آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 838 بازدید
با سلام خودتان دوستان در خواست فایل فلش تبلت چینی supertouch با مشخصات زیر را دارم cpu:A13 board:GT02_MR_VER1.4_0814 ictouch:gsl1680 با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 834 بازدید
سلام دوستان...مشتری این گوشیو میخاسته اپدیت کنه از داخل تنظیمات که به گفته ایشون موقه نصب ارور داده وتبلت خاموش شده....حالا دیگه روشنم نمیشه...باتری روهم کشیدم جا زدم بازم چیزی نشد...فقط وقتی گوشیو وصل سیستم میکنم یه درایور به این اسم moorefield میشناسه...فک میکنم بریک شده باشه..دوستان راهی برای فلش این گوشی هست در این حالت؟باتشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
سلام دوستان فایل اصلی کسی داره؟؟
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در صورت امکان فایل فلش s7582 cpu mtk6272 مدل بورد cs 869-m-v6.1 سپاس گزارم
آخرین پاسخ توسط h_6767, -
- 1 پاسخ
- 991 بازدید
volcano box full installer 2.9.9 GET IT FROM MEGA CLOUD STORAGE volcano box full installer 2.9.9
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
درخواست درایور دانگل CM2 و دانگل BEST دارم . ویندوز 7 از نوع 64 بیتی .
آخرین پاسخ توسط mammad268, -
- 1 پاسخ
- 823 بازدید
سلام خدمت دوستان.تبلت من قفل داره مشخصااتش bcl-rk3026-78az-a1.2 ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
قابلیت های این برنامه Service Reset Pin and Password, Reset Pin and Password (solution). Reset Pattern, Reset Pattern (Solution), Read Pattern Code. Code Sender, Wipe Data, Wipe Data (Solution), Wipe Dalvik-Cache. Pattern Bypass. Exit Safe Mode. Read Gmail ID,Remove Gmail ID. Fast Boot, Root, Unroot, Reboot. Recovery. Bootloader. Off, Off Salution. Volume Control. Android Dealer. Set Time And Date. Wifi Test. Read Wifi Info. Read WiFi Data. Start ADB Server. Kill ADB Server. System Device Manager. Task Manager. Editor Make Backup. Edit Parmater. Script.bin. Dump. Serial No Changer, Read or Write New Serial No. Boot Animation Ch…
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 1 پاسخ
- 751 بازدید
cpu mt6572a minboard slfw-v2.0
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 909 بازدید
سلام دوستان کسی فایل فلش بدون مشکل این مدل رو داره. t786-mainboard-v2.0
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 685 بازدید
اول از همه تبلت را باز میکنیم و نوع CPU را مشخص میکنیم مثلا A23 قدم بعدی پیدا کردن مدل و ورژن برد تبلت هست ک اکثرا زیر سوکت ال سی دی هس ویا اطراف برد مثلا A23 Q88 V3.1 خب حالا ما نیاز ب یک فایل مخصوص این تبلت داریم نکته ایسی تاچ ودوربین مهم هست ایسی تاچ زیر فلت تاچ یا اطرافه مثلا ایسی تاچ GSL1680 اول توی GOOGLE ورژن برد و CPU را وارد میکنیم اینگونه A23 Q88 V3.1 بعد سرچ میزنیم از توی سرچ بهترین سایتهایی ک سرچ میشن HOT GSM هس بعد وارد این سایتا میشیم و فریمور را دان میکنیم اونایی ک نمیخان سرچ کنن مستقیم برن توی این سایتا و بدنبال فریمر تبلتشون بگردن فایل را که پیدا کردیم احتیاج ب یک فلش داریم ک بهترین CPU A10 A13 برای این سی پی یو ها تاز LIVE SUEIT داریم برای CPU A2…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
محبت میکنید فایل فوق قرار بدین
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 10.3k بازدید
سلام تمامی ارور های این نرم افزار ... دوستان مطالب به زبان ساده انگلیسی هست ... اگه دوستان تجربه ای داره برای بقیه ارائه بده تا بقیه هم استفاده ببرند (1003) S_COM_PORT_OPEN_FAIL Indicates a problem with the ports. May occur if for example you have disabled com ports in the BIOS (at least in this case, com-port is virtual and the physical USB, but if you disable you just do not see the device on which you need to install preloader driver). it could also be a problem with the USB cable (it helps to change the cable). or a problem with the USB-port on your computer. try another port. dont use ports on front panel !!! (1011) S_NOT_ENOUCH_STORAGE_SPACE …
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 829 بازدید
دوستان لطفا فایل vika w1-3g لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
سلام و خسته نباشید دوستان برای این مدل تبلت ها با چه روشی میشه بکاپ گرفتم ؟ تا جایی که میدونم دانگل باران فقط این قابلیت رو داره ایا روشه دیگه ای هست ؟
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 1 پاسخ
- 814 بازدید
نرم افزار برای وایپ وفرمت تبلت وگوشیهای چینی تصویرنرم افزار alfahd android tools v2 alfahd android tools v2 1- Reset data: This option will wipe user data and factory reset , and you must root your device 2- Go to recovery : to go to recovery via adb mode 3- Go to fastboot: to go to fastboot via adb 4- Reset by fastboot : in this option when you are in ADB mode the mobile will restat to fastboot mode and will wipe user data , and if not work you can use step 5 5- Reset by bootloader: it's the same step 4 but in other command 6- Format by fastboot: this command format userdata 7- Reboot your device: to reboot your device normaly…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 737 بازدید
اندروید گوشی 7 هستش هر کاری کردم google account manger 6 نصب کنم نشد و نتونستم با quick shortcut حلش کنم اساتید لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود ترمیم سریال دستگاه های اندرویدی چینی با چیپ MTK توسط خود دستگاه این روش بر روی تبلت و گوشی هایی که چیپ MTK با نسخه اندروید 4.0.4 داشتند،کاملا تست گردیده و جواب داده... روش کار با نرم افزار: بعد از دانلود نرم افزار و نصب و اجرای آن، (نکته:زبان دستگاه حتما اینگلیسی باشد) غیر فعال کردن گزینه "write success and reboot" ویرایش نمودن IMEI دستگاه زدن کلید "Write" و انتظار تا نمایش پیغام "write success and reboot" خاموش روشن کردن دستگاه (ریبوت کردن/ری استارت) دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فایل این گوشی رو کسی داره تست شده باشه؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 2.8k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت چینی با cpu atm7031a دوستان توجه کنند خیلی ها مشکل با برداشتن قفل این مدل دارن ... روش که من براتون میزارم خودم کاملا تست کردم ... کلید ولوم بالا و پایین با هم نگه دارید و دکمه پاور بزنید ... حدود 20 ثانیه طول میکشه... اگر جواب نداد کلید ولوم بالا با پایین باهم بگیرید ... وکابل وصل کنید ... این دو روش کاملا تست شده ... موفق باشید ....
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 756 بازدید
سلام توضیح فارسی و صاف و روشن از این ویدیو وجود نداره ؟ این چی میگه با این لهجه که داره ..... ویندوزش هم جنگ جهانی هست یا کودکستان . اصلا ادم هنگ میکنه . من kitchen ورژن 2.2 رو دانلود کردم وطبق آموزش میگه برو داخل cygwin و فولدر home و اونجا یه فولدر دیگه وجود داره که داخلش 3 تا فایل وجود داره البته برا من نمیدونم چرا 4 تا فایل وجود داره ! خب آخرش میگه همون جا kitchen رو اکسترکت کن منم این کار رو انجام دادم ولی طبق فیلم باید دو تا فایل یکی بوت و یکی کیچن اکسترکت بشه ولی کیچن من فقط همون فایل کیچن رو داره و همون اکسترکت میشه خبری از فایل بوت نیست ؟ اینم عکس فایل های اموزش :
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 754 بازدید
سلام . رام استوک گوشی من به صورت زیپ هستش ولی باید اکسترکت بشه و فقط با فلش تولز نصب میشه و خبری از پوشه های ذکر شده نیست ؟ یعنی پوشه های : META-INF و System ؟ رام پورت هم که انتخاب کردم طبق اموزش درسته و پوشه های اشاره شده رو داره . هر دو رام برای گوشی های چینی از نوع مدیا تک هستن با شباهت خیلی دقیق از نظر سخت افزاری و میخوام طبق اموزش شما پورت کنم ولی حالا موندم . راهی نداره استوک رام خودم رو به شکل این رام پورت شده در بیارم تا اون پوشه ها رو داشته باشه و بتونم کار رو انجام بدم ؟ اصلا شدنی هست؟ برای گوشی هایی که استوک رامشون فقط از طریق فلش تولز نصب میشه چطوری میشه رام پورت کرد ؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 677 بازدید
دوستان عزیز گوشی چینی txl n9100 واسم اومده و چند تا ویروس خطرناک توی فایل سیستم های گوشی هست از جمله voice screen lock که با نرم افزار های زیر هم از بین نرفت میراکل تب AV kingroot unistall tool Easy Team Virus Remover TELECom Android Anti-Malware PanterAndroidTools دانگل میراکل تب اسمارت AV دوستان نرم افزاری دیگه ای سراغ دارن؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام درخواست فایل فلش تبلت چینی با مشخصات زیر دارم . ATM7021A TW_J0711AS_V31 20150206
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 1 پاسخ
- 615 بازدید
با سلام خدمت همکاران عزیز لطفا در صورت امکان فایل فلش vsun v5 رو برام بگذارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,