آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
عرض سلام خدمت اساتید گوشی پرستیژیو مدل pap5500 اومده مشکل invalid imei داره باکس ولکانو دارم میشه با اون درستش کرد؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
احتیاج به فایل تبلت مدل nexiss nx7s با مشخصه برد xls_m06_v1.3 CPU : MT6572
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی اسمارتی برام اوردن مدل i8813 که مشتری خودش فرمت کرده و الان گوشی هنگ کرده و بالا نمیادش ممنون میشم از اساتید محترم رام این مدل رو برام بزارن با تشکر
آخرین پاسخ توسط hasangh, -
- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت اساتید دوستان اگه فایل فلش G355h mt6572دارید بزارید ممنون میشم چندتا دانلود کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
گوشی fly مدل ff241 چجوری میشه پین گوشی رو ورداشت فایل نتونستم پیدا کنم با cs tool هم میزنم ور نمیداره
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 10 پاسخ
- 3.2k بازدید
دوستان یه گوشی چینی اوردن برام که بعد از فرمت رو آرم گیر کرده هر چقد هم سعی کردم فریمورشو تو نت پیدا نکردم که فلش کنم به نظرتون غیر از فلش چیکار باید کنم که گوشی بالا بیاد مدل گوشی osku g3
آخرین پاسخ توسط milad.asghari, -
درخواست فایل فلشa23 1 2
توسط iraj- 10 پاسخ
- 1.6k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت inet-86dec-revo1 zeng-gc 2014-07-11 a23 دوستان a23هست
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 10 پاسخ
- 3.6k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مینبرد tj-a23-p850-v4.1 برام اوردن که مشکل در خواندن کارت حافظه داره ولی در تنظیمات قسمت ذخیره سازی رم رو شناسایی میکنه ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین باتشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 10 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام هنگ هست رو ارم به دانلود مد هم نمیره برای ریست با برنامه ... cpu:rk3026 main:al-2926-751-v1.6
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
آموزش فلش تبلت و گوشی دیمو با برنامه Phoinex Usb Pro تست شده توسط خودم بر روی تبلت D700s new ابتدا برای انجام کار برنامه Phoinex Usb Pro رو از لینک دانلود کنید. دانلود برنامه Phoinex Usb Pro از لینک مستقیم حال به پوشه Usb Driver بروید و آن را به صورت زیر نصب کنید. "][/url] "][/url] سپس برنامه Phoinex Usb Pro رو اجرا کنید. از گوشه سمت چپ قسمت بالا گزینه Key File رو از مسیر پوشه مورد نظر انتخاب کنید مهمولا داخل فایل فلش موجود است. سپس گزینه دوم Img File رو انتخاب کنید و فایل فلشی که پسوند IMG داره رو انتخاب کنید. "][/url] "][/url] "][/url] پس از این گزینه ، گزینه چهارم Start رو بزنید تا عملیات فلش آغاز شود. (توجه کنید …
- 10 پاسخ
- 14k بازدید
سلام خدمت دوستان .... این روش سریعترین روشه من خودم همین دیروز رو دوتا g610 تست کردم و جواب داد خیلی عالی................... بریم برای اموزش: اولین کار گوشی باید روت باشه (راحت با Kingo ROOT یا کرک باکس Piranha روت کنید من با پیرانها روت کردم...) بعد کرک میراکل باز کنید و طبق تصویر برین جلو...... امیدوارم مفید باشه و تکراری نباشه....ً@*&،454.....ً
آخرین پاسخ توسط A@R@S, -
- 10 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتیدمحترم تبلتی رو برام اوردن که قفلشو باز کنم ولی usb فعال نبود بنده هم گوشی رو فلش کردم ولی الان صفحه گوشی دو تیکه شده ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی مدلRedmi Pro اومد برام اکانت شیائمی داره با باکس میرکال میزنم اکانت ریست میشه اما موقع بالا اومدن باز اکانت همچنان پا برجا هست
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلام زبان ساده انگلیسی بعد نگید چرا ترجمه نکردی گزاشتی .... کسی توی خوندنش مشکل داشت مطرح کنه =)) If All winner tablet after flash not detect to PC / Dead after flash . You can solve it easily with PhoenixCard mostly you shell success with PhoenixCard. In case you PhoenixCard not working on your tablet then you can follow below method !! DEAD Recover Done With PhoenixCard Restoring Unbrick Solution : Open the cover and get to the boardShort and hold pins (29 and 30)Press the button “POWER” ~ 10 sec. After 10 seconds. release the button, remove the jumper Connect to PC and tablet USB-cable then you will see In Device “USB Device (VID_1f3a_PID_…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که هنگ ارم هستش وخواستم فلشش کنم ولی هرچی جستجو کردم فایلی با مینبرد inet-8v-rev01 zeng-gc 2012-05-08پیدا نکردم ممنون میشم از دوستان اگه فایلشو دارن برام بزارن با تشکر
- 9 پاسخ
- 4.2k بازدید
cm2 - cstool -eft این دانگل ها رو دارم فقط یه مشکلی که هست چطوری باید اینو به سیستم وصل کنم کدوم دکمه رو بگیرم
آخرین پاسخ توسط Puyahemmati, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود گوشی ارور متوقف شد برنامه های سیستمی رو میزد خاموش شد روی لوگو گیر کرد باطری رو دراوردم اصلا روشن نمیشد با منبع هم تا 5 و 6 میومد درحین فلش زدن هم بعد اینکه خط قرمز پر میشه این ارور رو میاره و فلشش روشن میشه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
در خواست فایل فلش فارسی i8190 چینی دوستان اگه کسی داره زحمتشو بکشه با تشکر فقط فارسی بودن برام مهمه؟
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
کمک فوری از اساتید محترم تبلت مارشال me-719 در حین فلش روی 5درصد گیر میکنه با ورژن های 1.8 و 1.9 و 1.10 هم تست شده با دو تا رام مختلف هم زدم نتیجه نداد. عکس
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان مشکل این تبلت unfortunately com.asus.contacts has stopped با ریست فکنوری درست نشد تمام راه های موجود در سایت و برای فلش رفتم ولی به نتیجه نرسیدم لطفا من و راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 9 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام فایل باینری سالم برا گوشی marshal me-364 نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
لطفا فایل فایل فلش تبلت چینی GATB t786-mainboard-v2.0 2014/08/04 cpu A23 فایل ها رایت شده T786-MAINBOARD-V2.0-by_kamran_yazdani T786-MAINBOARD-V2.0-ok g tab-display byomideghbali T786-V2.0_gsm mithun roy در ضمن این مدل HDهست
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
درخواست فایل فلش تبلت مدل crony cn-7004
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت اساتيد عزيز خواستم ببينم بعضي گوشي ها رو به برنامه وصل ميکني جاي اينکه رنگ زرد باشه اون پايين بزني راحت بشه رنگ آبي مياد ونه تنها اين برنامه روتش نميکنه بلکه هيچي ديگه روتش نميکنه يه بار دادم يکي ازهمکارا نميدونم چيکارکرد 2دقيقه اي با کوشي که برنامه گوشي رو سبز ميشناخت وراحتم روت ميشد دوستان که تجربه شون بيشتره ممنون ميشه اگه راه حل يا قلق خاصي داره بهمون بگن بيشتر واسه بک اپ سريال به برنامه نياز داشتم اينم تصوير از مشکل که دقت کنيد رنگش ابي و قابل روت با هيچ برنامه اي نيست
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 8 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام مشتری یه تبلت asus k012 اورده که سریال و بیس باند نداره لطفا راهنمایی کنید. cn_fonepad_10.32.1.22.1
آخرین پاسخ توسط masoud,