آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
ایراد تنظیمات اینترنت 1 2
توسط سجادبیانی- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام مشتری گوشی آورده هر کاری می کنم روی گزینه (GSM/WCDMA(auto mode قرار نمی گیره همینکه این گزینه رو می زنم باز برمی گرده روی گزینه GSM only میره گوشی i9190 s4 چینی است
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام مشتری گوشی اورده مدل QMOBILE فایلوشو از سایت NEED ROM پیدا کردم حالا می خام فلش کنم CACHE و USRDATA نداره فلش نمی شه باید چی کار کنم ارور میده ROM Qmobile S9311 | [Official] add the 05/12/2015 on Needrom
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
این در صورتی یو اس بی دیباگ فعال باشد روی تبلت ها جواب میده.. فایل در حال آپلود هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 2.1k بازدید
اول این فایل رو دانلود و اکسترکت کنید :Download Android Multi Tools rar بعد از اکسترکت تبلت یا گوشی رو به pc وصل کنید یو اس بی را به تبلت یا گوشی وصل کنید و از داخل پوشه فایل Android Multi Tools v1.02b را باز کنید بعداول chek device و بعد گزینه8 را فشار دهید تبریک میگم موفق شدید :D:D:D:Dباشد که رستگار شوید:D:D:D:D:D
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 736 بازدید
دوستان مدتی بود که گوشی e3510 رو واسم آورده بودن و پترن داشت و هر چند تا فایل فلش که روش میزدم پترنش باز نمیشد یعنی گوشی فلش میشد اما پترن همچنان استوار بود. تا اینکه Smart ً@*&،اا
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 16 پاسخ
- 3.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان تبلت gtab با برد t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 رو بدون گذاشتن فلت lcd با فایل T739-MAINBOARD-V2.2 JTX_new2015-3-22_gsm mithun roy فلش کردم باز مشکل به هم ریختگی تصویر lcd داره با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 7 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام دوستان یه تبلت بلک بری play book وایپ کردم الان بالا نمیاد فکر کنم چون تو ایران تحریمه به خاطر اونه تا قسمت انتخاب کشور میاد از اون به بعد کشوری رو نمیاره که انتخاب کرد کسی راهی داره براش ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehrdad85, -
- 2 پاسخ
- 868 بازدید
سلام یه تبلت دانش آموزش هست میخوام الگوش رو بردارم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
برداشتن رمز گوشی ها و تبلت هایی اندرویدusb debugging فعال باشد بدون نیاز به هیچ باکسی کافیه این برنامه چینی رو نصب کنید و از امکانات پیشرفته دیگرش هم بهره ببرید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام رفتن به منوی ریکاوری و وایپ سی پی یو های راک چیپ این روشو من خیلی وقت گذاشتم تا تونستم تبلت رو به ریکاوری ببرم امید وارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره تازگیا دیدم تو یکی دوتا سایت هم گذاشته شده ولی چون دسترسی ندارم نمیتونم قطعی بگم همین روش من هست موفق بااشید rockchip wipe.jpg
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
قابلیت های این برنامه Service Reset Pin and Password, Reset Pin and Password (solution). Reset Pattern, Reset Pattern (Solution), Read Pattern Code. Code Sender, Wipe Data, Wipe Data (Solution), Wipe Dalvik-Cache. Pattern Bypass. Exit Safe Mode. Read Gmail ID,Remove Gmail ID. Fast Boot, Root, Unroot, Reboot. Recovery. Bootloader. Off, Off Salution. Volume Control. Android Dealer. Set Time And Date. Wifi Test. Read Wifi Info. Read WiFi Data. Start ADB Server. Kill ADB Server. System Device Manager. Task Manager. Editor Make Backup. Edit Parmater. Script.bin. Dump. Serial No Changer, Read or Write New Serial No. Boot Animation Ch…
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 0 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام همون طور که می دانید این برنامه کارایی های خیلی زیادی ازجمله هارد ریست کردن و فلش کردن و.... داره http://download1455.mediafire.com/w3gszy9b12ig/7la9qmahblejuz5/PhoenixSuit_V1.10.zip
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
به نام خدا امروز میخوام بهترین روش پاک کردن ویروس های گوشی ها رو به راحت ترین شکل ممکن بهتون یاد بدم این روش خیلی راحته مثل اب خوردن قبل اموزش خواهش میکنم که قیمت کار را پایین نیارید من از مشتری 30-40 میگیرم مخصوصا گوشی های چینی که رام ندارند گوشی های ویروسی دو حالت داره یک حالتش اینه که گوشی کار میکه ولی هنگ میکنه وحالت دوم اینه که گوشی همش ارور متوقف شد میده ونمیشه با گوشی کار کرد این روشی که میگم فقط برای حالت اول جواب میده وبرای حالت دوم یه بار ریست کنید اگه خطای , متوقف شد , درست بشه میشه با این روش درستش کرد خوب گوشی را روت کنید root broser نصب میکنید داخل پوشه system داخل app همه برنامه های سیستم در اینجا قرار داره به تاریخ برنامه ها …
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان این آموزش مربوط به سی پی یو ALLWINER هست و بسیار ساده هست البته روی این سی پی یو تست شده و جواب گرفته شده اگر برروی مدل دیگه ای تست کردید و جواب گرفتید ممنون میشم اعلام کنید . همونطور که اطلاع دارید گاهی وقتا رام تبلت های چینی بسیار سخت گیر میاد و منوی ریکاوری باز نمیشه شما میتونید با این اموزش کمتر از یک دقیقه پترن و کد این مدل تبلت هارو بردارید . 1-برنامه پیوست شده رو دانلود کنید و نصب کنید. 2-گوشی یا تبلت رو روشن وصل کنید و به تب چهارم رفته . 3. مانند تضویر برروی پترن کلیک کنید . 4. و سپس برروی کلید های آبی رنگ کلیک کنید و میبینید که براحتی و کمتر از 2دقیقه قفل صفحه حذف شده . 5.موفق باشید . Shuame Setup_1.3.4.zip
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همکاران گرامی یه گوشی چینی viwa v33 رو wipe کردم اما بعد از بالا اومدن گوشی آنتنش پریده با *#06# سریال هردو سیم کارت رو نمایش میده اما آنتن نداره لطفا کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط reza.seven, -
- 2 پاسخ
- 829 بازدید
آیا دانگل CM2 دانلود سنتر برای دانلود فایل های چینی دارد ؟
آخرین پاسخ توسط ip_mogamad, -
- 4 پاسخ
- 918 بازدید
دانگل cm2 میخوام بک آپ بگیرم پیغام خطا میده . سی پی یو mtk . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط masoud, -
تبلت لنوو
توسط mohamad2126- 2 پاسخ
- 818 بازدید
بریم سراغ آموزش فایل مورد نظر رو از حالت فشرده خارج کنید فایلهای موجود داخل فایل فشرده: درایورDriver Auto Installer رو متناسب با سیستمتون(64یا32 بیتی) نصب کنید برنامه SP Flash Tool رو اجرا کنید بر روی Scatter-Loading کلیک کنید به پوشه ای بروید که رام رو از حالت فشرده خارج کردید و وارد پوشه targer_bin بشید حالا فایل MT6582_Android_scatter رو انتخاب کنید. بر روی firmware-upgrade کلیک کنید حالا تبلت رو خاموش کنید کلید Volume Down رو نگه دارید و کابل USB رو وصل کنید برنامه خودکار شروع میکنه به نصب رام در آخر هم پیغام نصب رام رو میبینید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود ترمیم سریال دستگاه های اندرویدی چینی با چیپ MTK توسط خود دستگاه این روش بر روی تبلت و گوشی هایی که چیپ MTK با نسخه اندروید 4.0.4 داشتند،کاملا تست گردیده و جواب داده... روش کار با نرم افزار: بعد از دانلود نرم افزار و نصب و اجرای آن، (نکته:زبان دستگاه حتما اینگلیسی باشد) غیر فعال کردن گزینه "write success and reboot" ویرایش نمودن IMEI دستگاه زدن کلید "Write" و انتظار تا نمایش پیغام "write success and reboot" خاموش روشن کردن دستگاه (ریبوت کردن/ری استارت) دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 3.7k بازدید
امروز قصد دارم روش پشتیبان گیری و بازگردانی سریال از گوشی های سری MTK را به شما دوستان عزیز آموزش بدم سریال این سری گوشی ها بر روی فایل nvram می باشد. نکته : وقتی با این روش سریال ترمیم کنید دیگه با وایپ کردن گوشی سریال دوباره به سریال قبلی بر نمیگرده روش های بسیاری برای پشتیبان گیری از قسمت nvram وجود دارد. که عمومی ترین روش آن با برنامه MTK Droid Tool می باشد. که شما ابتدا باید گوشی را روت کرده و پشتیبان گرفته. پس گوشی را روت کرده و با برنامه MTK Droid Tool از گوشی پشتیبان میگیریم. فایل های nvram.bin و MTxxxx_Android_scatter.txt را بر روی دسکتاپ کپی می کنیم. برای این که فایل nvram را با برنامه Sp flash Tool بر روی گوشی رایت کنیم باید فایل MTxxxx_Android…
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 10 پاسخ
- 14k بازدید
سلام خدمت دوستان .... این روش سریعترین روشه من خودم همین دیروز رو دوتا g610 تست کردم و جواب داد خیلی عالی................... بریم برای اموزش: اولین کار گوشی باید روت باشه (راحت با Kingo ROOT یا کرک باکس Piranha روت کنید من با پیرانها روت کردم...) بعد کرک میراکل باز کنید و طبق تصویر برین جلو...... امیدوارم مفید باشه و تکراری نباشه....ً@*&،454.....ً
آخرین پاسخ توسط A@R@S, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام . خسته نباشید طبق ویدیوی موجود در http://www.gsm-developers.com/how-to-repair-imei-asus-intel-chipsets سعی کردم p01y ایسوس رو بعد تعویض هارد سریال بزنم اما نشد دلیلش هم فک میکنم درایوری باشه که در آموزش ارایه شده طبق پیام میراکل که در عکس ها موجود هست درایور به درستی شناسایی نشده با هوا اوکی میده اما چیزی رایت نمیشه با ufi هم ارور درایور مثه میراکل میده با نرم افزاری که در آموزش قرار داده شده نیز ارور میده که در عکس ها معلومه اساتید دریابید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 18 پاسخ
- 7.2k بازدید
درود____ ترمیم سریال و بیس باند تبلت های ایسوس بخصوص k012 که با رایت رام هم مشکل حل نمیشه از انجمن تخصصی جی اس ام دولوپرز کاملا تست شده این اموزش برای مدلهای دیگر هم جواب میده اما شما باید ابتدا ریکاوری کاستوم مورد نظر رو نصب کنید این اموزش برای مدل Asus K012 FE170CG هست و کاملا تست شده توسط خودم آموزش: ابتدا فایل ریکاوری مربوطه رو دانلود کرده و اکسترکت کنید لـــینک دانــلود نصب ریکاوری: ابتدا تبلت رو به حالت DIROID BOOT ببرید در حالت فست بوت کابل را وصل کنید فایل ریکاوری رو اکسترکت کنید و بر روی launcher.bat کلیک کرده و در پنجره باز شده ACCEPT رو تایپ کرده و اینتر کنید در پنجره جدید عدد 3 رو تایپ کرده و اینتر کن…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 773 بازدید
سلام دوستان و اساتید گرامی یه سوال داشتم از خدمتتون من میخوام در صورت امکان کلمه تبلت رو در جاهای زیر در صورت امکان ویرایش یا حذف کنم About tablet Your tablet shutdown و.. کلا هرجا که کلمه تبلت وجود داره اگه راهی داره دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 10.3k بازدید
سلام تمامی ارور های این نرم افزار ... دوستان مطالب به زبان ساده انگلیسی هست ... اگه دوستان تجربه ای داره برای بقیه ارائه بده تا بقیه هم استفاده ببرند (1003) S_COM_PORT_OPEN_FAIL Indicates a problem with the ports. May occur if for example you have disabled com ports in the BIOS (at least in this case, com-port is virtual and the physical USB, but if you disable you just do not see the device on which you need to install preloader driver). it could also be a problem with the USB cable (it helps to change the cable). or a problem with the USB-port on your computer. try another port. dont use ports on front panel !!! (1011) S_NOT_ENOUCH_STORAGE_SPACE …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,