آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 841 بازدید
با سلام گوشی s4 طرح اصلی اندرویید سریال invalid میده با ولکانو و mode3 هم درست نمیشه در این مواقع چیکار باید کرد ؟ با سپاس
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 623 بازدید
نرم افزار حذف FRPگوشیهای با پردازندهSPD صددرصد تست شده خودم Android Fastboot Reset Tool V1.2 by Mohit kkc
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام فایل باینری سالم برا گوشی marshal me-364 نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
تبلت درحین فلش کابل جدا شده الان رو ارم مونده هرکاری میکنم فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام با فایل که تو خود سایتش بود اوکی نشد فایل بک اپ اوکی میخام کسی داره محبت کنه Download V8+ Without password Download V8+ SW2 با اینا نشد
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز واسه حل این مشکل کافیه این فایل رو بزنید روش با فلش تولز ورژن 4.2.2 فار سی هم نداره دانلود فایل فلش اگه بالا نیومد یه وایپ هم بکنید برای اینکه واسه سریالتونم مشکلی پیش نیاد کافیه تیک پریلودر رو بردارید و سپس فلش کنید این فایل برای cpu های mt6583/89 قابل استفاده ست امیدوارم بدرد بخور باشه یاعلی
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 908 بازدید
دوستان کل این مدلو آوردن رو آرمه ریسیتم میزنم بی فایده س کسی فایلشو داره بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 1 پاسخ
- 790 بازدید
سلام دوستان...مشتری این گوشیو میخاسته اپدیت کنه از داخل تنظیمات که به گفته ایشون موقه نصب ارور داده وتبلت خاموش شده....حالا دیگه روشنم نمیشه...باتری روهم کشیدم جا زدم بازم چیزی نشد...فقط وقتی گوشیو وصل سیستم میکنم یه درایور به این اسم moorefield میشناسه...فک میکنم بریک شده باشه..دوستان راهی برای فلش این گوشی هست در این حالت؟باتشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 733 بازدید
سلام این فایل رو میذارم امیدوارم به درد دوستان بخوره 100%OK فایل نایابه خودم تست کردم گوشی روی آرم بود بدونه هیچ مشگلی اومد بالا http://dl.markazrom.com/ztc%20phone/ZTC%20P7.rar
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 11 پاسخ
- 2.7k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی رو ارم مونده فایل فلششو میخاستم.ممنون
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
در خدمت همکاران گرامی هستم با آموزش روت کلیه دیوایسها با چیپ ست اینتل امیدوارم مورد توجه دوستان قرار گیرد برای شروع فایل لینک زیر را دانلود نمائید https://my.pcloud.com/publink/show?code=9E3ctalK درایورهای مربوطه را از داخل فایل دانلود شده بروی سیستم تان نصب کنید پوشه SUPER SU را به حافظه داخلی دیوایس تان منتقل کنید گزینه USB DEBUGGING را فعال و تیک گزینه MTP را بزنید پوشه روت را اکسترکت کنید و دیوایس تان را به سیستم متصل نمائید پس از شناسائی دیوایس توسط کامپیوتر بروی گزینه LUNCHER BAT کلیک کنید و منتظر بمانید تا عملیات روت پایان یابد نکته : توضیحات اضافی دیگری داخل فایل TXT فایل دانلود شده وجود دارد که می توانید از آنها کمک بگیرید
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 25 پاسخ
- 4.3k بازدید
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز. یه تبلت g-tab با مشخصات t786-a23-mainbord-v2.0 فلش کرد بعد از فلش صفحه تبلت به هم ریخته و نصفه شده .لطفا یه فایل سالم در اختیارم بزارید سپاس
آخرین پاسخ توسط artoor32, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام این گوشی دو ماه پیش اومد قبلا با همین فایل فلش زدم و هیچ مشگلی پیش نیومد و امروز اومد و گوشی روشن بود و امدم فلش زدم خاموش شد فلش کامل میشه ولی روشن نمیشه فرمت کردم و دوباره فلش زدم ولی بازم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید مشتری گیر داده میگه روشن تحویل بدهً@*&،11:(:(:( تو این بازار خراب یه گوشی هم باید خسارت بدم http://gsm-developers.ir/thread10254.html#post40666
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
ابزاری جدید برای دانلود فایلهای فلش تبلت های چینی باساپورت سی پی یو های MTK ALLWINNER ROCKCHIP لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با فایل a3300 فارسی فلش کنید a3300t ok farsi ramin.jpg SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 با این فلش تولز عکس هم قرار دادن طبق عکس فلش کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 2 پاسخ
- 804 بازدید
سلام تبلت روی آرمه ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 673 بازدید
تمامی فایل های گوشی های wiko در این سایت موجوده https://androidmtk.com/download-wiko-stock-rom-models
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 821 بازدید
https://mega.nz/#!59xmjIyB!OuXxk2ozkyO3kqWxOCcfj7hQ4WQy0AHY4Z6lPL85EIA
آخرین پاسخ توسط shik65, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز نیاز به فایل فلش تبلت acer B1-723 دارم داخل سرور این مدل نبود اگر ممکنه دوستان فایل فلش رو قرار بدن با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود بهترین راه برای بک اپ کامل و فایل پک چی باکس ویا دانگلی هست و اینکه من دانگل اینفینیتی دارم نحوه بک اپ اسپریداتروم به چه صورت هست با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
از اونجایی که خیلی بد قلق هست این تبلت گفتم اموزش قرار بدم برای کاربران عزیز . در مرحله اول فلش یا ابدیت این تبلت ازطریق sdcard رام مورد نظر رو طبق بیلد نامبر تبلت دانلود میکنیم از طریق سایت رسمی https://www.asus.com/support/Downloa...6yI8WpA2D69/32 توجه داشته باشید رام مورد نظر باید حتما مختص به تبلت شما باشه مثلا (WW->WW, CN->CN, TW->TW.) که هر کدوم مخصوص سفارش کشوره خاصی هست بعد از دانلود رام بدون اینکه رام رو تغییر نام بدید داخل sdcard انتقال میدید و تبلت رو روشن یکبار به usb وصل میکنید وجدا میکنید بالای صفحه نشان ابدیت نمایان میشه با لمس کردن و زدن روی اوکی تبلت به مرحله ابدیت میره و خاموش میشه حدودا 2 دقیقه تا5 دقیقه زمان میبره…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 816 بازدید
دانلود از لینک زیر CPU.MTK.MT6735M.MT6572.MT6735M.MT6580.MT6592.MT6535M.frp.remove.all.set - Download - 4shared - Srinivas Cheerala لیست فایلها LAVA_550_MT6735M LAVA_600_MT6572 LAVA_A1 MT6580 MT6592 MT6735M MTK 6572 MTK_6572 بعد از دانلود فایل مورد نظر را انزیپ کنید. نرم افزار SP FlashTool را اجرا کنید. فایل اسکاتر مورد نظر را انتخاب کنید و استارت کنید. تمام.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
لینک فیلم لینک 1 لینک 2
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 772 بازدید
سلام من تبلتی دارم به اسم crony مدل CN-7029 که موقع روشن کردن آن روی لوگو قفل می کند لطفا راهنمایی کنید چطور میتوانم با خاموش کردن تبلت آن را ریست کنم مشخصات برد تبلتم این است پردازنده a23 t710-v2.0-20141230
آخرین پاسخ توسط moh, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یه اسوس padfone infinity دارم با مشخصات زیر فایل هم دانلود میکنم براش فلش نمیگیره همون اولش faild میده گوشی روشن میشه کسی میتونه کمک کنه ؟! از این ویروس +18 افتاده توش با ریست نمیره photo_2016-08-08_22-02-19
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm,