آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a33 برام اوردن که قفل الگو داره و یو اس بی دیباگش هم غیر فعال هستش و مینبردشم q87-a33-v1.4هستش ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط eyvaltavahom, -
- 4 پاسخ
- 887 بازدید
سلام یه گوشی هست چینی هست و میخام ازش بکاپ بگیرم ولی هر چی میزنم که اینفو بگیرم نمیشه کسی راهی بلده از طریق adb اینفو بگیرم؟
آخرین پاسخ توسط arashmaleki, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
درود گوشی مورد نظر ویروس س... داره با چندین فایل تست کردم فایل رایت نمیشه روش این هم اینفو : Welcome to use Miracle Box (World's First Fuzzy Logic Based Tool) Update:16-01-09 Connected OK. Check Authentication... Check the new version. Fuzzy Logic Method is very safe and reliable ! Definition Applied 1. Power Off Phone , Remove Battery, Insert Battery Back 2. Insert USB cable. In some cases Required Hold BootKey 3. Use Miracle Boot Key In cases Boot key not Find 4. Battery Should be Charged more then 50% Waiting for USB Port... Set MediaTek PreLoader USB VCOM (Android) (COM45) Please Hold "ON" to connect with the phone... Connected to Phone. CP…
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود برعزیزان تبلت acer model A1-713hd اوردند روشن میکنی یه ویبره میخوره و خاموش میشه از این پست هم فایل دان کردمhttp://forum.gsm-developers.ir/thread3123.html اما نحوه فلش را نمیدونم فکرمیکنم با فلش تول باشه اما وقتی اسکتر میزنم قبول نمیکنه فایل را ممنون اگز راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
me-711 خاموش
توسط milad_66- 4 پاسخ
- 1k بازدید
me-711 خاموش شده فلش هم میگیره ولی پاور میکنی روشن نمیشه علت خاموشی نامعلوم .کلید پاور هم سالم .جریان کشی هم 0.05 میره بعد پاور یهو صفر میشه
آخرین پاسخ توسط senator, -
- 4 پاسخ
- 918 بازدید
دانگل cm2 میخوام بک آپ بگیرم پیغام خطا میده . سی پی یو mtk . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
حذف قفل پترن،پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید spd با باکس ولکانو تست شده توسط خودم آموزش برای حذفقفل پترن , پین و اکانت gmail گوشیهای اندروید Spd بدون فعال بودن دیباگ به ترتیب تصاویر و بدون مشکل میتونید گوشی رو انلاک کنید ... (از اخرین ورژن باکس استفاده کنید تا ریسک کار کمتر باشد!) برنامه ولکانو رو باز کنید گوشی رو با کابل p-05b به باکس وصل کنید و پروبهای مثبت و منفی رو به گوشی وصل کنید. از تب spd بوت فایل رو روی 6820/8810 قرار دهید و گزینه run رو فشار دهید. در صورت مشاهده پیام Analysis flash internal data successfully می توانید با خیال راحت به ادامه کار بپردازید...! تیک فرمت رو زده و Run رو انتخاب می کنیم. گوشی با موفقیت فرمت شد…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام.. دوستان گوشی q8-a13-v1.0 20160118 تاچش از کار افتاده فلش خورده اینطوری شده با چند تا فایل دیگه هم تست کردم بازم همونطوره.. ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 4 پاسخ
- 883 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با سی پی یو a13برام اوردن که رو مینبردشh978_v1.10 2013.10.25این مشخصه نوشته شده که هنگ ارم هستشو ریستارت میشه ممنون میشم از دوستان رام این مدل رو برام بزارن
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
این مدل رو برام اوردن که رو ارم یو اس بی هم فعال نی ممنون میشم رامش رو برام بزارید rocchip
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 4 پاسخ
- 880 بازدید
سلام دوستان میخوام فلش کنم بدون یو اس بی باشه چون یه رام زدم قسمت یو اس بی کامل قطع شده .....(تو گروه تلگرام هم اگه یادتون باشه مطرح کردم)
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام این گوشی اومده ویروسی بود ویروس کشی کردم الان میاد بالا ولی بیشتر برنامه ها نیست از تنظیمات کرفته تا پیامک و گزینه تلفن ........ از خوده رام رید گرفتم و هر چی فایل دانلود کردم زدم خاموش میشه بالای 6 رام دانلود کردم که مشخصه رام فرق داشت ولی همین مدل بود جواب نداد دنبال این مشخصه رام می گردم هر چی گشتم پیدا نشد ممنون میشم لینک بدید با این مشخصه s7562 mt6572
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم بنده یه تبلت CCIT A703-qa88-v2.3اوردن که قفل الگوریتم هستش و cpu 33 و یو اس بی دوبینگش هم فعال نیست ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم.تبلت بعد ریست مشکل دوربین پیدا کرده.a23 t736 mainboard v3.0 و روی فلت دوربین sy109-733 نوشته با فایل a23 t736 v2.3 فلش زدم حل نشد.یه فایل v3.0 تو انجمن هست که از سایت 4shred هست لیننکش مشکل داره وسط دانلود ارور میده.و درضمن پسورد هم داره.اگه میشه راهکارشو بگین
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام همونطور ک میدونید گوشی های اندروید جدید سامسونگ یه قفلی دارن به اسم rmm state . این قفل بعد از 7 روز روشن بودن گوشی غیر فعال میشه ک برای ما تعمیرکارا یه خورده دردسره. خیلی گشتم تو سایتای خارجی دنبال راه حلش. ولی چیزی پیدا نکردم. گفتم شما دوستان اگه راهی بلدید ارایه بدید. روش اول:(تاریخ گوشی رو به عقب بردن و فلش rmm state bypass و no verify opt با استفاده از twrp) .
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت همگی گوشی فوق بعد از فلش صحفه شطرنجی شده کلی فایل دانود کردم متاسفانه اصلا رایت نمیشه فقط یه رام نصب میشه که با اونم صحفه شطرنجی میشه ممنون میشم دوستان اگه فایل تست شده یا فایلی واسه حل مشکل تصویر داشته باشن لطف کنن سپاس از دوستان
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی wolf w800 با مشخصه برد S760C-7731-D2(216)V1.0 با چیپست SPD sc7731g رو کسی داره؟ ضروریه
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان گاها بعد از فلش کردن گوشی و تبلت های MTK میبنید که با چرخش صفحه و معکوس کار کردن تاچ مواجه می شید . آموزش حل مشکل : 1- گوشی رو روت کنید و به پوشه system رو پیدا کنید و سپس فایل build.prop رو با گوشی و یا به کامپیوتر انتقال بدید و باز کنید. 2 - دنبال خط ro.sf.hwrotation=X بگردید که مقدار X یا 0 یا 180 می باشد . 3 - اگر مقدار 180 بود به 0 و برعکس اگر 0 بود به 180 تغییر بدید . 4- فایل رو ذخیره کنید و تمام!!! خوش باشید :-?
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 5.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید گل.تبلت asus k004 اوردن تو دوربینش که میری پیغام اتصال به دوربین امکان پذیر نیست میده.من احتمال میدم فلش خورده اینجور شده صاحبش دست دوم خریده نمیدونه قضیه رو حالا نرم افزاره یا لنز میخاد؟چیکارش کنم؟
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
کرک Piranha_Box-V1.46 DOWNLOAD CRACK DOWNLOAD crack piranha box.jpg
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 4 پاسخ
- 914 بازدید
سلام می خواستم بدونم این حجم EMMC چطور بفهمم این حجم به گوشی مورد نظر من می خوره با ولکانو از گوشی I9060 چینی رید ایفو گرفتم سئوالم این که این عدد رو چطوری متوجه بشم که به مدل گوشی من میخوره آیا از روی رید اینفو مشخص میشه یا نه این رید اینفوی گوشی من Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. Connecting... CPU TYPE:MT6572 Hardware version:CA01 Software version:0000 SecCfgVal :0x00000000 BromVersion :0xFF BLVersion :0x01 Boot downloading complete! FlashID:00EC00BC00000055 Flash Type: NAND_K9K4G16Q0M FlashLen:20000000 Analysis of system files... PRELOADER: addr:0x000000 --length:0x080000 …
- 4 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران گرامی . یه تبلت asuz k012 برام اوردن فکتوری ریست کردم روی ارم موند . با تمام کد های adb هم فرمت . میکنم اما باز بالا نمیاد از دوستان و اساتید هر ** با این مشکل برخورد راهنمایی دقیق کنه و فایلی باهاش بشه بیاریش بالا ممنون میشم. یه دنیا سپاس
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام به دوستان همونطور که در جریان هستید مدل های اسمارت کمی سرسخت هستن برای frp برداشتن... اما با اموزش زیر شما خیلی راحت میتونید frp گوشی رو بردارید.. -فلش تول ورژن زیر رو نصب کن SP_Flash_Tool_v5.1712_Win ورژن مهم نیست. لینک فایل DA فایل اسکاتر 2-MT6580_Android_scatter.zip - آپلود عکس و فایل رایگان 3-auth_sv5.rar - آپلود عکس و فایل رایگان منوال فرمت کلیک کرده و آدرس زیر را در سربرگ فرمت وارد کن BEGIN ADRESS HEX : 0x4FA0000 FOEMAT LENGTH HEX: 0x100000 گوشی خاموش کنید و با ولوم پایین وصل کنید استارت بزنید. موفق باشید..
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 4 پاسخ
- 813 بازدید
سلام رام این مدل تبلت رو میخام ممنون میشم لینک تست شده بدید؟
- 4 پاسخ
- 899 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی با سی پی یو 6820برام اوردن که مخاطبین سیم کارت رو به هیچ عنوان بالا نمیاره گوشی رو هم فرمت کردم ولی بیفایده بودش از اساتید محترم خواهشمندم منو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza,