آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 741 بازدید
سلام و خسته نباشید دوستان برای این مدل تبلت ها با چه روشی میشه بکاپ گرفتم ؟ تا جایی که میدونم دانگل باران فقط این قابلیت رو داره ایا روشه دیگه ای هست ؟
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 985 بازدید
با سلام... دوستان کرک باکسی هست که بشه باهاش سی پی وی های کوالکام چنج سریال کرد یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان و اساتید سلام و خسته نباشید تبلت پرتسیژو مدل 10se هست با سی پی یو راکیچیپ Prime10SE با اینفینتی لود میشه و لاگ موفق میده که جیمیل برداشته شده اما بازم جیمیل داره فایل فلش گرفتم براش و فلش زدم ولی بازم با دانگل میزنم و علی زغم لاگ موفق بازم جیمیل داره با یه باگ از کیبورد به بعضی از برنامه ها از جمله gmail دست پیدا کردم و خاموشش کردم ولی بازم نتونستم جیمیل بهش بدم با سرچ گوگل میرم برای دانلود برنامه و فایل منیجر دانلو میشه ولی دسترسی بهش ندارم با بلوتوث براش میفرستم دریافت میکنه ولی اجازه نمیده به پوشه ی دانلود دسترسی پیدا کنم دو روزه درگیرشم کسی میتونه راهنمایی کنه فقط منوی ریکاوری داره که وقتی adb رو میزنم سایدلود فعال میشه ولی بازم نمیت…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
با سلام دوستان این گوشی اندروید نیست.. چ جوری از مخاطبین بکاب بگیرم؟؟؟ با مموری متاسفانه ساپورت نمیکنه و فقط یکی یکی میشه به سیم کارت کپی کرد اینم 200 تا مخاطب داره.میشه راهتمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 720 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی تبلت فوق مشتری آورده با 4 تا فایل تست کردم اصلا روشن نمیشه و هیچ تصویری نداره قبل از فلش رو آرم بود اگه از دوستان و همکاران گرامی کسی لینک فایل تست شده یا خودش فایلشو داره اما تست شده ممنون میشم آپ کنید خیلی گیرم....
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 873 بازدید
سلام این مدل گوشی تو چ حالتی سریال میخوره؟؟؟ advanceimei هم دانلود کردم
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان گوشی شیامی پسورد بهش وارد شده وایپ یا فلش نمیشه برای فلش میگه آنلاک کن و مراحل طی کرده ام ولی بایستی قبلا اکانت داخل گوشی وارد شده باشه نکته :دوستان فایل فست بوت Redmi Note 4x , Redmi Note 4 یکی هستند تصویر 21 مربوط به مرحله آخر آنلاک(کد آنلاک چند دقیقه ای در یافت کردم) تا گوشی آنلاک نشه داخل فست بود فلش نمیشه تصویر 2 گوشی پسورد داره تصویر 1 وقتی وارد محیط ریکاوری میشم گزینه وایپ نداره و فقط همین تصویر نشون میده یکی از سایت ها این راه حل نشان داده همکاران راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام سکبوت هست cm2نمیزنه اندروید7 هست با متد نصب گوگل اکانت 7 نمیشه راهکار کسی داره تشکر
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان.میخواستم از اساتید بپرسم کارایی این بخش از فلش تولز چیه؟
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 4 پاسخ
- 914 بازدید
سلام می خواستم بدونم این حجم EMMC چطور بفهمم این حجم به گوشی مورد نظر من می خوره با ولکانو از گوشی I9060 چینی رید ایفو گرفتم سئوالم این که این عدد رو چطوری متوجه بشم که به مدل گوشی من میخوره آیا از روی رید اینفو مشخص میشه یا نه این رید اینفوی گوشی من Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. Connecting... CPU TYPE:MT6572 Hardware version:CA01 Software version:0000 SecCfgVal :0x00000000 BromVersion :0xFF BLVersion :0x01 Boot downloading complete! FlashID:00EC00BC00000055 Flash Type: NAND_K9K4G16Q0M FlashLen:20000000 Analysis of system files... PRELOADER: addr:0x000000 --length:0x080000 …
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود گوشی ارور متوقف شد برنامه های سیستمی رو میزد خاموش شد روی لوگو گیر کرد باطری رو دراوردم اصلا روشن نمیشد با منبع هم تا 5 و 6 میومد درحین فلش زدن هم بعد اینکه خط قرمز پر میشه این ارور رو میاره و فلشش روشن میشه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یک گوشی تبلت چینی مدل bm750-v3.1 فلش زدم بعد فلش صحفه گوشی سفید و شطرنجی شد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 16 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام دوستان موقع فلش تبلت پیرگاردینبا برنامه فونیکس روی حالت عکس زیر میمونه و فلش نمیشه مشکل دستگاه پترم روش هست اگه فلشر یا باکسی معرفی کنید ممنون میشم با LiveSuit. زدم نشد
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 1 پاسخ
- 839 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده از عراق آنتن نمیده خواستم ببینم آیا این مدل چنج میشه 2روزه در گیرم هرچی کد چنج رو تست کردم هیچ کدوم جواب نداد با کرک میراکل هم تست کردم اصلا سریال عوض نمیشه گفتم اگه کسی از همکارا تجربه بیشتری دارن یا روش خاصی رو بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن..........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 4 پاسخ
- 3k بازدید
سلام دوستان وقتتون بخیر این تبلت روی آرم مونده و وقتی از ریکاوری فایل اورجینال آخرین ورژن رو فلش میکنم ارور میده اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
روت smart slide s5260 برنامه تست شده با ولکانو و میراکل هم تست شده king root iroot Root精灵 ممنون میشم اگه برنامه دیگه ای هست راهنمایی کنید مشکل سریال داره روت ضروری هست
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 17 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ممنون میشم دوستان اگه کسی داره فایلشو بزاره multipad color 2 3g pmt777_3g
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و درود فایل اشتباه خورده مشخصات مدل تبلت ztoch tab p1000 p1000 pcb:v1.0 v553 چند تا فایل از نید رام و جاهای دیگه گرفتم رایت نمیشه لطفا v553تست شده My Files اینا جواب نداده
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 951 بازدید
دوستان کل این مدلو آوردن رو آرمه ریسیتم میزنم بی فایده س کسی فایلشو داره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 3 پاسخ
- 832 بازدید
سلام دوستان a23 t780 v2-.0.0
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 803 بازدید
سلام دوستان فایل تبلت چینی a33 q7-v1.1 چنتا فایل زدم جواب نداد بعضی هام تصویر ندارد این ورژن هم روش جواب نداد a33 q7-v1.0 لطفا از روی عکس برد راهنمایی کنید یا لینک فایل رو محبت کنید
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من این رامو مخوام t739-mainboard-v2.2 jtx 20150311 لازم ب ذکر است که کل رام های اینترنتو دارمو تست کردم اگه رام خاصی هست معرفی کنید اسم تبلت cccit a727g
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 2 پاسخ
- 785 بازدید
سلام فایل j110h mt6575 رو میخواستم ممنون میشم لینک دانلود رو قرار بدین
آخرین پاسخ توسط mobile.baran, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
این مدل برام اومده پترن داره یو اس بی فعال نی کسی رامش رو داره ممنون میشم برام بزاره
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان کسی فایل T730 v6.2 داره بفرسته واسم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006,