فریمورهای رسمی و غیر رسمی
اخبار و ارایه جدیدترین فریمورهای رسمی و غیر رسمی گوشی های glx و dimo
265 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من فایل فلش این گوشی رو گرفتم که بزنم سی پی یو گوشی6571 هست در حالی که فایل هایی که توی سایتها هست 6572 هست ، میشه با این فایل گوشی رو فلش زد یا فایل به خصوص دیگه ای داره؟
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 0 پاسخ
- 910 بازدید
عرض ادب و احترام به همکاران عزیز فایل فلش تبلت چینی baby1 با مشخصه برد A23-YHK_E86_V0.1_20140827 کسی داره؟ یه فایل از یه سایت خریدم روش نوشته بود dimo baby1 رو تبلت رایت کردم ورژن فایل با lcd تبلت نمیخونه فکر کنم چون صفحه نصف میاد یا که فایل hd میزنم صفحه کامل میشه تاچ کار نمیکنه فقط باید ورژن خودش پیدا بشه از همکارا کسی داره؟
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 1 پاسخ
- 929 بازدید
من خودم با ولکان خیلی خاموش کردم ولی این تست شد هستش دانلود فایل Download glx f017 6531 bin از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط S-R-M, -
- 0 پاسخ
- 733 بازدید
شاید بعضی از دوستان که این مدل رو ال سی دیشو تعویض کردن با این مشکل اشنایی داشته باشن این مدل بعد از تعویض ال سی دی تصویر خط خط و یا کاملا سفید میشه این فایل مخصوص همین مشکل هست و ربطی به خرابی ال سی دی و ... نداره با این فایل مشکل به طور صد در صد حل میشه و تا به حال توی هیچ فرومی ندیدم فایل صد در صد تست شده توسط خودم میباشد Download luster for new lcds safdari rar
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
برای اولین بار رام اورجینال وشرکتی دیمو مدل w5 http://uplod.ir/a2ea8s0s77ea/w5.zip.htm پسورد:مادر اختصاصی استورفریمور کپی برداری ممنوع
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
برای اولین بار رام رسمی دیمو DiMO F3 از دولوپرز فایل 100% رسمی و بدون مشکل DiMO F3 Official ROM Download CPU: SPD نصب از طریق UpgradeDownload تقدیم به همکاران عزیز این رام واقعا نایاب هست ، امیدوارم مفید واقع بشه پارت اول پارت دوم پارت سوم تشکر از پست ، به تیم پشتیبانی سایت دلگرمی میده ، ممنون از همه ی عزیزان
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
برای اولین بار رام رسمی فارسی دیمو DiMO D32 و این بار هم یک رام فوق العاده رو تقدیمتون می کنم امیدوارم مفید واقع بشه دانلود تشکر فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 852 بازدید
برای اولین بار رام شرکتی دیمو مدل سهند5از جی اس ام دولوپرز درود رامی که خدمتتون گذاشته شده کاملا نایاب و شرکتی میباشد MT6572_Android_scatter فابل رایت با sp flash tool رفع مشکل کمی صدا در این رام حل شده میباشد کپی برداری ممنوع اختصاصی جی اس ام دولوپرز دانلود
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 906 بازدید
برنامه ی فلش گوشی smart 2 برند G FIVE لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 0 پاسخ
- 931 بازدید
برنامه ی فلش گوشیSMART 5 از برند G FIVE لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
چند فایل glx
توسط jajatanha- 1 پاسخ
- 828 بازدید
اینم چند مدل فایل تست شد دانلود فایل Download zip از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 829 بازدید
دانلود بکاپ از گوشی M5 دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
دانلود رام dimo sarv 1 2
توسط e30-851- 13 پاسخ
- 7.1k بازدید
دانلود رام dimo sarv 4.1.1 مشخصات X5292 دانلود
آخرین پاسخ توسط Its.arz_82, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام اینم اون فایلی که ب دوستان قولش داده بودم و فایل داخل پوشه رو انزیپ کنید تا با پسورد بخونه دانلود پسورد» 851
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
دانلود رام تبلت GLX T1 دانلود پسورد Snapshot_2015-04-21_102656.jpg
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
دانلود رام تبلت GLX T2 دانلود پسورد Snapshot_2015-04-21_103759.jpg
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 2.6k بازدید
دانلود رام گوشی GLX SPIDER 1 دانلود لینک پسورد داره »» رمزش »» علی مرتب اینقدر فایل آپلود کنم پست بزنم ک بترکن :-;(:-;(>:dddddd:dddddd:dddddd:wwwww
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
سلام ای فایله یکم استفادش زیاده و پیدا کردنش سخت پس هوای قیمت داشته باشین.یاعلی دانلود
- 1 پاسخ
- 760 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود مستقیم
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 940 بازدید
دانلود فایل فلش GLX C1 دانلود
- 0 پاسخ
- 949 بازدید
دانلود فایل فلش GLX C2 دانلود