آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
سریال نال 5260 smart
توسط vso- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان ی اسمارت دارم که مشکل سریال داره و null هست کسی راه حل داره؟
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم دوستان یک تبلت مدل Xplay X1000 اوردن ویروس داره هر کسی فایل شو داره بزاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
حل مشکل سریال invalid-null در سری تبلتهای cpu mediatek Download - گوشی را روت کنید. - فایل نصبی رادر گوشی نصب کنید ولی اجرا نکنید. - فایل mediatek imei repair.exe را اجرا کنید. - حرف Y را تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا اولین سریال را تایپ کرده و اینتر بزنید. - دومین سریال را نیز تایپ کرده و اینتر بزنید. - حالا یک فایل با نام IMEI.bak ایجاد میشود. - آن را در یک مموری کپی کرده و داخل گوشی بیاندازید. - حالا برنامه ای رو در گوشی نصب کردین(mobileuncle)باز کنید. - گزینه IMEI Backup Restore(MTK) رو بزنید. - بعد restore from sd card2 را بزنید و فایل IMEI.bak رو انتخاب ک…
آخرین پاسخ توسط Royalgsm, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
دروود نسخه جدید نرم افزارv1.4 monkey download
آخرین پاسخ توسط h_6767, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی قفل یوزر داره دیباگ فعال نیست و لاک بوت لودر هم هست سي پي يو هم كوالكامه دوستان نحوه ورود به ریکاوری منو این مدل به چه طریقی امکان داره>..؟ ممنون
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم بنده یه تبلت CCIT A703-qa88-v2.3اوردن که قفل الگوریتم هستش و cpu 33 و یو اس بی دوبینگش هم فعال نیست ممنون میشم رام این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یک گوشی تبلت چینی مدل bm750-v3.1 فلش زدم بعد فلش صحفه گوشی سفید و شطرنجی شد ممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
اموزش شناسایی وپیدا کردنه فایل مخصوص تبلت های چینی ازgsm-developers.com [ATTACH=CONFIG]1466[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1467[/ATTACH] این اموزش قبلان در سایت قرار گرفته برای دوستانی که مشگل دارن با تبلت های چینی کاملان واضح هست.
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم تبلتی برام اوردن که قفل الگو داشتش بنده هم مجبور به فلش کردن شدم مینبرد تبلت t739-mainboard-v2.2 20150311 هستش.تبلت کامل بالا اومدش ولی الان مشکلی که هستش هیچ فایلی از طریق زاپیا نمیتونه دریافت کنه و همش پیغام نبود رم مییده .رم هم میزاریم بازم همون پیغام رو میده نرم افزارهای داخلی تبلت رو هم تا حد امکان حذف کردم ولی بازم بیفایده بودش ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام مشکلprivacy protection passwordدر گوشی هایه آندروید که کد آنلاک میخاد حتی با فلش و فرمت هم درست نمیشه که خیلی راحت با این روش جواب میده تست شده توسط خودم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
روت j7 Pro
توسط One_Gunner1988- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه گوشی J7 Pro ورژن چینی دارم. کسی میدونه چطور روت میشه؟ مشخصات: نسخه اندروید: 6.1 شماره ساخت: LMY471test-keys با iroot نشد...
آخرین پاسخ توسط One_Gunner1988, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
all driver کامل برای انواع برند ها بنده که خیلی بدردم خورد خدمت دوستان DRIVERS | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان تبلت چینی اومده با سی پی پو MT6572 فرمت کردم ولی بازم privacy protection password می خواد؟ ولکانو اکتیو دارم فقط راهنمایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
عرض سلام گوشی چینی bml one mini با سی پی یو SC6820 اومد با ولکانو فرمت کردم الان تا ارم بالا میاد سرچ کردم فایل فلشش رو پیدا کردم ROM BML One Mini SC6820 | [Official]-[updated] add the 04/07/2014 on Needrom اما وقتی وصلش میکنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوز من 7 هست در ضمن قبلش بک اپ گرفته بودم اما دوباره که فلشش کردم فلش شد اما اخرش این ارور داد > Internal version: SPRD3 Boot downloaded. Start boot please wait a moment.... Spreadtrum Boot Block version 1.1 Boot downloaded. Boot downloaded. Flash ID: 00AD00BC9055 Flash Type:[Hyundai] NAND_HY27UT088G2A FLASH LEN:0x20000000 Erase flash complete. Writing completed. Flash file D:\02-volcano\file …
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
کس فایل فلش imet t58 رو داره ؟cpu mt6580
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود برعزیزان تبلت acer model A1-713hd اوردند روشن میکنی یه ویبره میخوره و خاموش میشه از این پست هم فایل دان کردمhttp://forum.gsm-developers.ir/thread3123.html اما نحوه فلش را نمیدونم فکرمیکنم با فلش تول باشه اما وقتی اسکتر میزنم قبول نمیکنه فایل را ممنون اگز راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام این گوشی اومده ویروسی بود ویروس کشی کردم الان میاد بالا ولی بیشتر برنامه ها نیست از تنظیمات کرفته تا پیامک و گزینه تلفن ........ از خوده رام رید گرفتم و هر چی فایل دانلود کردم زدم خاموش میشه بالای 6 رام دانلود کردم که مشخصه رام فرق داشت ولی همین مدل بود جواب نداد دنبال این مشخصه رام می گردم هر چی گشتم پیدا نشد ممنون میشم لینک بدید با این مشخصه s7562 mt6572
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر ممکنه دوستان یک راهکاری برای بازکردن تبلت چینی a13 بدون فعال بودن usb راهنمایی بفرمایید چون میخوام اطلاعاتش پاک نشه این بار برای خودم ضرورت داره چون تبلت مشتری اسم نزدم روش مشتری میگه مال من نیست اما من مطمئنم مال خودشه میخوام بازش کنم که اطلاعاتشو نشونش بدم آیا راهی هست با تشکر
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درود تلبت سی سی آی تی مدل ای200دابلیو به محض روشن کردن آدمک اندروید روصفحه رویت میشود با زدن کلید پاور فقط نور صفحه کمرنگ و پر رنگ میشود سایر کلیدها بجز ریست عملی انجام نمیدهند در حالت عالی با دکمه پاور روشن نمیشود هنگام اتصال شارژر و یا یو اس بی به این قسمت وارد میشود ش برد: m706c-mb-v2.0.0 2014.09.23 media tek mt 6572a gsl1680 ممنون میشم اگه اطلاعات یا تجربه در این زمینه دارید راهنمائی کنید کلیدها سالم هستن ولی از روی برد خارجشون نکردم
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان تبلتو فلش کردم اندرویدش 5 بود آوردم 4.2.2 سریال 0049 شده دوباره به 4.4.2 و 5 اپدیت کردم ردیف نشده از این روش هم جواب نداد : 1. برای اطمینان اول تبلت را فکتوری ریست کرده و خاموش کنید (قبلش از هر چیز که لازم دارید بکاپ بگیرید) 2. ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10 را روی مموری کارت تبلت کپی کرده و با نگه داشتن دکمه های Volume+, Power وارد دروید بوت شوید و رام را فلش کنید 3. وقتی ریست کرد و وارد محیط اندروید جدید شد فقط وصلش کنید به کامپیوتر و هیچ کاری به تبلت نداشته باشد 4. فایلهای Only_ME372CG_Rewrite_IMEI_E0924 و USB driver را unzip کرده و فولدرها را جایی کپی کنید که دم دست باشند. مثلا روی دسکتاپ ویندوز 5. Device Manager وی…
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام خدمت دوستان این تبلت و با فایل s706c-7731-d2(216)v1.0 فلش خورد ولی خاموش شد الان هم با هر چندتا فایل دیگه زدم تویه این قسمت گیر میکنه با هر فایلی هم که گرفتم جواب نداد با فایل اولی هم دیگه فلش نمیخوره تویه همین قسمت گیر میکنه cpu spd model:SC7731G دوستان اگه راه حلی دارن ممنون میشم راهنمای کنن فایل های گرفتم ورایت نشده sc7731_emmc.pac T200_Android5.1_Four T200_user_20160321_20160929_163826
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام ورژن های مختلفی از PhoenixSuit جهت استفاده دوستان ورژن 1.0.6 PhoenixSuitPacket_v1.0.6 - Download - 4shared - adabe buro PhoenixSuitPacket_v1.0.6 - Download - 4shared - ravi hinduja ورژن 1.0.8 Phoenix Suit 1.0.8 - Download - 4shared - rp_yonex yonex ورژن 1.9 PhoenixSuit V1.09 Share By AzimBahar - Download - 4shared - azim bahar ورژن 1.10 PhoenixSuit_1.10 By AzimBaharParvezAhmed - Download - 4shared - azim bahar …
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت اساتید دوستان اگه فایل فلش G355h mt6572دارید بزارید ممنون میشم چندتا دانلود کردم جواب نداد
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
به نام خدا امروز میخوام بهترین روش پاک کردن ویروس های گوشی ها رو به راحت ترین شکل ممکن بهتون یاد بدم این روش خیلی راحته مثل اب خوردن قبل اموزش خواهش میکنم که قیمت کار را پایین نیارید من از مشتری 30-40 میگیرم مخصوصا گوشی های چینی که رام ندارند گوشی های ویروسی دو حالت داره یک حالتش اینه که گوشی کار میکه ولی هنگ میکنه وحالت دوم اینه که گوشی همش ارور متوقف شد میده ونمیشه با گوشی کار کرد این روشی که میگم فقط برای حالت اول جواب میده وبرای حالت دوم یه بار ریست کنید اگه خطای , متوقف شد , درست بشه میشه با این روش درستش کرد خوب گوشی را روت کنید root broser نصب میکنید داخل پوشه system داخل app همه برنامه های سیستم در اینجا قرار داره به تاریخ برنامه ها …
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درود مشخصات خاصی نداره فقط s8ممنون میشم کسی اگر داره رامشو بزاره
آخرین پاسخ توسط sa33d,