آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام گوشي g900f كلون هست با چيپ ناند 6571 و با فايل اشتباه خاموش شده فايل زياد واسش گرفتم از اينترنت همچنين فول دامپ bin كه هيچكدوم رايت نميشدن و ارور 4032 رو ميداد چند روز پيش بود يه فايل اسكاتر گرفتم حالا بعضي پارتيشن ها رايت ميشه مثل preloader , uboot ,boot ولي پارتيشن سيستم رايت نميشه و ارور 4017 رو ميده حالا گوشي بوت ميشه و روي آرم سامسونگ مونده فلشر هاي زيادي رو تست كردم ولي اكثرا همين ارور رو ميارن ضمنا گوشي فرمت ميشه اينفو و ميموري تست هم ميده
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
سلام درخواست فایل فلش نبلت چینی با مشخصات زیر دارم . T732-SIM-V2.0 شماره مین A13 سی پی یو
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 2 پاسخ
- 767 بازدید
سلام این تبلت اومد روی آرمه ممنون میشم لیک بدید مشخصه برد elink-mc706-d2_v3 20140313
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
ابزاری جدید برای دانلود فایلهای فلش تبلت های چینی باساپورت سی پی یو های MTK ALLWINNER ROCKCHIP لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 765 بازدید
سلام توضیح فارسی و صاف و روشن از این ویدیو وجود نداره ؟ این چی میگه با این لهجه که داره ..... ویندوزش هم جنگ جهانی هست یا کودکستان . اصلا ادم هنگ میکنه . من kitchen ورژن 2.2 رو دانلود کردم وطبق آموزش میگه برو داخل cygwin و فولدر home و اونجا یه فولدر دیگه وجود داره که داخلش 3 تا فایل وجود داره البته برا من نمیدونم چرا 4 تا فایل وجود داره ! خب آخرش میگه همون جا kitchen رو اکسترکت کن منم این کار رو انجام دادم ولی طبق فیلم باید دو تا فایل یکی بوت و یکی کیچن اکسترکت بشه ولی کیچن من فقط همون فایل کیچن رو داره و همون اکسترکت میشه خبری از فایل بوت نیست ؟ اینم عکس فایل های اموزش :
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 764 بازدید
سلام تبلت رو فرمت کردم با فلش تولز الان کلا خاموش شده به کامپیوترم وصل نمیشه یجا شنیده بودم رو برد یجارو اتصالی میدن اکی میشه حالا نمیدونم واسه این مدل cpu بود یا نه مدل microlab m-708s رامشو بکاپ گرفتم اولین باره اینجوری شده
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 764 بازدید
سلام رام رو از سایت firmware دانلود کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط alirembo, -
- 2 پاسخ
- 763 بازدید
این گوشی با کلید های ولوم پایی و پاور میره تو صفحه ای که سه تا گزینه داره 1-ریکاوری 2- فست بوت و 3 - نرمال من ریکاوری رو انتخاب میکنم با ولوم بالا ولی میاد رو بخش no command هر کاری میکنم نمیره تو تا وایپ کنم
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 760 بازدید
سلام . رام استوک گوشی من به صورت زیپ هستش ولی باید اکسترکت بشه و فقط با فلش تولز نصب میشه و خبری از پوشه های ذکر شده نیست ؟ یعنی پوشه های : META-INF و System ؟ رام پورت هم که انتخاب کردم طبق اموزش درسته و پوشه های اشاره شده رو داره . هر دو رام برای گوشی های چینی از نوع مدیا تک هستن با شباهت خیلی دقیق از نظر سخت افزاری و میخوام طبق اموزش شما پورت کنم ولی حالا موندم . راهی نداره استوک رام خودم رو به شکل این رام پورت شده در بیارم تا اون پوشه ها رو داشته باشه و بتونم کار رو انجام بدم ؟ اصلا شدنی هست؟ برای گوشی هایی که استوک رامشون فقط از طریق فلش تولز نصب میشه چطوری میشه رام پورت کرد ؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
نرم افزار را یگانLORD Android Tool 2.0 version 3.0 will be exciting 1. MTK IMEI Repair Tested and working 2. Wipe Format made easier 3. new method of remove lock screen , pattern , pin , password 4. new functionalities for boot animations 5. better performance and handling of commands 6. easier rooting merthods (credits vroot and kingo) 7. Compatible with 64 Bit Windows 8. Pattern Removal Algo Updated 9. Exit Factory mode Updated: Simple bug fixes detailed IMEI repair for MTK NO REGISTRATION NEEDED just press Enter to start using software لینک دانلود:http://www.4shared.com/get/CoaXbh2Hba/LAT2-Installer.html
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 758 بازدید
