آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 965 بازدید
ابتدا به اینصورت نقاط KOLO" "KCOLO سیمکشی کنید و فقط فایل booting و recovery رایت کنید
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 3 پاسخ
- 965 بازدید
سلام دوستان a23 t780 v2-.0.0
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 962 بازدید
سلام با این برنامه که براتون قرار میدم می تونید رام تبلت های a13 و cpu های allwiner رو از طریق ممری فلش کنید http://uploadboy.com/8w24yfl5bflj.html
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 3 پاسخ
- 962 بازدید
دوستان این گوشی رو مشتری اورده که رو ارم usb بود. بعداز یه ساعت تو شارژ بودن یا ارم یو اس بی میاد یا مینویسه intel گیر میکنه . تو منو droidboot یا fastboot هم نمیره که بشه فایل زد . راحه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 0 پاسخ
- 961 بازدید
درود دوستان ابزار رایگان و جدیدی رو تیم محبوب Infinity ارائه داده که میتونید باهاش نوع پردازنده رو ببینید راهنمای استفاده:گوشی رو در حالت خاموش به usb متصل کنید دانلود از مدیا:InfinityBox_PlatformDetector_v1.00_gsm-developers.com شات از محیط :
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 961 بازدید
یک روش ساده برای فلش تبلت های چینی نه خطر اینکه فایلی که میخوای فلش کنی به ممبورد این تبلت میخوره یا نمیخورده در حقیقت شاید این اموزش ابتدایی باشه ولی من جایی ندیدم در این مورد بنویسن خودم به شخصه این روش خیلی وقتا کار راه انداخته بریم سراغ آموزش گوشی که روی اروم مونده رو به کامپوتر وصل کرده بعد برنامه PhoenixSuit فلشر تبلت های چینی اجرا میکنیم http://uupload.ir/files/c8v3_1.jpg منتظر میشیم تا برنامه گوشی یا تبلت بشناسه مدل گوشی ظاهر شد نمونه اش عکس بالا تب سوم بالا گزینه apk رفته و گزینه recvery رو کلیک کنید گوشی به قسمت ریکاوری رفته با یک ریست از قسمت ریکاوری کار تمام منتظر بشید گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید ۲.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 961 بازدید
صفحه پیدا نشد - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers سلام من طبق اموزش شما پیش رفتم ولی وقتی استوک ریکاوری خودم رو درگ میکنم درون فایل MTK_unpack.bat با ارور زیر مواجه میشم : پوشه اشاره شده : rmdsk درست میشه ولی داخلش خالی هست ؟ من برا امتحان استوک ریکاوری خودم رو این بار درگ کردم درون فایل STD_unpack و این بار بدون هیچ خطایی عملیات با موفقیت انجام شد. ولی اینجا هم یه مشکل دیگه دارم . داخل پوشه rmdsk تمامی فایل های اشاره شده توسط شما برای کپی گیری و جایگزینی وجود دارن بجز: ueventd.goldfish.rc و فایل: fstab هم به این شکل نوشته شده و وجود داره : fstab.mt6735 . الان من چه کاری باید انجام بدم ؟ . مدل گوشی من الفون پی 4000 هستش و ریکاوری…
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 1 پاسخ
- 958 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده از عراق آنتن نمیده خواستم ببینم آیا این مدل چنج میشه 2روزه در گیرم هرچی کد چنج رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد با کرک میراکل هم تست کردم اصلا سریال عوض نمیشه گفتم اگه کسی از همکارا تجربه بیشتری دارن یا روش خاصی رو بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن..........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 957 بازدید
گوشی الگو داره ریکاوری و فاکتوری مود هم نمیره ولکانو هم ساپورت نمیکنه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
تبلت لنوو
توسط mohamad2126- 2 پاسخ
- 957 بازدید
بریم سراغ آموزش فایل مورد نظر رو از حالت فشرده خارج کنید فایلهای موجود داخل فایل فشرده: درایورDriver Auto Installer رو متناسب با سیستمتون(64یا32 بیتی) نصب کنید برنامه SP Flash Tool رو اجرا کنید بر روی Scatter-Loading کلیک کنید به پوشه ای بروید که رام رو از حالت فشرده خارج کردید و وارد پوشه targer_bin بشید حالا فایل MT6582_Android_scatter رو انتخاب کنید. بر روی firmware-upgrade کلیک کنید حالا تبلت رو خاموش کنید کلید Volume Down رو نگه دارید و کابل USB رو وصل کنید برنامه خودکار شروع میکنه به نصب رام در آخر هم پیغام نصب رام رو میبینید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 955 بازدید
سلام به کاربران عزیز شاید این آموزش براتون قدیمی باشه این ا»وزش توصت خودم درست شدهScreenRecorder000006.rar گوشی تست شده ccit vogue 402 برای بیشتر گوشی های چینی با سی پی یو mtk یا همون مدیا تک جواب میده
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 955 بازدید
با سلام خودتان دوستان در خواست فایل فلش تبلت چینی supertouch با مشخصات زیر را دارم cpu:A13 board:GT02_MR_VER1.4_0814 ictouch:gsl1680 با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 955 بازدید
سلام مدلs-v1 باتشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 1 پاسخ
- 954 بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی a33 q7-v1.1 چنتا فایل زدم جواب نداد بعضی هام تصویر ندارد این ورژن هم روش جواب نداد a33 q7-v1.0 لطفا از روی عکس برد راهنمایی کنید یا لینک فایل رو محبت کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 3 پاسخ
- 953 بازدید
سلام دوستان اگه کسی فایل کامل داره بذاره ممنون میشم فایل های معرفی شده داخل سایت آپدیت هستند
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 953 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ s4 سری spd با دانگل bst از جی اس ام دولوپرز درود یه سری از این گوشیها با اینکه دیباگ هم فعاله ولی با هیچکدوم از باکسها و نرم افزار ها انلاک نمیشن حالت ریکاوری هم ندارن که وایپ بشن ما امروز به کمک BST تونستیم این مشکل را حل بکنیم ابتدا گوشی را روت کنید به سر برگ اندرویید رفته یه اسکن بگیرید گزینه انلاک را بزنید تمام اینم لاگ موفقیت آمیز انلاک=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 952 بازدید
وقتی usb گوشی مشکل داره کافیه مثل شکل اتصال رو انجام بدید و به راحتی فلش بزنید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 951 بازدید
نرم افزار برای وایپ وفرمت تبلت وگوشیهای چینی تصویرنرم افزار alfahd android tools v2 alfahd android tools v2 1- Reset data: This option will wipe user data and factory reset , and you must root your device 2- Go to recovery : to go to recovery via adb mode 3- Go to fastboot: to go to fastboot via adb 4- Reset by fastboot : in this option when you are in ADB mode the mobile will restat to fastboot mode and will wipe user data , and if not work you can use step 5 5- Reset by bootloader: it's the same step 4 but in other command 6- Format by fastboot: this command format userdata 7- Reboot your device: to reboot your device normaly…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 948 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده روی آرمه توی ریکاوری هم نمیره گوشی طرح ascend mate 7 رام این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید البته متوجه شدم که cpu spd است میشه با ولکانو اینو فلش کرد ممنون میشم توضیح بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 947 بازدید
سلام اینم خدمت شما دانلود
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 2 پاسخ
- 947 بازدید
آیا دانگل CM2 دانلود سنتر برای دانلود فایل های چینی دارد ؟
آخرین پاسخ توسط ip_mogamad, -
- 0 پاسخ
- 947 بازدید
فایل فلش تست شده گوشی سامسونگ طرحGalaxy S8 Clone MT6580 ازgsm-developers.com با سلام خدمت دوستان این فایل تست شده هست وفقط بدونه تیک پرولیدر. [ATTACH=CONFIG]1452[/ATTACH] MEGA PASS:[email protected]
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 944 بازدید
https://mega.nz/#!59xmjIyB!OuXxk2ozkyO3kqWxOCcfj7hQ4WQy0AHY4Z6lPL85EIA
آخرین پاسخ توسط shik65, -
- 2 پاسخ
- 943 بازدید
سلام اون فایلی که در این قسمت هست مربوط به کدوم آیسی تاچ هست؟؟؟ دانلود رام تست شده تبلت چینی Allwinner A13 CT0712_F761S با لینک مستقیم gt910 یا gt818???
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 943 بازدید
خدمت دوستان عزیز برای cpu a23 لینک دانلود pass:oilmobile
آخرین پاسخ توسط hacker,