آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 955 بازدید
سلام دوستان برای مشکل uknown bassband j3119 که بعد از فلش به وجود اومده چه راهی وجود داره؟
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
فایل دامپ تست شده هواوی G700-U10 فایل DUMP میباشد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . لینک دانلود در حال آپلود در سرور دامپ در FIRMWARE.VIP قرار میگیرد .
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 16 پاسخ
- 4.6k بازدید
آموزش ترمیم سریال سری مدیاتک دانلود این آموزش کاملا رایگان برای کابران vip میباشد . پسورد : پیام خصوصی بعد از قرار گرفتن در سرور vip پسورد حذف خواهد شد .
آخرین پاسخ توسط Mohsendovlat, -
- 1 پاسخ
- 972 بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y635-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 12 پاسخ
- 2.1k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y550-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط wsasi, -
- 4 پاسخ
- 4.4k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y635-L21 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار گرفت .
آخرین پاسخ توسط em2017, -
- 16 پاسخ
- 3.2k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y530-U00 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . دامپ به همراه فایل estcsd قرار دادم . هارد های مناسب قابل جواب پیوست شد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت و QFIL باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت. SIMILAR EMMC Y530-U00.txt
آخرین پاسخ توسط oktai, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
بخش دامپ های تست شده تمامی برندها به روز رسانی این بخش دائم خواهد بود . هواوی Ale-l21 Y530-U00 Y550-L01 Y635-L01 Y635-L21 Y625-u32 الجی LG K500 سامسونگ
- 0 پاسخ
- 952 بازدید
فول دامپ هارد الجی k500 دانلود دریافت پسورد : پیام خصوصی قابل رایت با تمام باکس های ترمیم بوت
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
آموزش تعویض هارد های سری مدیاتک سعی میکنم به صورت خیلی خلاصه و مفهومی توضیح بدم . با تشکر از ایلیا عزیز که تحولی در جامعه موبایل ایجاد کردند. هواوی g610-u20 تعویض هارد سری مدیاتک یکی از سری های بسیار راحت محسوب میشه . روش انجام : 1-دراوردن آیسی چسبی با کمترین حرارت (هیتر را دمای 360 حدودا تنظیم کنید و سر هیتر را خوب روی آیسی قرار بدید حرارت به سی پی یو نرسه ) 2-تمیز کردن پایه های آیسی از روی برد با سر پنس یا قلع کش سیم مسی ) 3-در این مدل اکثرا از هارد b309 استفاده میکنن (با مشخصه فنی KMKJS000VM-B309) این مدل نیازی به تغییر cid ندارد شما کافیست کانفیگ هارد رو مدیاتک 0.48 قرار بدین (عکس پیوست میزنم) 4-نصب هارد و در نهایت ب…
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y625-U32 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . دامپ به همراه فایل estcsd قرار دادم . هارد های مناسب قابل جواب پیوست شد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت و QFIL این دامپ و آموزش های در نت هزینه زیادی داره در فروم جی اس ام دولوپرز بدون هیچ گونه چشم داشتی و هزینه ای قرار میگیره جهت حمایت لطفا گزینه تشکر فراموش نشه فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : espandesh Y625-U32 XML Huawei OK eMMC Dump Tested By Espandesh.rar emmc y625-u32.txt
آخرین پاسخ توسط mghm, -
- 0 پاسخ
- 985 بازدید
دامپ تست شده هواوی ALE-L21 دانلود از تیم جی اس ام دولوپرز دامپ به همراه فایل راهنما هاردهای قابل جواب بر روی این مدل بر روی فایل ضمیمه شد. پسورد فایل : espandesh ALE-l21 Huawei OK eMMC Dump Tested.rar emmc ale-l21.txt
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
دامپ هارد g630-20 فایل xml به همراه نرم افزار رایت دانلود با لینک مستقیم کاملا رایگان پسورد فایل : espandesh
با سلام خدمت اساتید محترم دلیل اینکه برخی موارد بعد از تعویض هارد دستگاه همچنان خاموش میماند چیست ؟ ایا مشکل CID مطرح هست ؟ و یا کانفیگ اشتباه بوت دلیل روشن نشدن دستگاه هست ؟ و اینکه ممکن هست که هارد های Second به دلیل Erase دچار سوختگی و یا Dead بشوند ؟ طی جستجو و پرسجو به مسئله معادل سازی بعد از پروگرام برخورد کردم اساتید ممنون میشم توضیح بدین سپاس.
آخرین پاسخ توسط shahram_, -
مشکل بوت j110f
توسط BALUCH.GSM- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درود خدمات آیا این مشکل با فلش حل میشود < لطفا میشه راهنمایی کنید مرسی
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 4 پاسخ
- 913 بازدید
یه گوشی برا م اومده بعد از فلش خاموش شده j700f dd هست گسی راه حل فایل ترمیم بوت گوشی رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
frp enable!
توسط majidgarusi- 3 پاسخ
- 963 بازدید
سلام خسته نباشید ی گوشی c9000 رو رروت کردم بعد oem off کردم گوشی custom binery شد فایل بوت خود گوشی رو زدم ولی بازم خطای frp enable داد . گوشی دیگه خاموش نمیشه ریستارت میکنی خطای An error has occurred while updating the device software.....
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
اساتید عزیز گوشی فوث فقط توی این حالت گیر میکنه و وارد هیچ حالتی نمیشه برای فلش با اس دی کارت
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
دانگل emmc
توسط ویدا- 0 پاسخ
- 886 بازدید
دانگل emmc با نصب درایورهای گوشی و کوالکام گوشی را نمیشناسد مشکل کجاست
آخرین پاسخ توسط ویدا, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام یه htc d826 هست روی آرم بود s-off کردم هواسم نبود رام یه منطقه دیگه زدم فایل کامل گرفت بعد ریست کرد دیگه روشن نشد میتونید راهنمایی کنید که چیکار کنم؟ مشتری هم خیلی گیره
آخرین پاسخ توسط Easy_Jtag, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
سلام دوستان به فایل ترمیم بوت htc با برنامه ofil نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط mostafa0663, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان شدیدا نیازمند pinout این گوشی هستم فقط این دو عکس رو تونستم پیدا کنم که معلوم نیست چی به چیه یا کدوم درستن ممنون میشمراهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Mohsenbeigy, -
- 2 پاسخ
- 874 بازدید
سلام گوشی 23 صدم درهنگام پاور جریان میکشه,مشکل هارد داره یا بوتش پریده؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان کسی تجربه ای داره ممنون میشم راجب خاموشی بعد فلش نوکیا 110 ارایه بدهید .مرسی
آخرین پاسخ توسط BALUCH.GSM, -
- 9 پاسخ
- 2.8k بازدید
بچه ها من دو تا گوشی هواوی g610 اومده برام که هارد 309 سامسونگ گذاشتم روش با کانفیگ 48 و سایز بوت2 مگ و بدون تغییر cid هردو قرار دادم رو برد و با فلش تولز sec بوت راحت اونو فرمت کردم و بعدشم فلش کاملا مراحل اوکی شد و گوشی هم روشن در برخی موارد روی لوگو گیر میکنن در برخی موارد بالا میان ولی به محض خاموش کردن گوشی و استارت مجدد روی ارم میمونن با حدود 8 تا هارد سامسونگ بازم همین مشکلو دارم جالبتر از این اینه که بعدش که روی لوگو میمونن فلش یا فرمت هم نمیشن دوستانی که همچین موردی رو حل کردن ممنون میشم راهنمایی بفرماییند..اینم اضافه کنم با سه بیلد متفاوت هم فلش کردم..
آخرین پاسخ توسط mostafa0663,