آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های glx و dimo
51 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 3.5k بازدید
سلام اگه کسی میتونه کمکی یا راهنمایی بکنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل فلش یا هارد ریست 'گوشی glx t3plus + رو میخواستم یکی از سایت خریدم ولی متاسفانه cpu spd بود برای من cpu mtk ممنون میشم برام بزارین
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
این گوشی مشکل رمز داره متاسفانه کد برای فرمت کردنش پیدا نکردم دو.ستان اگه رام و دانلودرش را دارن برام بزارند یا اگه کسی فرمت کرده این مدل رو روشش رو لطف کنه
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
مشکل با frp glx aria1 1 2
توسط iraj- 10 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان سکبوت هست هیچ دانگلی نمیزنه ..راهکار از طریق فلش تولز کسی داره ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
درود اسمارت مدل coral2 دارم اندروید 6 با کینگ روت و آی روت خواستم روت کنم نشد . دوستان راهی هست که بشه اینو روت کنم ؟ باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 2 پاسخ
- 967 بازدید
با سلام دوستان کسی میتونه بنده رو در زمینه فلش تبلت دیمو 7780A راهنمایی کنه.فایلشو دانلود کردم..تو فلش تول هم چیدم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده..
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
وصل كردن شارژر +ولوم پايين + پاور
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام برنامه SRS Root root sprint unlock T-mobile unlock reset UserLock/read UserLock/wipe data/reset FRP ...... لینک دانلود http://www.srsroot.com/
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
با سلام یدونه نوکیا 5 هست بعد از آپدیت به اندروید 8 کلا کامپیوتر نمیشناسه میزنی به پی سی کلا هیچ عکس العملی نداره فقط شارژ میشه
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
- 1 پاسخ
- 900 بازدید
با سلام دوستان یک تبلت GLX هست خرابه..میخام فلشش بزنم از کجا مدل دقیق این تبلت رو بفهمم..گوشی روشن نمیشه..میخوام مدل دقیق شو بفهمم چیه..بازش هم کردم برد دیده میشه ولی اسمی ننوشته..میشه راهنمایی کنید؟؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام خدمت همگی دوستان من این گوشی رو وایپ و فلش کامل کردم ولی قفلش حذف نمیشه ممنون میشم دوستان نظرشون را لطف کنن مدل گوشی imet-t58
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام این تبلت اومده تاچ شکسته بود منم عوض کردم و تبلت رمز داشت و تاچ بدونه مشگلی کار می کرد مشتری گفت رمزشو فراموش کرده من فلش زدم حالا که تبلت اومد بالا تاچ فقط نوار پایین و سمت چپ تاچ کار می کنه با دو سه تا فایل زدم بازم همون مشگل رو داره ممنون میشم راهنمایی کنید مشخصه برد ET-86V2G-A23-V1.2 2014.06.10 با این فایل ها زدم آرم دیمو به سامسونگ تغییر کرده ولی بازم تاچ مشگل داره http://forum.gsm-developers.com/thread3940.html#post12672 http://forum.gsm-developers.com/thread5546.html
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و خسته نباشید. چند روز پیش یه دیمو اوردن برا فلش ، قبلش با مراپی تول ازش بکاب گرفتم و بعد با فلش تول شروع کردم به فلش که به یه سری ارور ها بر میخوردم. یکی از این ارور ها این بود که میگفت باید قبل فلش گوشی رو فرمت کنی منم این کارو کردم و حالا هرکار میکنم دیگه فلش نمیشه حتی بکاب گرفته شده با باکس رو هم نمیتونم روش رایت کنم. 1- سیستم کاملا USB رو میشناسه. 2- از گوشی میتونم رید بگیرم. 3- با مراپی تول میتونم از دست گاه بکاب بگیرم . 4- با فلش تول تست کردم گوشی مشکلی نداره. 5- با فلش تول فرمت هم کردم ولی بازم نمیتونم رایت کنم. اینم ارور فلش تول : اینم مشکل با مراپی (وقتی استارت رو میزنم تو رایت کردن گیر میکنه) : ممنون میشم راهنمایی ک…
آخرین پاسخ توسط mr.mohammadi939, -
- 22 پاسخ
- 3.7k بازدید
سلام مشتری تبلت رو آورده روی آرمه تو انجمن سرچ کردم فایل تبلت DIMO D31 رو پیدا کردم که با فلش تولز فلش می خوره ولی این به ولکانو که وصل میکنم میخام رید بگیرم اصلا هیچی عکس المعلی نداره یعنی CPU مدیاتک نیست تبلت رو روشن می کنم میزنه DIMO D31-A اینم عکس از برد گوشی
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام ی تبلت glx jet 1 ویروسی اوردن با کرک میراکل ویروس کشیش کردم رو ارم مونده.فایل فلششم img .حالت دانلود مود این فلش چطوریه. دانلودرش هر کار کردم نشماخت
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
مشکل تاچ d55
توسط iraj- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام .گوشی تاچش کار نمیکنه که قفل گوشی باز بشه اما نوار اعلان رو که میکشی پایین راحت کار میکنه همه جایه تاچ ...فلش هم کردم ....
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام از دوستان کسی محصولات شیاومی رو تونسته اکانتش رو برداره؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 1 پاسخ
- 6.1k بازدید
درود: ابتدا گوشی را خاموش کرده سپس منتظر میمانیم گوشی یک ویبره بزنه که مشخص کننده اینکه گوشی کاملا خاموش شده کابل یو اس بی را به سیستم رایانه ای وصل کنید کلید های ولوم پایین و ولوم بالا و پاور را باهم نگه هدارید قبل از روشن شدن گوشی و در عین حال که سه کلید فوق را نگه داشته اید کابل یو اس بی راکه قبلا به سیستم رایانه ای خود وصل کرده اید به گوشی متصل کنید گوشی روشن شده و پس از نمایش آرم شرکت سازنده به صفحه ای میره که نوشته no command حال سه کلید را رها کنید و سپس یک بار دکمه پاور را بزنید مشاهده میکنید که گوشی وارد ریکاوری مود میشه برای کارکردن باریکاوری مود سه کلید ولوم پایین و ولوم بالا و پاور در اختیار دارید که عملکرد آنهارا توضیح میدهم کلید ولوم پایین: برای …
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 10 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام و درود دوستان مشخصات تبلت CPU:A13 TOUCH:1680 MAIN:INET-86VS-REV01 ZENG GC 2013-05-16 در ضمن مسیر یو اس بی درسته هیچ فایلی روش رایت نمیشه با رم فایلو ایراد میگیره با چند ورزن تست کردم دوستان اگه فایل خود دیمو موجود هست ممنون میشم http://uupload.ir/files/y1d_img_۲۰۱۶۰۶۲۵_۱۶۰۶۰۷.jpg
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 910 بازدید
سلام یه دیمو s42 اومده روی آرمه ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 800 بازدید
سلام رام این مدل رو میخواستم dimo sahand 5
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام فایل فلش dimo p2 رو میخوام لطفا اگه کسی لینک داره بزاره با تشکر
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و خسته نباشید خیلی از همکارای عزیز این مورد را کامل اطلاع دارن ولی جسارتا برای بعضی دوستان که در مورد این مدلها به مشکل برخوردن عرض میکنم گوشی را خاموش کنید و شارژر را به گوشی وصل کنین بعد از بالا آمدن علامت شارژ ، کلید ولوم بالا و پاور را همزمان نگه دارید تا وارد محیط ریکاوری بشید کلید ولوم برای جابجایی بین دستورات و گزینه menu قسمت پایین صفحه لمسی برای تایید اجرای فرامین شما
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 895 بازدید
برای این کار کافیه گوشی را خاموش کنید بعد کلید ولوم بالا و پاور را همزمان نگه دارید با مشاهده علامت خطر ربات اندروید دکمه هوم قسمت پایین تاچ را لمس کنین تبریک میگم وارد محیط بازیابی شدین ً@*&،3220GSM-DEVELOPERSً@*&،ااً@*&،754
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان این فایل برای فلش دیمو مدل سرو3 هست که تست شده و سالم هست منبع هم سایت فری جی اس ام Passcode : freegsm.ir GSM-DEVELOPERS
آخرین پاسخ توسط peiman.rps,