فریمورهای رسمی و غیر رسمی
اخبار و ارایه جدیدترین فریمور های رسمی و غیر رسمی گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
1,507 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 983 بازدید
سلام یه تبلت fe375cg دارم که روشن نمی شد ic 358s رو عوض کردم الان روشن می شه میزنه شارژینگ اما شارژ نمی شه نه روشن نه خاموش شارژ نمی شه دشارژ می شه باید چیکارش کنم؟!!! کسی راهنمایی داره...
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه تبلت fe170 یا k012 دارم فلش کردم الان شبکه ارئ میشناسه ولی امکان تماس نداره راهی داره یا باز باید فلش کنم درست شه؟ چون مشکل دوربینم داشتن چندتا رام زدم با آخریه ok شد....
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
مارشال me-716 از سایت دان کردم با فلش تول زدم صفحه سفید چشمک زن شد :u_e413::u_e413: با چ فلش تولی بزنم درست بشه ؟؟؟؟ سپاس از همه
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 974 بازدید
سلام دوستان یه تبلت ccit a80 با مینبورد a33-qa88-v2.3 2015-04-13 فلش زدم با این فایل:I need a33-qa88-v2.3 2015-04-13 - GSM-Forum بعد از فلش صفحه بهم ریخته و شطرنجی شده. ممنون میشم فایل درست رو برام بزارید.
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 6 پاسخ
- 988 بازدید
سلام دوستان این فایل رو از سرور دانلود رامهای رسمی و فارسی و تست شده تبلت چینی T735-MB-V2.0 با پردازنده الوینر A23 بهمراه راهنمای فلش بنده خریدم ودانلود کردم رایت نمیشه
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 5 پاسخ
- 3k بازدید
با سلام خدمت اساتید فایل فلش گرفتم از پست http://forum.gsm-developers.com/thread15231-3.html#post57295 به نتیجه نرسیدم نمیتونم فلش کنم.راهنمایی لطفا
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
یه تبلت برام امده رو الگو مانده فلش میکنم ارور میده
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
سلام تبلت چینی مارشال me-703 رمز داشت که با یه فایل اقدام به فلش کردم فلش کامل خورد ولی تصویر سفید شد با چند تا فایل مشابه دیگه هم فلش زدم ولی تصویرش همچنان سفید هستش فایل me-703 رو هم گرفتم ولی تبلت وصل میشه برا فلش اما یک درصد هم نمیره شماره برد هم thinkwill mw100g-v4.1 cpu a10
آخرین پاسخ توسط maad, -
- 3 پاسخ
- 960 بازدید
سلام من یه تبلت Fe371 یا k004 دارم فایل رو رم ریختم همه چی هم ok هست چایین صفحه میزنه که داره ت کش کپی میشه اما بعدش هیچ اتفاقی نمی افته راه دیگه ای هست بنظرتون....
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
به مشکل برخوردم اساتید امروز2تا گوشی ccit یکی z3ویکیz6 فلش زدم هردوتاخاموش شده.پاورکه میکنی روشن میشه ولی هیچ تصویری نداره. با دراگون راحت فلش میخوره ولی تصویرنمیاد.بافلشر هم ارورمیده وفلش نمیخوره. اساتید اگه راه چاره ای دارید راهنمایی کنید وگرنه بایدخسارت بدم. ضمنا cpuهردوتا spd 6820است.
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گوشی مارشال ME-368 روی لوگو بود.فایل سرور رو خریداری مردم الان تصویر راه راه سفید و مشکیه
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام من یه تبلت asus fe170cg-k012 دارم روی لوگو می مونه اما هرکاری میکنم بره تو مد ریکاوری نمیره volomup+power راه حل دیگه ای نیست بنظرتون ؟؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت 2تا جا سیمکارتش سیمکارتو نمیشناسه مسیرشو میخاستم
آخرین پاسخ توسط ahad.kh, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
دوستان عزیز حتما با این تبلت ها برخورد داشته اید که نیاز به فلش دارن در این مجموعه فایل فلش های کاربردی و مختلف رو براتون ارائه کردیم امیدوارم براتون کارساز باشن... AllWinner A13
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 3.6k بازدید
نحوه هارد ریست Asus Memo Pad ME172V 1. فایل زیر را دانلود کنید http://www.mediafire.com/download/ap...reset_asus.rar . فایل wipe data-factory reset را از حالت زیپ خارج کنید. 3. دو فایل bspinst و scriptcmd را درون MicroSD کپی کنید. 4. پاور کنید و صبر کنید تا یک صفحه آبی رنگ بر روی صفحه نمایش ظاهر گردد. 5. با کلید Volume Up بر روی گزینه Clear User Data رفته و سپس کلید Power را یکبار فشار دهید. 6. تبلت را Reboot کنید.
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
نحوه بک اپ با میراکل
توسط iraj- 4 پاسخ
- 915 بازدید
دوستان یه y560هست با میراکل بک اپ گرفتم ..قابل رایت هست؟فقط یوزردیتاش 5ونیم گیگه؟؟؟بدون یوزر دیتا میشه ؟با اینفینیتی میگیرم اخرش ارور میده
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
باسلام خدمت دوستان با این روش به راحتی می تونید قفل frp بردارید مدلهای قایل ساپورت CPU.MTK.MT6735M.MT6572.MT6735M.MT6580.MT6592.MT6535M دانلود فایلها نمایش ویدیو
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
با سلام چجوری میشه تو این سایت سرچ کرد و فایل مورد نظرو پیدا کرد با تشکر
آخرین پاسخ توسط B A H A R, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
how to Hard Reset Rockchip tool & driver & misc file Link
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 945 بازدید
RockChip Android Tool_1.35 RockChip Android Tool_1.37
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
نرم افزار برای فلش تبلت های CPU RockChip دانلود پسورد : gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
متاسفانه نگاه نکرم مدل دقیق تبلت رو و با فایل 3740 فلش زدم و فست بوت از بین رفت.... مدل این تبلت 3730 هست... الان فقط یه لحظه ارم دل رو نشون میده بعدش علامت USB میزنه و بعد خاموش میشه. میخوام با xFSTK-Downloader مشکل رو حل کنم اما فایل های مورد نیازش رو پیدا نمیکنم.... لطفا اگه کسی داره بهم پیام بده هزینش هرچی باشه پرداخت میکنم.
آخرین پاسخ توسط eyvaltavahom, -
نصب راحت adb
توسط sky5- 0 پاسخ
- 725 بازدید
سلام دوستان اگه با شناسایی دیوایس اندرویدیتون به کامپیوتر مشکل دارید با این نرم افزار خیلی راحت میتونید اینکار رو انجام بدید Download Adb Driver Installer exe
آخرین پاسخ توسط sky5, -
- 10 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان بعد این که من از اندروید 5 به 4.4 دانگرید کردم گوشی بریک شد و وقتی روشن میکنی روی ارم ایسوز میمونه و وقتی میخوام برم droidboot ارم usb میاد و سریع خاموش میشه اما وقتی کابل وصل باشه خاموش نمیشه و روی همون ارم میمونه . چجوری میشه با xFSTK فست بوت رو بالا آورد . اون 4 فایل ها که نرم افزار نیاز داره از کجای رام بیارم ؟ رام فایل های boot.img و fastboot.img و modem.zip و ifwi.zip و splash.zip رو داره . ممنون میشم راهنمایی کنید . اگه فست بوت بیاد خودم راحت فلشش میکنم
آخرین پاسخ توسط WoLfCoMpUtEr, -
- 2 پاسخ
- 778 بازدید
سلام از دوستان کسی رام این مدل تبلت رو داره؟؟ تبلت 7 اینچی... رام مدل 9 اینچی توی نت هست که روی این مدل جواب نمیده...لطفا اگه کسی رامشو داره دریغ نکنه توی دانلود سنتر رام ورژن 3.1 رید گرفته شده با باکس موجوده.. کسی فایل رو تست کرده؟؟ روی ورژن 3.3 ؟؟ لطفا کمک کنید..
آخرین پاسخ توسط reza_behbahan,