آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 9 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام فایل باینری سالم برا گوشی marshal me-364 نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
رام گوشی viwa A7 با چیپست mtk 6582 به شدت مورد نیاز هست. دوستان اگه فایلی دارند کمک کنند. چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
به نام او نرم افزار PhoenixSuit+1.0.9 PhoenixSuit 1.0.9 حالا تبلت رو خاموش کنید و ولوم پایین رو بگیرید و کابل usb رو متصل کنید و پنج بار پاور کنید این تصویر ظاهر میشه بعد چند ثانیه این تصویر ظاهر میشه
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام... اولین باری که گوشی ایسوس به پستم خورده..ممنون میشم طریقه فلش کردنش رو هم بهم بگید..
آخرین پاسخ توسط ravani1234, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
مشتری آورده هیچ برنامه یا بازی روش نصب نمیشه فایل فلش این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید وایپ هم زدم بازم برنامه نصب نمیشه یکی در میون نصب میشه
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام چند روزی بود دنبال این رام بودم تو هیچ سایت همسایه ای ندیدم تو چنتا سایت خارجی بود که لینکاش ایراد داشت بلخره یک لینک خوب و تست شده پیدا کردم گفتم تقدیم دوستای گل سایت خوبمون کنم خدمت شما https://docs.google.com/uc?id=0B_hZXevz_qP4cTVqNDhKQWNIaWc&export=download :x:x:x:x:x:x:x:x 20150512_031551.jpg 20150512_031510.jpg
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام ....با این نرم افزار قادر به ترمیم سریال تبلت با سی پی یو های allwinner و مدیاتکmt6572و mt 65xxخواهید بود ... advanceimei
آخرین پاسخ توسط dehganiamin, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
با فایل a3300 فارسی فلش کنید a3300t ok farsi ramin.jpg SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 با این فلش تولز عکس هم قرار دادن طبق عکس فلش کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام..دروود خدمت دوستان... مشخصه فایل...E4011-MP-KK-SMA-IR-17-06 لینک دانلودhttp://shatelland.com/upload/files/a913158f-cb25-4001-afd2-69d5f235686e....
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بنا به درخواست و نبود اموزش در سایت تصمیم گرفتم اموزش رایت رام بر روی این مدل براتون قرار بدم اول از همه شما باید فریمور های این برند را از سایت رسمی دانلود کنید... >/http//www.asus.com/ برای فلش این نوع برند دو حالت وجود دارد 1-فلش در حالت bundl 2-فلش با نام اورجینال... این نوع برند دارای دو نوع بیلدنامبر هست ww و یا tw که باید هنگام دانلود فایل دقت کنید.... نحوه فلش به صورت bundle همون update sd : برای فلش در این حالت فایل دانلود شده را به نام ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر دهید... گوشی را خاموش ولوم بالا و پایین را گرفته و پاور را نگه دارید... بلافاصله از اینکه ارم asus اومد پاور را ول کنید... ممور ی کارت …
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
نیاز فایل فلش گوشی چینی alps p8 plus
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام یکی از همکاران این تبلت برام اورده فایلشم گرفتم ولی روش رایت نمیشه چند لحظه صبر میکنه برای رایت شدن ولی این رور میده تقریبا 20 ثانیه رو 3 درصد میمونه هم با PhoenixSui چک کردم و هم با LiveSui و طبق گفته دوست عزیزمون اقای MR.ALI با مری هم تست کردم رو صفحه تبلت میاد که میخواد فلش بشه ولی متاسفانه نمیره یک چیز عجیبم که متوجه شدم این که زمانی که به منبع میزنم برای فلش با ممری جریان تا 76 هم میره مدلش:E79_V1.1
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان این مدل گوشی روی آرم اول اومده، ولی ریست فکتوری که میزنم آرم دوم رو میاره ولی بالا نمیاد گوشی فایلی ازش دارین بهم بدین؟ یه فایل ازش دارم ولی با هر نسخه ای میزنم ارور 2005 میده ورژن پرلودرش اینه: preloader_gxq6580_weg_l
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 5 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان این پست را زدم تا تجربیاتی که در این چند وقت با گوشیهای چینی را داشتم برای دوستان بزارم و امیدوارم دوستان تجاربشون را که در این زمینه دارن در ادامه همین پست به اشتراک بزارن 1:اموزش بکاپ گرفتن از گوشیهای سالم و مشکلاتی که برای دوستان بعد از رید پیش میاد سوالاتی که واسه دوستان پیش میاد قبل وبعد فلش بهترین راه بکاپ گرفتن از یه گوشی سالم چیه volcano یا mtkdroidtool ؟ یه فایل با ولکانو رید گرفتم از کجا بدونم فایل سالمه؟ یه فایل با ولکانو رید گرفتم میخواهم تبدیل به scaterکنم بهترین راه حل چیه؟ گوشی را با فایل رید ولکانو فلش زدم اما گوشی خاموش شد میخواهم دوباره فلش بزنم بوت نمیشه؟ گوشیم را با irootوkingزدم روت نشده بهترین روش روت گوشیهای چینی؟ …
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت همگی بسیاری از دوستان با دانلود از این سایت مشکل دارن مشکلی اصلی دانلود از این سایت نداشتن رزیوم فایل یا همان ادامه دانلود بعد از قطع شدن اینترنت میباشد با این روش میتونید این مشکل رو حل کنید با کلیک راست روی فایل در حال دانلود لینک دانلود رو کپی میکنیم . به صفحه دانلود منیجر باز میگردیم و با دابل کلبک روی فایل دانلود به صفحه زیر میرسیم . لینک مشخص شده را با لینک جدیدی که در مرحله قبل کپی برداشتیم جایگزین میکنیم . و ok میکنیم . و دکمه ریزوم رو میزنیم پیام داده شده زیر رو تایید میکنیم تمام دانلود ادامه داده میشه به همین راحتی.موفق باشین 1.jpg 2.jpg 3.jpg
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 13 پاسخ
- 1.7k بازدید
گوشی چینی palma x7 بعد فلش خاموش شد حالا هر فایلی رایت میکنم فلشر ارو میده
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان کسی کد تغییر سریال گوشی سه سیم کارته H-Mobile < ساده > رو داره ؟
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی: آقا کسی بکاپ یا فایلی چیزی نداره tradeno model:GT-I9105 شماره برد: S138-MB-V1.1 فرمت هم نمیشه با هیچی CPU:MT6571
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان عزیز نیاز به رام تبلت با مینبرد K0706M_V1.1 دارم مشکل تبلت هم ویروسی بودنشه cpu: mt6572a
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
گوشی fly مدل ff241 چجوری میشه پین گوشی رو ورداشت فایل نتونستم پیدا کنم با cs tool هم میزنم ور نمیداره
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت مارشال mt8312ca با main d2-v3 هست که با 2 تا فایلی که بود با sp flash فلش کردم اما باز حل نشد اگه اساتید ومدیر محترم لطف کنن ممنون میشم فایل مخصوص این مشکل رو بزارن برام
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان گوشی A70 چینی بالا نمیومد با یه فایل فلش کردم همه چی درسته فقط تصویرش برعکس شده، مشخصات رام قبلی هم تصویر زیره
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
با عرض سلام شاید براتون تا حالا پیش اومده باشه گوشی اندروید چینی براتون بیارن که قفلی مانند قفلهای عددی وحروفی داشته باشه نمیدونم اسم این قفل را چی میزارن قفل شبکه یا یه چیزی دیگه این قفل اصلا با فرمت و وایپ کردن گوشی چه با باکس چه بدون باکس از بین نمیره که تنها راه حلش فلش کردن گوشیه که اونم انجام شدنی نیست به خاطر اینکه بیشتر فایلها موجود نیست و حالا یه راه حل دیگه هم هست که با دانگل best miracelانجام پذیره شاید این گزینه تو باکس ولکانو باشه اما در دانگل به صورت زیر انجام میشه
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت a23 برام اوردن با مشخصات مینبرد q8h-v1.3 2014 0930که قفل هستش و یو اس بی دیباگشم غیر فعال هستش ممنون میشم از اساتید فایل بدون مشکل این مدل رو برام بزارن که مشکل تصویر براش بوجود نیادش با تشکر
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام وقت بخیر گوشی asus k00e me372cg برام آوردن در حالت دروید بوت نمی رود هنگام ورود به حالت دروید بوت تصویری با نماد پورت usb می آید
آخرین پاسخ توسط radical58,