آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های glx و dimo
51 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
اموزش فلش گوشی های x1 & x2 GLX دانلود :dddddd
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود... http://uplod.ir/mk1wady1p6b8/All_MTK_USB_Driver_2014_GLX.IR.rar.htm http://uplod.ir/m2czrg0gec60/Spreadtrum_drivers.GLX.IR.rar.htm
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
در پشت تبلت حفره کوچکی وجود دارد که برای فلش کردن باید از آن استفاده کنید. اگر بعد از انجام تنظیمات برنامه مراحل فلش انجام نشد یا تبلت شما به حالت شارژ کردن رفت با استفاده از آن حفره همزمان تبلت خود را ریست کنید.
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود کسی این فایلو داره http://uupload.ir/files/kjp_20151128_115402.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
چندی پیش یکی از دوستان به مشکل کار نکردن این نرم افزار دچار شده بودن و به گفته دوستان موقع اجرا خطای ورژن رو میده امروز یرای بنده هم این خطا پیش اومد و به راحتی طبق تصویر با کلید بروی گزینه OK که موقع اعلام خطا میاد به صفحه ای میرید مثل همین صفحه.. کافیه گزینه دانلود رو بزنید و نرم افزار رو دانلود و نصب کنید. کاری به ورژن نصب شده نداشته باشید. نرم افزار بدون مشکل بالا میاد...
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
a004: برای فلش این گوشی باید از کابل سری h استفاده شود.به شرطی که قاب گوشی باز شود. B2_3: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش یا کابل سری g استفاده شود. W00m: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش استفاده شود. W00m+ : برای فلش این گوشی باید ازکابل usb خودش استفاده شود. Leon: برای فلش این گوشی باید ازکابل usb خودش استفاده شود. M9: برای فلش این گوشی باید از کابل سری h استفاده شود.به شرطی که قاب گوشی باز شود. M8: برای فلش این گوشی باید از کابل سری h استفاده شود.به شرطی که قاب گوشی باز شود. A001_2_3: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش یا کابل سری g استفاده شود. A005: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش یا کابل سری g اس…
مشکل تاچ d55
توسط iraj- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام .گوشی تاچش کار نمیکنه که قفل گوشی باز بشه اما نوار اعلان رو که میکشی پایین راحت کار میکنه همه جایه تاچ ...فلش هم کردم ....
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان این مشکل بسیار رایج برای حل ای مشکل فقط کافیه فایل رو دانلود و با دانلودر موجود در فایل روش رایت کنید.یاعلی دانلود ایشالا فیلم اموزششم براتون قرار میدم
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل حل مشکل سریال دیمو s370 بعد فلش از جی اس ام دولوپرز خدمت شما پسورد:مادر
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل فلش یا هارد ریست 'گوشی glx t3plus + رو میخواستم یکی از سایت خریدم ولی متاسفانه cpu spd بود برای من cpu mtk ممنون میشم برام بزارین
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
این آپدیت بااستفاده از کارت حافظه مخصوص نسخه 20140307 به بعد هستش.دقت کنید که نسخه نرم افزار یا 20140307 یا بعداز اون باشه . ابتدا یک کارت حافظه را فرمت کنید و فایل adups-otaPackage.zip و sprdroid_base-ota-W14.10_20140307.161354.zip رابدون اینکه از حالت زیپ خارج کنید، داخل کارت حافظه کپی کرده و گوشی را خاموش کنید و کارت حافظه را داخل گوشی قرار بدین و بعد کلید پاور و کلیدزیاد کردن صدا را به طور همزمان فشار بدین تا تصویر زیر ببینید. Snapshot_2015-04-22_093616.jpg و کلید زیاد کردن صدا را فشار بدین تا منوی زیر ظاهر بشه Snapshot_2015-04-22_093826.jpg سپس بااستفاده از کلید کم کردن صدا apply sd card:update zip راانتخاب کنید و بعدش به کمک از کلید پاور…
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه ی فلش برای خط دار شدن ال سی دی اسپایدر ۱ لینک
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و خسته نباشید خیلی از همکارای عزیز این مورد را کامل اطلاع دارن ولی جسارتا برای بعضی دوستان که در مورد این مدلها به مشکل برخوردن عرض میکنم گوشی را خاموش کنید و شارژر را به گوشی وصل کنین بعد از بالا آمدن علامت شارژ ، کلید ولوم بالا و پاور را همزمان نگه دارید تا وارد محیط ریکاوری بشید کلید ولوم برای جابجایی بین دستورات و گزینه menu قسمت پایین صفحه لمسی برای تایید اجرای فرامین شما
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام درخواست آموزش و فایل فلش glx-luster رو دارم ممنون میشم لینک دبدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
رام اورجینال و شرکتی دیمو مدل Diox D7 برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز خدمت شما پسورد:MRALI کپی برداری ممنوع اختصاصی جی اس ام دولوپرز
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان کسی میتونه بنده رو در زمینه فلش تبلت دیمو 7780A راهنمایی کنه.فایلشو دانلود کردم..تو فلش تول هم چیدم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده..
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 983 بازدید
اموزش تصویری فلش B5 دانلود
- 1 پاسخ
- 960 بازدید
سلام یه دیمو s42 اومده روی آرمه ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 956 بازدید
با سلام دوستان یک تبلت GLX هست خرابه..میخام فلشش بزنم از کجا مدل دقیق این تبلت رو بفهمم..گوشی روشن نمیشه..میخوام مدل دقیق شو بفهمم چیه..بازش هم کردم برد دیده میشه ولی اسمی ننوشته..میشه راهنمایی کنید؟؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 947 بازدید
برای این کار کافیه گوشی را خاموش کنید بعد کلید ولوم بالا و پاور را همزمان نگه دارید با مشاهده علامت خطر ربات اندروید دکمه هوم قسمت پایین تاچ را لمس کنین تبریک میگم وارد محیط بازیابی شدین ً@*&،3220GSM-DEVELOPERSً@*&،ااً@*&،754
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 939 بازدید
سلام و درود به همه دوستان فایل فلش گوشی دیمو f8 میخواستم اگه دوستان دارند اپ کنند با تشکر
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 904 بازدید
وصل كردن شارژر +ولوم پايين + پاور
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 863 بازدید
درود اسمارت مدل coral2 دارم اندروید 6 با کینگ روت و آی روت خواستم روت کنم نشد . دوستان راهی هست که بشه اینو روت کنم ؟ باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 1 پاسخ
- 839 بازدید
سلام رام این مدل رو میخواستم dimo sahand 5
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 0 پاسخ
- 811 بازدید
با سلام یدونه نوکیا 5 هست بعد از آپدیت به اندروید 8 کلا کامپیوتر نمیشناسه میزنی به پی سی کلا هیچ عکس العملی نداره فقط شارژ میشه
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454,