آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام درخواست فایل فلش تبلت چینی با مشخصات زیر دارم . ATM7021A TW_J0711AS_V31 20150206
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 4 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a33 برام اوردن که قفل الگو داره و یو اس بی دیباگش هم غیر فعال هستش و مینبردشم q87-a33-v1.4هستش ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط eyvaltavahom, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی طرح آیفون با سی پی یو MTK میخوام تغییر سریال بدم . دانگل CM2 سریال دستی وارد میکنم پیغام انجام شد میده ولی گوشی روشن میشه سریال قبلی هست ؟ پایین قسمت set imei سریال خود گوشی هست . Wait for phone... Phone found! [ 47 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with PRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Runn…
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت همگی گوشی فوق بعد از فلش صحفه شطرنجی شده کلی فایل دانود کردم متاسفانه اصلا رایت نمیشه فقط یه رام نصب میشه که با اونم صحفه شطرنجی میشه ممنون میشم دوستان اگه فایل تست شده یا فایلی واسه حل مشکل تصویر داشته باشن لطف کنن سپاس از دوستان
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 1 پاسخ
- 699 بازدید
cpu mt6572a minboard slfw-v2.0
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 4.2k بازدید
Android flashing is just a flashy word in the Android world. Android flashing is the technical method used to install a different version of OS into your smartphone or changing the entire OS into another. But this may void to cause your device warranty. When considering Android Rooting, it is somewhat similar to jailbreaking and makes you a superuser of your own handset. SP flash tool is an Android flashing application specially designed for MediaTek smartphones and tablet devices. The tool is developed and distributed by MediaTek Inc and they made their great contribution towards the tool as the developers. SP Flash Tool Benefits Flash scatter based Stock/ Cust…
آخرین پاسخ توسط barbara, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام این تبلت هر کار کردم نتونستم رمزشو بردارم اگه اموزش برای برداشتن رمز هست بزارین با فایل فلشش لطفا اضطرایه
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
دانگل CM2 تا ورژن 1.58 نصب میشه و باید برا ورژن جدید اکتیو کنم . دانگل برا اکتیو قابلیت جدید چی داره ؟ بیشتر منظورم سی پی یو MTK هست .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
please ensure the firmware file is valid and device work out correctly وقتی میخوام فلش کنم این ارورر میده میبن بردش : et_q8_v2.0 cpu a33 با فونیکس فلش میکنم این ارورر رو میده
- 2 پاسخ
- 799 بازدید
با سلام خدمت مدیریت محترم.جناب الیا.وخدمت همکاران محترم.یه گوش سامسونگ طرح چینی مدل=TASEN W125-ویروسی هست.مشکل نرم افزاری داره.فایل فلش سالم میخواستم لطفا.
آخرین پاسخ توسط farhadin, -
- 0 پاسخ
- 592 بازدید
دوستان کسی فایل فلش Smart E2000 داره واسم الد کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 702 بازدید
سلام دانگل CM2 ورژن جدید نصب می کنم این خطا میزن . فقط ورژن 1.58 نصب میشه . باید اکتیو بشه ؟ از همکارم شنیدم اکتیو فقط برا SPD هست و MTK نیاز به اکتیو نیست . دلیلش چی ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 1 پاسخ
- 726 بازدید
سلام دوستان گوشی های جدید قابلیت جدیدی دارن به نام Volte که مربوط به نت میشه . کسی اطلاعات کاملی داره که دقیقا این Volte چی و چه تاثیری داره .....
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
کس فایل فلش imet t58 رو داره ؟cpu mt6580
- 29 پاسخ
- 8.8k بازدید
با سلام یک تبلت Asus هست رو لگو مونده بالا نمیاد..به ریکاوری بردم وایپ کردم بازم درست نشد.. فلش هم زدن بازم همونطوره..میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان حتما با سایت pan.baidu.com آشنا هستید - این سایت چینی هست که قبلا 1TB و الان 2TB اطلاعات ذخیره شده در اختیار کاربران میزاره همچنین آموزش ثبت نام در این سایت به دفعات در انجمن درج شده است و همون طور که در جریانید کلی فایل جالب و درجه یک کاربران توش آپلود می کنند . در انجا من به شما سایتی رو معرفی میکنم که بتونید به راحتی با سرچ سریع بتونید فایل خودتون رو پیدا کنید و به دانلود فایلتون اقدام کنید . امیدوارم دیگه برای پیدا کردن فایل مشکل کمتری داشته باشن دوستان و فایل هایی که تست میکنند با همه ما به اشتراک بزارند خدمت شما :x
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
اموزش شناسایی وپیدا کردنه فایل مخصوص تبلت های چینی ازgsm-developers.com [ATTACH=CONFIG]1466[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1467[/ATTACH] این اموزش قبلان در سایت قرار گرفته برای دوستانی که مشگل دارن با تبلت های چینی کاملان واضح هست.
- 0 پاسخ
- 920 بازدید
با سلام گوشی ASUS ZENFONE 3 (Z017D) ZE520KL دارای مشکل FRP هستش راه حل های موجود در آپارات و یوتویوپ رو امتحان کردم اما جواب نداد دوستان راه حل قطعی کسی سراغ داره
آخرین پاسخ توسط saied1516, -
- 3 پاسخ
- 981 بازدید
http://asanflash.ir/?zarinpalpaiddownloads_key=fb8c7108b00b15ecd053f2ccadd5d26bf1b97ff1a43dc7254108527c2b6bf2f2
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 4 پاسخ
- 801 بازدید
دانگل cm2 میخوام بک آپ بگیرم پیغام خطا میده . سی پی یو mtk . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط masoud, -
روت j7 Pro
توسط One_Gunner1988- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی J7 Pro ورژن چینی دارم. کسی میدونه چطور روت میشه؟ مشخصات: نسخه اندروید: 6.1 شماره ساخت: LMY471test-keys با iroot نشد...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 2 پاسخ
- 694 بازدید
این گوشی با کلید های ولوم پایی و پاور میره تو صفحه ای که سه تا گزینه داره 1-ریکاوری 2- فست بوت و 3 - نرمال من ریکاوری رو انتخاب میکنم با ولوم بالا ولی میاد رو بخش no command هر کاری میکنم نمیره تو تا وایپ کنم
- 1 پاسخ
- 752 بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی a33 q7-v1.1 چنتا فایل زدم جواب نداد بعضی هام تصویر ندارد این ورژن هم روش جواب نداد a33 q7-v1.0 لطفا از روی عکس برد راهنمایی کنید یا لینک فایل رو محبت کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 2 پاسخ
- 969 بازدید
سلام دوستان مشتری این تبلیت با پردازنده allwinner a33 مدل Onix AT101-1215 آورده رمز داره با adb نشد گوشی 2 کلید داره و از این 2 کلید هم ریکاوری نرفت الان من باید چی کارم کنم تا رمز این باز بشه ... با adb ارور زیر را میده ... مدل دقیق M102_MB V1.4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 647 بازدید
فایل فلش تبلت d706-mb-v2.1
آخرین پاسخ توسط RaminGsm,