آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های glx و dimo
51 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
سلام و درود دوستان مشخصات تبلت CPU:A13 TOUCH:1680 MAIN:INET-86VS-REV01 ZENG GC 2013-05-16 در ضمن مسیر یو اس بی درسته هیچ فایلی روش رایت نمیشه با رم فایلو ایراد میگیره با چند ورزن تست کردم دوستان اگه فایل خود دیمو موجود هست ممنون میشم http://uupload.ir/files/y1d_img_۲۰۱۶۰۶۲۵_۱۶۰۶۰۷.jpg
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
سلام رام این مدل رو میخواستم dimo sahand 5
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام فایل فلش dimo p2 رو میخوام لطفا اگه کسی لینک داره بزاره با تشکر
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان فایل فلش گوشی glx spring pro میخواستم اگه زحمتی نیس
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
باسلام خدمت همه همکاران دوستان یه تبلت دیمو اوردن با مشخصه بذد k8-mb-v1.3 همش میزنه برنامه ها متوقف شد تمام وایپ ها رو انجام دادم باولکانو هم فورمت زدم اما تغییری نگرده از دوستان فایل فلش این مدل رو دارن
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 942 بازدید
سلام و درود به همه دوستان فایل فلش گوشی دیمو f8 میخواستم اگه دوستان دارند اپ کنند با تشکر
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت همکاران...این تبلت دیمو دارای cpu mtk هست ومشخصشم cp-g6-mb-v2.1 اگه دوستان کسی فایل این مدلو داره ممنون میشم لینک بده..باتشکر
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود کسی این فایلو داره http://uupload.ir/files/kjp_20151128_115402.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل فلش یا هارد ریست 'گوشی glx t3plus + رو میخواستم یکی از سایت خریدم ولی متاسفانه cpu spd بود برای من cpu mtk ممنون میشم برام بزارین
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
رام اورجینال و شرکتی دیمو مدل Diox D7 برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز خدمت شما پسورد:MRALI کپی برداری ممنوع اختصاصی جی اس ام دولوپرز
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان کسی میتونه بنده رو در زمینه فلش تبلت دیمو 7780A راهنمایی کنه.فایلشو دانلود کردم..تو فلش تول هم چیدم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده..
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل حل مشکل سریال دیمو s370 بعد فلش از جی اس ام دولوپرز خدمت شما پسورد:مادر
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان این فایل برای فلش دیمو مدل سرو3 هست که تست شده و سالم هست منبع هم سایت فری جی اس ام Passcode : freegsm.ir GSM-DEVELOPERS
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
در پشت تبلت حفره کوچکی وجود دارد که برای فلش کردن باید از آن استفاده کنید. اگر بعد از انجام تنظیمات برنامه مراحل فلش انجام نشد یا تبلت شما به حالت شارژ کردن رفت با استفاده از آن حفره همزمان تبلت خود را ریست کنید.
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
a004: برای فلش این گوشی باید از کابل سری h استفاده شود.به شرطی که قاب گوشی باز شود. B2_3: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش یا کابل سری g استفاده شود. W00m: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش استفاده شود. W00m+ : برای فلش این گوشی باید ازکابل usb خودش استفاده شود. Leon: برای فلش این گوشی باید ازکابل usb خودش استفاده شود. M9: برای فلش این گوشی باید از کابل سری h استفاده شود.به شرطی که قاب گوشی باز شود. M8: برای فلش این گوشی باید از کابل سری h استفاده شود.به شرطی که قاب گوشی باز شود. A001_2_3: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش یا کابل سری g استفاده شود. A005: برای فلش این گوشی باید از کابل usb خودش یا کابل سری g اس…
کد پترن dimo f6
توسط سجادبیانی- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام مشتری گوشی اورده کد پترن داره چه جوری کد پترن رو بردارم DIMO F6#-o
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
مشکل با frp glx aria1 1 2
توسط iraj- 10 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام دوستان سکبوت هست هیچ دانگلی نمیزنه ..راهکار از طریق فلش تولز کسی داره ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام ی تبلت glx jet 1 ویروسی اوردن با کرک میراکل ویروس کشیش کردم رو ارم مونده.فایل فلششم img .حالت دانلود مود این فلش چطوریه. دانلودرش هر کار کردم نشماخت
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 1 پاسخ
- 964 بازدید
با سلام دوستان یک تبلت GLX هست خرابه..میخام فلشش بزنم از کجا مدل دقیق این تبلت رو بفهمم..گوشی روشن نمیشه..میخوام مدل دقیق شو بفهمم چیه..بازش هم کردم برد دیده میشه ولی اسمی ننوشته..میشه راهنمایی کنید؟؟
مشکل تاچ d55
توسط iraj- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام .گوشی تاچش کار نمیکنه که قفل گوشی باز بشه اما نوار اعلان رو که میکشی پایین راحت کار میکنه همه جایه تاچ ...فلش هم کردم ....
