فریمورهای رسمی و غیر رسمی
اخبار و ارایه جدیدترین فریمورهای رسمی و غیر رسمی گوشی های glx و dimo
265 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان کسی این فایل وداره چون هر فایلی که زدم جواب نداد مشخصات مینبرد هم این هستش m706-mb-v3.2 ورزن 4 هم زدم بازم جواب نداد اگر از دوستان فایل تست شده داره لینک قرار بدن لطفا
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
فایل فلش گوشی دیمو K300 همرا با آموزش فلش لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام تبلت سیمکارت میشناسه ولی انتن نمیده.سوکت سیم عوض کردم حتی با برد کاملشو فایده نداشته فلشیه مدل دقیقش mms h733
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
روی ارم مونده alwinrar a13 tw--a0708_v30_0801 ممنون میشم فایل تست شده اساتید بدن
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
دانلود فایل فلش GLX D6 دانلود
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
رام اورجینال وشرکتی دیمو مدل MINI DIMO دانلود فایل: DOWNLOAD پسورد:مادر اختصاصی استور فریمور
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
من خودم این فایلو نیاز داشتم اما هیچ جوره پیدا نشد که بالاخره یه دوست اینو بهم داد. حالا میذارمش ک دیگه کسی مثل من این همه اذیت نشه... دانلود : [email protected] - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 906 بازدید
سلام دانلود دانلود آموزش دانلود فایل 2 اگه با فایل اول سریال پرید با فایل دوم اقدام به فلش کنید .... روی آرش عزیز تست شد =)) رمز فایل : gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
فایل dimo sam2رو اگه بذارین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 2 پاسخ
- 784 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی کسی این مدل گوشی رو فایل نداره؟ dimo sahand 5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام فایل فلش مخصوص گوشی جی ال ایکس کارخانه ای همراه با فلشر .... دانلود رمز فایل : gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط mohsen456, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود... همکاران عزیز فایل فلشهای زیر موجوده اگه هرکدومولازم دارید درخواست بدین براتون آپ کنم.
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من فایل فلش این گوشی رو گرفتم که بزنم سی پی یو گوشی6571 هست در حالی که فایل هایی که توی سایتها هست 6572 هست ، میشه با این فایل گوشی رو فلش زد یا فایل به خصوص دیگه ای داره؟
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 2 پاسخ
- 909 بازدید
درود... فایل فلشهای دیموهرمدلی خواستین درخواست بدین آپ کنم.
فایل فلش glx r9
توسط 4393048- 2 پاسخ
- 1k بازدید
Download
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 957 بازدید
فایل فلش فارسی دیمو با مینبرد a23-q8-bl-led-v1.6 دانلود
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 828 بازدید
سلام ممنون میشم از دوستان اگه دارن بزارن مشکلش رو ارم هسته بالا نمیاد یه فایل دانلود کردم فرمت فایلش rar هسته ممنون میشم دوستان اگه دارن فایشو بزارن طریقشو هم توضیح بدن ممنون
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 2 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام خدمت دوستان این سری از گوشی glx برای هارد ریست به ریکاوری نمیره احتمال زیاد ریکاوری روش رایت نشده من بعد از جست جو با فایل و برنامه فلش برای دانلود گذاشتم فلش زدم و صد در صد جواب داد Amozesh.jpg
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی : اینم فایل فلش اورجینال این مدل با تشکر از آقای مرفاق ها در انجمن GLX GLX X2 orginal
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 720 بازدید
فایل فلش تست شده تبلت دیمو d31 با مشخصه برد m706-mb-v3.2 رو لازم داشتم و اینم بگم یکی از دوستان توی همین سایت فایلش رو قرار دادند ولی لینک مورد نظر پاک شده . با تشکر از همه همکاران
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 2 پاسخ
- 977 بازدید
برای اولین بار رام رسمی دیمو DiMO F3 از دولوپرز فایل 100% رسمی و بدون مشکل DiMO F3 Official ROM Download CPU: SPD نصب از طریق UpgradeDownload تقدیم به همکاران عزیز این رام واقعا نایاب هست ، امیدوارم مفید واقع بشه پارت اول پارت دوم پارت سوم تشکر از پست ، به تیم پشتیبانی سایت دلگرمی میده ، ممنون از همه ی عزیزان
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام اینم اون فایلی که ب دوستان قولش داده بودم و فایل داخل پوشه رو انزیپ کنید تا با پسورد بخونه دانلود پسورد» 851
- 2 پاسخ
- 784 بازدید
سلام تب لت دیمو 900 دارم رو ارم جلون نمیره منو ریکاوری هم فقط ادمک اندروید میاد نمیشه وایپ کرد
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
فایل فلش دیمو s9 DIMO S9 Firmware download پسورد : 13121363hassan دوستان و اساتید خواهشا پخش نشه که دست بازار خراب کن ها نیوفته ممنون
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین,