آموزش های ترمیم بوت
آموزش های مربوط به ترمیم بوت برای حل مشکل هارد بریک و سافت بریک گوشیهای مختلف
189 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 10 پاسخ
- 4.1k بازدید
Easy-JTAG Very HOT Update. v1.9.0.5 - FIRST IN THE WORLD! NO ANY ADDITION ACTIVATION, NO ANY ADAPTERS. LIKE USUALLY all hotest solution come free for all z3x users After 6month of playing with EMMC we have new solution for you: - KMVTU000LM-B503 [VTU00M] REPAIR - READY CONDITION TIMEOUT ERROR REPAIR - OCR READY TIMEOUT [EMMC BAD] REPAIR - TOTALLY DEAD 00FF8080 REPAIR This solution can repair 90% dead KMVTU000LM-B503 eMMC. For work with solution you just need connect 1 MAGIC Z3X-TP for force EMMC firmware emmc mode. Testpoin Location: Here is Repair Manual: 1. Download latest Easy-Jtag install 2. Identify eMMC: LOG: OCR READY TIMEOUT …
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 7 پاسخ
- 4.7k بازدید
سلام دوستان این اموزشی که من میزارم ادامه خواهد داشت و به صورت تخصصی هستش چون نظر من اینه کسی که میخواد ترمیم رو شروع کنه خودش باید دنبالش باشه همه چی رو از اول نمیگم به صورت تخصصی میگم . دوستان در بیشتر موارد برای ترمیم بوت اصلا نیازی به فایل دامپ نیست مثلا در برند سامسونگ j7 و .... به خاطر رایت اشتباه cm و param و boot گوشی خاموش میشه و با رایت همین فایل ها از اخرین ورژن فایل دوباره گوشی روشن میشه که میتونید این کار رو یا با atf easy medusa انجام بدید یعنی فایل فلش رو از طریق direct emmc رایت کنید چون گوشی خاموشه . حالا اگه بخواید دامپ رایت کنید به جز مشکلات اینکه وسط رایت دامپ سیم ها قطع نشه و ...... مشکل با پورت نشدن کامل دامپ هم داریم یعنی تو ساپورت ایزی فایل های د…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این تایپک کاربرانی که نیاز به فایل sdc دارند برای ترمیم بوت مدل مورد نظر دارند درخواست دهند تا در کمترین زمان ارایه شود. موفق باشید و ماندگار.
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 3.4k بازدید
سلام -آموزش ساخت sd کارت توسط فایل ZBIN Image 1-فایل PIT و ZBIN رو برای گوشی خودتون از ساپورت بگیرید . 2- SD خودتون که فرمت کردید و اطلاعاتی نداره درون رم ریدر بزارید . 3- ایزی جیتگ را باز کنید و بخش SD Image Plugin را انتخاب کنید . 4- ZBIN را انتخاب کنید و کلید Write SD رو بزنید . و بعد از چند دقیقه کار تمام میشه و شما میتونید SD کار رو از ریدر خارج کنید . -برای ترمیم بوت پس از ساخت SD 1- SD رو درون دستگاه قرار بدید و گوشی رو با USB-JIC به دانلود مد ببرید . 2- پس از رفتن به حالت ODIN MODE باید ZBIN با فایلی که قراره فلش کنید یکی باشه . مثلا : Samsung_GT-I9200_I9200XXUDNE4_GPT_UEFI.zbin فایلی که باید فلش کنید I9200XXUDNE4 باشه . …
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان اموزش ترمیم بوت HTC DESIRE X با باکس ریف به روایت تصویر موفق باشید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان برای اولین بار نحوه ساخت فایل sdc برای ترمیم بوت تمامی مدلای سامسونگ از طریق مموری کارت 1-نسخه 11.80 بالاتر باکس atf رو باز کنید... 2- قسمت atf plus بروید... 3-به برگه image-tool بروید و در قسمت اول رام مربوط به بوتلودر رو انتخاب کنید.... 4-در قسمت pit فایل پیت مخصوص ورژن اون رامی که بوتلودرشو انتخاب کردید قرار دهید... 5-گزینه create sdc file رو بزنید... 6-من در این موضوع برای مدل sm-910c فایل sdc میسازم و در شکل زیر توضیح میدم... 7-پس از ساخته شدن فایل sdc در ادرس AdvanceBox Turbo Flasher\SD_Card\SDC_IMAGE ذخیره خواهد شد کپی برداری اکیدا ممنوع
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
فابل dump & pinout سامسونگ Samsung Galaxy A300FU مخصوص Z3X EASY JTAG DUMP & PINOUT GALAXY A300FU GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
با سلام و درود خدمت دوستان ترمیم بوت و حل مشکل رو ارم ماندن HUAWEI G730-U10 بدون نیاز به باکس برای اولین بار از استور فریمور 1-فایل مربوط به ترمیم بوت را دانلود کنید....download ...پسورد فقط در پیغام خصوصی 2-فایل را در فلش تول قرار داده و فلش کنید... 3-سپس این فایل را در فلش تول قرار داده و به قسمت فرمت بروید... 4-در اینجا گوشی را manual فرمت کنید... 5-حال رام مخصوص گوشی را فلش کنید.. کپی برداری اکیدا ممنوع موفق باشید. پسورد s.firmware
- 17 پاسخ
- 2.6k بازدید
نیاز پین اوت سونی f3212 برای ترمیم بوت وریست مدام یه گوشی برام امد که رم را درست نمی خوند من هم وایپش کردم حالا هی ریست میشه وادمک اندروید میاد بعد ریست میشه .
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 16 پاسخ
- 2k بازدید
از اساتید محترم خواهشمندیم نحوه ترمیم بوت g355h گلکسی core 2 رو قرار بدن در ضمن از سایت خوب و مفیدتون کمال تشکر را داریم
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 16 پاسخ
- 3.2k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y530-U00 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . دامپ به همراه فایل estcsd قرار دادم . هارد های مناسب قابل جواب پیوست شد . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت و QFIL باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت. SIMILAR EMMC Y530-U00.txt
آخرین پاسخ توسط oktai, -
- 16 پاسخ
- 4.6k بازدید
آموزش ترمیم سریال سری مدیاتک دانلود این آموزش کاملا رایگان برای کابران vip میباشد . پسورد : پیام خصوصی بعد از قرار گرفتن در سرور vip پسورد حذف خواهد شد .
آخرین پاسخ توسط Mohsendovlat, -
- 15 پاسخ
- 3.4k بازدید
درود خدمت دوستان عزیز و مهربان ابتدا لازم میدانم از مدیریت سایت دوست عزیزو زحمت کشم ایلیا جان تشکر و قدر دانی کنم بخاطر زحمات و همچنین برپا کردن فرومی خوب و محیط دوستانه برای همکاران عزیز ... بنده قصددارم آموزشی و براتون قرار بدم که چند مزیت داره و لازم به ذکر که بگم این شیوه فعلا کار زیاد داره و جای پیشرفت خیلی داره - با این روش شما میتوانید بدون جدا کردن هارد اون و پروگرام کنید - گوشی هایی که بعضا نقاط jtag ندارند و ترمیم بوت کنید و... فقط از دوستان خواهش میکنم تا پایان آموزش و معرفی قسمتهای مختلف شکیبا باشند و در تکمیل آموزش بنده را یاری کنند من هم سعی میکنم هر 2-3 شب پست و تکمیلتر کنم... فقط چون مشغله کاریم زیاده سعی میکنم شبها آموزشهارو آماده کنم هر سوال…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
ترمیم بوت مدلای Samsung s3 i9300 & Note2 N7100 بدون نیاز به باکس به روشی کاملا متفاوت 1 2
توسط ILYA20- 15 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب ***ترمیم بوت مدلای Samsung s3 i9300 & Note2 N7100 بدون نیاز به باکس به روشی کاملا متفاوت باز هم از استور فریمور*** نحوه ترمیم بوت: ۱-فایل مربوط به مموری کارت مدل i9300 رو از این لینک دانلود کنید...download ۲-فایل دانلود شده را در دسکتاپ کپی و اکستراکت کنید… ۳-مموری کات را به پی سی وصل کنید… ۴-فایل Diskdump2.exe را اجرا کنید… ۵-مانند تصویر زیر عمل کنید… ۶- حالا فایل بوت ریپایر برای مموری شما اماده است… و اما در ادامه ۷-در اینجا شما نیاز به کابل uart دانلود باکس z3x نیازمندید… ۸-نرم افزار teraterm-4.78 را از این لینک دانلود کنید…download …
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان این روش از ترمیم بوت توسط خود بنده کاملا تست شده میباشد بدون مقدمه و گرفتن وقت شریفتان بریم سر اصل مطلب **برای اولین بار ترمیم بوت N9005 NOT3 کاملا تست شده کمتر از ۵ دقیقه و بدون نیاز به باکس*** موارد مورد نیاز: ۱-دانلود فایل مخصوص برای ترمیم بوت ۲-دانلود نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install ۳-داشتن فریمور و نرم افزار اودین ۴-نیاز به مموری کارت ۸GB 16GB اموزش: ۱-پس از دانلود فایل انبریک ان را از زیپ خارج کنید… ۲-نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install را نصب کنید.. ۳- نرم افزار Win32DiskImager-0.9.5-install را باز کرده… ۴-مموری کارت را در دستگاه قرار دهید… ۵-مانند تصویر زیر ف…
- 14 پاسخ
- 4.4k بازدید
در گوشیهای سری ام تی کی پارتیشن های زیادی وجود دارد مثل Preloader, Recovery, Bootimg و غیره اگر به هر طریقی پارتیشن Preloader معیوب و خراب شود دیگر گوشی توسط پی سی قابل شناسایی نخواهد بود به معنای دیگر گوشی شما بوت پرونده. Preloader چطور معیوب میشه؟ دلایل چندی وجود داره برای خراب شدن بوت اما دلیل اصلی فول فلش کردن گوشی توسط شما یا کس دیگه به همراه فایل Preloader با فایل اشتباه یا ورژن اشتباه هست و همجنین میتونه دلیلش ایریز کردن پارتیشن Preloader توسط شما یا شخص دیگه ای باشه. چطور متوجه بشیم که Preloader گوشی اسیب دیده و گوشیمون به رحمت خدا رفته؟ Preloader میتونه توسط رایت فایل اشتباه اسیب ببینه وتوسط هیچ سیستمی شناسایی نمیشه برای اینکه مطمئن بشید میتونید از این روش اس…
- 14 پاسخ
- 2.7k بازدید
آموزش تخصصی شابلون زنی و تعویض هارد و آیسی های چسبی (اختصاصی جی اس ام دولوپرز) با سلام و درود دوستانی که سخت کار میکنند حتما لازمه که این آموزش رو ببینند. آموزش کامل و گام به گام در قالب ویدئو دانلود ویدئو *******اسکرین از قسمتهایی از آموزش*******
- 13 پاسخ
- 6.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز با اموزش ترمیم بوت تمامی مدلای ام تی کا و با توضیح بر روی htc desire320 در خدمت شما خواهم بود همانطوری که دوست عزیزمون شهرام در این تایپک موارد مورد نیاز رو توضیح دادن بنده نیاز به حاشیه و توضیحات اضافی نمیدونم http://forum.gsm-developers.ir/thread1804.html#post3906 دوستان توجه داشته باشند که در سری جدید چیپست مدیا تیک پریدن بوت علنی هستش.... و مثل بقیه برند ها با وصل به پی سی هم هیچ عکس العملی را مشاهده نمیکنید... برای اینکه این مدلا رو به حالت بوت ببریم شما نیاز به پیدا کردن تست پوینت های KOLO" و یا "KCOLO هستید... و چون سری جدیدا با نوشته مشخص نکردند شما باید سیم نوک نازکی را بر روی بدنه که مشهور به GND هستش را لحیک…
- 12 پاسخ
- 2.1k بازدید
فول دامپ تست شده هواوی Y550-L01 فایل XML میباشد . بعد از رایت دامپ گوشی کامل روشن میشه برای سریال از فوریوس ، سیگما ، میراکل استفاده کنید . قابل رایت با کلیه باکس های ترمیم بوت باز فروش این دامپ ها حرام میباشد . پسورد فایل : پیام خصوصی لینک دانلود دامپ در FIRMWARE.VIP قرار خواهد گرفت.
آخرین پاسخ توسط wsasi, -
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت دوستان گلم عرض کنم به دلیل زیاد شدن مشکلات بوت در این سری و با توجه به اینکه بعضی از این مدلها دارای نقطه تست پوینت مشخصی نیستند و زمان میبره تا این نقطه پیدا بشه و در راستای راحتی و رفاه حال خودمون این تاپیک رو باز کردم تا هر کی نقطه تست پوینت گوشی رو پیدا کرد با مشخصات کامل گوشی اینجا بذاره تا بقیه دوستان استفاده کنند و وقتشون الکی نپره. دوستانی که لطف میکنند و نتیجه زحمتشونو میذارند یه لطف دیگه هم بکنند و عکس واضح هم بذارند. موفق باشید
آخرین پاسخ توسط kwptpt, -
- 11 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان یه هواوی g6-u10 دارم که با یه فایلی که از همین سایت گرفتم فلش زدم خاموش شد حالا هم فایل ترمیم بوتش رو از همین سایت گرفتم اما نحوه ترمیمش رو نمیدونم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم اینم مشخصات فایلها EMMC_ROM1_H4G1d _ 27624372_00000000_20000000.bin EMMC_ROM2_H4G1d _ 27624372_00000000_00400000.bin EMMC_ROM3_H4G1d _ 27624372_00000000_00400000.bin H4G1d _ 27624372_20160421_0306.extcsd باکس ATF دارم
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 10 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام یه هارد g610-u20 و میخام پروگرام کنم طریقه اتصال برد هارد به باکس و نحوه پروگرام کردن و با نرم افزار z3x easy jitag میخواستم یه سوال دیگه با فایل bin فول رید باکس ولکانو میشه یا فایل دامپ مخصوص داره با دایرکت باید بزنم یا با ایزی ...؟
آخرین پاسخ توسط Braveheart, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
فایل بوت Xperia_L_C2105 خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
آموزش تعویض هارد های سری مدیاتک سعی میکنم به صورت خیلی خلاصه و مفهومی توضیح بدم . با تشکر از ایلیا عزیز که تحولی در جامعه موبایل ایجاد کردند. هواوی g610-u20 تعویض هارد سری مدیاتک یکی از سری های بسیار راحت محسوب میشه . روش انجام : 1-دراوردن آیسی چسبی با کمترین حرارت (هیتر را دمای 360 حدودا تنظیم کنید و سر هیتر را خوب روی آیسی قرار بدید حرارت به سی پی یو نرسه ) 2-تمیز کردن پایه های آیسی از روی برد با سر پنس یا قلع کش سیم مسی ) 3-در این مدل اکثرا از هارد b309 استفاده میکنن (با مشخصه فنی KMKJS000VM-B309) این مدل نیازی به تغییر cid ندارد شما کافیست کانفیگ هارد رو مدیاتک 0.48 قرار بدین (عکس پیوست میزنم) 4-نصب هارد و در نهایت ب…
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام یه g510-0200 بوت پریده میخام جیتگ بزنم فایل ترمیم بوت و پینوت میخاستم ایزی جیتگ دارم ؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط dj masud,