با سلام دوستان یک تبلت ایسوس k00eهست تاچش کار نمیکنه..گوشی ن ضربه خورده ن چیزی نا گفته نمونه تبلت 3ماه بیشتر بود رو ارم بود با هر فایل فلشی میزدم قبول نکرد بیش از 7هشت تا فایل زدم ولی قبول نمیکرد.. تا بلاخره یک فایل فیکس 200مگابایتی زدم اومد بالا ولی تاچ کار نمیکنه .با فلش درست میشه یا ن مدل دقیق اینه Asus k00e me372cG
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 757 بازدید
cpu mt6572a minboard slfw-v2.0
- 1 پاسخ
- 754 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز این مدلو ریسیت کردم متاسفانه رو آرم ریسیت میشه ومیره تو ریکاوری مدل گوشیn910u هست که اکثرسایتا فقطn9100 گذاشتن که اونو میزنم مشکل تاچ داره راستش تازه چینی شروع کردم بزنم قبلا فقط اصلی زدم اگه اطلاعات ناقصه یاهرچی راهنمایی کنید ممنون میشم اساتید عزیز اینم مدل کاملشه عکس گرفتم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 753 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
سولوشن بازر هانر ۷ ایکس می خوام
آخرین پاسخ توسط مجتبی محی, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
فایل های مخصوص حل مشکل کالبره تاچ allwinner Colibration-Touch | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 749 بازدید
سلام .تبلت چینی مدیاتک فلش کردم خوابید حالا با دامپی که داشتم از خودش زدم اومده بالا اما ارورencryption unsuccesful میده ....با cm2 هم اومده زدم ....دوستان ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
سلام دوستان اول بگم اگه دنبال یه رام هستید و میدونید فقط همون یه فایله که تبلتتون رو اوکی میکنه که هیچ و ادامه ای پست رو نخونید اما اگر شما فایل رایت کردین و تاچ از کار افتاده و یا دوربین و می خوایین که در انجمن درخواست فایل رو بدین برای راحتی خودتون در همون اول به چند نکته دقت کنید و بیان کنید تا دچار دانلود فایل بیهوده و ناکار آمد نشین و وقتتون گرفته نشه اولین نکته : بیان شماره فنی روی برد و شماره ورژن در ادامش دومین نکته : برای زمان از کار افتادن تاچ بیان دقیق شماره فنی اعداد و حروف ic تاچ * نکته > مکان ic تاچ زیر فلت و یا نزدیک کانکتور تاچ و یا روی فلت می باشد که تمامی مسیر های کانکتور بهش ختم میشن مانند عکسهای زیر ۲۰۰۸۰۱۰۱۱۱۴.jpg 2a64682.jpg IC_…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
تمامی فلشر های مورد نیاز تبلت های اندروید در این تاپیک SP_Flash_Tool_exe_windows_v5.1424.00.zip_exe_windo ws_v5.1424.00 LiveSuit_V1.07 phoenixusbpro_v3.3.4 RockChip_Android_Tool.zip RKBatchToolv1.7.rar Action Pad Tool USB-Burning-Tool_V1.6.2.0128.7z =))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 746 بازدید
سلام و خسته نباشید دوستان برای این مدل تبلت ها با چه روشی میشه بکاپ گرفتم ؟ تا جایی که میدونم دانگل باران فقط این قابلیت رو داره ایا روشه دیگه ای هست ؟
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
با سلام این آموزش تست شده روی حداقل 10 گوشی جواب داده با نصب کرک ALADDIN ورژن 1.34 تب media tek بعد services گوشی رو خاموش کرده استارت کنید گوشی رو وصل کنید بعد از دریافت پیام done گوشی رو جدا نکنید 5 دقیقه صبر کنید بعدش جدا کنید تمام به همین راحتی دیروز frp گوشی smart 5030 با این روش ورداشتم اسکرین شات Untitled.jpg
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 1 پاسخ
- 743 بازدید
اندروید گوشی 7 هستش هر کاری کردم google account manger 6 نصب کنم نشد و نتونستم با quick shortcut حلش کنم اساتید لطفا راهنمایی کنید
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
تبلت dell مدل To1C برام امده مشکل مکالمه دارد.. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 742 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یه اسوس padfone infinity دارم با مشخصات زیر فایل هم دانلود میکنم براش فلش نمیگیره همون اولش faild میده گوشی روشن میشه کسی میتونه کمک کنه ؟! از این ویروس +18 افتاده توش با ریست نمیره photo_2016-08-08_22-02-19
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 740 بازدید
خدمت شما دوستان https://ir31.uploadboy.com/d/rnnegnsljdfx3pohnutxjxgs5j26rjy2snb5zw3hlfe4rbnmx3frasxvgl63jmu2qfyhykw6/prestigio PAP4322DUO Android 4.1 farsi.rar
آخرین پاسخ توسط modern soft,