آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان در این اموزش قصد دارم که ترمیم بوت گوشی هایی که پردازنده کوالکام دارن براتون اموزش بدم روش کار هم یه مدل سالم اون گوشی رودرست داشته باشید که بتونین از روی رام استوک اصلی گوشی فایل ترمیم بوت تهیه کنید ودرهمین پست بزارید که دوستان استفاده کنند که با این کار در وقتتون صرفه جویی بشه واحتیاجی به مقوله جی تگ به وسیله باکس ها نباشه. اموزش و وابزار دوستانه برنامهWin32DiskImager Downloadرو دانلود کنید این هم لینک دانلود برنامه:https://www.mediafire.com/?itb2xqee2yc9xwq یک گوشی سالم از همون مدل دچار مشگل بوت شده گوشی فوق باید روت شده باشه ویک رم 8یا16گیگ جنس مرغوب یا کلاس10روگوشی بزارید که فایل که قصد ساخت شو دارید اونجا ذخیره بشه این فرمان رو بوسیله ad…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشیهای بریک شده لومیا که تو دیوایس منیجر حالت QHSUB_DLOAD را شناسایی میکنن شامل این روش میباشند پس حتما اول ببینید چه درایوری شناسایی میشود روش کاملا تست شده و بدون ایراد میباشد ابتدا موارد زیر رو دانلود کنید : درایور فایل hex 1 فایل hex 2 nokia data package manager windows phone recovery برنامه Nokia Data Package Manager را نصب کنید. داخل پوشه فایل دانلود شده، فایلی به نام Fix pre Nokia DataPackage Manager 2013.7.5 وجود دارد که باید به عنوان کرک نرم افزار نصب کنید.حالا باید دنبال نوع محصول (Type) و کد محصول (Code) گوشی بگردید. در گوشی هایی که باتری آن ها قابل تعویض است، می توانید در زیر باتری این دو عبارت را پیدا کنید. در گوشی هایی که باتری آن …
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
این اموزش فقط برای پردازنده های MSM8916 Qualcomm میباشد روی مدل های دیگه اصلا جواب نمیده .گوشیهایی که با این روش ترمیم بوت میشن : SM-G7508Q, G5308W, G3608 A3000, A300F, A300FU, A5000, A500F, A500FU E500F, E700F فایل زیر را دانلود کنید و اکسترکت کنید MSM8916_boot_recovery.zip یک عدد مموری را داخل گوشی سالم بزارین و گوشی رو به دانلود مد ببرید بهتره مموری از نوع کلاس 10 باشه ادین را اجرا کنید فایل پیت که از اکسترکت فایل بالا بدست اومده را در قسمت PIT قرار بدید و فایل BOOT را در قسمت BL بزارید تیک گزینه T-FLASH رو بزنید و استارت کنید بعد از اتمام کار مموری را خارج کرده و درون گوشی خاموش قرار دهید.باطری را کامل شارژ کنید و سپس با گرفتن دکمه های ترک…
- 14 پاسخ
- 4.4k بازدید
در گوشیهای سری ام تی کی پارتیشن های زیادی وجود دارد مثل Preloader, Recovery, Bootimg و غیره اگر به هر طریقی پارتیشن Preloader معیوب و خراب شود دیگر گوشی توسط پی سی قابل شناسایی نخواهد بود به معنای دیگر گوشی شما بوت پرونده. Preloader چطور معیوب میشه؟ دلایل چندی وجود داره برای خراب شدن بوت اما دلیل اصلی فول فلش کردن گوشی توسط شما یا کس دیگه به همراه فایل Preloader با فایل اشتباه یا ورژن اشتباه هست و همجنین میتونه دلیلش ایریز کردن پارتیشن Preloader توسط شما یا شخص دیگه ای باشه. چطور متوجه بشیم که Preloader گوشی اسیب دیده و گوشیمون به رحمت خدا رفته؟ Preloader میتونه توسط رایت فایل اشتباه اسیب ببینه وتوسط هیچ سیستمی شناسایی نمیشه برای اینکه مطمئن بشید میتونید از این روش اس…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان حل مشکل بریک شدن مدلای huawei بدون نیاز به باکس مدلای تحت ساپورت H30-T00 H30-T10 H30-U10 G750-T00 G730-T00 G730-U00 G610-T11 G610-U00 G610-T00 G520-5000 G520-T10 G700-T00 G700-U00 نحوه کار با این ابزار: 1-هر گونه وصل شدن گوشی به pc رو جدا کنید... 2-نرم افزار 最小系统恢复工具.exe رو اکستراکت کرده و باز کنید... 3-گزینه 开始” کلیک کنید... 4-باتری را جدا و گوشی را به usb وصل کنید.... 5-بلافاصله پس از شناختن درایور باتری را جا بذارید..عملیات اغاز خواهد شد... 6-اینکار ممکن است چندین بار خطا دهدپس صبور باشید و دوباره تست کنید.... تمام download tool driver download موفق باشید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
ترمیم بوت مدلای Samsung s3 i9300 & Note2 N7100 بدون نیاز به باکس به روشی کاملا متفاوت 1 2
توسط ILYA20- 15 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب ***ترمیم بوت مدلای Samsung s3 i9300 & Note2 N7100 بدون نیاز به باکس به روشی کاملا متفاوت باز هم از استور فریمور*** نحوه ترمیم بوت: ۱-فایل مربوط به مموری کارت مدل i9300 رو از این لینک دانلود کنید...download ۲-فایل دانلود شده را در دسکتاپ کپی و اکستراکت کنید… ۳-مموری کات را به پی سی وصل کنید… ۴-فایل Diskdump2.exe را اجرا کنید… ۵-مانند تصویر زیر عمل کنید… ۶- حالا فایل بوت ریپایر برای مموری شما اماده است… و اما در ادامه ۷-در اینجا شما نیاز به کابل uart دانلود باکس z3x نیازمندید… ۸-نرم افزار teraterm-4.78 را از این لینک دانلود کنید…download …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
ترمیم بوت نوکیا Nokai X2 Rm-1013بدونه نیاز به باکس وجیتک با سلام خدمت دوستان وهمکاران عزیز با این برنامه وفیلم اموزشی وبدونه دردوسر میتونید بوت این مدلو ترمیم کنید امروز خودم یه نوکیا رو با این روش ترمیم کردم و فیلم اموزششو رو براتون اپلود کردم. فایل ویدیو اموزش:20160811_190637 - Download - 4shared - unlockinfo Kashif QST Loader and Boot Repair Fileابزاروبرنامه ترمیم:NOkia X2 RM-1013 Dead Boot Repair (1) - Download - 4shared - unlockinfo Kashif فایل فلش گوشی:Nokia X2 RM-1013 2.1.0.11 2.1.0.13 دانلود در4پارت پارت1:rm-1013.7z - Download - 4shared - unlockinfo Kashif پارت2:rm-1013.7z - Download - 4shared - unlockinfo Kashif پارت3:rm-1013…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
اموزش : ابتدا دو تا فایل ریکاوری رو از لینک زیر دانلود کنید لینک دانلود فایل فایل هارا از طریق فست بوت رایت کنید fastboot flash recovery recovery.img بهتره ورژن ریکاوری با ورژن اندروید یکی باشه
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
سلام -خدمت شما
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با تست پوینت ترمیم بوت حل مشکل هاردبریک test point boot repair hard brik fix h30-u10 برای اولین بار از GSM-DEVELOPERS.IR نحوه کار: برد را خارج کنید... باتری را خارج کرده و تست پوینت GND را به CLK که در تصویر زیر نشان داده شده است وصل کنید ... و با فلش تول فلش کنید ... موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
تست پوینت ترمیم بوت سامسونگ مدل g530Hهمراه بافایل بوت G53
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان برای تعویض هارد این مدل کافیه یه هارد B309 سامسونگ رو پارتیش و کانفیگ رو به این صورت بذارید و دامپ مورد نظر رو روش رایت کنید تمام منتظر خبرهای خوب باشید آموزش صفر تا 100 پروگرام هارد و ترمیم بوت به زودی.......
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام توضیحاتی در مورد آداپتور و کارایی این قسمت : 1- آیا من بدون آداپتور میتونم EMMC Direct کنم ؟ جواب : بله ولی شما به 2 منبع پاورولتاژ جداگانه نیاز دارید . 2- چرا من به 2 ولتاژ جداگانه دارم ؟ جواب : VCC : پاور مموری NAND که در داخل EMMC درج شده است . ( میتواند بین 2.8 - 3.3V ) vccQ : پاور برای کنترل جریان داخلی EMMC هست . 3- آیا برای اتصال Direct EMMC به برد چیز دیگری نیاز است ؟ جواب : نه شما به هیچ اتصال دیگری حتی باتری و USB ندارید . فقط به 6 سیم مورد نیاز GND, CLK, CMD, DAT0, VCC, VCCQ نیاز است . 4- برای Direct Emmc باید تصاویر تست پونت را از کجا تهیه کنم ؟ جواب : تصاویر تست پونت که 6 نقطه مهم…
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان یه گوشی j710f برام اومده کسی میتونه راهنمای کنه هی روی این صفه میاد ریسیت میشه دانگل و باکس هم دارم eft pro umt 2 pro z3x pro
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 7 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام دوستان یه گوشی J701f دارم چنج شده بود الان در اثر ریست شدن رفته روی ارم چجوری تو این حالت oem رو فعال کنم که فایل روت رو جواب بده؟
آخرین پاسخ توسط keyhani4545, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان کسی تجربه ای داره ممنون میشم راجب خاموشی بعد فلش نوکیا 110 ارایه بدهید .مرسی
آخرین پاسخ توسط BALUCH.GSM, -
- 0 پاسخ
- 985 بازدید
دامپ تست شده هواوی ALE-L21 دانلود از تیم جی اس ام دولوپرز دامپ به همراه فایل راهنما هاردهای قابل جواب بر روی این مدل بر روی فایل ضمیمه شد. پسورد فایل : espandesh ALE-l21 Huawei OK eMMC Dump Tested.rar emmc ale-l21.txt
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
دامپ هارد g630-20 فایل xml به همراه نرم افزار رایت دانلود با لینک مستقیم کاملا رایگان پسورد فایل : espandesh
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
سلام دامپ و پینوت Lg d295 خدمت دوستان دامپ
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 776 بازدید
درود... خدمت شما: دانلود فایل Download g35e 128mb dump zip از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 950 بازدید
درود... دانلود فایل Download C25 EMMC FILES rar از آپلود آی آر password:http://www.gem-flash.com
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
دانگل emmc
توسط ویدا- 0 پاسخ
- 886 بازدید
دانگل emmc با نصب درایورهای گوشی و کوالکام گوشی را نمیشناسد مشکل کجاست
آخرین پاسخ توسط ویدا, -
- 0 پاسخ
- 873 بازدید
لطفا آموزش ترمیم بوت a310f
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 961 بازدید
سلام دوستان باکسم مشکل خورده از هر 10 تا هارد فقط دوتا نشون میده باکس همش ارور میده Setting frequence to 21 MHz CMD Pullup Level: 1134 mV CMD Active Level: 3238 mV Can't init device. Reason: PORT Read Error Setting frequence to 21 MHz CMD Pullup Level: 1289 mV CMD Active Level: 3248 mV Can't init device. Reason: PORT Read Error ممنون میشم راهنمایی کنید یکی از همکارا گفت دوتا قطعه رو سوکت هست باید عوض کنی نمی دونم دوتا قطع چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 3 پاسخ
- 934 بازدید
سلام همکاران گرامی یه گوشی Hol-U10 فلش زدیم با فایل اشتباه الان فقط ویبره یسره میزنه به سیستم هم وصل نمیشه با باطری یا بی باطری فرقی نداره با رم هم فلش نمیشه به هیچ عنوان کسی راهی داره ؟ تست پوینتش رو کسی داره؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,