آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
ایراد تنظیمات اینترنت 1 2
توسط سجادبیانی- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام مشتری گوشی آورده هر کاری می کنم روی گزینه (GSM/WCDMA(auto mode قرار نمی گیره همینکه این گزینه رو می زنم باز برمی گرده روی گزینه GSM only میره گوشی i9190 s4 چینی است
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 8 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام مشتری یه تبلت asus k012 اورده که سریال و بیس باند نداره لطفا راهنمایی کنید. cn_fonepad_10.32.1.22.1
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلام زبان ساده انگلیسی بعد نگید چرا ترجمه نکردی گزاشتی .... کسی توی خوندنش مشکل داشت مطرح کنه =)) If All winner tablet after flash not detect to PC / Dead after flash . You can solve it easily with PhoenixCard mostly you shell success with PhoenixCard. In case you PhoenixCard not working on your tablet then you can follow below method !! DEAD Recover Done With PhoenixCard Restoring Unbrick Solution : Open the cover and get to the boardShort and hold pins (29 and 30)Press the button “POWER” ~ 10 sec. After 10 seconds. release the button, remove the jumper Connect to PC and tablet USB-cable then you will see In Device “USB Device (VID_1f3a_PID_…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت اساتيد عزيز خواستم ببينم بعضي گوشي ها رو به برنامه وصل ميکني جاي اينکه رنگ زرد باشه اون پايين بزني راحت بشه رنگ آبي مياد ونه تنها اين برنامه روتش نميکنه بلکه هيچي ديگه روتش نميکنه يه بار دادم يکي ازهمکارا نميدونم چيکارکرد 2دقيقه اي با کوشي که برنامه گوشي رو سبز ميشناخت وراحتم روت ميشد دوستان که تجربه شون بيشتره ممنون ميشه اگه راه حل يا قلق خاصي داره بهمون بگن بيشتر واسه بک اپ سريال به برنامه نياز داشتم اينم تصوير از مشکل که دقت کنيد رنگش ابي و قابل روت با هيچ برنامه اي نيست
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان سلام این تبلت رو برام اوردن روی ارمه منوی درویدبوت نمیره که تشخیض بدم کدوم ورژن هس یا حتی ریکاوری برم و فرمت کنم وقتی با کایل میزنم فقط روشن میشه و بعدش گوشی روی ارم و فقط ریستارت میشه به فاصله ی کمتر از یک دقیقه ولوم و سوکت هم سالمه به نظرتون مشکل از چی میتونه اشه
آخرین پاسخ توسط raze, -
نیاز به رام تبلت sierra 1 2
توسط taher- 11 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مینبرد am701-rev1.3 2012-04-10 با ایسی تاچ 1680 برام اوردن که قفل الگوریتم داره از اساتید محترم خواهشمندم رام این مدل رو برام بزارین ونحوه فلشش هم ممنون میشم برام بزارین چونکه کلید ولوم نداره وفقط کلید پاور داره ممنون
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
آقایون داداشام کسی نداره؟
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 11 پاسخ
- 2k بازدید
لینک دانلود GSM_ALADDIN_Setup_1.27 - Download - 4shared - rasheed ks
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان ورژن مینبرد هم اینه t736-....-v 3.0
آخرین پاسخ توسط mobnaser, -
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
آموزش فلش تبلت و گوشی دیمو با برنامه Phoinex Usb Pro تست شده توسط خودم بر روی تبلت D700s new ابتدا برای انجام کار برنامه Phoinex Usb Pro رو از لینک دانلود کنید. دانلود برنامه Phoinex Usb Pro از لینک مستقیم حال به پوشه Usb Driver بروید و آن را به صورت زیر نصب کنید. "][/url] "][/url] سپس برنامه Phoinex Usb Pro رو اجرا کنید. از گوشه سمت چپ قسمت بالا گزینه Key File رو از مسیر پوشه مورد نظر انتخاب کنید مهمولا داخل فایل فلش موجود است. سپس گزینه دوم Img File رو انتخاب کنید و فایل فلشی که پسوند IMG داره رو انتخاب کنید. "][/url] "][/url] "][/url] پس از این گزینه ، گزینه چهارم Start رو بزنید تا عملیات فلش آغاز شود. (توجه کنید …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 2k بازدید
سلام فکر کنم 99 درصد کاربران جهت دانلود در سایت فوقhttp://pan.baidu.comمشکل دارن و نمیتونند ازش دانلود کنند اموزش رو به صورت اسکرین تو فایل فشرده گزاشتم با این روش بنده بیش از 20 تا اکانت اوکی کردم پس دوستان این قدر عرق جلوی سیستم نریزید برای ثبت نام خودتون رو خسته نکنید دانلود فایل Download ثبت نام rar از آپلود آی آر امیدوارم مفید باشه یا علی
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
درخواست رام q709 mb v1.1 1 2
توسط eza68- 11 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید نیازمند رام q709 mb v1.1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 2k بازدید
با عرض سلام خدمت همه دوستان این تبلت روی آرم مونده و فایپ هم نمیشه مشخصات cpu:a20 m0282-modem-v4.0.0 2013.07.31
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و درود یکی از همکارام گوشی اسمارت s5030 وایپ کرد به این مشکل خورد دقت داشته باشید که با frpو رام هم قابل حل نیست با دانگل cm2 به قسمت یوزر دیتا رفته گزینه reset Privacy Lock بزنید و تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام خدمت همگی فکر نکنم نیازی به توضیح داشته باشه دوستان نرم افزار کار روش کار با این برنامه رو بلدن اینم لینک دانلود http://www.shuame.com/ با فیلتر شکن دانلود کنیین
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
الان دو تا تبلت برام آوردن که رمز دارن تمام روش های فوق رو رفتم اما رمزشون باز نشدند مجبورم که اقدام به فلش کنم. ممونو میشم آموزشش فلششون رو برام بذارید با تشکر
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و درود فایل اشتباه خورده مشخصات مدل تبلت ztoch tab p1000 p1000 pcb:v1.0 v553 چند تا فایل از نید رام و جاهای دیگه گرفتم رایت نمیشه لطفا v553تست شده My Files اینا جواب نداده
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام حل مشکل خاموشی mtk بعلت رایت فایل اشتباه و رایت نشدن هیچ فایلی حتی با فرمت و ... مدل تست شده تبلت ztc G.Two گوشی کامل خاموش شده بود و نه با اسکاتر نه با فایل bin فلش نمیشد اموزش استفاده از کرک دارگون در مرحله اول طبق تصویر با تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید این مرحل زمان بر هست و تا انتهای عملیات صبر کنید و اینفویی هم که مشاهده میکنید با اینفو رایت فایل فلش کاملا متفاوت است که فراموش کردم از اینفو کپی بگیرم. پس از اتمام بدون تیک EMMC_WRITE_ALL اقدام به فلش کنید میبینید که به راحتی فلش میشه و گوشی زنده میشه من فقط رو این مدل تست کردم مدلای دیگه هم باید جواب بده کپی برداری ممنوع
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام.گوشی قفل داره حالا میخاد رمزشو عوض کنه.اگه راهی واسه انلاک یا فرمت هس بگین.اگرم باید فلش شه فایلشو بزارین بیزحمت
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
عرض سلام خدمت اساتید گوشی پرستیژیو مدل pap5500 اومده مشکل invalid imei داره باکس ولکانو دارم میشه با اون درستش کرد؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام...یه تبلت چینی با مدل r732 واسم اومده با مدل cpu a13 شماره تاچش gls 2682 ممنون میشم یه رامی با این شماره تاچ واسم معرفی کنید؟
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
کسی این فایل رو داره ؟
آخرین پاسخ توسط 1987omid, -
- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
لطفا فایل فلش تبلت چینی میان بردet 86v2g a23 1.8H دوتا رام تست کردم هر دو مشکل تاج دارند
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام بزرگواران این گوشی روی آرم بود، رام براش گرفتم، بدون پرلودر زدم، ارور pmt داد، firmware upgrade زدم، ارور پایین رو داد، فقط پرلودر رایت میشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام cpu mtk میباشد لطفا اگر لینک بدون پسورد و یا با پسورد درست دارین بزارین ممنون
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo,