آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 758 بازدید
سلام دانگل CM2 ورژن جدید نصب می کنم این خطا میزن . فقط ورژن 1.58 نصب میشه . باید اکتیو بشه ؟ از همکارم شنیدم اکتیو فقط برا SPD هست و MTK نیاز به اکتیو نیست . دلیلش چی ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
MT6735__acer__T03__acer_t03__5.1__Acer_AV0L0_T03_1.003.00_EMEA_GEN2 چیپست : MT6735
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
لینک دانلود میدیا فایر Uni-Android Tool V-4.0 فور شیر Uni-Android Tool V-4.0 - Download - 4shared - WWW.GSM-INDIA.COM INDIA.COM
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
دروود بر شما دوستان این نسخه به راحتی قابل نصب بوده و بدون ایراد میباشد downloa dMiracle_Box_2.26 cerac زمان دانلود 10 روز موفق باشید
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 2 پاسخ
- 713 بازدید
با سلام... گوشی مدل x-BQ n9200s با cpu mtk 6580m بیس باند و سریال نداره....با تمامی راههای تست شده...توی برنامه ok میشه...ولی هیچ فرقی نمیکنه... ممنون میشم کمکم کنید... باکس سیگما و ولکانو هم ندارم.
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 842 بازدید
سلام به کاربران عزیز شاید این آموزش براتون قدیمی باشه این ا»وزش توصت خودم درست شدهScreenRecorder000006.rar گوشی تست شده ccit vogue 402 برای بیشتر گوشی های چینی با سی پی یو mtk یا همون مدیا تک جواب میده
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 2.7k بازدید
Advance Tablet Imei tools_A20,a13,a10,Mtk cpus supported دانلود Advance Tablet imei repair tools V1.0 supported allwinner A20 cpu supported allwinner a10 cpu supported allwinner a13 cpu supported Mtk 6572,65xx cpu suppotred allwinner 2g modem imei writing supported allwinner 3g modem imei writing Different imei writing tools for different modem version
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام اگر در سری Spd با cpu 6820 دستگاهی داشتین که نیاز به فرمت داشت: ابتدا از گوشی اینفو بگیرید اگر در انتهای اینفو عبارت Analysis Flash intelnal data successfully را مشاهده کردید بدون دلواپسی و داشتن استرس می توانید اقذام به فرمت دستگاه بکنید و ریسک خاموشی صفر است. در این مورد فرمت کامل انجام شد و هیچ مشکلی پیش نیومد. اما اگر در انتهای ایفو پیام Analysis Flash intelnal data fail رو داشتید اقدام به فرمت ددستگاه نکنید چون مشکل هنگ روی لوگو و خاموشی دستگاه خواهید داشت. و اما آموزش وایپ کردن سری Spd با Cpu 6820/8810 فقط با فایل یوزر دیتا بدون ریسک ابتدا فایل زیر رو دانلود کنید (حاوی درایور و فلشر و فایل وایپ فقط مخصوص Cpu 6820/8810)…
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام این گوشی وقتی روشن میشه روی آرم میمونه.cpu : sc6825c فایل فلشش رو اگه کسی از دوستان و اساتید داره ممنون میشم در اختیار منم قرار بده. اگه روشی برای فرمت کردنش وجود داره ممنون میشم راهنمایی کنید. ممنون از همه دوستان.
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
اموزش هارد ریست تبلت های Rockchip download 1.connect to PC with USB data cable 2.some android tablet or handset need charger 3.connect with charger and USB data cable 4.press and hold volume UP + Power key or Volume Down + power key 5.now found new hardware option show 6.install driver Downlod tool and drivers 7.open rockchip android tool 8.you see “rockchip device connected” 9.now select misc.img file 10.untick all file 11.tick only misc file 12.click on “run” 13.misc file flash and your device restart 14.format or hard reset done
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
spreadtrumPattern Lock done with uni-android tool v-4.0 Uni-Android Tool V-4.0 - Download - 4shared - WWW.GSM-INDIA.COM INDIA.COM
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
مشتری آورده هیچ برنامه یا بازی روش نصب نمیشه فایل فلش این مدل رو میخواستم ممنون میشم لینک بدید وایپ هم زدم بازم برنامه نصب نمیشه یکی در میون نصب میشه
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 3k بازدید
سلام برخی از تبلت های لنوو جدیدا اومدن که اگه اشتباه فلش بخورن دچار مشکل می مونند یکیش روی ارم مونده و ... اگه به عکس دقت کنید با این عکس و فشار دادن این دکمه می تونید تبلت رو خاموش کنید و دوباره فلش صحیح رو بزنید توضبح اضافه نیاز نداره دیگه ون همه ما شالله حرفیه هستن :cool:
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
لطفا آموزش ترمیم سریال گوشی ZTE U950 سریال گوشی unknown شده...
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام سکبوت هست cm2نمیزنه اندروید7 هست با متد نصب گوگل اکانت 7 نمیشه راهکار کسی داره تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 849 بازدید
با سلام خدمت مدیریت محترم.جناب الیا.وخدمت همکاران محترم.یه گوش سامسونگ طرح چینی مدل=TASEN W125-ویروسی هست.مشکل نرم افزاری داره.فایل فلش سالم میخواستم لطفا.
آخرین پاسخ توسط farhadin, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درود تلبت سی سی آی تی مدل ای200دابلیو به محض روشن کردن آدمک اندروید روصفحه رویت میشود با زدن کلید پاور فقط نور صفحه کمرنگ و پر رنگ میشود سایر کلیدها بجز ریست عملی انجام نمیدهند در حالت عالی با دکمه پاور روشن نمیشود هنگام اتصال شارژر و یا یو اس بی به این قسمت وارد میشود ش برد: m706c-mb-v2.0.0 2014.09.23 media tek mt 6572a gsl1680 ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه در این زمینه دارید راهنمائی کنید کلیدها سالم هستن ولی از روی برد خارجشون نکردم
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم . باتشکر
آخرین پاسخ توسط moh, -
- 2 پاسخ
- 773 بازدید
سلام مشتری گوشی آورده وقتی دیتا سیم کارت رو روشن می کنی فقط برای نصب تلگرام گزینه EXIT پایین نصویر میاد یا زمانی توی تلگرام می ری این جوریه بقیه نرم افزار ها هیچ مشگلی نداری ممنون میشم کمک کنید این ایراد چیه فایل فلش این مدل رو کی داره
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 902 بازدید
با سلام دوستان همونطور که میدونید ولکانو نمیتونه اینارو باز کنه برای اینکار مراپی تول را باز کرده و گزنیه read info رو بزنید تست شده توسط خودم
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 2 پاسخ
- 868 بازدید
آموزش تخصصی پشتیبان گرفتن از تمامی پارتیشن های گوشی اندرویدی چینی برای فلش با spflashtool MT6752 MT6732 MT6753 MT67xx این آموزش قابل استفاده برای تمامی گوشی ها و تبلت های چینی با سی پی یو mtk هست که شامل تبلت های چینی و گوشی های htc و ... هست
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه فایل فلش تبلت angelnovo pc که شماره مین برد اون bcl-rk3026-78az-a1.2 هست رو برام بزارید ممنون تبلت راک چیپ هستش.
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 2 پاسخ
- 808 بازدید
دوستان وقت بخیر تمامی رام های سرچ گوگل رو دانلود کردم و روی گوشی فلش میکنم گوشی یا رو لوگو گیر میکنه یا با بعضی از رام ها تک ویبره میشه کسی رام تست شده برای این مدل داره ؟ g7108 mt6582
آخرین پاسخ توسط masterjuint, -
تبلت لنوو
توسط mohamad2126- 2 پاسخ
- 818 بازدید
بریم سراغ آموزش فایل مورد نظر رو از حالت فشرده خارج کنید فایلهای موجود داخل فایل فشرده: درایورDriver Auto Installer رو متناسب با سیستمتون(64یا32 بیتی) نصب کنید برنامه SP Flash Tool رو اجرا کنید بر روی Scatter-Loading کلیک کنید به پوشه ای بروید که رام رو از حالت فشرده خارج کردید و وارد پوشه targer_bin بشید حالا فایل MT6582_Android_scatter رو انتخاب کنید. بر روی firmware-upgrade کلیک کنید حالا تبلت رو خاموش کنید کلید Volume Down رو نگه دارید و کابل USB رو وصل کنید برنامه خودکار شروع میکنه به نصب رام در آخر هم پیغام نصب رام رو میبینید
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان مشتری این تبلیت با پردازنده allwinner a33 مدل Onix AT101-1215 آورده رمز داره با adb نشد گوشی 2 کلید داره و از این 2 کلید هم ریکاوری نرفت الان من باید چی کارم کنم تا رمز این باز بشه ... با adb ارور زیر را میده ... مدل دقیق M102_MB V1.4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm,