آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
لیست تمامی فایل های sdc سامسونگ جهت ترمیم بوت با باکس atf درود دوستانی که در این تایپک نیاز به فایل sdc دارند برای ترمیم بوت مدل مورد نظر دارند درخواست دهند تا در کمترین زمان ارایه شود. [samsung Supported Phones for SDC Unbrick Image Creator] [Qualcomm Snapdragon 400, 600, 800] Samsung GT-i8580 Galaxy Core Advance Samsung GT-i8730 Galaxy Express Samsung GT-i8730T Galaxy Express Samsung GT-i9158 Galaxy Mega 5.8 Samsung GT-i9190 Galaxy S4 Mini Samsung GT-i9192 Galaxy S4 Mini Duos Samsung GT-i9195 Galaxy S4 Mini LTE Samsung GT-i9197 Galaxy S4 Mini TD-LTE Samsung GT-i9197X Galaxy S4 Mini LTE Samsung GT-i9197Z Galaxy S4 Mini TD-…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
ترمیم بوت g7102 دانلود win 32 http://sourceforge.net/projects/win3...ce=top3_dlp_t5 دانلود فایل دامپ http://www.mediafire.com/download/as.../4.4.2+dump.7z ابتدا مموری 16gb رو فرمت کنید ، فایل دامپ رو از طریق برنامه win32 رو مموری 16gb رایت کنید طبق تصویر نقطه cmd رو اتصال دهید و کلید پاورو بگیرید تا گوشی به حالت دانلودینگ رود ، توجه کنید که نقطه cmd رو برا چند ثانیه اتصال دهید تا دستگاه به حالت دانلودینگ رود
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
ابتدا اخرین ورژن برنامه QPST رو از لینک زیر دانلود کنید 1- Download the QPST tool & driver 2-نرم افزار QFIL TOOL را اجرا کنید : بعد از باز کردن برنامه تیک MTP را بردارید تا دستگاه گوشی شمارو بشناسه گوشی رو در حالت روشن وصل کنید در صورتی که دستگاه شما خاموش یا روی آرم است (بریک شده) گوشی را به حالت Download Mode و یا Factory Mode ببرید تا دستگاه شناسایی شود (در بیشتر دستگاه ها با گرفتن دکمه ولوم پایین و پاور به این حالت میرود) QFIL-tool.jpg گزینه browser را انتخاب کنید و فایل با فرمت mbn را انتخاب کنید گزینه load xml را بزنید و فایل های زیر رو به ترتیب وارد کنید از بالا به پایین طبق تصویر زیر: Qualcomm-File-format.png بعد از انتخاب فایل ه…
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
اموزش : ابتدا دو تا فایل ریکاوری رو از لینک زیر دانلود کنید لینک دانلود فایل فایل هارا از طریق فست بوت رایت کنید fastboot flash recovery recovery.img بهتره ورژن ریکاوری با ورژن اندروید یکی باشه
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
این اموزش فقط برای پردازنده های MSM8916 Qualcomm میباشد روی مدل های دیگه اصلا جواب نمیده .گوشیهایی که با این روش ترمیم بوت میشن : SM-G7508Q, G5308W, G3608 A3000, A300F, A300FU, A5000, A500F, A500FU E500F, E700F فایل زیر را دانلود کنید و اکسترکت کنید MSM8916_boot_recovery.zip یک عدد مموری را داخل گوشی سالم بزارین و گوشی رو به دانلود مد ببرید بهتره مموری از نوع کلاس 10 باشه ادین را اجرا کنید فایل پیت که از اکسترکت فایل بالا بدست اومده را در قسمت PIT قرار بدید و فایل BOOT را در قسمت BL بزارید تیک گزینه T-FLASH رو بزنید و استارت کنید بعد از اتمام کار مموری را خارج کرده و درون گوشی خاموش قرار دهید.باطری را کامل شارژ کنید و سپس با گرفتن دکمه های ترک…
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز لطفا در صورت موجود نقاط emmc pinout یا jtag pinout مر بوط به تبلت لنوو با مشخصات زیر رو قرار بدید ممنون Tab A8-50f مشخصه فنی برد : mt8735p1v1 md1144
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
فایل بوت Xperia_L_C2105 خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
نوت هفت دارم و گوشی بریک شده و وقتی انلاک میکنم. موقع رام زدن می فلش ارور micmatching میده و چند تا رام امتحان کردم بازم همین ارور میده راهنمایی کنید دوستان البته گوشی کامل انلاک نمیشه ولی به هر حال این ارور چطور باید رفع کنم و اگر راهیی دگه دارین بگین
آخرین پاسخ توسط Miladdr, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
نوت هفت دارم و گوشی بریک شده و وقتی انلاک میکنم. موقع رام زدن می فلش ارور micmatching میده و چند تا رام امتحان کردم بازم همین ارور میده راهنمایی کنید دوستان البته گوشی کامل انلاک نمیشه ولی به هر حال این ارور چطور باید رفع کنم و اگر راهیی دگه دارین بگین
آخرین پاسخ توسط mataboy, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه htc d826 هست روی آرم بود s-off کردم هواسم نبود رام یه منطقه دیگه زدم فایل کامل گرفت بعد ریست کرد دیگه روشن نشد میتونید راهنمایی کنید که چیکار کنم؟ مشتری هم خیلی گیره
آخرین پاسخ توسط Easy_Jtag, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام (Phone: Samsung SM-N900 (Note 3 CPU: Samsung Exynos 5 Octa 5420 دانلود فایل های ترمیم بوت با Sd از لینک زیر SM-N900 for Android 4.3 SM-N900 for Android 4.4.2 فایل رو در مسیر زیر قرار بدید : > [left][size=3][font=arial][b][color=#ff0000]C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\[/color][/b][/font][/size][/left] [size=3][font=arial][b] [center] محل قرار گیری TP برای ترمیم بوت :[/center] [/b][/font][/size] PCB Type 1 PCB Type 2 محل مشخص شده رو با پنس اتصال کوتاه بدید نحوه ساخت فایل sdc برای ترمیم بوت از طریق مموری تمامی مدلای سامسونگ 2. گوشی رو ب…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
باسلام خدمت دوستان من تازه این باکس خریدم همراه باکس دوعدد کابل هستش که یدونه باید سیم کشی بشه اون یدونه دگه هم فکر باید اداپتور نیاز داره فقط می خواستم بدونم که این کابلی که باید سیم کشی بشه چطوریه چون من قبلا ریف داشتم به راحتی تونستم کابل شو درست کنم ولی این و نتونستم اگه امکان داره از دوستان راهنمای کنن چون نقاط که باید سیم کشی بشه به این شکل هستش ولی مشخص نیست که DETO CLK CMD VCC VCCQ این کابل کدوم یکی هستش اگه میشه دوستان واضح توضیح بدن یا باشکل مشخص کنن چون هر چی گشتم چیزی دستگیرم نشد برای ساخت کابل
آخرین پاسخ توسط pooyabooter, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام گوشی رو که روشن میکنم روی آرم گیر میکنه روی آرم گیر میکنه فلش فایل هم با sp flash زدم نشد ممنون میشم کمکم کنید
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با تست پوینت ترمیم بوت حل مشکل هاردبریک test point boot repair hard brik fix h30-u10 برای اولین بار از GSM-DEVELOPERS.IR نحوه کار: برد را خارج کنید... باتری را خارج کرده و تست پوینت GND را به CLK که در تصویر زیر نشان داده شده است وصل کنید ... و با فلش تول فلش کنید ... موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y625-U32 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . دامپ به همراه فایل estcsd قرار دادم . هارد های مناسب قابل جواب پیوست شد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت و QFIL این دامپ و آموزش های در نت هزینه زیادی داره در فروم جی اس ام دولوپرز بدون هیچ گونه چشم داشتی و هزینه ای قرار میگیره جهت حمایت لطفا گزینه تشکر فراموش نشه فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : espandesh Y625-U32 XML Huawei OK eMMC Dump Tested By Espandesh.rar emmc y625-u32.txt
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
بخش دامپ های تست شده تمامی برندها به روز رسانی این بخش دائم خواهد بود . هواوی Ale-l21 Y530-U00 Y550-L01 Y635-L01 Y635-L21 Y625-u32 الجی LG K500 سامسونگ
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان برای تعویض هارد این مدل کافیه یه هارد B309 سامسونگ رو پارتیش و کانفیگ رو به این صورت بذارید و دامپ مورد نظر رو روش رایت کنید تمام منتظر خبرهای خوب باشید آموزش صفر تا 100 پروگرام هارد و ترمیم بوت به زودی.......
