آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 879 بازدید
https://unlock4modem.in/?wpfb_dl=638
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 11 پاسخ
- 3.1k بازدید
این فایل فقط توی یه سایت داخلی وجود داره که بصورت فروشی هستش سایتای خارجی هم مثله هاستینگ واینا هم هرچی گشتم نبود! بلاخره تونستم این فایلو از یک فروم بنگلادشی پیدا کنم که بعد یه عالم سرو کله زدن باطرف پسورد فایلو بهم داد=)) این فایلو خودم الان تست کردم کاملا سالم هستش...روی دیمو d7735 هم جواب میده... دوستان لطفا ارزش کارو پایین نیارید..این فایل فایل بکاپ هستش وبا کرک پیرانها زده میشه لینک دانلود:Download rar پسورد:BANGLADESH در ضمن دوستانی که علاقه مند به زبان بنگلادشی هستند همینجا سوال کنن در خدمتشون هستم:dddddd
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت های Rockchip download 1.connect to PC with USB data cable 2.some android tablet or handset need charger 3.connect with charger and USB data cable 4.press and hold volume UP + Power key or Volume Down + power key 5.now found new hardware option show 6.install driver Downlod tool and drivers 7.open rockchip android tool 8.you see “rockchip device connected” 9.now select misc.img file 10.untick all file 11.tick only misc file 12.click on “run” 13.misc file flash and your device restart 14.format or hard reset done
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 1 پاسخ
- 887 بازدید
Dev-Host - AsusFlashToolInstaller_1.0.0.7.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
آقایون داداشام کسی نداره؟
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 8.4k بازدید
سلام.شما با این نسخه از فلش تولز میتونید این مشکل (ارور 4032) رو که خیلی از همکار ها به خاطر این مشکل مجبور به تعویض هارد یا سی پی یو شدن رو حل کنید.فقط حتما از فایل فلش درست و کامل ( یعنی تمام تیک ها روشن باشه) استفاده کنید و از گزینه فرمت و فلش استفاده کنید.من روی چند تا تبلت چینی با چیپست MTK تست کردم و جواب گرفتم.یه عکس هم از برنامه میزارم.در ضمن با این برنامه میتونید مشکل PMT change for the ROM... رو هم حل کنید. SP_Flash_Tool_v5.1352.01 by gsm-developers.ir - Download - 4shared - atrin hunterhunterpars.jpg
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت مارشال mt8312ca با main d2-v3 هست که با 2 تا فایلی که بود با sp flash فلش کردم اما باز حل نشد اگه اساتید ومدیر محترم لطف کنن ممنون میشم فایل مخصوص این مشکل رو بزارن برام
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
سلام دوستان اول بگم اگه دنبال یه رام هستید و میدونید فقط همون یه فایله که تبلتتون رو اوکی میکنه که هیچ و ادامه ای پست رو نخونید اما اگر شما فایل رایت کردین و تاچ از کار افتاده و یا دوربین و می خوایین که در انجمن درخواست فایل رو بدین برای راحتی خودتون در همون اول به چند نکته دقت کنید و بیان کنید تا دچار دانلود فایل بیهوده و ناکار آمد نشین و وقتتون گرفته نشه اولین نکته : بیان شماره فنی روی برد و شماره ورژن در ادامش دومین نکته : برای زمان از کار افتادن تاچ بیان دقیق شماره فنی اعداد و حروف ic تاچ * نکته > مکان ic تاچ زیر فلت و یا نزدیک کانکتور تاچ و یا روی فلت می باشد که تمامی مسیر های کانکتور بهش ختم میشن مانند عکسهای زیر ۲۰۰۸۰۱۰۱۱۱۴.jpg 2a64682.jpg IC_…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بنا به درخواست و نبود اموزش در سایت تصمیم گرفتم اموزش رایت رام بر روی این مدل براتون قرار بدم اول از همه شما باید فریمور های این برند را از سایت رسمی دانلود کنید... >/http//www.asus.com/ برای فلش این نوع برند دو حالت وجود دارد 1-فلش در حالت bundl 2-فلش با نام اورجینال... این نوع برند دارای دو نوع بیلدنامبر هست ww و یا tw که باید هنگام دانلود فایل دقت کنید.... نحوه فلش به صورت bundle همون update sd : برای فلش در این حالت فایل دانلود شده را به نام ASUS_BUNDLE.ZIP تغییر دهید... گوشی را خاموش ولوم بالا و پایین را گرفته و پاور را نگه دارید... بلافاصله از اینکه ارم asus اومد پاور را ول کنید... ممور ی کارت …
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
نرم افزار روت دانلود فایل rootall.rar
آخرین پاسخ توسط omid12, -
- 16 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام شدیدا نیازمند فایل فلش گوشی ccit z3 cpu 6820 هستم برای باکس ولکانو میخاستم همه جارو گشتم نبود که نبود چند تا هم بود ولی پولی بود نتونستم بگیرم ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 15 پاسخ
- 4.8k بازدید
سلام دوستان تو انجمن های داخلی و خارجی این تبلت رو هر کس با رام های مختلف زده تاچش کار نمیده دوستان کمک کنن Gp707-GSM-V1R3-20130418 Need Tablet firmware Gp707-GSM-V1R3-20130418 tablet stuck , methods - Gsm Phones help tablet china samsung clone firmware img - Dhaka Mobile این رام ها هم تست شده GP707_A13_V1.4_mma7660_gc0308-M-pad_20120827 – Download – 4shared Gp707-GSM-V1R3-20130418 – Download – 4shared 701_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_M-pad_mc3230_20120924_1422_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_M-pad_mc3230_20120924_1422_sun5i_android_a13-gp707 – Downloa…
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 1 پاسخ
- 2.1k بازدید
اول این فایل رو دانلود و اکسترکت کنید :Download Android Multi Tools rar بعد از اکسترکت تبلت یا گوشی رو به pc وصل کنید یو اس بی را به تبلت یا گوشی وصل کنید و از داخل پوشه فایل Android Multi Tools v1.02b را باز کنید بعداول chek device و بعد گزینه8 را فشار دهید تبریک میگم موفق شدید :D:D:D:Dباشد که رستگار شوید:D:D:D:D:D
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
اول که با توجه به بیلد نامبر تبلتتون از سایت رسمی asus برید و اخرین نسخه فارسی رو دانلود کنید نشانه فارسی بودن وجود کلمه wwe در اسم فایل هستش اینم ادرس سایت:ASUS Service | North America بعد این فیلم رو دانلود کنید و با توجه به دستورات فیلم عمل کنید (یه ابزار هم مورد نیاز هست )لینک دانلود ابزار مورد نیاز و فیلم اموزشی 1-فیلمDownload 417941 mp4 :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x=P~=P~=P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز تبلت آیمت مدل G TWO با باکس میراکل درود تصویر زیر گویای همه چیزست....
- 0 پاسخ
- 897 بازدید
سلام دوستان عزیز یک گوشی دارم رو لوگو است با ولکانو فرمت کردم جواب نداد کسی فایلیش دارد برام بذارد dimo sorena 7730 ممنون
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 3 پاسخ
- 913 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9082 spd 6820 رو بزارید خیلی گیرم..با باکس فرمت کردم الان رو لوگو مونده بالا نمیاد با این زدم فلش نمیگیره 6820_2.3.5_c920_shengda_s803_3d_v08_bin-130812-JT8009-I9082.pac
آخرین پاسخ توسط javadxboy, -
- 0 پاسخ
- 968 بازدید
ابزاری مناسب برا ترمیم سریال گوشیهای سری spd دانلود =P~
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
Allwinner A10 / A13 Touch Fixer
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
احتیاج به فایل تبلت مدل nexiss nx7s با مشخصه برد xls_m06_v1.3 CPU : MT6572
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
volcano box full installer 2.9.9 GET IT FROM MEGA CLOUD STORAGE volcano box full installer 2.9.9
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
آموزش فرمت spd6531 با باکس وولکانو
- 0 پاسخ
- 835 بازدید
لینک دانلود All Android Hard Reset
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
ورژن رسمی 10.3.1.2243 DepositFiles ورژن غیر رسمی 10.3.1.2558 Passport-10.3.1.2559.7z - FileFactory
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام رفتن به منوی ریکاوری و وایپ سی پی یو های راک چیپ این روشو من خیلی وقت گذاشتم تا تونستم تبلت رو به ریکاوری ببرم امید وارم مورد استفاده دوستان قرار بگیره تازگیا دیدم تو یکی دوتا سایت هم گذاشته شده ولی چون دسترسی ندارم نمیتونم قطعی بگم همین روش من هست موفق بااشید rockchip wipe.jpg
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین,