آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
مشکل رایت فایل
توسط رامین ملکی- 5 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام.. از لینک دانلود رام تست شده تبلت چینی MTK6572 A6_MB_V1.2 با لینک مستقیم فایل تبلت رو دانلود کردم..حجمش خیلی زیاده...با فرمت bin... با کرک میراکل و پیرانها اصلا لود نمیشه..با چه لودری رایت میشه؟؟؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
لطفا آموزش ترمیم سریال گوشی ZTE U950 سریال گوشی unknown شده...
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 25 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. یه تبلت g-tab با مشخصات t786-a23-mainbord-v2.0 فلش کرد بعد از فلش صفحه تبلت به هم ریخته و نصفه شده .لطفا یه فایل سالم در اختیارم بزارید سپاس
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
XBO.V6.MT6572.oppo.htc.logo.spflash.mi.test.ok LG Logo MT6582__alps__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP1.V2. 16 MT6572__Sony XBO__V6__V6__xiaoxin__4.4.2__ALPS.KK1.MP7.V1.7 sony.xbo.v6.MT6572.display.fix sony xbo x bo v6 LDC FIX V79 QHD V2.1 20160223 2123 V1.0.2 ENZH 4D JP V39 با اینا زدم حل نشد گوشی مشکل ویروس داشت.. فلش زدم اما صفحه سفید شد.. خیلی فایل دانلود کردم واسش. از نیدرام هم گرفتم اما اوکی نشده تا الان... گوشی الان روشنه اما صفحه سفیده.. MTKdroidTools هم گوشی رو نمیشناسه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 826 بازدید
دوستان یه تبلت ایسوس k012برام اومده بود فقط اینستاگرام رو باز نمیکرد.میزد متوقف شد.دوبارم فلش کردیم ولی بعد از دو روز دوباره به این روز میوفته.راهی بنظرتون میرسه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 899 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه گوشی چینی با سی پی یو 6820برام اوردن که مخاطبین سیم کارت رو به هیچ عنوان بالا نمیاره گوشی رو هم فرمت کردم ولی بیفایده بودش از اساتید محترم خواهشمندم منو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 4 پاسخ
- 902 بازدید
سلام فلش کردم با ایرانسل و همراه هم تست کردم زنگ میخوره ولی اس ام اس دریافت نمیکنه....مرکز پیام هم نداره حداقل اونو تغییر بدم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که قفل الگو داشتش بنده هم مجبور به فلش کردن شدم مینبرد تبلت t739-mainboard-v2.2 20150311 هستش.تبلت کامل بالا اومدش ولی الان مشکلی که هستش هیچ فایلی از طریق زاپیا نمیتونه دریافت کنه و همش پیغام نبود رم مییده .رم هم میزاریم بازم همون پیغام رو میده نرم افزارهای داخلی تبلت رو هم تا حد امکان حذف کردم ولی بازم بیفایده بودش ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درود تلبت سی سی آی تی مدل ای200دابلیو به محض روشن کردن آدمک اندروید روصفحه رویت میشود با زدن کلید پاور فقط نور صفحه کمرنگ و پر رنگ میشود سایر کلیدها بجز ریست عملی انجام نمیدهند در حالت عالی با دکمه پاور روشن نمیشود هنگام اتصال شارژر و یا یو اس بی به این قسمت وارد میشود ش برد: m706c-mb-v2.0.0 2014.09.23 media tek mt 6572a gsl1680 ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه در این زمینه دارید راهنمائی کنید کلیدها سالم هستن ولی از روی برد خارجشون نکردم
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 6 پاسخ
- 4.4k بازدید
تبلت روی آرم هست و روی فست بوت میمونه اصلا وایپ هم نمیشه ارور میده فایل آخرین بیلد و چند تا فایل دیگه هم گرفتم از سایت ایسوس میده واسه آپدیت بعد ارور میده و ریست میشه از قسمت فست بوت دستورات زیر رو وارد کردم رایت شد ولی باز هم تو آپدیت ارور میده fastboot flash fastboot fastboot.img fastboot flash boot boot.img fastboot flash splashscreen splashscreen.img با K012_SDUPDATE و K012_UPDATE و فایل bundel هم نتیجه نداد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 960 بازدید
تبلت قفل داشت فایل از فروشگاه گرفتم رایت کردم حالا خطای com.android.systemui میده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
تبلت درحین فلش کابل جدا شده الان رو ارم مونده هرکاری میکنم فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
کمک فوری از اساتید محترم تبلت مارشال me-719 در حین فلش روی 5درصد گیر میکنه با ورژن های 1.8 و 1.9 و 1.10 هم تست شده با دو تا رام مختلف هم زدم نتیجه نداد. عکس
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
مشکل قفل صفحه vsun h3 1 2
توسط arman3- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت اساتید و دوستان محترم. مشتری گوشی چینی vsun h3 آورده که کد حفاظتیش رو فراموش کرده. با استفاده از کلیدها ریست فکتوری کردم ولی بعد از اینکه بالا اومد دوبارهمون صفحه کد ظاهر شد. یه فایل از یک انجمن خارجی گرفتم فلش زدم گوشی کلا خاموش شد. با فایل باینری که قبل از فلش کردن با کرک پیرانها ازش بکاک گرفته بودم فلش کردم وبه حالت اولش برگردونوم. با ولکانوو چند نرم افزار هم امتحان کردم وایپ نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخرین پاسخ توسط arman3, -
- 15 پاسخ
- 4.8k بازدید
سلام دوستان تو انجمن های داخلی و خارجی این تبلت رو هر کس با رام های مختلف زده تاچش کار نمیده دوستان کمک کنن Gp707-GSM-V1R3-20130418 Need Tablet firmware Gp707-GSM-V1R3-20130418 tablet stuck , methods - Gsm Phones help tablet china samsung clone firmware img - Dhaka Mobile این رام ها هم تست شده GP707_A13_V1.4_mma7660_gc0308-M-pad_20120827 – Download – 4shared Gp707-GSM-V1R3-20130418 – Download – 4shared 701_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_M-pad_mc3230_20120924_1422_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_sun5i_android_a13-gp707 – Download – 4shared 701_M-pad_mc3230_20120924_1422_sun5i_android_a13-gp707 – Downloa…
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 3 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان....این تبلت پیش من اوردن برای تعویض سوکت شارژ البته خاموش...سوکت رو تعویض کردم شارژ میکنه دادم رفته ...بعد چند ساعت اورده که سمت راست لمسش کار نمیده...هرچی بهش میگم بابا چه ربطی داره میگه نه قبلش خوب بوده مارو میگیx-( اینم چندتا عکس از برد و گوشی مدل دقیقش رو ماکه نفهمیدیمX-(:-O
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 4 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران گرامی . یه تبلت asuz k012 برام اوردن فکتوری ریست کردم روی ارم موند . با تمام کد های adb هم فرمت . میکنم اما باز بالا نمیاد از دوستان و اساتید هر ** با این مشکل برخورد راهنمایی دقیق کنه و فایلی باهاش بشه بیاریش بالا ممنون میشم. یه دنیا سپاس
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 851 بازدید
سلام دوستان وقتی otgوصل میکنی هر چی داره مخفی میکنه .فلش کردم نشد باز هم همون کار رو انجام میده .فقط هم پوشه و اهنگ های otg رومخفی میکنه ...
آخرین پاسخ توسط behzadmi, -
- 0 پاسخ
- 726 بازدید
تبلت dell مدل To1C برام امده مشکل مکالمه دارد.. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی قفل یوزر داره دیباگ فعال نیست و لاک بوت لودر هم هست سي پي يو هم كوالكامه دوستان نحوه ورود به ریکاوری منو این مدل به چه طریقی امکان داره>..؟ ممنون
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 954 بازدید
با سلام خدمت اساتید cpu a20 هست.روی android مونده و بالا نمیلد.فایل فلشش رو هم ندارم اگه لطف کنین
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود برعزیزان تبلت acer model A1-713hd اوردند روشن میکنی یه ویبره میخوره و خاموش میشه از این پست هم فایل دان کردمhttp://forum.gsm-developers.ir/thread3123.html اما نحوه فلش را نمیدونم فکرمیکنم با فلش تول باشه اما وقتی اسکتر میزنم قبول نمیکنه فایل را ممنون اگز راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز من این تبلت رو که قفل داشت فلش کردم و تصویرش بهم ریخت با چند تا فایلم تست کردم ولی متاسفانه تصویرش بر نمیگرده .تو یکی از تاپیکا دوستان گفته بودن قبل فلش ال سی دی رو از برد جدا کنین این کارم همون اول انجام دادم ولی نشد.از دوستانی که رو این مدل تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط reza_zare, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز .مشگل این گوشی این بود که وای فای و دیتای گوشی خود به خود روشن میشد و با ریست هم مشگل با برجا بود منم رامی رو که تو انجمن بود روش رایت کردم و الان خاموش شده .ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
دوستان وقتی فایلو میچینم این ارورو میده؟کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط skkhossein,