آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام دوستان این تبلت رو لوگو اولی گیر کرده کسی فایل فلشش رو داره ممنون
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 785 بازدید
رام های کاستوم cpu allwinner این فایل ها برای مدل هایی که مشکل فارسی یا بلوتوث دارین کارایی خوبی داره Custom-Rom | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 978 بازدید
با سلام گوشی ASUS ZENFONE 3 (Z017D) ZE520KL دارای مشکل FRP هستش راه حل های موجود در آپارات و یوتویوپ رو امتحان کردم اما جواب نداد دوستان راه حل قطعی کسی سراغ داره
آخرین پاسخ توسط saied1516, -
- 9 پاسخ
- 2k بازدید
سلام زبان ساده انگلیسی بعد نگید چرا ترجمه نکردی گزاشتی .... کسی توی خوندنش مشکل داشت مطرح کنه =)) If All winner tablet after flash not detect to PC / Dead after flash . You can solve it easily with PhoenixCard mostly you shell success with PhoenixCard. In case you PhoenixCard not working on your tablet then you can follow below method !! DEAD Recover Done With PhoenixCard Restoring Unbrick Solution : Open the cover and get to the boardShort and hold pins (29 and 30)Press the button “POWER” ~ 10 sec. After 10 seconds. release the button, remove the jumper Connect to PC and tablet USB-cable then you will see In Device “USB Device (VID_1f3a_PID_…
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 5 پاسخ
- 980 بازدید
با سلام یک گوشی طرح هست.. چینی هواوی پی 9 لایت هست..برنامه پیامکش حذف شده..چه جوری و از کدوم قسمت بیارمش ؟؟بازیابی تنظیمات نمیخام بزنم..
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر ممکنه دوستان یک راهکاری برای بازکردن تبلت چینی a13 بدون فعال بودن usb راهنمایی بفرمایید چون میخوام اطلاعاتش پاک نشه این بار برای خودم ضرورت داره چون تبلت مشتری اسم نزدم روش مشتری میگه مال من نیست اما من مطمئنم مال خودشه میخوام بازش کنم که اطلاعاتشو نشونش بدم آیا راهی هست با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 29 پاسخ
- 9k بازدید
با سلام یک تبلت Asus هست رو لگو مونده بالا نمیاد..به ریکاوری بردم وایپ کردم بازم درست نشد.. فلش هم زدن بازم همونطوره..میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
عرض سلام خدمت اساتید گوشی پرستیژیو مدل pap5500 اومده مشکل invalid imei داره باکس ولکانو دارم میشه با اون درستش کرد؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشی طرح آیفون با سی پی یو MTK میخوام تغییر سریال بدم . دانگل CM2 سریال دستی وارد میکنم پیغام انجام شد میده ولی گوشی روشن میشه سریال قبلی هست ؟ پایین قسمت set imei سریال خود گوشی هست . Wait for phone... Phone found! [ 47 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with PRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Runn…
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان سلام این تبلت رو برام اوردن روی ارمه منوی درویدبوت نمیره که تشخیض بدم کدوم ورژن هس یا حتی ریکاوری برم و فرمت کنم وقتی با کایل میزنم فقط روشن میشه و بعدش گوشی روی ارم و فقط ریستارت میشه به فاصله ی کمتر از یک دقیقه ولوم و سوکت هم سالمه به نظرتون مشکل از چی میتونه اشه
آخرین پاسخ توسط raze, -
- 3 پاسخ
- 824 بازدید
یک تبلت maxeeder با مشخصه برد w706G_MB_v1.0 گوشی ن ضربه خورده ن چیزی تاچش خرابه.مثلا عدد ۱میگیری عدد ۳کار میکنه..بعضی وقتا هم درست کار میکنه.. اومدم ریست فکتوری کردم ولی متاسفانه پاک نشد..گالری و موزیک پاک شد.ولی برنامه های نصبی تلگرام و.....پاک نشده.. علت تاچ بد کارکردن ایا با فلش رفع میشه یا خیر؟؟
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 5 پاسخ
- 914 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم چندین بار برام پیش اومده که از این کیفهای تبلت که صفحه کلید باهاشونه برام اوردن که برای اس ام اس نوشتن فارسی کنم ولی هر چی باهاشون سروکله زدم نشد که نشده ممنون میشم راهنماییم کنید که برای فارسی نوشتن با این صفحه کلیدها چکار بایستی بکنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 22 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام دوستان گوشی چینی zte v829 میخام فلش بزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده.مشکل از کجاست؟؟ مدیا تک هست. با این نسخه فلش میزنم SP-Flash-Tool-v3.1332.0.187
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 26 پاسخ
- 4.4k بازدید
عرض سلام تبلت stc s703 اومد مشکل قفل پترن داشت ولوم بالا و پاور رو نگه داشتم صفحه ریکاوری اومد وایپ رو زدم اما رو عکس ادمک گیر کرده روشن هم نمیشه لطفا راهنماییم کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید یه گوشی zte grand memo lite برام آوردن میخوام فلش کنم (غیر از فلش دستی به قول معروف) اما رامشو تو هیچ سایتی پیدا نکردم یه گوشی از همین مدل دارم میخواستم ببینم میشه از رام این گوشی بکاب بگیرم و روی گوشی دیگه رایت کنم ؟ با MtkDroidTools v2.5.3 بکاب میگیرم اما کامل نیست موقع فلش بعضی از گزینه ها خاموشه البته روی همون گوشی که بکاب گرفتم میزنم مشکلی نداره حالا میخوام بدونم میتونم این بکاب رو میتونم روی گوشی دیگه بزنم؟ لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 3 پاسخ
- 898 بازدید
سلام دوستان یه تبلت telpad D7 هست با پردازنده ی rockchip روی آرم دوم ریست میشه، فایل فلشش رو گیر نیاوردم، راهی هست که بشه از یه تبلت سالم با همون مدل read گرفت و روی این تبلت رایت کرد؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 3 پاسخ
- 923 بازدید
سلام دوستان یه دونه meizu 5 هست، اندروید 6، صفحه وارد کردن جیمیل لود نمیشه آخرشم خطا میده به فیلتر شکن هم وصل میکنم بازم همون حالته نسخه قبلی پلی سرویس 2.5.18 بود، الان آپدیتش کردم به 2.5.29 ولی هنوز لود نمیشه نیاز به آپدیت بعدی داره؟
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
سلام دوستان گوشی oale x3 پردازنده mtk بعد از ری استارت روی لوگوی اول گیر گرده نه با ولوم پایین پاور خاموش شد نه بالا ولوم بالا پاور نه با جفت ولوم پاور با گرفتن پاور هم هیچ تغییری نکرده، هنوز روی آرمه چجوری خاموش یا ری استارتش کنم؟
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان گوشی فوق روی ارم ریستارت میکنه اینم اینفو با میراکل Connected to Phone. CPU: MT6571 SW:0000 Ver: CA00 Downloading Boot8 ... EMMC Size: 0x00E9000000 Flash Type: EMMC INT/EXT RAM Size: 0x0+0x0 Reading infr(EMMC)... id:ALPS.KK1.MP7.V1 version:4.4.2 model:E3510 brand:SMART manufacturer:alps PRELOADER BaseAddr:0x0 Size:0x1400000 MBR BaseAddr:0x1400000 Size:0x80000 EBR1 BaseAddr:0x1480000 Size:0x80000 PRO_INFO BaseAddr:0x1500000 Size:0x300000 NVRAM BaseAddr:0x1800000 Size:0x500000 PROTECT_F BaseAddr:0x1D00000 Size:0xA00000 PROTECT_S BaseAddr:0x2700000 Size:0xA00000 SECCFG BaseAddr:0x3100000 S…
آخرین پاسخ توسط aez_best, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام وقت بخیر گوشی asus k00e me372cg برام آوردن در حالت دروید بوت نمی رود هنگام ورود به حالت دروید بوت تصویری با نماد پورت usb می آید
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 2 پاسخ
- 667 بازدید
سلام یه تبلت ایسوز ASUS ZenPad 3S 10 (Z500KLهست که سیم کارت و کامل میخونه ولی فقط از اینترنتش میشه استفاده کرد نمیشه باهاش تماس گرفت ایا این مدل تبلت قابلیت تماس رو دارن یا باید براشون اضافه بشه
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 12 پاسخ
- 6.4k بازدید
سلام وقتی تبلت رو روشن میکنم روی آرم ایسوس میمونه و دیگه هیچ اتفاقی نمیفته دکمه پاور و ولوم + هم باهم نگه میدارم هیچ اتفاقی نمیفته و به منوی droidboot نمیره چه کاری باید انجام بدم؟ لطفا راهنمایی کنید img_20150712_062848.jpg
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
سلام با این برنامه که براتون قرار میدم می تونید رام تبلت های a13 و cpu های allwiner رو از طریق ممری فلش کنید http://uploadboy.com/8w24yfl5bflj.html
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام خدمت همگی بسیاری از دوستان با دانلود از این سایت مشکل دارن مشکلی اصلی دانلود از این سایت نداشتن رزیوم فایل یا همان ادامه دانلود بعد از قطع شدن اینترنت میباشد با این روش میتونید این مشکل رو حل کنید با کلیک راست روی فایل در حال دانلود لینک دانلود رو کپی میکنیم . به صفحه دانلود منیجر باز میگردیم و با دابل کلبک روی فایل دانلود به صفحه زیر میرسیم . لینک مشخص شده را با لینک جدیدی که در مرحله قبل کپی برداشتیم جایگزین میکنیم . و ok میکنیم . و دکمه ریزوم رو میزنیم پیام داده شده زیر رو تایید میکنیم تمام دانلود ادامه داده میشه به همین راحتی.موفق باشین 1.jpg 2.jpg 3.jpg
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 907 بازدید
---------------------------------------------------------------------------------------------- Turn-on the Phone Goto 'Settings > Application > Development' And Check 'Usb Debugging' Then Connect Usb Cable To Phone And Install Needed Driver. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Prepairing ...OK Device Found! Root Procedure Started! Prepairing ROOTFILE ... OK Rebooting To Recovery ... OK When Your Phone Enter in Recovery Mode Following This Steps: ------------------------------------------------------------------------------------------------ 1) Press The Volume Down until 'reinstall …
آخرین پاسخ توسط clinic.mobile,