آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 18 پاسخ
- 3.3k بازدید
سلام این تبلت به اندورید 5 آپدیت شده بود مشکل داشت مثل wifi و ... من خواستم دانگرید کنم به 4.4.2 که تو 29 درصد ارور داد حالا روشن میشه بالا نمیاد و سط صفحه نوشته : BOOT ERROR EFI HARD DRIVE
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
دروود نسخه جدید نرم افزارv1.4 monkey download
آخرین پاسخ توسط h_6767, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
دروود بر شما دوستان این نسخه به راحتی قابل نصب بوده و بدون ایراد میباشد downloa dMiracle_Box_2.26 cerac زمان دانلود 10 روز موفق باشید
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 11 پاسخ
- 2k بازدید
لینک دانلود GSM_ALADDIN_Setup_1.27 - Download - 4shared - rasheed ks
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 1 پاسخ
- 909 بازدید
سلام خدمت دوستان گرامی اقا این گوشی از این ویروس های جدید داشت( hot girl) با ولکانو اسکن کردم و فرمت الان رو ارم مونده هیچ جوره بالا نمیاد رامی کسی نداره شماره برد هم اینه A8172_6MB_P2 حالا مشتری هم میگه همونجوری کن بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 2 پاسخ
- 841 بازدید
سلام تو سایت گشتم بود ولی دانلود نمی شد یه گوشی s-color s-v1 هست با پردازنده mt6572 ممنون میشم رام این مدل رو برام بذارید :-P
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 5 پاسخ
- 8.4k بازدید
با سلام تبلت قفل پترن داره کلید ولوم هم نداره فقط هوم داره منم پاور و هوم میگیرم نمیره ریکاوری فایل فلشش هم ندارم چجور میتونم قفل بردارم؟؟
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
Asus FlashTool-For Flashing, Root/UnRoot + Repair imei. دانلود فایل Download Asus Flash Tool kia mobile rar از آپلود آی آر pass:kia98
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 5.8k بازدید
سلام با نرم افزار زیر شما قادر به ترمیم و تغییر سریال گوشی های دارنده پردازنه spd خواهید بود ابتدا درایور مربوطه را نصب کنید spd drivers ابزار های مورد نیاز SPD_IMEI moborobo پس از فعال کردن دیباگ گوشی را به کامپیوتر متصل کنید پس از اینکه گوشی به طور کامل توسط moborobo شناسایی شد SPD_IMEI.exe را اجرا کنید در قسمت select port گزینه normal mode را انتخاب کنید سپس در فیلد مخصوص imei 1 و imei 2 را وارد کنید و در انتها بر روی گزینه write کلیک کنید و منتظر پایان عملیات باشید . gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
سلام یه تبلت دارم اصلا بالا نمیات _qp78 main pcb v1.1 مدل همرزده این تبلت به نظرم FARASSOO 717 باشه که فایل فلش اونم نیست
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی ویروسی شده خودبخود برنامه نصب میکنه وایپ هم کردم فایده نداشته فایلشو میخاستم بیزحمت
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 798 بازدید
رام های کاستوم cpu allwinner این فایل ها برای مدل هایی که مشکل فارسی یا بلوتوث دارین کارایی خوبی داره Custom-Rom | Easy Firmware
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
فایل های مخصوص حل مشکل کالبره تاچ allwinner Colibration-Touch | Easy Firmware
- 0 پاسخ
- 725 بازدید
فایل های رایگان برای a13 تقدیم همکاران A13 | Easy Firmware
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
all driver کامل برای انواع برند ها بنده که خیلی بدردم خورد خدمت دوستان DRIVERS | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
روت برخی از مدل های موتورلا خدمت دوستان دولوپری MOTOROLA | Easy Firmware
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
Faheem Tools یه ابزار بسیار مفید و کار آمد این برنامه توسط فردی به نام "Faheem Anjum" تهیه شده که واقعا برای گوشیهای چینی مفید هست و با این ابزار دیگه غمی ندارید... نکته: برای استفاده از این برنامه حتما حتما باید تیک گزینه USB DEBUGGING در گوشی فعال باشد! توضح در مورد ابزارهای موجود در این برنامه: Check device - این گزینه وضعیت اتصال دستگاه شما رو بررسی میکنه و اگه بعد از کلیک بر روی "search device" برنامه دستگاه شما رو شناسایی کرد بدین معنی است که گزینه USB DEBUGGING در گوشی شما فعال هست و شما میتوانید از دیگر ابزارهای این برنامه استفاده کنید - از دیگر قابلیت های این گزینه این هست که میتواند CPU دستگاه شما رو تشخیص بدهد که این خود یک اقدام م…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
spreadtrumPattern Lock done with uni-android tool v-4.0 Uni-Android Tool V-4.0 - Download - 4shared - WWW.GSM-INDIA.COM INDIA.COM
- 0 پاسخ
- 2.6k بازدید
نحوه هارد ریست تبلت و گوشی های چینی ابتدا گوشی را خاموش میکنید . کلید ولوم بالا و کلید power را همزمان با هم نگه دارید ( به مدت ۷ ثانیه) و وارد منوی ریکاوری می شوید سپس از منوی نمایش داده شده با فشردن کلید ولوم روی گزینه wipe data /factory reset رفته و با فشردن کلید پاور OK میکنیم و از گزینه های نمایش داده شده گزینه YES – delete all user data را می زنیم و حدود ۲ دقیقه طول می کشد که گوشی کاملا فرمت و ریست شود . و زمانی که پیغام data wipe complete داد این دفعه از منوی تنظیمات نمایش داده شده گزینه reboot system now را می زنیم و وارد محیط گوشی می شویم و از گوشی لذت می بریم! اموزش ورود به ریکاوری و هارد ریست کردن تبلت پیر کاردین ولوم مثبت و منفی را به همراه پاور نگه م…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 20 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان فلش کردم با این رام بعد وایپ حالا روشن نمیشه پاور میکنی علامت یو اس بی میاد ویبره میزنه و خاموش میشه به سیستم هم وصل کردم علامت یو اس بی امد و قرمز میشه بعد از چند دقیقه ریستارت و تکرار....UL-K012-WW-11.2.3.33-user
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 7 پاسخ
- 2.1k بازدید
دوستان سلام این تبلت رو برام اوردن روی ارمه منوی درویدبوت نمیره که تشخیض بدم کدوم ورژن هس یا حتی ریکاوری برم و فرمت کنم وقتی با کایل میزنم فقط روشن میشه و بعدش گوشی روی ارم و فقط ریستارت میشه به فاصله ی کمتر از یک دقیقه ولوم و سوکت هم سالمه به نظرتون مشکل از چی میتونه اشه
آخرین پاسخ توسط raze, -
ایراد تنظیمات اینترنت 1 2
توسط سجادبیانی- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام مشتری گوشی آورده هر کاری می کنم روی گزینه (GSM/WCDMA(auto mode قرار نمی گیره همینکه این گزینه رو می زنم باز برمی گرده روی گزینه GSM only میره گوشی i9190 s4 چینی است
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 5k بازدید
بعد از تایید هر کد ریستارت کنید *#0066# *#2013# Universal . *#0825# 1: *#*#1478963#*#* 2: *#*#0066#*#* 3: *#*#11111#*#* 4: *#7501# 5 : *#91# 6: #*#94#*# 7: *#95002#
آخرین پاسخ توسط sky73, -
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
لطفا فایل فایل فلش تبلت چینی GATB t786-mainboard-v2.0 2014/08/04 cpu A23 فایل ها رایت شده T786-MAINBOARD-V2.0-by_kamran_yazdani T786-MAINBOARD-V2.0-ok g tab-display byomideghbali T786-V2.0_gsm mithun roy در ضمن این مدل HDهست
- 3 پاسخ
- 938 بازدید
با سلام دوستان نیاز شدید به فایل گوشی چینی ccit z20 با cpu spd6820 دارم.
آخرین پاسخ توسط masoud,