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید. چند روز پیش یه دیمو اوردن برا فلش ، قبلش با مراپی تول ازش بکاب گرفتم و بعد با فلش تول شروع کردم به فلش که به یه سری ارور ها بر میخوردم. یکی از این ارور ها این بود که میگفت باید قبل فلش گوشی رو فرمت کنی منم این کارو کردم و حالا هرکار میکنم دیگه فلش نمیشه حتی بکاب گرفته شده با باکس رو هم نمیتونم روش رایت کنم. 1- سیستم کاملا USB رو میشناسه. 2- از گوشی میتونم رید بگیرم. 3- با مراپی تول میتونم از دست گاه بکاب بگیرم . 4- با فلش تول تست کردم گوشی مشکلی نداره. 5- با فلش تول فرمت هم کردم ولی بازم نمیتونم رایت کنم. اینم ارور فلش تول : اینم مشکل با مراپی (وقتی استارت رو میزنم تو رایت کردن گیر میکنه) : ممنون میشم راهنمایی ک…
آخرین پاسخ توسط mr.mohammadi939, -
- 6 پاسخ
- 2k بازدید
سلام خدمت همگی دوستان من این گوشی رو وایپ و فلش کامل کردم ولی قفلش حذف نمیشه ممنون میشم دوستان نظرشون را لطف کنن مدل گوشی imet-t58
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
با سلام یدونه نوکیا 5 هست بعد از آپدیت به اندروید 8 کلا کامپیوتر نمیشناسه میزنی به پی سی کلا هیچ عکس العملی نداره فقط شارژ میشه
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 0 پاسخ
- 2.1k بازدید
تبلت دیمو 500 دارای سه رام متفاوت هستش که سری قدیم این تبلت ها با سری جدید آن ها فایل فلش متفاوتی دارن و همچنین مدل دوربین نقش مهمی در انتخاب فایل فلش برای این تبلت داره و در ادامه راهنمای انتخاب فایل ها را به دقت مطالعه کنید و همچنین توجه کنید که از این فایل ها فقط برای دیمو 500 استفاده کنید و نه هیچ مدل دیگری. علل خصوص 500 اس . تبلت دیمو 500 دو نوع برد دارد. along و forfun که از این دو مدل برد آنهایی که برد forfun دارند کلا یک نوع فایل فلش دارند و آنهایی که برد along دارند دو نوع بر اساس مدل دوربینی که روی آنها قرار دارد. مدل دوربین یا kyt است و یا svdf . برد along Snapshot_2015-04-22_152946.jpg برد forfun Snapshot_2015-04-22_153427.jpg …
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و خسته نباشید خیلی از همکارای عزیز این مورد را کامل اطلاع دارن ولی جسارتا برای بعضی دوستان که در مورد این مدلها به مشکل برخوردن عرض میکنم گوشی را خاموش کنید و شارژر را به گوشی وصل کنین بعد از بالا آمدن علامت شارژ ، کلید ولوم بالا و پاور را همزمان نگه دارید تا وارد محیط ریکاوری بشید کلید ولوم برای جابجایی بین دستورات و گزینه menu قسمت پایین صفحه لمسی برای تایید اجرای فرامین شما
آخرین پاسخ توسط peiman.rps,