آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
بنده فایل تبلت چینی mq88-mb-v2.5 خریداری کردم ولی تاچش کار نمیکنه راهنمایی میکنید ای سی تاچ gsl1680
آخرین پاسخ توسط amirsdn, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با این نرم افزار میتوانید گوشی رو به فست بوت برده و وایپ و ...... فایل دامپ بک اپ بگیرید سری A13 سریال رایت کنید مدل سی پیو گوشی رو شناسایی کنید گوشی رو روت کنید . و ..............خیلی کارهای دیگه . لینک دانلود برنامه: http://www.mediafire.com/download/b57c9d8z3d72csp/Jurassic+UniAndroid_Setup_5.0.2_2+GSM-INDIA.COM.rar
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام تبلت روی آرمه ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان عزیز یک گوشی دارم رو لوگو است با ولکانو فرمت کردم جواب نداد کسی فایلیش دارد برام بذارد dimo sorena 7730 ممنون
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
نرم افزار برای وایپ وفرمت تبلت وگوشیهای چینی تصویرنرم افزار alfahd android tools v2 alfahd android tools v2 1- Reset data: This option will wipe user data and factory reset , and you must root your device 2- Go to recovery : to go to recovery via adb mode 3- Go to fastboot: to go to fastboot via adb 4- Reset by fastboot : in this option when you are in ADB mode the mobile will restat to fastboot mode and will wipe user data , and if not work you can use step 5 5- Reset by bootloader: it's the same step 4 but in other command 6- Format by fastboot: this command format userdata 7- Reboot your device: to reboot your device normaly…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان اگه کسی فایل کامل داره بذاره ممنون میشم فایل های معرفی شده داخل سایت آپدیت هستند
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
اساتید....فایل گوشی ccit مدل z2 با cpu6820 لازم دارم. ممنون میشم آپ کنید.
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
گوشی الگو داره ریکاوری و فاکتوری مود هم نمیره ولکانو هم ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اینم خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان این گوشی رو مشتری اورده که رو ارم usb بود. بعداز یه ساعت تو شارژ بودن یا ارم یو اس بی میاد یا مینویسه intel گیر میکنه . تو منو droidboot یا fastboot هم نمیره که بشه فایل زد . راحه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
For Android 4.x.x and Above: 2016-23-01 - 08:46:23 : 1- Turn-on the Phone Goto 'General > About' Tap 7 times on Build Number' 2016-23-01 - 08:46:23 : 2- Return to General Tab Tap on Developer Options 2016-23-01 - 08:46:23 : 3- And Check 'Usb Debugging' ON Then Connect Usb Cable To Phone 2016-23-01 - 08:46:23 : 2016-23-01 - 08:46:23 : IMPORTANT NOTE: DON'T CONNECT MULTIPLE ANDROID DEVICE IN USB DEBUGGING MODE AT SAME TIME! 2016-23-01 - 08:46:28 : Waiting For Device... OK[WinUSB] 2016-23-01 - 08:46:30 : Please Tap on 'OK' in 'Allow Usb Debugging;' Pop-up on Device Screen! 2016-23-01 - 08:46:34 : Device Status: [ON…
آخرین پاسخ توسط clinic.mobile, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان و اساتید گرامی یه سوال داشتم از خدمتتون من میخوام در صورت امکان کلمه تبلت رو در جاهای زیر در صورت امکان ویرایش یا حذف کنم About tablet Your tablet shutdown و.. کلا هرجا که کلمه تبلت وجود داره اگه راهی داره دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خودتان دوستان در خواست فایل فلش تبلت چینی supertouch با مشخصات زیر را دارم cpu:A13 board:GT02_MR_VER1.4_0814 ictouch:gsl1680 با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام مشتری تبلت آورده کد داره برا برداشتن کد چی کار کنم منو ریکاوری هم نداره کسی روشی یاد داره ؟ فایل فلش این مدل هم اگه بود؟ ممنون Q8H-V1.4 .jpg' alt='p9i5_20000113_234333[1].jpg'>]
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
یک روش ساده برای فلش تبلت های چینی نه خطر اینکه فایلی که میخوای فلش کنی به ممبورد این تبلت میخوره یا نمیخورده در حقیقت شاید این اموزش ابتدایی باشه ولی من جایی ندیدم در این مورد بنویسن خودم به شخصه این روش خیلی وقتا کار راه انداخته بریم سراغ آموزش گوشی که روی اروم مونده رو به کامپوتر وصل کرده بعد برنامه PhoenixSuit فلشر تبلت های چینی اجرا میکنیم http://uupload.ir/files/c8v3_1.jpg منتظر میشیم تا برنامه گوشی یا تبلت بشناسه مدل گوشی ظاهر شد نمونه اش عکس بالا تب سوم بالا گزینه apk رفته و گزینه recvery رو کلیک کنید گوشی به قسمت ریکاوری رفته با یک ریست از قسمت ریکاوری کار تمام منتظر بشید گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید ۲.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام مدلs-v1 باتشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
درود دوستان ابزار رایگان و جدیدی رو تیم محبوب Infinity ارائه داده که میتونید باهاش نوع پردازنده رو ببینید راهنمای استفاده:گوشی رو در حالت خاموش به usb متصل کنید دانلود از مدیا:InfinityBox_PlatformDetector_v1.00_gsm-developers.com شات از محیط :
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام به کاربران عزیز شاید این آموزش براتون قدیمی باشه این ا»وزش توصت خودم درست شدهScreenRecorder000006.rar گوشی تست شده ccit vogue 402 برای بیشتر گوشی های چینی با سی پی یو mtk یا همون مدیا تک جواب میده
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان ویروسی ..... Wait for phone... Phone found! [ 19 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 1501004B3758564D42014EA5B2CBB171 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init …
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام قبل از اینکه هر بلایی سر گوشی بیارم با کرک میراکل بکاپ گرفتم دوتا فایل دانلود کردم و زدم همون اولیه گوشی خاموش کرد گوشی مشابه اوردم بکاپ گرفتم زدم به قصد هم فلش کردن هم روشن کردن ولی هیچ کدوم نشد الان بکاپ خود گوشی رو از خودش گرفتم تا با میراکل میزنم هنگ مینکه میپره بیرون یا اگر هم بگیره روشن نمیشه دوستان راه حل ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
آیا دانگل CM2 دانلود سنتر برای دانلود فایل های چینی دارد ؟
آخرین پاسخ توسط ip_mogamad, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
وقتی usb گوشی مشکل داره کافیه مثل شکل اتصال رو انجام بدید و به راحتی فلش بزنید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده از عراق آنتن نمیده خواستم ببینم آیا این مدل چنج میشه 2روزه در گیرم هرچی کد چنج رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد با کرک میراکل هم تست کردم اصلا سریال عوض نمیشه گفتم اگه کسی از همکارا تجربه بیشتری دارن یا روش خاصی رو بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن..........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام با این برنامه که براتون قرار میدم می تونید رام تبلت های a13 و cpu های allwiner رو از طریق ممری فلش کنید http://uploadboy.com/8w24yfl5bflj.html
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم مشخصات برد تبلتم این است پردازنده a23 t710-v2.0-20141230
آخرین پاسخ توسط moh,