آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 15 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان خسته نباشید. یه مشکلی من دارم با تبلتها و یا گوشیهای اندروید البته بعضیاشون اونم اینه که یه سری گوشیها رو که به سیستم وصل میکنم با وجود فعال بودن تیک یو اس بی شناخته میشن ولی هیچ عملیاتی نمیشه روشون انجام داد و معمولا موقع شناخته شدن به این دو عنوان شناخته میشن بعضی موارد به عنوان امولاتور و گاهی هم به عنوان افلاین دیوایس.اگر دوستان کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟ ..
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 3 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان....این تبلت پیش من اوردن برای تعویض سوکت شارژ البته خاموش...سوکت رو تعویض کردم شارژ میکنه دادم رفته ...بعد چند ساعت اورده که سمت راست لمسش کار نمیده...هرچی بهش میگم بابا چه ربطی داره میگه نه قبلش خوب بوده مارو میگیx-( اینم چندتا عکس از برد و گوشی مدل دقیقش رو ماکه نفهمیدیمX-(:-O
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 1 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فایل این گوشی رو کسی داره تست شده باشه؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام روت و آنروت تبلت asus k01n با یک کلیک این روش روی اندروید 4.4.2 تست شده فقط کافیه این برنامه رو دانلود و برنامه رو اجرا کنید لینک دانلود موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 20 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فلش کردم با این رام بعد وایپ حالا روشن نمیشه پاور میکنی علامت یو اس بی میاد ویبره میزنه و خاموش میشه به سیستم هم وصل کردم علامت یو اس بی امد و قرمز میشه بعد از چند دقیقه ریستارت و تکرار....UL-K012-WW-11.2.3.33-user
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
لینک دانلود DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط خانم سانیا صالحی, -
مشکل با فلش MT6580 1 2
توسط hamidooooo- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان عزیز.یه گوشی HUAWEI CLONE ویروسی بود قبلش بک اپ گرفتم و فلش زدم خاموش شد بعد فلش به هیچ عنوان فلش نمیشه حتی با بک اپ خودش ..ارور 4032 میده فرمت هم نمیشه بطور کلی هیچ کاری نمیشه روش انجام دادبا CM2 اینفو میگیرم PreLoader : NOT Active [ Erased ] NAND Flash : NOT INSTALLED اینفو میزارم دوستان مشاهده کنید 1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back 2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey Wait for phone... Phone found! [ 4 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6580 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6580_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfg…
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 4 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام به دوستان همونطور که در جریان هستید مدل های اسمارت کمی سرسخت هستن برای frp برداشتن... اما با اموزش زیر شما خیلی راحت میتونید frp گوشی رو بردارید.. -فلش تول ورژن زیر رو نصب کن SP_Flash_Tool_v5.1712_Win ورژن مهم نیست. لینک فایل DA فایل اسکاتر 2-MT6580_Android_scatter.zip - آپلود عکس و فایل رایگان 3-auth_sv5.rar - آپلود عکس و فایل رایگان منوال فرمت کلیک کرده و آدرس زیر را در سربرگ فرمت وارد کن BEGIN ADRESS HEX : 0x4FA0000 FOEMAT LENGTH HEX: 0x100000 گوشی خاموش کنید و با ولوم پایین وصل کنید استارت بزنید. موفق باشید..
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی gfive برام اوردن که قفل پترن داره مدل cpu 6820 spdهستش با ولکانو ودراگون هم فرمت میکنم عمل فرمت کردن رو کامل انجام میده ولی بازم قفلش باز نمیشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 14 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام خدمت اساتید نیازمند رام td780-mb 3.0.0
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
احتیاج به فایل تبلت مدل nexiss nx7s با مشخصه برد xls_m06_v1.3 CPU : MT6572
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
دانلود setup دانلود کرک
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 1 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه فایل براش دانلود کردم اینم لینکش http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePAD/FE170CG/UpdateLauncher_K012_WW_10_32_1_33_1.zip که روش گفته شده به این صورته فایل را به ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر نام دهید و به مموری انتقال دهید تبلت را به ریکاوری ببرید (ولوم بالا و پاور) از طریق SD DOWNLOAD فلش کنید ولی موقع فلش ارور cant find میزنه
آخرین پاسخ توسط Gladiator, -
