آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 738 بازدید
سلام دوستان اگه کسی فایل کامل داره بذاره ممنون میشم فایل های معرفی شده داخل سایت آپدیت هستند
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا امروز میخوام بهترین روش پاک کردن ویروس های گوشی ها رو به راحت ترین شکل ممکن بهتون یاد بدم این روش خیلی راحته مثل اب خوردن قبل اموزش خواهش میکنم که قیمت کار را پایین نیارید من از مشتری 30-40 میگیرم مخصوصا گوشی های چینی که رام ندارند گوشی های ویروسی دو حالت داره یک حالتش اینه که گوشی کار میکه ولی هنگ میکنه وحالت دوم اینه که گوشی همش ارور متوقف شد میده ونمیشه با گوشی کار کرد این روشی که میگم فقط برای حالت اول جواب میده وبرای حالت دوم یه بار ریست کنید اگه خطای , متوقف شد , درست بشه میشه با این روش درستش کرد خوب گوشی را روت کنید root broser نصب میکنید داخل پوشه system داخل app همه برنامه های سیستم در اینجا قرار داره به تاریخ برنامه ها …
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 784 بازدید
سلام به کاربران عزیز شاید این آموزش براتون قدیمی باشه این ا»وزش توصت خودم درست شدهScreenRecorder000006.rar گوشی تست شده ccit vogue 402 برای بیشتر گوشی های چینی با سی پی یو mtk یا همون مدیا تک جواب میده
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت کاربران عزیز نکات لازم 1 باکس ولکانو 2 گوشی ccit vogue 402 یا هر برندی که سی پی یو mtk داشته باشه خب بریم سراغ آموزش اول باکس ولکانو رو باز اجرا کنید بعد به سربرگ Android برید یه صفحه دیگه باز میشه بعد گزینه read Flash رو بزنید وبعد گزینه Start
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
TWRP su user فایل ریکاوری رو با این فلش کنید فایل روت رو هم از ریکاوری فلش کنید
آخرین پاسخ توسط 4393048, -
- 0 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام روت و آنروت تبلت asus k01n با یک کلیک این روش روی اندروید 4.4.2 تست شده فقط کافیه این برنامه رو دانلود و برنامه رو اجرا کنید لینک دانلود موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 2.1k بازدید
اول این فایل رو دانلود و اکسترکت کنید :Download Android Multi Tools rar بعد از اکسترکت تبلت یا گوشی رو به pc وصل کنید یو اس بی را به تبلت یا گوشی وصل کنید و از داخل پوشه فایل Android Multi Tools v1.02b را باز کنید بعداول chek device و بعد گزینه8 را فشار دهید تبریک میگم موفق شدید :D:D:D:Dباشد که رستگار شوید:D:D:D:D:D
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
قابلیت های این برنامه Service Reset Pin and Password, Reset Pin and Password (solution). Reset Pattern, Reset Pattern (Solution), Read Pattern Code. Code Sender, Wipe Data, Wipe Data (Solution), Wipe Dalvik-Cache. Pattern Bypass. Exit Safe Mode. Read Gmail ID,Remove Gmail ID. Fast Boot, Root, Unroot, Reboot. Recovery. Bootloader. Off, Off Salution. Volume Control. Android Dealer. Set Time And Date. Wifi Test. Read Wifi Info. Read WiFi Data. Start ADB Server. Kill ADB Server. System Device Manager. Task Manager. Editor Make Backup. Edit Parmater. Script.bin. Dump. Serial No Changer, Read or Write New Serial No. Boot Animation Ch…
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه تبلت جی تاچ اوردن ومشکل انت داره سیم انتن روهم کندم یکسره کردم ولی بازم حل نشد؟
- 0 پاسخ
- 10.6k بازدید
با سلام اول یه فیلتر شکن توپ باید داشته باشید که به هیچ عنوان قطع نشه بعد میرید تو سایت zc.qq.com از اونجا یه ایمیل که از قبل دارید رو با پسورد و کشور و طبق معمول بقیه بهش بدید و کد هم وارد کنین و برید واس مرحله بعد اینجا باید شماره موبایل واسه اکتیو مسیج بدید . اول زیر باکس گزینه انتخواب کشور رو بزنین و بعد توی کادر ظاهر شده ایران رو بردارید . من نتونستم با شماره همراه اول کد بگیرم پس با ایرانسل گرفتم شما اگه گرفتین خب خوش بحالتون بعد لینک فعالسازی فرستاده میشه به ایمیل در مرحله اول.اگه نیومد گزینه resend داره . دوباره بزنین تا فرستاده بشه.بعد توی میلتون لینک رو بزنید و کد qq رو دریافت کنید در اخرم برید en.mail.qq.com و شماره qq رو با پس و کد رو …
آخرین پاسخ توسط mohsen456, -
- 4 پاسخ
- 826 بازدید
سلام دوستان میخوام فلش کنم بدون یو اس بی باشه چون یه رام زدم قسمت یو اس بی کامل قطع شده .....(تو گروه تلگرام هم اگه یادتون باشه مطرح کردم)
