آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 698 بازدید
اول از همه تبلت را باز میکنیم و نوع CPU را مشخص میکنیم مثلا A23 قدم بعدی پیدا کردن مدل و ورژن برد تبلت هست ک اکثرا زیر سوکت ال سی دی هس ویا اطراف برد مثلا A23 Q88 V3.1 خب حالا ما نیاز ب یک فایل مخصوص این تبلت داریم نکته ایسی تاچ ودوربین مهم هست ایسی تاچ زیر فلت تاچ یا اطرافه مثلا ایسی تاچ GSL1680 اول توی GOOGLE ورژن برد و CPU را وارد میکنیم اینگونه A23 Q88 V3.1 بعد سرچ میزنیم از توی سرچ بهترین سایتهایی ک سرچ میشن HOT GSM هس بعد وارد این سایتا میشیم و فریمور را دان میکنیم اونایی ک نمیخان سرچ کنن مستقیم برن توی این سایتا و بدنبال فریمر تبلتشون بگردن فایل را که پیدا کردیم احتیاج ب یک فلش داریم ک بهترین CPU A10 A13 برای این سی پی یو ها تاز LIVE SUEIT داریم برای CPU A2…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
سلام و عرض ادب .دوستان مطرح کردن که بک اپ بگیریم و از طریق ویندوز لینوکس به ایمیج تبدیل بشه برا رایت با نرم افزار های موجود روی گوشی های خاموش و غیره .با چه نرم افزارهاییبک اپ بگیرم با چه لینوکسی و نحوه کار رو بفرمائید اگه امکان داره؟؟؟....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
حل مشکلwifi وحالت هنگی گوشی های zenfone فارسی سازی و فلش این آموزش برای تمام سری های zenfone 5 و 6 می باشد 1- ابتدا فایل های مورد نظر با ورژن 4.4.2 با بیلد 2.21.... دانلود می کنید zenfone 5 zenfone 6 2- در فایل های دانلود شده فایل recovery.img را اکسترکت کرده 3- فایل مورد نظر دانلود کرده بعداز دانلود فایل ریکاوری و فایل فلش رو درون پوشه platform-tools قرار می دهیم 4-در پوشه platform-tools با گرفتن shift + rght click گزینه open command انتخاب و دستور زیر را در حالت روشن و فعال بودن تیک usb debug وارد می کنید و اینتر زده تا گوشی به حالت droid boot برود adb reboot bootloader نکته : برای رفتن به صورت دستی گوشی خاموش ولوم بالا+ پاور ظاهر شدن لوگو asus رها کردن …
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
دانلود CF-Auto-Root nexus5 دانلود
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
فایل فلش Smart S600 SPD 6531 Smart S600 SPD 6531 Flash File - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
فایل بک اپ گرفته شده با cm2 هستش MT6580__alps_gxq6580_weg_l__5.1__ALPS.L1.MP6.V2_GXQ6580.WEG.L_P62 A7 - Download - 4shared - عبداللہ بشیر Samsung A7(6) pass:
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 689 بازدید
فایل فلش تبلت d706-mb-v2.1
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 689 بازدید
سلام از دوستان کسی این فایل فلش رو داره لینک بده گوشی چینی طرح mt6572 4.4.4
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
سلام فایل فلش تبلت پیر گاردین با مشخصه t736-main board -v3.0 میخواستم ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
Firmware File - Database of Android Flash File
آخرین پاسخ توسط araj, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
از اونجایی که خیلی بد قلق هست این تبلت گفتم اموزش قرار بدم برای کاربران عزیز . در مرحله اول فلش یا ابدیت این تبلت ازطریق sdcard رام مورد نظر رو طبق بیلد نامبر تبلت دانلود میکنیم از طریق سایت رسمی https://www.asus.com/support/Downloa...6yI8WpA2D69/32 توجه داشته باشید رام مورد نظر باید حتما مختص به تبلت شما باشه مثلا (WW->WW, CN->CN, TW->TW.) که هر کدوم مخصوص سفارش کشوره خاصی هست بعد از دانلود رام بدون اینکه رام رو تغییر نام بدید داخل sdcard انتقال میدید و تبلت رو روشن یکبار به usb وصل میکنید وجدا میکنید بالای صفحه نشان ابدیت نمایان میشه با لمس کردن و زدن روی اوکی تبلت به مرحله ابدیت میره و خاموش میشه حدودا 2 دقیقه تا5 دقیقه زمان میبره…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
سلام 4shared.com - free file sharing and storage pass: gsm mithun roy
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
سلام می خواهم در سایت 注册百度帐号 اسم نویسی کنم اما کادر دوم و سوم مشکل دارم . کادر دوم شماره موبایل میخواد اما هر شماره تست میکنم خطا میزن . کادر سوم هم کد تاییدیه میخواد که کد ندارم . چطوری شماره بهش بدم ؟ کادر دوم و سوم که مشکل دارم قرمز رنگ زدم تو عکس. [ATTACH=CONFIG]1120[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
دوستان عزیز گوشی چینی txl n9100 واسم اومده و چند تا ویروس خطرناک توی فایل سیستم های گوشی هست از جمله voice screen lock که با نرم افزار های زیر هم از بین نرفت میراکل تب AV kingroot unistall tool Easy Team Virus Remover TELECom Android Anti-Malware PanterAndroidTools دانگل میراکل تب اسمارت AV دوستان نرم افزاری دیگه ای سراغ دارن؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 680 بازدید
روت برخی از مدل های موتورلا خدمت دوستان دولوپری MOTOROLA | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 676 بازدید
سلام یه تبلت ایسوز ASUS ZenPad 3S 10 (Z500KLهست که سیم کارت و کامل میخونه ولی فقط از اینترنتش میشه استفاده کرد نمیشه باهاش تماس گرفت ایا این مدل تبلت قابلیت تماس رو دارن یا باید براشون اضافه بشه
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
سلام دوستان الکاتل مدلot-806 cpu 6235 فرمت کردم حالا تاچش خرابه با کیبردشم میشه کار کرد حالا 8-|میشه کالیبره اولشو برداشت؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
نرم افزار فلش گوشیهای شیائومی Xiaomi Mi Flash Tool http://download2180.mediafire.com/rh9fdyldbbyg/sp89y1o4pa652sv/MiPhone20151028_by_androidmtk.com.zip
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 1 پاسخ
- 666 بازدید
یه گوشی چینی با cpu mtk6572 واسم اومده یکی دو بار روی حالت ایمن اومد ولی الان هر کاری میکنم وارد سیف مود نمیشه . گوشی شدیدا ویروسی شده و الان هم روی آرم هست از اساتید محترم نحوه ورود به safe mode در سری mtk رو میخواستم.
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
با سلام و احترام یعه گوشی Qilive برام آوردن که برا کار تو ترکیه چنچ ای ام ای کنم بعد روت و چنچ توسط سیگما روی آرم موند و با ویپ دیتا هم بالا نیومد یه فایل فلش هم از سایتای خارجی دانلود کردم و زدم روش الان کلا روشن نمیشه فقط به کامپیوتر میزنم کامچیوتر میشناسه و به حالت فلش مود هم میره ممنون میشم راهنماییم کنین پشت گوشی هم این رو زده 862297/H60Q1
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
نرم افزار حذف FRPگوشیهای با پردازندهSPD صددرصد تست شده خودم Android Fastboot Reset Tool V1.2 by Mohit kkc
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک بدید note 3 n9006 CPU TYPE:MT6572
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
ابزار بسیار کاربردی Sell Loader برای گوشیها و تبلتهای MTK امکانات فلشر زیر فلش گوشیهای نوکیا سریx flatform فلش گوشیها و تبلتهای سری MTK قابلیت نصب برنامه و امکاناتی دیگر... D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
قابل رایت با فلش تولز دانلود password = htetrkar
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
فایل فلش Smart S300 SPD 6531 Smart S300 SPD 6531 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm,