آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 5.6k بازدید
گوشی چینی قفل الگو هست با کلید های ولوم بالا و پایین تست کردم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
تبلت به مشخصه میان برد مدل ag-02 s108-7730 d2(216) v2.0 cpu sc7730a هرکار میکنم با دانگل اینفتی بکاپ نمیده Phone found! [ 50 ] Port Opened Sync... InitBoot Done [ 0x81 ] , Ver : SPRD3 Sync... Sending FDL [Info] : If SW freeze here more, than 15 seconds - remove cable Boot failed! Loader start failed! Wrong Model selection! Boot failed! راهی هست هارد ریست بشه به صورت دستی
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
روت smart viva
توسط vso- 2 پاسخ
- 793 بازدید
دوستان گوشی اسمارت ویوا با اندروید 5.1 رو تا حالا کسی روت کرده؟ kingo و iroot ساپورت نمیکنن
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 2 پاسخ
- 868 بازدید
سلام یه تبلت دانش آموزش هست میخوام الگوش رو بردارم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 2 پاسخ
- 821 بازدید
سلام دوستان ویروسی ..... Wait for phone... Phone found! [ 19 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 1501004B3758564D42014EA5B2CBB171 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init …
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
لطفا آموزش گوشی ایسوس x014d اندروید 5.1.1 با اموزش تو انجمن پیش رفتم موفق به حذف جیمیل نشدم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
از همکاران تقاضا می شود کدهای گوشی های ساده چینی رو در این بیج قرار بدن
آخرین پاسخ توسط azimi, -
- 2 پاسخ
- 845 بازدید
سلام گوشی ویرورسیه ممنون میشم لینک رام این مدل رو بدید pad5500 duo
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 886 بازدید
سلام دوستان تبلت ویروسی شده با دانگل اینفنتی ویروس کشی کردم نشد اگه فایل بذارید ممنون میشم دوسیم کارته Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 7001005631303030380634351A1C42F1 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Pr…
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 2 پاسخ
- 745 بازدید
این گوشی با کلید های ولوم پایی و پاور میره تو صفحه ای که سه تا گزینه داره 1-ریکاوری 2- فست بوت و 3 - نرمال من ریکاوری رو انتخاب میکنم با ولوم بالا ولی میاد رو بخش no command هر کاری میکنم نمیره تو تا وایپ کنم
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 2 پاسخ
- 817 بازدید
صفحه پیدا نشد - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers سلام من طبق اموزش شما پیش رفتم ولی وقتی استوک ریکاوری خودم رو درگ میکنم درون فایل MTK_unpack.bat با ارور زیر مواجه میشم : پوشه اشاره شده : rmdsk درست میشه ولی داخلش خالی هست ؟ من برا امتحان استوک ریکاوری خودم رو این بار درگ کردم درون فایل STD_unpack و این بار بدون هیچ خطایی عملیات با موفقیت انجام شد. ولی اینجا هم یه مشکل دیگه دارم . داخل پوشه rmdsk تمامی فایل های اشاره شده توسط شما برای کپی گیری و جایگزینی وجود دارن بجز: ueventd.goldfish.rc و فایل: fstab هم به این شکل نوشته شده و وجود داره : fstab.mt6735 . الان من چه کاری باید انجام بدم ؟ . مدل گوشی من الفون پی 4000 هستش و ریکاوری…
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 2 پاسخ
- 2.5k بازدید
تبلت رو خاموش کنید بعد کابل usb رو وصل می کنید. برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 را اجرا می کنید. و فایل فلش مورد نظر را انتخاب می کنید. بعد با نگه داشتن دکمه ولوم بالا یا پایین شارژر رو هم وصل می کنید. درایور رو نصب می کنید و یک گزینه سبز رنگ در برنامه ایجاد میشه.. و دکمه Upgrade رو میزنید... به همین راحتی وخوشمزگی... لینک برنامه Rockchip Batch Tool v1.7 اینم اسکرین شات از برنامه
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 2 پاسخ
- 718 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه ممنون میشم رام این مدل رو لینک بدید cpu type:mt6572
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 896 بازدید
سلام نیازمند فایل فلش با مشخصه g-tab b86v_mb_1.5_2015 می باشم(p709m)
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 2 پاسخ
- 796 بازدید
با سلام دوستان عزیز کسی این فایل را داره واسم بگذاره با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
خاموشی vsun v3b
توسط DawoodZzz- 2 پاسخ
- 790 بازدید
یه vsun v3b اوردند ویروسی بود با مراپی ویروس کشی کردم رو ارم موند بعدشم که با وولکانو total format رو زدم الان به فضل الله همون مارک رو هم نمیاره با منبع تغذیه 8 صدم میکشه فایلی که توی دانلود سنتر بود رو دارم دان میکنم. دوستان که تجربه داشتن ازین مشکل با فایل راه میافته؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 829 بازدید
آیا دانگل CM2 دانلود سنتر برای دانلود فایل های چینی دارد ؟
آخرین پاسخ توسط ip_mogamad, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
برداشتن رمز گوشی ها و تبلت هایی اندرویدusb debugging فعال باشد بدون نیاز به هیچ باکسی کافیه این برنامه چینی رو نصب کنید و از امکانات پیشرفته دیگرش هم بهره ببرید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر ممکنه دوستان یک راهکاری برای بازکردن تبلت چینی a13 بدون فعال بودن usb راهنمایی بفرمایید چون میخوام اطلاعاتش پاک نشه این بار برای خودم ضرورت داره چون تبلت مشتری اسم نزدم روش مشتری میگه مال من نیست اما من مطمئنم مال خودشه میخوام بازش کنم که اطلاعاتشو نشونش بدم آیا راهی هست با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 831 بازدید
سلام تو سایت گشتم بود ولی دانلود نمی شد یه گوشی s-color s-v1 هست با پردازنده mt6572 ممنون میشم رام این مدل رو برام بذارید :-P
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت دوستان این آموزش مربوط به سی پی یو ALLWINER هست و بسیار ساده هست البته روی این سی پی یو تست شده و جواب گرفته شده اگر برروی مدل دیگه ای تست کردید و جواب گرفتید ممنون میشم اعلام کنید . همونطور که اطلاع دارید گاهی وقتا رام تبلت های چینی بسیار سخت گیر میاد و منوی ریکاوری باز نمیشه شما میتونید با این اموزش کمتر از یک دقیقه پترن و کد این مدل تبلت هارو بردارید . 1-برنامه پیوست شده رو دانلود کنید و نصب کنید. 2-گوشی یا تبلت رو روشن وصل کنید و به تب چهارم رفته . 3. مانند تضویر برروی پترن کلیک کنید . 4. و سپس برروی کلید های آبی رنگ کلیک کنید و میبینید که براحتی و کمتر از 2دقیقه قفل صفحه حذف شده . 5.موفق باشید . Shuame Setup_1.3.4.zip
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
- 2 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی gfive g6 با cpu mtk 6582 ویروس monkey test داشت که ابتدا از رامش بکاپ گرفتم و با رام بکاپ گرفته شده از mtk droid فلش زدم که ویروسش حذف نشد بعد با فایل تو سایت فلش زدم با این فایل http://gsm-developers.ir/thread5273.html که مشکل تصویر پیدا کرد بعد با فایل بکاپ گرفته شده زدم تصویرش درست شد ولی رو آرم مونده در ضمن در ابتدا با گرفتن ولوم منفی و پاور به ریکاوری میرفت که الان اون ریکاوری هم نداره
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 2 پاسخ
- 798 بازدید
سلام اون فایلی که در این قسمت هست مربوط به کدوم آیسی تاچ هست؟؟؟ دانلود رام تست شده تبلت چینی Allwinner A13 CT0712_F761S با لینک مستقیم gt910 یا gt818???
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
SPD + Qualcomm Android Reset Tools دانـــلــود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
اموزش شناسایی وپیدا کردنه فایل مخصوص تبلت های چینی ازgsm-developers.com [ATTACH=CONFIG]1466[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1467[/ATTACH] این اموزش قبلان در سایت قرار گرفته برای دوستانی که مشگل دارن با تبلت های چینی کاملان واضح هست.
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,