آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی تبلت های چینی برند های مختلف
641 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 853 بازدید
با سلام دوستان همونطور که میدونید ولکانو نمیتونه اینارو باز کنه برای اینکار مراپی تول را باز کرده و گزنیه read info رو بزنید تست شده توسط خودم
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 580 بازدید
درود... تبلتی مشتری اورده که کلا هنگه و با فرمت و فلش مشکلش حل نشد...مشکل دیگه ای که هست با فایل منیجر حافظه داخلی گوشی رو نمیشه باز کرد و از تنظیمات هم حافظه داخلی فرمت نمیشه....ایا میشه پارتیشن حافظه رو از طریق فست بوت یا Adb فرمت کرد؟؟ اگر دستورش رو بزارید ممنون میشم..
آخرین پاسخ توسط reza_behbahan, -
- 1 پاسخ
- 619 بازدید
دوستان عزیز گوشی چینی txl n9100 واسم اومده و چند تا ویروس خطرناک توی فایل سیستم های گوشی هست از جمله voice screen lock که با نرم افزار های زیر هم از بین نرفت میراکل تب AV kingroot unistall tool Easy Team Virus Remover TELECom Android Anti-Malware PanterAndroidTools دانگل میراکل تب اسمارت AV دوستان نرم افزاری دیگه ای سراغ دارن؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
خاموشی vsun v3b
توسط DawoodZzz- 2 پاسخ
- 738 بازدید
یه vsun v3b اوردند ویروسی بود با مراپی ویروس کشی کردم رو ارم موند بعدشم که با وولکانو total format رو زدم الان به فضل الله همون مارک رو هم نمیاره با منبع تغذیه 8 صدم میکشه فایلی که توی دانلود سنتر بود رو دارم دان میکنم. دوستان که تجربه داشتن ازین مشکل با فایل راه میافته؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان عزیز نیاز به رام تبلت با مینبرد K0706M_V1.1 دارم مشکل تبلت هم ویروسی بودنشه cpu: mt6572a
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 665 بازدید
با سلام... گوشی مدل x-BQ n9200s با cpu mtk 6580m بیس باند و سریال نداره....با تمامی راههای تست شده...توی برنامه ok میشه...ولی هیچ فرقی نمیکنه... ممنون میشم کمکم کنید... باکس سیگما و ولکانو هم ندارم.
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت دوستان اين رام رو از يه گوشي آك در آوردم اميدوارم كمكتون كنه. لينك دانلود !Files_to_FlashTool - Download - 4shared - atlas rooz پسورد فايل:hasan32360 موفق باشيد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
نرم اقزاری برای رایت سریال سی پی یو های IMEI Repair Tool For RDA Chipset Device RDA imei repair tool setup - Download - 4shared - Faruk Patwary
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 668 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه ممنون میشم رام این مدل رو لینک بدید cpu type:mt6572
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 863 بازدید
سلام می خواستم بدونم این حجم EMMC چطور بفهمم این حجم به گوشی مورد نظر من می خوره با ولکانو از گوشی I9060 چینی رید ایفو گرفتم سئوالم این که این عدد رو چطوری متوجه بشم که به مدل گوشی من میخوره آیا از روی رید اینفو مشخص میشه یا نه این رید اینفوی گوشی من Analysis of USB port,Please insert phone USB cable. Connecting... CPU TYPE:MT6572 Hardware version:CA01 Software version:0000 SecCfgVal :0x00000000 BromVersion :0xFF BLVersion :0x01 Boot downloading complete! FlashID:00EC00BC00000055 Flash Type: NAND_K9K4G16Q0M FlashLen:20000000 Analysis of system files... PRELOADER: addr:0x000000 --length:0x080000 …
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام گوشی txl k900 با سی پی یو spd قفل پترن داشت و ریکاوری هم ندارن اینا با کرک دارگون فرمتش کردم ولی الان رو لگو ریست میشه فایلش هم تو اینترنت نیست در این مواقع هیچ راهی نیست ؟ البته قبل از فقلش با ولکانو رید گرفتم ولی اونم خود به خود پاک شد نمیدونم چی شد یهو؟ tmp-6.bin هم رو پوشه ولکانو وجود نداره گوشی مشابه هم پیدا نکردم رید بگیرم ممنون میشم کمک کنید بدجوری گیرم با سپاس
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
درود این نرم افزار بطور کلی برای لنوو و سی پی یو یاد شده کاربرد دارد ولی روی سری کوآلکوم های دیگه هم قابل استفاده هستش . Qualcomm_FRPTool_C_V1.01.001
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
این مدل برام اومده پترن داره یو اس بی فعال نی کسی رامش رو داره ممنون میشم برام بزاره
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 980 بازدید
سلام این گوشی اومد روی آرمه وایپ کردم نشد ممنون میشم لینک دانلود بدید I9082 MT6575 با این فایل زدم نوار قرمز پر میشه بعد ارور میده http://forum.gsm-developers.com/thread2778.html
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 901 بازدید
سلام دوستان اگه دارید فایلشو بزارین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
سلام دوستان کسی فایل حل مشکل ussd کد در گوشی اسمارتclio l1 l5221 رو داره؟
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام لطفا کمک کنید Viwa MAx HCT-Z62MB BOM2 V09-W
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 674 بازدید
درود امکانات برنامه: روت بردن گوشی یا تبلت به حالت ریکاوری ریست و فرمت کردن بردن به حالت fast boot و بسیاری امکانات دیگر...... دانلود
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
سلام. فیلم اموزشی گویای همه چیز هست.لینک دانلود فایل های مورد نیاز رو هم قرار میدم. EasyFlasher Driver اورژانس موبایل بیرجند
آخرین پاسخ توسط maysamrast, -
- 2 پاسخ
- 778 بازدید
سلام دوستان ویروسی ..... Wait for phone... Phone found! [ 19 ] Sync... Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCB00 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1624.16.07 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 1501004B3758564D42014EA5B2CBB171 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init …
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 12.3k بازدید
هادریست تبلت g star A33 و A23 ولوم بالا+ ولوم پاین+ پاور هم زمان 30 ثانیه نگه دارید وارد محیط ریکاوری شده و تبلت رو ریست کنید.
آخرین پاسخ توسط ariaa, -
- 2 پاسخ
- 780 بازدید
یک روش ساده برای فلش تبلت های چینی نه خطر اینکه فایلی که میخوای فلش کنی به ممبورد این تبلت میخوره یا نمیخورده در حقیقت شاید این اموزش ابتدایی باشه ولی من جایی ندیدم در این مورد بنویسن خودم به شخصه این روش خیلی وقتا کار راه انداخته بریم سراغ آموزش گوشی که روی اروم مونده رو به کامپوتر وصل کرده بعد برنامه PhoenixSuit فلشر تبلت های چینی اجرا میکنیم http://uupload.ir/files/c8v3_1.jpg منتظر میشیم تا برنامه گوشی یا تبلت بشناسه مدل گوشی ظاهر شد نمونه اش عکس بالا تب سوم بالا گزینه apk رفته و گزینه recvery رو کلیک کنید گوشی به قسمت ریکاوری رفته با یک ریست از قسمت ریکاوری کار تمام منتظر بشید گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید ۲.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
دوستان مدتی بود که گوشی e3510 رو واسم آورده بودن و پترن داشت و هر چند تا فایل فلش که روش میزدم پترنش باز نمیشد یعنی گوشی فلش میشد اما پترن همچنان استوار بود. تا اینکه Smart ً@*&،اا
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 908 بازدید
با این نرم افزار اکثر هارد های اسنپ دراگون رو میشه آنبریک کرد. تو اکثر سایتها و انجمنها بصورت پولی قرار داده شده. این نرم افزار نیازی به شناسایی پینوت و باکس نداره. ضمنا آموزشهاش هم براحتی آب خوردن پیدا میشه... Download Qualcomm Flash Image Loader (QFIL)
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان تبلتو فلش کردم اندرویدش 5 بود آوردم 4.2.2 سریال 0049 شده دوباره به 4.4.2 و 5 اپدیت کردم ردیف نشده از این روش هم جواب نداد : 1. برای اطمینان اول تبلت را فکتوری ریست کرده و خاموش کنید (قبلش از هر چیز که لازم دارید بکاپ بگیرید) 2. ME372CG_all_TW_eng_T3.0.10 را روی مموری کارت تبلت کپی کرده و با نگه داشتن دکمه های Volume+, Power وارد دروید بوت شوید و رام را فلش کنید 3. وقتی ریست کرد و وارد محیط اندروید جدید شد فقط وصلش کنید به کامپیوتر و هیچ کاری به تبلت نداشته باشد 4. فایلهای Only_ME372CG_Rewrite_IMEI_E0924 و USB driver را unzip کرده و فولدرها را جایی کپی کنید که دم دست باشند. مثلا روی دسکتاپ ویندوز 5. Device Manager وی…
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza,