آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با cpu a23 برام اوردن که قفل الگوریتم داره وبه خاطر فعال نبودن یو اس بی دیباگ توسط سیستم شناسایی نمیشه ممنون میشم رام این مدل رو با ایسی تاچ 1680 و مینبرد tzx-723v1 برام بزارین
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلت a23 برام اوردن با مشخصات مینبرد q8h-v1.3 2014 0930که قفل هستش و یو اس بی دیباگشم غیر فعال هستش ممنون میشم از اساتید فایل بدون مشکل این مدل رو برام بزارن که مشکل تصویر براش بوجود نیادش با تشکر
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان عزیز نیاز به رام تبلت با مینبرد K0706M_V1.1 دارم مشکل تبلت هم ویروسی بودنشه cpu: mt6572a
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 13 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با مارک gphone g1000 برام اوردن که هنگ ارم هستش رو مینبردش فقط نوشته s6-bb-v2.2از اساتید ممنون میشم اگه رامشو دارین برام بزارین
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی با سی پی یو a10برام اوردن که قفل هستش و من هر کاری کردم نتونستم قفل شکنش کنم حالا میخوام گوشی رو فلش کنم ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو راهنمایی کنن مینبرد گوشی هم a702_mb_v1.6 هستش ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 819 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی blackviewمدل heatwaveبرام اوردن که با فایل اشتباه خاموش شده ممنون میشم از اساتید محترم رام این مدل رو اگه دارن برام بزارن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی اسمارتی برام اوردن مدل i8813 که مشتری خودش فرمت کرده و الان گوشی هنگ کرده و بالا نمیادش ممنون میشم از اساتید محترم رام این مدل رو برام بزارن با تشکر
آخرین پاسخ توسط hasangh, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی چینی برام اوردن که تو حالت ریکاوری مونده .صاحبش میگه خواستم ابدیت کنم اینطور شده وریبوتم میکنم بازم به حالت ریکاوری برمیگرده از اساتید محترم رام چنین مدل گوشی دارین برام بزارین با تشکر
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی gfive برام اوردن که قفل پترن داره مدل cpu 6820 spdهستش با ولکانو ودراگون هم فرمت میکنم عمل فرمت کردن رو کامل انجام میده ولی بازم قفلش باز نمیشه ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
ب سلام خدمت اساتید محترم میخواستم ببینم روش کاملی که بشه از تبلتهای a23 بکاپبگیریم هستش؟؟اخه یه مدل جلو دستمه که اصلا رامش گیر نمیاد حالا یه تبلت هم مینبردش برام اومده که اگه بکاپ بتونم بگیرم میتونم رو تبلتی که هنگ ارم هستش رایت کنم ممنون میشم اگه به زبان ساده برام توضیح بدین ولکانو هم لازم به ذکر هستش که دارم؟؟
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 2 پاسخ
- 824 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یه n82 مدل nec قدیمیا برای من اوردن که هنگ بودش بنده هم فرمت کردم جواب ندادش چند تا فایل از اینترنت پیدا کردم و رو گوشی زدم ولی متاسفانه فایلها با گوشی همخوان نیستش ممنوئن میشم از دوستان اگه کسی فایل این مدل رو داره برام قرار بده
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام عزیزان کسی این فایل رو داره،روی آرمه ،، با همه برنامه ها چک کردم وایپ نشد A706D-4-V1.0 15/8/2013 cpu : A20 camera : BCF-0835-086V V1 IC TOUCH : 1680 سپاسگزارم
آخرین پاسخ توسط ali_nano86, -
- 3 پاسخ
- 916 بازدید
سلام و عرض ادب مدل : TE7822116B smartTouch cpu : Mediatak mt8389wmk ممنونم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم بنده یه تبلت CCIT A703-qa88-v2.3اوردن که قفل الگوریتم هستش و cpu 33 و یو اس بی دوبینگش هم فعال نیست ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل فلش تبلت angelnovo pc که شماره مین برد اون bcl-rk3026-78az-a1.2 هست رو برام بزارید ممنون تبلت راک چیپ هستش.
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 5 پاسخ
- 923 بازدید
لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام لطفا کمک کنید Viwa MAx HCT-Z62MB BOM2 V09-W
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
نیاز فایل فلش گوشی چینی alps p8 plus
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
نیاز مبرم به فایل فلش پرستژیو 5450 البته دوسیم کارته
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 685 بازدید
سلام از دوستان کسی این فایل فلش رو داره لینک بده گوشی چینی طرح mt6572 4.4.4
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 823 بازدید
سلام یک گوشی smart i8813 برام اوردن که همش اخطار میده منم گوشی رو فرمت کردم و خاموش شدش الان صاحبش گیر داده گوشی رو روشن میخواد منم متاسفانه طی خاموشی نکرده بودم رام این مدل تو سایت هستش ولی رمزش اشتباه هستش لطفا از بزرگان سایت این فایل رو رسیدگی کنن یا فایل دیگه ای بزارن صاحب گوشی کچلم کرده=((
آخرین پاسخ توسط iratel, -
- 8 پاسخ
- 1k بازدید
نیاز مبرم به فایل فلش et_86v2g_a23_v1.8h با cpu a23 و lcd hd و در ضمن توی سایت چندتا فایل بود که از سایت های چینی داده شده که نمیشه به هیچ عنوان دانلود کرد و خواهشا اگر کسی این فایل رو داره آپلود کنه
- 1 پاسخ
- 615 بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز لطفا در صورت امکان فایل فلش vsun v5 رو برام بگذارید ممنون میشم
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
فایل فلش تبلت d706-mb-v2.1
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان نیازمند فایل epad a707x tzx-733q1 فایل firmware1 زدم تصویر رفت اگر فایل دگ دارید ممنون میشم بذارین
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani,