آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 958 بازدید
سلام =)) Manual : https://drive.google.com/file/d/0B9a...ew?usp=sharing Tool : https://drive.google.com/file/d/0B9a...ew?usp=sharing usb driver : https://drive.google.com/file/d/0B9a...ew?usp=sharing
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام.گوشی قفل داره حالا میخاد رمزشو عوض کنه.اگه راهی واسه انلاک یا فرمت هس بگین.اگرم باید فلش شه فایلشو بزارین بیزحمت
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم بنده یه تبلت CCIT A703-qa88-v2.3اوردن که قفل الگوریتم هستش و cpu 33 و یو اس بی دوبینگش هم فعال نیست ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 7 پاسخ
- 1.9k بازدید
آقایون داداشام کسی نداره؟
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 816 بازدید
اساتید....فایل گوشی ccit مدل z2 با cpu6820 لازم دارم. ممنون میشم آپ کنید.
آخرین پاسخ توسط m-gsm, -
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
رام گوشی viwa A7 با چیپست mtk 6582 به شدت مورد نیاز هست. دوستان اگه فایلی دارند کمک کنند. چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که قفل الگو داشتش بنده هم مجبور به فلش کردن شدم مینبرد تبلت t739-mainboard-v2.2 20150311 هستش.تبلت کامل بالا اومدش ولی الان مشکلی که هستش هیچ فایلی از طریق زاپیا نمیتونه دریافت کنه و همش پیغام نبود رم مییده .رم هم میزاریم بازم همون پیغام رو میده نرم افزارهای داخلی تبلت رو هم تا حد امکان حذف کردم ولی بازم بیفایده بودش ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 624 بازدید
یه گوشی چینی با cpu mtk6572 واسم اومده یکی دو بار روی حالت ایمن اومد ولی الان هر کاری میکنم وارد سیف مود نمیشه . گوشی شدیدا ویروسی شده و الان هم روی آرم هست از اساتید محترم نحوه ورود به safe mode در سری mtk رو میخواستم.
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز .مشگل این گوشی این بود که وای فای و دیتای گوشی خود به خود روشن میشد و با ریست هم مشگل با برجا بود منم رامی رو که تو انجمن بود روش رایت کردم و الان خاموش شده .ممنون میشم راهنمایی کنید
- 0 پاسخ
- 944 بازدید
atouch a703 فایل فلش تبلت inet-86ve-rev02 download
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با درود دوستان کسی راهکاری برای ویروسهایی که خود بخود تبلیغات را روی صفحه ظاهر میکنند و موارد از همین قبیل ندارن؟ ریست از منو هم تاثیر نداشت قبل از ریست حافظه فرمت شد باز هم به محض بالا اومدن... این مشکل از مشکلات حاد اندروید هست اگر راهکاری دارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود برعزیزان تبلت acer model A1-713hd اوردند روشن میکنی یه ویبره میخوره و خاموش میشه از این پست هم فایل دان کردمhttp://forum.gsm-developers.ir/thread3123.html اما نحوه فلش را نمیدونم فکرمیکنم با فلش تول باشه اما وقتی اسکتر میزنم قبول نمیکنه فایل را ممنون اگز راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 6 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام خدمت همکاران محترم در این تجربه قصد دارم نحوی هارد ریست این مدل cpu رو با کمترین زمان قرار بدم با تشکر از همه عزیزان: برای هارد ریست این مدل cpu ها نیاز به یه شارژر c260 سامسونگ دارید مراحل کار: گوشی رو در حالت خاموش و نگه داشتن کلید ولوم بالا به شارژر وصل کنید بعد چند ثانیه ادمک معروف اندروید نمایان شده و با زدن کلید پایین و در بعضی از تبلت ها با زدن پاور منوی ریکاوری نمایان میشود این روش برای تمامی rockchip ها کاربرد دارد
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام دوستان این تبلت رو لوگو اولی گیر کرده کسی فایل فلشش رو داره ممنون
- 3 پاسخ
- 906 بازدید
با سلام از اساتید محترم راهنمایی در مورد فول بکاپ واسه تبلت های سری rockchip میخواستم ممنون
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز من این تبلت رو که قفل داشت فلش کردم و تصویرش بهم ریخت با چند تا فایلم تست کردم ولی متاسفانه تصویرش بر نمیگرده .تو یکی از تاپیکا دوستان گفته بودن قبل فلش ال سی دی رو از برد جدا کنین این کارم همون اول انجام دادم ولی نشد.از دوستانی که رو این مدل تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط reza_zare, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام این گوشی وقتی روشن میشه روی آرم میمونه.cpu : sc6825c فایل فلشش رو اگه کسی از دوستان و اساتید داره ممنون میشم در اختیار منم قرار بده. اگه روشی برای فرمت کردنش وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید. ممنون از همه دوستان.
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
1 - ابتدا یک رام استوک نصب کنید. 2 - نرم افزار مخصوص روت رو از لینک زیر دانلود کنید. AsusIntelRootkit.zip 3 - فولدر را باز کرده و روی گزینه CheckBeforeAction کلیک کنید. 4 - حال گوشی رو روشن به سیستم متصل نمایید. تمام
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 2.7k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت چینی با cpu atm7031a دوستان توجه کنند خیلی ها مشکل با برداشتن قفل این مدل دارن ... روش که من براتون میزارم خودم کاملا تست کردم ... کلید ولوم بالا و پایین با هم نگه دارید و دکمه پاور بزنید ... حدود 20 ثانیه طول میکشه... اگر جواب نداد کلید ولوم بالا با پایین باهم بگیرید ... وکابل وصل کنید ... این دو روش کاملا تست شده ... موفق باشید ....
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 16 پاسخ
- 3k بازدید
با سلام خدمت دوستان تبلت gtab با برد t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 رو بدون گذاشتن فلت lcd با فایل T739-MAINBOARD-V2.2 JTX_new2015-3-22_gsm mithun roy فلش کردم باز مشکل به هم ریختگی تصویر lcd داره با تشکر از دوستان لطفا راهنمایی کنید
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان گاها بعد از فلش کردن گوشی و تبلت های MTK میبنید که با چرخش صفحه و معکوس کار کردن تاچ مواجه می شید . آموزش حل مشکل : 1- گوشی رو روت کنید و به پوشه system رو پیدا کنید و سپس فایل build.prop رو با گوشی و یا به کامپیوتر انتقال بدید و باز کنید. 2 - دنبال خط ro.sf.hwrotation=X بگردید که مقدار X یا 0 یا 180 می باشد . 3 - اگر مقدار 180 بود به 0 و برعکس اگر 0 بود به 180 تغییر بدید . 4- فایل رو ذخیره کنید و تمام!!! خوش باشید :-?
- 16 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام شدیدا نیازمند فایل فلش گوشی ccit z3 cpu 6820 هستم برای باکس ولکانو میخاستم همه جارو گشتم نبود که نبود چند تا هم بود ولی پولی بود نتونستم بگیرم ممنون میشم کمک کنید
- 0 پاسخ
- 630 بازدید
فایل فلش Smart S600 SPD 6531 Smart S600 SPD 6531 Flash File - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 0 پاسخ
- 596 بازدید
فایل فلش Smart S300 SPD 6531 Smart S300 SPD 6531 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 0 پاسخ
- 817 بازدید
LiveSuit Pack 1.11 https://drive.google.com/file/d/0B-5...ew?usp=sharing
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,