آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 891 بازدید
با سلام گوشی s4 طرح اصلی اندرویید سریال invalid میده با ولکانو و mode3 هم درست نمیشه در این مواقع چیکار باید کرد ؟ با سپاس
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام گوشی txl k900 با سی پی یو spd قفل پترن داشت و ریکاوری هم ندارن اینا با کرک دارگون فرمتش کردم ولی الان رو لگو ریست میشه فایلش هم تو اینترنت نیست در این مواقع هیچ راهی نیست ؟ البته قبل از فقلش با ولکانو رید گرفتم ولی اونم خود به خود پاک شد نمیدونم چی شد یهو؟ tmp-6.bin هم رو پوشه ولکانو وجود نداره گوشی مشابه هم پیدا نکردم رید بگیرم ممنون میشم کمک کنید بدجوری گیرم با سپاس
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 10 پاسخ
- 3.2k بازدید
دوستان یه گوشی چینی اوردن برام که بعد از فرمت رو آرم گیر کرده هر چقد هم سعی کردم فریمورشو تو نت پیدا نکردم که فلش کنم به نظرتون غیر از فلش چیکار باید کنم که گوشی بالا بیاد مدل گوشی osku g3
آخرین پاسخ توسط milad.asghari, -
- 0 پاسخ
- 744 بازدید
سلام دوستان اول بگم اگه دنبال یه رام هستید و میدونید فقط همون یه فایله که تبلتتون رو اوکی میکنه که هیچ و ادامه ای پست رو نخونید اما اگر شما فایل رایت کردین و تاچ از کار افتاده و یا دوربین و می خوایین که در انجمن درخواست فایل رو بدین برای راحتی خودتون در همون اول به چند نکته دقت کنید و بیان کنید تا دچار دانلود فایل بیهوده و ناکار آمد نشین و وقتتون گرفته نشه اولین نکته : بیان شماره فنی روی برد و شماره ورژن در ادامش دومین نکته : برای زمان از کار افتادن تاچ بیان دقیق شماره فنی اعداد و حروف ic تاچ * نکته > مکان ic تاچ زیر فلت و یا نزدیک کانکتور تاچ و یا روی فلت می باشد که تمامی مسیر های کانکتور بهش ختم میشن مانند عکسهای زیر ۲۰۰۸۰۱۰۱۱۱۴.jpg 2a64682.jpg IC_…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
دانلود setup دانلود کرک
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 0 پاسخ
- 717 بازدید
فایل های رایگان برای a13 تقدیم همکاران A13 | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 5k بازدید
بعد از تایید هر کد ریستارت کنید *#0066# *#2013# Universal . *#0825# 1: *#*#1478963#*#* 2: *#*#0066#*#* 3: *#*#11111#*#* 4: *#7501# 5 : *#91# 6: #*#94#*# 7: *#95002#
آخرین پاسخ توسط sky73, -
مشخص نبودن مدل گوشی 1 2
توسط modern soft- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
دوستان یه گوشی اومده پشت دربش هواوی زده و مدل نیس پشت درب گوشی اینفو گرفتم سی پیو mtk 6580 هستش تو رو برد هم چیز خاصی ننوشته گوشی هم رو آرمه گوشی رو میبرم تو حالت فست بودت وایپ کنم تو اون صفحه که سه تا گزینه میاره ریکاوری - فست بوت و نورمال اونجا فست بوت رو انتخاب میکنم نمیره صفحش و اونجا گیر میکنه با دانگل cs tool ریست ستینگ زدم رف ولی گوشی باز موند رو آرم دوستان برا این گوشی چه رامی بزنم
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
با سلام گوشي g900f كلون هست با چيپ ناند 6571 و با فايل اشتباه خاموش شده فايل زياد واسش گرفتم از اينترنت همچنين فول دامپ bin كه هيچكدوم رايت نميشدن و ارور 4032 رو ميداد چند روز پيش بود يه فايل اسكاتر گرفتم حالا بعضي پارتيشن ها رايت ميشه مثل preloader , uboot ,boot ولي پارتيشن سيستم رايت نميشه و ارور 4017 رو ميده حالا گوشي بوت ميشه و روي آرم سامسونگ مونده فلشر هاي زيادي رو تست كردم ولي اكثرا همين ارور رو ميارن ضمنا گوشي فرمت ميشه اينفو و ميموري تست هم ميده
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام تبلت mtk دوستان زحمت فایلشو کشیدن بعد فلش خاموش شد خواستم برگردونم رو بکاپی که ازش گرفته بود این ارور میده به انواع کرک باکس و سیستم های مختلف تست شد همه این ارور میده راحلی واسش هست ؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی smart s5250 برام اومده مشکل frp داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط faraz68, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان کسی میدونه مشکل اینترنت ایرانسل یا همراه اول در تبلت های چینی با برد T730-MAINBOARD-v3 چطوری حل میشه؟ البته رام های زیادی رو تست کردم ولی بهترین رام واسه این مدل برد KP_ADVANCE_UNLIMITED S (T730-MB.-v6.3).rar هست. رام های دیگه بعد از یک مدتی هنگ و گیر دارن ولی این یکی نه.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 737 بازدید
اندروید گوشی 7 هستش هر کاری کردم google account manger 6 نصب کنم نشد و نتونستم با quick shortcut حلش کنم اساتید لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان تبلت چینی اومده با سی پی پو MT6572 فرمت کردم ولی بازم privacy protection password می خواد؟ ولکانو اکتیو دارم فقط راهنمایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 840 بازدید
دوستان این گوشی رو مشتری اورده که رو ارم usb بود. بعداز یه ساعت تو شارژ بودن یا ارم یو اس بی میاد یا مینویسه intel گیر میکنه . تو منو droidboot یا fastboot هم نمیره که بشه فایل زد . راحه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام باکس میراکل کار کرده خریدم بدون دانگل . انتی ویروس پاک کردم ، فایروال خاموش ، ویندوز هفت 64 بیتی و جدیدترین ورژن باکس و درایور باکس نصب . باکس وصل میکنم سیستم باکس میشناس ولی موقع اجرا چند ثانیه مینویسه Please Wait و اجرا نمیشه . چون دانگل ندارم ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 8 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام مشتری یه تبلت asus k012 اورده که سریال و بیس باند نداره لطفا راهنمایی کنید. cn_fonepad_10.32.1.22.1
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 18 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام این تبلت به اندورید 5 آپدیت شده بود مشکل داشت مثل wifi و ... من خواستم دانگرید کنم به 4.4.2 که تو 29 درصد ارور داد حالا روشن میشه بالا نمیاد و سط صفحه نوشته : BOOT ERROR EFI HARD DRIVE
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام تبلت چینی wolf w800 با مشخصه برد S760C-7731-D2(216)V1.C و با چیپست SPD بعد از فلش به مشکل تصویر خورده.(صفحه سیاه) مشکل اولیه هم هنگ بوده. تست شده بافایلای S706c-7731-d2_(216)_v1.c s706c-7731-d2(216)v1.0 S706_5.1_YK160229068_XHP_M72EG-706X_XDDDR_20160801_V1.7.pac CSTool_spd_7731_EMMC_SE2_Axiom_Four T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826 ممنون میشم دوستان کسی تجربه ای داره در میان بزاره
آخرین پاسخ توسط parsiland, -
- 6 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام چند وقتیه گوشی های کلون زیاد واسم میاد با پلتفرم mtk که ویروس های ذکر شده رو دارن برنامه هایی که تست کردم , جواب نگرفتم کرک میراکل قسمت AV کرک جی اس ام علایدین تب virus Easy Team Virus Remover1.0 EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix TELECom Android Anti-Malware.exe MPPG All Android Virus Remover New Tools kia mobile PanterAndroidTools.exe روت اکسپلورر و کینگ روت
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام به اساتید محترم یه تبلت ایسوس اومده برام رام 4.2.2 روش بوده بعد ارتقاش دادن به 4.3 الان imei 00490001456 شده بعد من میخوام برگردونم به رام قبلی خودش ارور e:mount not partion sdcard میده با چندتا رم هم امتحان کردم فلش نمیگیره میشه راهنماییم کنید؟ ایا فلشر دارند با فلشر فلش کنم؟
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 826 بازدید
با سلام یک گوشی g930fd اومده که موقع فلش همه چیز روی گوشی رایت میشه به جز فایل سیستم یعنی تا 240 مگابایت از فایل سیستم روش رایت میشهو بعد ارور می ده لطفا اگه کسی راه حلی براش داره بگه
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
مشکل با فلش MT6580 1 2
توسط hamidooooo- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان عزیز.یه گوشی HUAWEI CLONE ویروسی بود قبلش بک اپ گرفتم و فلش زدم خاموش شد بعد فلش به هیچ عنوان فلش نمیشه حتی با بک اپ خودش ..ارور 4032 میده فرمت هم نمیشه بطور کلی هیچ کاری نمیشه روش انجام دادبا CM2 اینفو میگیرم PreLoader : NOT Active [ Erased ] NAND Flash : NOT INSTALLED اینفو میزارم دوستان مشاهده کنید 1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back 2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey Wait for phone... Phone found! [ 4 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6580 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6580_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfg…
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت همه یه تبلت با CPU SPD اوردن که پترن داره بنده این فایل و از فروشگاه گرفتم S108-SC7730-d2-(216)-V2 اما نه با فلشر نه با میراکل نه با INFINITY فلش نمیشه با این که درایور نصبه و فلشر هم تبلت و میشناسه فقط با این فلشر موقعی که تبلت و وصل میکنم شروع به شمارش میکنه http://s9.picofile.com/file/8299718092/55.png
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 821 بازدید
ی شایومی ردمی نوت 3 دارم در حالت فست بوت میخوام فلش کنم این ارور رو میده flash_all_except_storage.bat
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,