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام مدل: Samsung Galaxy Note II N7100 نوع سی پی یو: Samsung Exynos 4412 Quad موارد مورد نیاز: دانلود فایل SDC مخصوص باکس ATF از لینک زیر GT-N7100XXUENA1_4.3_16GB.sdc فایل دانلود شده را در مسیر زیر بریزید >[/b][/font][/size][b]C:\AdvanceBox Turbo Flasher\sd_card\SDC_IMAGE\[/b] [size=3][font=arial][/font][/size] [size=3][font=arial][b] مسیر زیر را در روی برد بیابید: و از طریق پنس و یا سیم اتصال دهید فایل دانلود شده SDC را از طریق ATF رایت کنید روی مموری کارت فا مموری کارت را روی گوشی قرار دهید باتری را روی گوشی قرار دهید و یا به منبع وصل کنید ... از اتصال تست پ…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام میخواستم بدونم ک دایرکت با ایزی جیتگ چطور انجام میشه ایا با این ابزاری ک من همراه باکس خریدم انجام میشه یا باید اداپتور جدا بخرم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
دوستان در این اموزش قصد دارم که ترمیم بوت گوشی هایی که پردازنده کوالکام دارن براتون اموزش بدم روش کار هم یه مدل سالم اون گوشی رودرست داشته باشید که بتونین از روی رام استوک اصلی گوشی فایل ترمیم بوت تهیه کنید ودرهمین پست بزارید که دوستان استفاده کنند که با این کار در وقتتون صرفه جویی بشه واحتیاجی به مقوله جی تگ به وسیله باکس ها نباشه. اموزش و وابزار دوستانه برنامهWin32DiskImager Downloadرو دانلود کنید این هم لینک دانلود برنامه:https://www.mediafire.com/?itb2xqee2yc9xwq یک گوشی سالم از همون مدل دچار مشگل بوت شده گوشی فوق باید روت شده باشه ویک رم 8یا16گیگ جنس مرغوب یا کلاس10روگوشی بزارید که فایل که قصد ساخت شو دارید اونجا ذخیره بشه این فرمان رو بوسیله ad…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
مسیر شارژ ویو3
توسط مهرداد۴۷۰۶- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان کسی مسیر شارژ سامسونگ s8600ویو3 داره
آخرین پاسخ توسط مهرداد۴۷۰۶, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به همه اساتید من چند ماه قبل یک گوشی برام آوردند که یک تازه تعمیر کار بخاطر فایل نادرست بوت گوشی رو معیوب کرده بود متاسفانه در باکس ریف و ... جیتیگ چیزی پیدا نکردم ولی جالب اینجاست که وقتی به کامپیوتر وصل میشه یک درایور تو دیوایس منیجر پیدا می کنه که تو هیچ سایتی پیدا نمیشه اگه میشه راهنمایی کنین چجوری یا با چه باکسی ترمیم بوت بشه مدل گوشی i8200n هست
آخرین پاسخ توسط Reza2010, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام یه g510-0200 بوت پریده میخام جیتگ بزنم فایل ترمیم بوت و پینوت میخاستم ایزی جیتگ دارم ؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
با سلام خدمت اساتید محترم دلیل اینکه برخی موارد بعد از تعویض هارد دستگاه همچنان خاموش میماند چیست ؟ ایا مشکل CID مطرح هست ؟ و یا کانفیگ اشتباه بوت دلیل روشن نشدن دستگاه هست ؟ و اینکه ممکن هست که هارد های Second به دلیل Erase دچار سوختگی و یا Dead بشوند ؟ طی جستجو و پرسجو به مسئله معادل سازی بعد از پروگرام برخورد کردم اساتید ممنون میشم توضیح بدین سپاس.
آخرین پاسخ توسط shahram_, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
منبع آموزش : >http://forum.gsmhosting.com/vbb/f672/tutorial-how-backup-restore-efs-etc-1712891/ تاپیک فایل هیا بکاپ گرفته شده از پارتیشن EFS گوشی ها با ایزی جیتگ : http://forum.gsmhosting.com/vbb/f672/efs-collections-easy-jtag-1772778/ >
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,