آموزش ها و مباحث سخت افزاری
آموزش ها و مباحث تعمیرات سخت افزاری گوشی و تبلت های چینی برند های مختلف
35 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 3.1k بازدید
با اجازه از مدیران محترم انجمن باسلام خدمت همکاران گرامی این گوشی رو نزدیک 4 ساله دارمش اگه کسی باطریشو داره بنده خریدارم ممنون میشم....
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 1 پاسخ
- 860 بازدید
مشکل پاور یا جریان کشی هواوی y330
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود مسیر سوکت شارژر نوکیا 225 طرح خمت شما موفق باشید
حل مشکل کم کردن شارژ در حین شارژ
آخرین پاسخ توسط Rezaalikhani, -
- 0 پاسخ
- 887 بازدید
با سلام و خسته نباشی خدمت همکاران عزیز چند وقتی میشه دو سه مورد گوشی a520f پیشم آوردن که همگی موقع اتمام شارژ باطری گوشی خاموش میشود و دیگه با شارژ معمولی بالا نمیاد و باید حتما گوشی باز بشه و باطری رو شک بدی تا گوشی کار کنه و این بخاطر یک یا 2 آمپر جریانی هست که گوشی در حالت خاموشی میکشد و بنده هرچی دنبال این اتصالی کوچیک گشتم پیداش نکردم خواستم از همکاران بپرسم کسی به همچین مشکلی برنخورده که دقیقا بگه مشکل از کدام قطعس0
آخرین پاسخ توسط shobiyr, -
- 0 پاسخ
- 3.7k بازدید
آموزش شناخت مسیر های سوکت شارژ جهت تسریع در تعویض عکس قرار داده شده جهت سوکت شارژر بالا میباشد بیشترین کاربرد گوشی های هواوی و چینی سوکت شارژرهای جهت پایین باشه بر عکس میشه مسیر
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
آموزش حل مشکل خطای باتری smart b2300 برای اولین بار در ایران مدل گوشی smart b2300 مقاومت 6 کیلو اهم در مسیر پایه bsi و پایه منفی قرار میدم . این آموزش برای تمامی گوشی های چینی کلیدی اسمارت کاربرد دارد .
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام محبت میکنید سولوشن مدل فوق رو قرار بدی.. هر جا گشتم پیدا نکردم
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان موقعی که سیم میندازی این ارور رو میده میگه استفاده غیره قانونی خاموش میگردد....
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
یه تبلت g-star 755 برام اوردن.مشکل تاچ داره. تاچ را عوض کردم. سوکت ها و برد را بررسی کردم سولفاته نداره. فلش زدم. ولی باز تاچ ش کار نمی کنه ممنون میشم کسی راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط mohamad6044, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
سلام کسی مسیرشو داره؟یکی از مسیرها اصلا اهم نمیده بقیه هم کنده شدن ولی خطشون معلومه و وصل هستن
آخرین پاسخ توسط Abbas_2010, -
- 1 پاسخ
- 957 بازدید
تبلت لنوو A7به محض وصل کردن شارژر خاموش میشه.مثبت و منفی هم اتصال نیست
آخرین پاسخ توسط rahmat donyadar, -
مشکل تاچ وال سی دی
توسط mahdiy- 3 پاسخ
- 939 بازدید
با عرض سلام و ادب . J1 Ace زمین خوردن صفحه روشن نمی شود ولی زنگ می خورد قطعا از تاچ و ال سی دی است؟ تشکر
آخرین پاسخ توسط mahdiy, -
- 2 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان در حالت ۲جی آنتن خوبه ولی 3جی پرش آنتن داره و به عبارتی آنتن ضعیف میشه لطفا نقشه قسمت ۳جی این نوع تبلتها رو قرار بدین هرجا رفتم پیدا نکردم و فقط در مورد آنتن 2جی اطلاعات قرار دادن ممنون میشم کسی پاسخ بده
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود گوشی فوق خود ب خود روشن میشه و قفل صفحه فعال میشه بصورت مرتب سلوشن یا راه حلی هست؟؟؟ گوشی ضربه خوردس
آخرین پاسخ توسط Hossein92, -
- 10 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم بنده ی سوال داشتم من یک دستگاه HTC desire 616 Dual simدارم,3-4 ماه پیش مشکلی براش پیش اومده بود اینم این بود که درجا هنگ میکرد گوشی. جوری که باید باطری رو درمیاوردم بردم موبایل فروشی گفت باید رامش عوض شه [رام بخوره] ازون موقع که رامشو عوض کردم وقتی که سیمکارت رو عوض میکنم روی لوگوی HTC میمونه و بالا نمیاد فک میکنم رامی که برام ریخته روت شده هست چون King user رو داره باید چیکار کنم؟ مشکل از چیه؟ لطفا کمک کنید اگه دراین باره چیزی میدونید ممنون
آخرین پاسخ توسط peyman s, -
- 8 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران تازه دست به تعمیر تبلت ها برای مشکلات سخت افزاری شدم. تبلت مشتری تعویض تاچ داشت.بعد تعویض متوجه عدم شارژ شدم.نماد شارژ میامد ولی شارژ نمیکرد.مسیر زیر رو شناسایی کردم بعد برداشتن مقاوتها و خازن ذکر شده در تصویر در محل اتصال باطری ولتاژ رو بصورت لحظه ای دارم لذا وقتی شارژ رو وصل میکنم نماد شارز میاد اما تبلت خاموش روشن میشه.ممنون میشم راهنماییم کنید http://uupload.ir/files/s24z_routing.jpg
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود تبلت فوق صدای اسپیکر نداره-نه آب خورده ن ضربه اگر سولوشنی دارید ممنون میشم مدل 709m
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
خاموشی تبلت gtab
توسط iraj- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام دوستان روشن نمیشد میزدی شارژ علامت شارژ میامد ولی شارژ نمیکرد با منبع یه 20 دقیقه ای زدم شارژ با میزدی شارژ شارژ نمیکرد فقط علامت باتری خالی قرمز میامد ...الان دیگه ائن هم نمیاد پاور هم میکنی 9 صدم میکشه و ثابت میمونه .....فلش هم وصل میشه اما نمیشه ...t786-mainboard v2.0 a23
آخرین پاسخ توسط hamoon alvandi, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود این تبلت خیلی کمه تو بازار مسیر usbکنده شده بود گوشیم فلش میخاست مسیر دیتا فقط قطع بود usb پنج مسیر داریم 1-از سمت راست عکس مثبت 2-مسیر usb dm 3-مسیرusb dp 4-.... 5-gndیا منفی امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
درتبلت های چینی با سی پیو allwinerوmtk زمانیکه خاموش شده اندوقبل از پاورجریانی نداریم وبا پاورکردن جریانی به صورت ثابت ودرحدود100تا 150 میلی امپرمیکشه دربیشترموارد که خیلی ازهمکاران مشکل را سخت افزاری میدونند واقدام به ریبال یا تعویض ایسی تغذیه یا سی پیو میکنند به راحتی با فلش کردن با فایل تست شده وسالم مشکل رفع میشه.
آخرین پاسخ توسط volhard, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
بارها لابد براتون پیش اومده که درهنگام تعویض ال سی دی لایت دستگاه رفته.خوب تعمیراین مشکل بدون تعویض هیچ قطعه ای امکان پذیراست .تبلت رادرحالت روشن قراربدیدواهم متر رابذاریدرورنج 20v dc وکناره های سوکت ال سی دی دنبال ولتاژ8 الی 9(ولتاژموردنیازبرای لایت تبلت)ولت باشید واین ولتاژراانتقال بدید روی لایتی که روی خود ال سی دی هست.فقط دقت کنید زمانیکه دنبال ولتاژ8 الی 9 هستید تبلت درحالت استندبای نباشه
- 0 پاسخ
- 1.6k بازدید
بعضی وقت هاتبلت های چینی بامنبع روشن نمیشه فقط باباطری روشن میشه میگن مدلشه.نه امپرمنبع ما2 امپره واون تبلتا با امپر3یا دوونیم روشن میشه برا همینه.امیدوارم بدردتون بخوره
- 0 پاسخ
- 8.8k بازدید
سلام مسیر شارژ تبلت ایسوز k012
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی vsun h9 تاچ و ال سی دی این مدل رو میخاستم کسی از دوستان تو شهرشون پیدا میشه تو مشهد زیرو رو کردم پیدا نشد ممنون میشم خبرشو بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,