آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود خدمت همکاران عزیز. تبلت پیرگادین مدل pc704s به شماره برد f761s-mainboard-v2.0.0 gt910 دارم که مشتری برای فلش اورد . بنده با فایلی ک داشتم فلش کرده ولی متاسفانه بعد بالا اومدن تاچ کار نمیکرد ک با فایل دیگری ک داشتم فلش کردم بعد تمام شدن فلش هر کاری کردم روشن نشد . کارهای انجام شده : تست با منبه جریان میکشه ولی روشن خیر با باتری و منبع به سیستم وصل میکنم صدای usb میاد ولی فلش انجام نمیشه البته با باتری چراغ ابی روشن میشه ولی با منبه نه سوکت شارز را هم عوض کردم بازم نه لطفا دوستان راهنمایی کنند/
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام اساتید بزرگ من یه مدته با گوشیهای اسمارت خصوصا پریم بدجور مشکل دارم فضای داخلی این گوشی ۱۶ گیگه ولی حافظه داخلی یک گیگ برش خورده اصطلاحا درایو سی وبا ریختن ۶تا نرم افزار پیام فضا پرشده میده نتونستم روت کنم که البته با روت کردن فقط میشه نرم افزارای غیر گوگلی رو به پارتیشن بعدی منتقل کرد این یکی از مهمترین مشکلات کاربرانه اگه راه کاری میتونید ارائه بدین مطمئنم بازخورد عمومی زیادی بین اعضا خواهد داشت ممنونم و منتظر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 8 پاسخ
- 1k بازدید
نیاز مبرم به فایل فلش et_86v2g_a23_v1.8h با cpu a23 و lcd hd و در ضمن توی سایت چندتا فایل بود که از سایت های چینی داده شده که نمیشه به هیچ عنوان دانلود کرد و خواهشا اگر کسی این فایل رو داره آپلود کنه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
مشخصه برد : K7-mb-v0.1-1105 تبلت رو ارم ریستارت میشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یک گوشی تبلت چینی مدل bm750-v3.1 فلش زدم بعد فلش صحفه گوشی سفید و شطرنجی شد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
باسلام خدمت دوستان محترم تبلت فوق رو هر کار کردم هارد ریست نشد حتی با دراگون فلشر خاصی برای این مدل هست ممنون
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 8 پاسخ
- 2.4k بازدید
با درود لطفا اگر کسی رام این تبلت چینی با سی پی یو ام تی کا (مدیاتک) رو داره ممنون میشم قرار بدین elink-mv706z-v2
- 8 پاسخ
- 5k بازدید
اینم از کرک باکس ولکانو ورژن 2.2.8 دانلود pass:Nokia.Firmware
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام cpu mtk میباشد لطفا اگر لینک بدون پسورد و یا با پسورد درست دارین بزارین ممنون
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام این تبلت هر کار کردم نتونستم رمزشو بردارم اگه اموزش برای برداشتن رمز هست بزارین با فایل فلشش لطفا اضطرایه
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
باسلام خدمت دوستان راهی هست تبلت های چینی که تیک usb debشون غیرفعاله وتوریکاوری هم نمیره رو وایپ کرد البته بدون فلش Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان کسی فایل T730 v6.2 داره بفرسته واسم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود بهترین راه برای بک اپ کامل و فایل پک چی باکس ویا دانگلی هست و اینکه من دانگل اینفینیتی دارم نحوه بک اپ اسپریداتروم به چه صورت هست با تشکر
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام این گوشی رو میخام فلش کنم نمیشه خاموش است به سیستم وصل میکن صدای وصل شدن به سیستم میاد به منبع هم وصل میکنم زمانی که پاور رو نگه میدارم 5 صدم تا 7صدم میره و به محض رها کردن پاور صفر میشه فلش هم که میزنم این ارور رو میده فایل فلش رو از تو سرور دانلود کردم اما فلش نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید زمان فلش خط قرمز و بنفش پر میشه بعد ارور میده دانلود رام رسمی وفارسی کمیاب تست شده Vsun v3&v3b با لینک مستقیم
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام رید و بک آپ از تبلت های cpu Allwinner a23 امکان پذیره؟ با فرمت img ? برای a23 ممنون میشم جواب بدین
- 8 پاسخ
- 937 بازدید
لطفا فایل فارسی گوشی چینی gionee l800 Gionee L800 - Full phone specifications
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
نیاز فایل فلش گوشی چینی alps p8 plus
- 8 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام خدمت همگی لینک دانلود ورژن جدید باکس قدرتمند miracle_box خدمت عزیزان(تست شده توسط خودم)@-)@-) Miracle Box Crack v.2.14
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
درخواست فایل فلش s7562 mt6575a,,گوشی خود ب خود خاموش شده..چند فایل تست کردم اما واسه فلش نمیره..لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
ب سلام خدمت اساتید محترم میخواستم ببینم روش کاملی که بشه از تبلتهای a23 بکاپبگیریم هستش؟؟اخه یه مدل جلو دستمه که اصلا رامش گیر نمیاد حالا یه تبلت هم مینبردش برام اومده که اگه بکاپ بتونم بگیرم میتونم رو تبلتی که هنگ ارم هستش رایت کنم ممنون میشم اگه به زبان ساده برام توضیح بدین ولکانو هم لازم به ذکر هستش که دارم؟؟
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان سلام این تبلت رو برام اوردن روی ارمه منوی درویدبوت نمیره که تشخیض بدم کدوم ورژن هس یا حتی ریکاوری برم و فرمت کنم وقتی با کایل میزنم فقط روشن میشه و بعدش گوشی روی ارم و فقط ریستارت میشه به فاصله ی کمتر از یک دقیقه ولوم و سوکت هم سالمه به نظرتون مشکل از چی میتونه اشه
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
XBO.V6.MT6572.oppo.htc.logo.spflash.mi.test.ok LG Logo MT6582__alps__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP1.V2. 16 MT6572__Sony XBO__V6__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP7.V1.7 sony.xbo.v6.MT6572.display.fix sony xbo x bo v6 LDC FIX V79 QHD V2.1 20160223 2123 V1.0.2 ENZH 4D JP V39 با اینا زدم حل نشد گوشی مشکل ویروس داشت.. فلش زدم اما صفحه سفید شد.. خیلی فایل دانلود کردم واسش. از نیدرام هم گرفتم اما اوکی نشده تا الان... گوشی الان روشنه اما صفحه سفیده.. MTKdroidTools هم گوشی رو نمیشناسه
روت j7 Pro
توسط One_Gunner1988- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه گوشی J7 Pro ورژن چینی دارم. کسی میدونه چطور روت میشه؟ مشخصات: نسخه اندروید: 6.1 شماره ساخت: LMY471test-keys با iroot نشد...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
آقایون داداشام کسی نداره؟
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان ورژن مینبرد هم اینه t736-....-v 3.0
آخرین پاسخ توسط mobnaser,