لازم میدانم از مدیریت سایت دوست عزیزو زحمت کشم ایلیا جان تشکر و قدر دانی کنم بخاطر زحمات و همچنین برپا کردن فرومی خوب و محیط دوستانه برای همکاران عزیز ... بنده قصددارم آموزشی و براتون قرار بدم که چند مزیت داره و لازم به ذکر که بگم این شیوه فعلا کار زیاد داره و جای پیشرفت خیلی داره - با این روش شما میتوانید بدون جدا کردن هارد اون و پروگرام کنید - گوشی هایی که بعضا نقاط jtag ندارند و ترمیم بوت کنید و... فقط از دوستان خواهش میکنم تا پایان آموزش و معرفی قسمتهای مختلف شکیبا باشند و در تکمیل آموزش بنده را یاری کنند من هم سعی میکنم هر 2-3 شب پست و تکمیلتر کنم... فقط چون مشغله کاریم زیاده سعی میکنم شبها آموزشهارو آماده کنم هر سوال…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 562 بازدید
سلام دوستان نحوه کار میفرمائید .
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز من این باکسو تازه گرفتم میخواستم بدونم این کلید روشن و خاموش و این ولتاژ 2.8 و 1.8 و اینکه برای گوشی هایی که دو ولتاژ نیاز داریم چطور باید عمل کنیم چون موقعی که کلید روی 2.8 باشه همه ی پین های خروجی رو ولتاژ میگیرم 2.8 هستش لطفا در مورد 2 تا جای فلت های کوچک بگید برای چی هستش با تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
اساتید عزیز، مدل F3212 با فلشتولز فلش شده و خاموش شده، خودم همیشه این مدل رو با اس ای تولز فلش میکنم شنیده بودم که خیلی آمار بالای خاموشی داره. حالا باکس شناساییش نمیکنه، فقط یک درایور serial port میده وقتی کانکت میشه به سیستم چه در حالت بدون باتری چه با باتری همینطور هست. چطور باید حلش کنم؟
آخرین پاسخ توسط jenabictak, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان در این اموزش قصد دارم که ترمیم بوت گوشی هایی که پردازنده کوالکام دارن براتون اموزش بدم روش کار هم یه مدل سالم اون گوشی رودرست داشته باشید که بتونین از روی رام استوک اصلی گوشی فایل ترمیم بوت تهیه کنید ودرهمین پست بزارید که دوستان استفاده کنند که با این کار در وقتتون صرفه جویی بشه واحتیاجی به مقوله جی تگ به وسیله باکس ها نباشه. اموزش و وابزار دوستانه برنامهWin32DiskImager Downloadرو دانلود کنید این هم لینک دانلود برنامه:https://www.mediafire.com/?itb2xqee2yc9xwq یک گوشی سالم از همون مدل دچار مشگل بوت شده گوشی فوق باید روت شده باشه ویک رم 8یا16گیگ جنس مرغوب یا کلاس10روگوشی بزارید که فایل که قصد ساخت شو دارید اونجا ذخیره بشه این فرمان رو بوسیله ad…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 965 بازدید
خسته نباشیدخدمت اساتیدوهمکاران عزیز باکس atfدارم که گوشیهای نوکیارو فلش میزنم اگه بخوام ترمیم بوت سامسونگ باهاش انجام بدم باید اکتیوبشه؟ چقدرهزینه داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 858 بازدید
آموزش ترمیم بوت گوشی 64 گیگ One plus 3 برای اولین بار در ایران ******************************************************* سلام بر همه عزیزان پک کامل آموزش کامل ترمیم بوت One plus 3همراه با دامپ بزودی در سرور قرار خواهد گرفت. دوستان این آموزشها رو فقط در این سایت میتونید یاد بگیرید. ...Please Wait
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان فایل دامپ برای ترمیم بوت و پروگرام هارد خام گوشی huawei che2-l11 honor 4X برای اولین بار از انجمن دولوپرز فایل دامپ گوشی های با سی پی یو هایسیلیکون پیدا نمیشه پس قدر این پست ها رو بدونید که فقط توی دولوپر پیدا میشه. این فایل رو خودم از پارتیشن های گوشی روشن بکاپ گرفتم برای پروگرام هارد خام و ترمیم بوت با انواع باکس. فایل مورد نظر دارای سه پارتیشن rom1-rom2- rom3 میباشد و به صورت فول هست. حجم این فایل بعد از خارج کردن از حالت فشرده 7 گیگابایت هست پس یعنی کامل ترین دامپ میباشد و هیچ سایتی این نوع دامپ رو نداره. فایل به زودی در سرور درج خواهد شد. منتظر باشید..... با تشکر
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 883 بازدید
با سلام این اموزش توسط خود بنده تهیه و ارایه میشود ابتدا گوشیتون را با بیلد 129 وانتخاب فایل preloader به تنهایی با فلش تولز V1320 فلش کنید وسپس فلش کامل بدون PRELOADER
آخرین پاسخ توسط bejani2015, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
نقشه سیم کشی برای پروگرام هارد و آنبریک سونی E5333_C4 با ایزی جیتگ **************************************************************** با سلام خدمت دوستان این مدل رو به هیچ وجه با فلشر فلش نکنید که حتما خاموش خواهد شد. اگر این گوشی بعد از فلش خاموش شد باید از روش دایرکت برای ترمیم بوتش استفاده کنید و نیازی به برداشتن هارد نیست. پین اوت نایاب این مدل خدمت دوستان فایل دامپ هم بزودی در سرور قرار خواهد گرفت. دوستان قدر این آموزشها رو بدونین در خیلی از سایتها همین پین اوت به فروش میرسه.
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
نقاط پین اوت برای آنبریک و ترمیم بوت ال جی G4 به روش دایرکت @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ سلام بر عریزان
- 0 پاسخ
- 600 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز باکس مدوساپرو رو تازه گرفتم اما هر کاری میکنم emmc به ایمیت کانکت نمیشه و اینفو ای سی نمیده در صورتی که با ایزی مشکلی نداره ایا اداپتور خاصی داره لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
پست بسته شد
- 0 پاسخ
- 739 بازدید
با سلام و خسته نباشید به استادان عزیز بنده چند وقت پیش با فایل فارسی اندروید 5 داخل ساپورت سایت فلشش کردم گوشی خاموش شد .. با atf طبق اموزش های استاد بنده sadra.z پیش رفتم و جواب نداد روی رم هم از طریق اودین و یه A5000 دیگه فایل بوت و پیت رو رایت کردم داخلش گزاشتم جواب نداد.. لطفا راهنماییم کنید چیکارش کنم
آخرین پاسخ توسط bonjaski, -
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز نیاز به فایل دامپ این مدل دارم اگر دوستان دامپ این مدل رو برای p8 light دارن برای دانلود بزارن باتشکر
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
آموزش کامل ترمیم بوت گوشی نوکیا لومیا 520 با باکس قدرتمند ایزی جیتگ ***************************************************************** با سلام خدمت همه دوستان مواد لازم برای ترمیم بوت این مدل. 1- یک عدد گوشی بریک شده به شکل زیر با ارور زیر Unable to find a bootable option. press any key to shutdown 2- باکس Easy jtag 3- پین اوت ها 4- بعد از انجام سیم کشی ها به نقاط پین اوت و آداپتور،کابل usb رو وصل کنید. 5- ایزی جیتگ رو باز کنید روی تب eMMC Tool کلیک کنید ولتاژ رو روی 3.3 تنظیم کنید 6- گزینه Detect eMMC Card رو بزنید 7- منتظر باشید تا عملیات شناسایی هارد انجام شود و Write Protection:Yes شود دقت کنید اگر این مرحله Yes نشود مشکل در…
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام یه g510-0200 بوت پریده میخام جیتگ بزنم فایل ترمیم بوت و پینوت میخاستم ایزی جیتگ دارم ؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
Smart-Clip2 Software v1.19.04 is out! HiSilicon Tab: Big improvements of the Sidewinder method! From now on no need to root devices with latest (protected) firmware versions before servicing. Unlock / Repair / Service solutions for the newest Huawei HiSilicon devices with a new security is available now in the unlimited mode. Download Smart-Clip2 Software v1.19.04
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
- 2 پاسخ
- 622 بازدید
سلام من دامپ دایرکت برای HTC Desire 600 را از ساپورت گرفتم اما نه فایل extcsd داخلشونه نه به ترتیب ROM 3- ROM 2-ROM 1 هستن نه توضیحی راجع به رایتشون داده شده لطفا اگه کسی تونسته فایلای اینجوریا بدون اسم را رایت کنه راهنمایی کنه هارد گوشیا میخوام عوض کنم دامپشا نیاز دارم.تشکر این عکس از پوشه ی اکسرکت شده : اینم عکس از داخل پوشه ی d600 :
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 4 پاسخ
- 859 بازدید
لطفا ترتیب سیم کشی نقط روی برد را به باکس برام توضیح بدید یعنی به کجای باکس سیم بکشم
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 596 بازدید
سلام لطفا آموزش ترمیم بوت سونی c2105 با تشکر
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 0 پاسخ
- 708 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک v10 دارم که هاردش خرابه و کامل خاموشه اگر دوستان دامپ این مدل رو دارن قرار بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68,