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز این مدلو ریسیت کردم متاسفانه رو آرم ریسیت میشه ومیره تو ریکاوری مدل گوشیn910u هست که اکثرسایتا فقطn9100 گذاشتن که اونو میزنم مشکل تاچ داره راستش تازه چینی شروع کردم بزنم قبلا فقط اصلی زدم اگه اطلاعات ناقصه یاهرچی راهنمایی کنید ممنون میشم اساتید عزیز اینم مدل کاملشه عکس گرفتم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
نسخه جدید نرم افزار کاربردی Uni-Android Tool در این تاپیک Uni-Android Tool V-4.0 Multi Operational Tool for Androids More Powerful Scripts have been added and All bugs have been fixed Mediafire Link 4shared Link
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 700 بازدید
سلام تعداد زیادی ازکاربران بیان میگکنندکه تبلت ما فاقد منوریکاوری می باشدوباگرفتن کلیدولووم وپاورمنوی ریکاوری برای ماظاهرنمیگردد خوب امروز میخام اموزشی رودراین پست قراربدم که بتونیدباگرفتن کلیدولوم وپاوربتونیدریکاوری استوک را روی تبلت خود مشاهده کنید بدون اینکه نیاز به روت باشد ابتدا درایورهای تبلت خودتون رونصب کنید سپس adbروهم روی کامپیوترخودنصب کنیدوبادانلودکردن برنامه Android Multi Tools v1.02bبعدازدانلوداین برنامه دوفایل adb وfastbootرواجراکنیدپس ازتکمیل شدن برنامه رابازکرده که دارای منوی سبزرنگی میباشد همان طورکه مشاهده میکنید بازدن اعدادوسپس اینترمیتوانیدبابرنامه کارکنید خوب درمرحله اول عدد 1واینتررازده تا ازاتصال دستگاه وشناختن ان توسط پی سی مطمعن شوید پس از ظاهرش…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
k7-mb-v2.1 mt6572a
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
تبلت لنوو
توسط mohamad2126- 2 پاسخ
- 764 بازدید
بریم سراغ آموزش فایل مورد نظر رو از حالت فشرده خارج کنید فایلهای موجود داخل فایل فشرده: درایورDriver Auto Installer رو متناسب با سیستمتون(64یا32 بیتی) نصب کنید برنامه SP Flash Tool رو اجرا کنید بر روی Scatter-Loading کلیک کنید به پوشه ای بروید که رام رو از حالت فشرده خارج کردید و وارد پوشه targer_bin بشید حالا فایل MT6582_Android_scatter رو انتخاب کنید. بر روی firmware-upgrade کلیک کنید حالا تبلت رو خاموش کنید کلید Volume Down رو نگه دارید و کابل USB رو وصل کنید برنامه خودکار شروع میکنه به نصب رام در آخر هم پیغام نصب رام رو میبینید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
برای انجام یک سری تعمیرات نرم افزاری برروی موبایل وتبلت های چینی برنامه جوراسیک و اندرویدمولتی تولزبسیارکارامدهستند دوستان که نیازبه اموزش کاربااین برنامه رودارن پیغام بگذارندمن درخدمتم
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام فلشر + درايور تغييرات ايجاد شده در اين نسخه: Tool has been updated to version 1.8 to handle new devices based on new Rockchip RK3288 CPU. This new version also contains update drivers for both X86 systems and 64 bits Windows systems. دانلود منبع:dhakagsm.com
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 1 پاسخ
- 637 بازدید
سلام از دوستان کسی این فایل فلش رو داره لینک بده گوشی چینی طرح mt6572 4.4.4
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 913 بازدید
با سلام ابتدا این فایل رو دانلود کنید. ROM iPhone 6 MT6572 | [Official] add the 11/29/2015 on Needrom بعد با نرم افزار SP_Flash_Tool_v5.1352.01 با گرفتن ولوم پایین گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید موفق باشید=P~=P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط hamidjoon01, -
- 5 پاسخ
- 831 بازدید
سلام وشب بخیر به همکارای عزیز دوستان کسی اگه این فایلو داره بذاره ممنون میشم اینم عکسش http://s6.uplod.ir/i/00720/f3zz68wm49bl.jpg
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
Firmware File - Database of Android Flash File
آخرین پاسخ توسط araj, -
- 2 پاسخ
- 732 بازدید
سلام مدلs-v1 باتشکر
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 785 بازدید
سلام یک گوشی smart i8813 برام اوردن که همش اخطار میده منم گوشی رو فرمت کردم و خاموش شدش الان صاحبش گیر داده گوشی رو روشن میخواد منم متاسفانه طی خاموشی نکرده بودم رام این مدل تو سایت هستش ولی رمزش اشتباه هستش لطفا از بزرگان سایت این فایل رو رسیدگی کنن یا فایل دیگه ای بزارن صاحب گوشی کچلم کرده=((
آخرین پاسخ توسط iratel, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام گوشی روی آرم مونده با وایپ و فول ریست راه نیافتاد. cpu: mtk 6572+Emmc scatter این رام ها رو هم تست کردم ولی جواب نداد. Sony Clone V3+ MT6572 1000% ok bakar telecom - Download - 4shared - Bakar Telecom siddeik AdF.ly - shrink your URLs and get paid! SONY X-BO V3+ 4.2.2 2ND VERSION FIRMWARE - Download - 4shared - Foysal Telecom
آخرین پاسخ توسط sadra.z,