آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام همونطور ک میدونید گوشی های اندروید جدید سامسونگ یه قفلی دارن به اسم rmm state . این قفل بعد از 7 روز روشن بودن گوشی غیر فعال میشه ک برای ما تعمیرکارا یه خورده دردسره. خیلی گشتم تو سایتای خارجی دنبال راه حلش. ولی چیزی پیدا نکردم. گفتم شما دوستان اگه راهی بلدید ارایه بدید. روش اول:(تاریخ گوشی رو به عقب بردن و فلش rmm state bypass و no verify opt با استفاده از twrp) .
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان نیازمند فایل epad a707x tzx-733q1 فایل firmware1 زدم تصویر رفت اگر فایل دگ دارید ممنون میشم بذارین
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 2 پاسخ
- 985 بازدید
با سلام... دوستان کرک باکسی هست که بشه باهاش سی پی وی های کوالکام چنج سریال کرد یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی فایل فلش تبلت فوق رو میخواستم اگه کسی فایلشو یا لینکشو داره آپ کنه ممنون میشم اینم مدل دقیق --- تبلت جی ال ایکس G783H-mainboard-v3.0.0 2014.04.28 topwise-014
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 806 بازدید
با سلام خدمت اساتید تبلت هنگ روی لوگو هست و روی خودش فایل WW_ V12.14.3.18 هست منم همینو از سایت ایسوس گرفتم روی رم میخام فلش کنم نمیشه پیغام file abroad میزته کسی فایل برای فلش با فلشر داره/
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 907 بازدید
دوستان من دنبال فایل vitu mars5 میگردم، کسی این فایل رو داره؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام . خسته نباشید طبق ویدیوی موجود در http://www.gsm-developers.com/how-to-repair-imei-asus-intel-chipsets سعی کردم p01y ایسوس رو بعد تعویض هارد سریال بزنم اما نشد دلیلش هم فک میکنم درایوری باشه که در آموزش ارایه شده طبق پیام میراکل که در عکس ها موجود هست درایور به درستی شناسایی نشده با هوا اوکی میده اما چیزی رایت نمیشه با ufi هم ارور درایور مثه میراکل میده با نرم افزاری که در آموزش قرار داده شده نیز ارور میده که در عکس ها معلومه اساتید دریابید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 7 پاسخ
- 3.7k بازدید
سلام دوستان عزیز گوشی SMART L4901 ADVANCE روش روت این مدلو کسی بلده اینفو کامل با BST Scanning devices ...1 found dev[1] b350565c Mode: normal Hardware: qcom Manufactory: SMART Model: ADVANCE Checking environment ... System Info Display ID: MMB29M System Ver: 6.0.1 REL API Level: 23 Incremental: eng.android.1489390160 Model: advance Brand: SMART Device: advance Platform: msm8909 Product: advance Language: Rigion: SDCard Info SDCARD[1] DS1008 > CID: 45010044533130303801b350565c4300 > CSD: d00f00320f5…
آخرین پاسخ توسط saeedhack88, -
- 2 پاسخ
- 868 بازدید
سلام یه تبلت دانش آموزش هست میخوام الگوش رو بردارم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درخواست درایور دانگل CM2 و دانگل BEST دارم . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط mammad268, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان سریال گوشی oppo رو چطور تغییر بدم مدل A37F یا A37FW و با چی روتش کنم؟
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 3 پاسخ
- 925 بازدید
سلام... من با نرم افزار PhoenixUSBPro میخام تبلتم با پردازنده a31s رو فلش کنم... اما نمیتونم... فایل فلش هم از همین سایت خریدم/// با فونیکس سوییت تبلت شناسایی میشدو.. اما فایل ایمیج رو نمیشناخت.... با مدیر سایت تماس گرفتم گفتن با PhoenixUSBPro نصب میشه..... ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میتونم با این نرم افزار فلش کنم تبلتم رو.. وقتی به کامپیوتر وصل میشه تلبت صدای وصل شدنم میده... اما روی نرم افزار نمیشناسه... اروری که میده رو پیوست کردم که فکر کنم میگه قبل از شروع نرم افزار تبلت رو وصل نکن....
آخرین پاسخ توسط mohammad_shadi, -
- 0 پاسخ
- 965 بازدید
سلام دوستان کسی فایل فلش تست شده تبلت چینی S108-7730-D2(162)-V1.0 رو داره چندتا فایل دانلود کردم ولی صحفه سیاه شد
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام.. فایلشو دان کردم..که به صورت firmware-update logs META-INF boot.img file_contexts system.new.dat system.patch.dat system.transfer.list هستش...با چه ابزاری فلشش کنم.. خیلی گشتم..ولی ابزارشو نتونستم گیر بیارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام درخواست فایل فلش تبلت چینی با مشخصات زیر دارم . ATM7021A TW_J0711AS_V31 20150206
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 20 پاسخ
- 2.6k بازدید
دوستان اینو چطوری فلش کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشی طرح آیفون با سی پی یو MTK میخوام تغییر سریال بدم . دانگل CM2 سریال دستی وارد میکنم پیغام انجام شد میده ولی گوشی روشن میشه سریال قبلی هست ؟ پایین قسمت set imei سریال خود گوشی هست . Wait for phone... Phone found! [ 47 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with PRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Runn…
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت همگی گوشی فوق بعد از فلش صحفه شطرنجی شده کلی فایل دانود کردم متاسفانه اصلا رایت نمیشه فقط یه رام نصب میشه که با اونم صحفه شطرنجی میشه ممنون میشم دوستان اگه فایل تست شده یا فایلی واسه حل مشکل تصویر داشته باشن لطف کنن سپاس از دوستان
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 1 پاسخ
- 751 بازدید
cpu mt6572a minboard slfw-v2.0
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 4.2k بازدید
Android flashing is just a flashy word in the Android world. Android flashing is the technical method used to install a different version of OS into your smartphone or changing the entire OS into another. But this may void to cause your device warranty. When considering Android Rooting, it is somewhat similar to jailbreaking and makes you a superuser of your own handset. SP flash tool is an Android flashing application specially designed for MediaTek smartphones and tablet devices. The tool is developed and distributed by MediaTek Inc and they made their great contribution towards the tool as the developers. SP Flash Tool Benefits Flash scatter based Stock/ Cust…
آخرین پاسخ توسط barbara, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام این تبلت هر کار کردم نتونستم رمزشو بردارم اگه اموزش برای برداشتن رمز هست بزارین با فایل فلشش لطفا اضطرایه
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
دانگل CM2 تا ورژن 1.58 نصب میشه و باید برا ورژن جدید اکتیو کنم . دانگل برا اکتیو قابلیت جدید چی داره ؟ بیشتر منظورم سی پی یو MTK هست .
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 2 پاسخ
- 849 بازدید
با سلام خدمت مدیریت محترم.جناب الیا.وخدمت همکاران محترم.یه گوش سامسونگ طرح چینی مدل=TASEN W125-ویروسی هست.مشکل نرم افزاری داره.فایل فلش سالم میخواستم لطفا.
آخرین پاسخ توسط farhadin, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
please ensure the firmware file is valid and device work out correctly وقتی میخوام فلش کنم این ارورر میده میبن بردش : et_q8_v2.0 cpu a33 با فونیکس فلش میکنم این ارورر رو میده
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 629 بازدید
دوستان کسی فایل فلش Smart E2000 داره واسم الد کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali,