آموزش ها و مباحث سخت افزاری
آموزش ها و مباحث تعمیرات سخت افزاری گوشی و تبلت های چینی برند های مختلف
35 موضوع در این تالار قرار دارد
-
مشکل تاچ وال سی دی
توسط mahdiy- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با عرض سلام و ادب . J1 Ace زمین خوردن صفحه روشن نمی شود ولی زنگ می خورد قطعا از تاچ و ال سی دی است؟ تشکر
آخرین پاسخ توسط mahdiy, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود گوشی فوق خود ب خود روشن میشه و قفل صفحه فعال میشه بصورت مرتب سلوشن یا راه حلی هست؟؟؟ گوشی ضربه خوردس
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
مشکل شارژ تبلت stc
توسط iraj- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان شارژ رو خالی میکنه و در حالت روشن هم شارژ نمیکرد ....باتری رو تعویض کردم ....مدلشم mtk8312v سی پی یوشه....برد:mr706d h v6
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
تخلیه شارژ و دیر شارژ کردنو بعده تعویض تاچ شرو کرد باید خسارت بدم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
تبلت لنوو A7به محض وصل کردن شارژر خاموش میشه.مثبت و منفی هم اتصال نیست
آخرین پاسخ توسط rahmat donyadar, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود تبلت فوق صدای اسپیکر نداره-نه آب خورده ن ضربه اگر سولوشنی دارید ممنون میشم مدل 709m
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یه تبلت با سی پیو a23 برام اوردن که رم تو قسمت تنظیمات ذخیره سازی شناسایی میشه ولی تو قسمت فایل منیجر هر چی تو رم هست رو حذف میکنه و وقتی دوربین رو فعال میکنی پیغام هیچ دستگاه ذخیره خارجی در دسترس نیست رو میده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
مشکل عدم لایت تبلت
توسط taher- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت اساتیدمحترم تبلت هیندای برام اوردن که السیدیش خراب شده بود منم السیدی رو دراوردم ویه عدد جدید وصل کردم ولی لایت نداشت با شکسته خودشم دیگه لایت نداره فکر کنم چونکه باطریش رو درنیاوردم و السیدی رو دراوردم لایتش مشکل پیدا کرده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 0 پاسخ
- 851 بازدید
سلام لایت نداره ال سی دی هم تست شده ولتاژ سر پایه کانکتور ال سی دی که مربوط لایت هست حتی رو فلت ال سی دی هم هست 3.8 در حالت خاموش هم باز همین ولتاژ هست ......
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 10 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم بنده ی سوال داشتم من یک دستگاه HTC desire 616 Dual simدارم,3-4 ماه پیش مشکلی براش پیش اومده بود اینم این بود که درجا هنگ میکرد گوشی. جوری که باید باطری رو درمیاوردم بردم موبایل فروشی گفت باید رامش عوض شه [رام بخوره] ازون موقع که رامشو عوض کردم وقتی که سیمکارت رو عوض میکنم روی لوگوی HTC میمونه و بالا نمیاد فک میکنم رامی که برام ریخته روت شده هست چون King user رو داره باید چیکار کنم؟ مشکل از چیه؟ لطفا کمک کنید اگه دراین باره چیزی میدونید ممنون
آخرین پاسخ توسط peyman s,