آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 860 بازدید
سلام دوستان a23 t780 v2-.0.0
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 859 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده از عراق آنتن نمیده خواستم ببینم آیا این مدل چنج میشه 2روزه در گیرم هرچی کد چنج رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد با کرک میراکل هم تست کردم اصلا سریال عوض نمیشه گفتم اگه کسی از همکارا تجربه بیشتری دارن یا روش خاصی رو بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن..........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 858 بازدید
سلام خدمت دوستان.تبلت من قفل داره مشخصااتش bcl-rk3026-78az-a1.2 ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
تبلت لنوو
توسط mohamad2126- 2 پاسخ
- 857 بازدید
بریم سراغ آموزش فایل مورد نظر رو از حالت فشرده خارج کنید فایلهای موجود داخل فایل فشرده: درایورDriver Auto Installer رو متناسب با سیستمتون(64یا32 بیتی) نصب کنید برنامه SP Flash Tool رو اجرا کنید بر روی Scatter-Loading کلیک کنید به پوشه ای بروید که رام رو از حالت فشرده خارج کردید و وارد پوشه targer_bin بشید حالا فایل MT6582_Android_scatter رو انتخاب کنید. بر روی firmware-upgrade کلیک کنید حالا تبلت رو خاموش کنید کلید Volume Down رو نگه دارید و کابل USB رو وصل کنید برنامه خودکار شروع میکنه به نصب رام در آخر هم پیغام نصب رام رو میبینید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 857 بازدید
آیا دانگل CM2 دانلود سنتر برای دانلود فایل های چینی دارد ؟
آخرین پاسخ توسط ip_mogamad, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
دوستان لطفا فایل vika w1-3g لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 1 پاسخ
- 854 بازدید
سلام دوستان...مشتری این گوشیو میخاسته اپدیت کنه از داخل تنظیمات که به گفته ایشون موقه نصب ارور داده وتبلت خاموش شده....حالا دیگه روشنم نمیشه...باتری روهم کشیدم جا زدم بازم چیزی نشد...فقط وقتی گوشیو وصل سیستم میکنم یه درایور به این اسم moorefield میشناسه...فک میکنم بریک شده باشه..دوستان راهی برای فلش این گوشی هست در این حالت؟باتشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 854 بازدید
سلام تو سایت گشتم بود ولی دانلود نمی شد یه گوشی s-color s-v1 هست با پردازنده mt6572 ممنون میشم رام این مدل رو برام بذارید :-P
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 854 بازدید
دوستان یه تبلت ایسوس k012برام اومده بود فقط اینستاگرام رو باز نمیکرد.میزد متوقف شد.دوبارم فلش کردیم ولی بعد از دو روز دوباره به این روز میوفته.راهی بنظرتون میرسه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 853 بازدید
یک تبلت maxeeder با مشخصه برد w706G_MB_v1.0 گوشی ن ضربه خورده ن چیزی تاچش خرابه.مثلا عدد ۱میگیری عدد ۳کار میکنه..بعضی وقتا هم درست کار میکنه.. اومدم ریست فکتوری کردم ولی متاسفانه پاک نشد..گالری و موزیک پاک شد.ولی برنامه های نصبی تلگرام و.....پاک نشده.. علت تاچ بد کارکردن ایا با فلش رفع میشه یا خیر؟؟
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
یک روش ساده برای فلش تبلت های چینی نه خطر اینکه فایلی که میخوای فلش کنی به ممبورد این تبلت میخوره یا نمیخورده در حقیقت شاید این اموزش ابتدایی باشه ولی من جایی ندیدم در این مورد بنویسن خودم به شخصه این روش خیلی وقتا کار راه انداخته بریم سراغ آموزش گوشی که روی اروم مونده رو به کامپوتر وصل کرده بعد برنامه PhoenixSuit فلشر تبلت های چینی اجرا میکنیم http://uupload.ir/files/c8v3_1.jpg منتظر میشیم تا برنامه گوشی یا تبلت بشناسه مدل گوشی ظاهر شد نمونه اش عکس بالا تب سوم بالا گزینه apk رفته و گزینه recvery رو کلیک کنید گوشی به قسمت ریکاوری رفته با یک ریست از قسمت ریکاوری کار تمام منتظر بشید گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید ۲.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 1 پاسخ
- 853 بازدید
نرم افزار برای وایپ وفرمت تبلت وگوشیهای چینی تصویرنرم افزار alfahd android tools v2 alfahd android tools v2 1- Reset data: This option will wipe user data and factory reset , and you must root your device 2- Go to recovery : to go to recovery via adb mode 3- Go to fastboot: to go to fastboot via adb 4- Reset by fastboot : in this option when you are in ADB mode the mobile will restat to fastboot mode and will wipe user data , and if not work you can use step 5 5- Reset by bootloader: it's the same step 4 but in other command 6- Format by fastboot: this command format userdata 7- Reboot your device: to reboot your device normaly…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 853 بازدید
با این نرم افزار میتوانید گوشی رو به فست بوت برده و وایپ و ...... فایل دامپ بک اپ بگیرید سری A13 سریال رایت کنید مدل سی پیو گوشی رو شناسایی کنید گوشی رو روت کنید . و ..............خیلی کارهای دیگه . لینک دانلود برنامه: http://www.mediafire.com/download/b57c9d8z3d72csp/Jurassic+UniAndroid_Setup_5.0.2_2+GSM-INDIA.COM.rar
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 1 پاسخ
- 849 بازدید
Dev-Host - TAB FIRMWARE BY GSMEXPRESS.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
d705_mb_v2.0 mt6571pass:easy-firmware.com team d705_mb_v2.0 mt8312da link 2
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
سلام و درورد فایل فلش Sony Xperia Z6 Clone MT6572 $0ny 3xperia Zsix Clone MT6572
- 1 پاسخ
- 848 بازدید
دوستان وقتی فایلو میچینم این ارورو میده؟کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط skkhossein, -
- 0 پاسخ
- 848 بازدید
حل مشکل خطای رایج system size هنگام بکاپ گیری در فایلهای pac از جی اس ام دولوپرز درود در این پست قصد داریم خطای رایج سیستم سایز هنگام بکاپ گیری از فایل های پک را خدمتتان آموزش بدیم روشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست 1.ابتدا گوشی فوق را روت نمایید 2.نرم افزار روت اکسپلور را نصب نمایید 3.پوشه سیستم را باز کنید 4.حال پوشه APP را خواهید دید 5.حال این پوشه را باز کرده و شما نرم افزار هایی نظیر whats app . talking cat . ninja fruit . angry birds. ... که سایزشان بالای 9MB هستش را خواهید دید حال تمام این فایل را پاک کنید حال براحتی میتوانید بکاپ گیری را بدون مشکل انجام دهید موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 847 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید
- 0 پاسخ
- 845 بازدید
سلام یک گوشی smart i8813 برام اوردن که همش اخطار میده منم گوشی رو فرمت کردم و خاموش شدش الان صاحبش گیر داده گوشی رو روشن میخواد منم متاسفانه طی خاموشی نکرده بودم رام این مدل تو سایت هستش ولی رمزش اشتباه هستش لطفا از بزرگان سایت این فایل رو رسیدگی کنن یا فایل دیگه ای بزارن صاحب گوشی کچلم کرده=((
آخرین پاسخ توسط iratel, -
- 1 پاسخ
- 844 بازدید
سلام اینم خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 2 پاسخ
- 844 بازدید
سلام دوستان ویروسی ..... Wait for phone... Phone found! [ 19 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 1501004B3758564D42014EA5B2CBB171 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init …
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
درود دوستان ابزار رایگان و جدیدی رو تیم محبوب Infinity ارائه داده که میتونید باهاش نوع پردازنده رو ببینید راهنمای استفاده:گوشی رو در حالت خاموش به usb متصل کنید دانلود از مدیا:InfinityBox_PlatformDetector_v1.00_gsm-developers.com شات از محیط :
- 1 پاسخ
- 843 بازدید
با سلام یک گوشی g930fd اومده که موقع فلش همه چیز روی گوشی رایت میشه به جز فایل سیستم یعنی تا 240 مگابایت از فایل سیستم روش رایت میشهو بعد ارور می ده لطفا اگه کسی راه حلی براش داره بگه
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 2 پاسخ
- 842 بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم مشخصات برد تبلتم این است پردازنده a23 t710-v2.0-20141230
آخرین پاسخ توسط moh,