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام خدمت دوستان این تبلت بدون سیم هستش ومحیط ریکاوری نداره فقط یه آدمک اندروید میاد بدون هیچ گزینه ای....من اومدم ببرم ریکاوری ریست کنم که متاسفانه ریست نشد و حالا هریار روشنش میکنم میره همونجا وتبلت بالا نمیاد...حتی باتریم کشیدم دوباره وصل کردم بازم درست نشد...با یکم جستجو یه فایل پیدا کردم که میشد باهش گوشی رو فکتوری ریست کرد...ولی موقه فکتوری ریست با این ارورمواجه شدم...Please remove installation media! از دوستان ممنون میشم فایل فلش یا راهی واسه حل این مشکل بدن...باتشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 16 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام دوستان موقع فلش تبلت پیرگاردینبا برنامه فونیکس روی حالت عکس زیر میمونه و فلش نمیشه مشکل دستگاه پترم روش هست اگه فلشر یا باکسی معرفی کنید ممنون میشم با LiveSuit. زدم نشد
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 3 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام از دوستان کسی درایور یواس بی این سری رو دارن ممنون
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام تبلت چینی wolf w800 با مشخصه برد S760C-7731-D2(216)V1.C و با چیپست SPD بعد از فلش به مشکل تصویر خورده.(صفحه سیاه) مشکل اولیه هم هنگ بوده. تست شده بافایلای S706c-7731-d2_(216)_v1.c s706c-7731-d2(216)v1.0 S706_5.1_YK160229068_XHP_M72EG-706X_XDDDR_20160801_V1.7.pac CSTool_spd_7731_EMMC_SE2_Axiom_Four T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826 ممنون میشم دوستان کسی تجربه ای داره در میان بزاره
آخرین پاسخ توسط parsiland, -
- 2 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان حتما با سایت pan.baidu.com آشنا هستید - این سایت چینی هست که قبلا 1TB و الان 2TB اطلاعات ذخیره شده در اختیار کاربران میزاره همچنین آموزش ثبت نام در این سایت به دفعات در انجمن درج شده است و همون طور که در جریانید کلی فایل جالب و درجه یک کاربران توش آپلود می کنند . در انجا من به شما سایتی رو معرفی میکنم که بتونید به راحتی با سرچ سریع بتونید فایل خودتون رو پیدا کنید و به دانلود فایلتون اقدام کنید . امیدوارم دیگه برای پیدا کردن فایل مشکل کمتری داشته باشن دوستان و فایل هایی که تست میکنند با همه ما به اشتراک بزارند خدمت شما :x
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان در جریان این ویروس هستن ومیدونن زمانی که گوشی ویروس میگیره چه بلاهای سر گوشی میاره در این پست سعی میشه برای رفع این مشکل توضیحاتی به دوستان داده بشه از کجا بدونیم گوشیمون ویروس گرفته ؟ از نشانه های این ویروس اینه که زمانی به اینترنت وصل میشی گوشی خود به خود دانلود میکنه وچند نرم افزار میگیره از جمله نرم افزارهای مستعجن انتی ویروس و..یا گوشی مدام ارور میده از ارورها میتونم monkaytest را نام ببرم یا زمانی که کلید هوم را میزنیم مثل عکس زیر monkay test وtime serviceنمایان میشه این ویروس هیچوقت با wipeکردن گوشی درست نمیشه بهترین را برای از بین بردن این ویروس اینه که کامل گوشی را فلش بزنیم که در گوشیهای اندروید سامسونگ و هوهاویی همیشه …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 17 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام به همه اساتید و دوستان یدونه گوشی طرح اومده که بالا نمیومد با چند ورژن فایل مختلف فلش کردم و حالا مشکل تصویر سفید دارم گوشی کاملا روشنه اما تصویر خط خطی و سفیده مثله هواوی y600 و y520 میخواستم اساتید راهنماییم کنن چجوری براش فایل حل مشکل تصویر بسازم
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 17 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ممنون میشم دوستان اگه کسی داره فایلشو بزاره multipad color 2 3g pmt777_3g
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
لطفا فایل فایل فلش تبلت چینی GATB t786-mainboard-v2.0 2014/08/04 cpu A23 فایل ها رایت شده T786-MAINBOARD-V2.0-by_kamran_yazdani T786-MAINBOARD-V2.0-ok g tab-display byomideghbali T786-V2.0_gsm mithun roy در ضمن این مدل HDهست
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی اسمارتی برام اوردن مدل i8813 که مشتری خودش فرمت کرده و الان گوشی هنگ کرده و بالا نمیادش ممنون میشم از اساتید محترم رام این مدل رو برام بزارن با تشکر
آخرین پاسخ توسط hasangh, -
- 1 پاسخ
- 2.1k بازدید
اول این فایل رو دانلود و اکسترکت کنید :Download Android Multi Tools rar بعد از اکسترکت تبلت یا گوشی رو به pc وصل کنید یو اس بی را به تبلت یا گوشی وصل کنید و از داخل پوشه فایل Android Multi Tools v1.02b را باز کنید بعداول chek device و بعد گزینه8 را فشار دهید تبریک میگم موفق شدید :D:D:D:Dباشد که رستگار شوید:D:D:D:D:D
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
صفحه مشکی g925f 1 2
توسط hamidmobile- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان یه g925f دارم دانلود مد داره ريكاوري نداره تا لوگو s6 میاد بعد صفحه مشكي میشه تک فایل فلشش هم كردم بدون خطا فلش ميشه كامل بعدشم انگار روشن ميشد مياد بالا چون درايور mtp وصل ميشد رو كامپيوتر يه ٤ فايل فلش كردم روش گوشي روشن ميشه مياد بالا باز به همون شکل کلید ولم ها رو که فشار میدم صدا داره تصویر نداره ریکاوریم نداره باز تاچ ال سي دي هم روش تست كردم باز همونجوره كسي ميتونه راهنمايي کنه ؟
آخرین پاسخ توسط hamidmobile,