gebal 57 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 لطفا فایل فارسی سامسونگ c3520i تو انجمن همسایه بافایل معمولی TFSفارسی کردن حالا هیچ باکسی ساپوررت ندارد این مدل ماندم چطوری فارسی کردن... لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 دوستان عزیز اگه کسی نحوه فارسی این مدل(c3520i) رو میدونه لطفا راهنمایی یا فایلشو قرار بده لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 دوست من این مدل کلا فارسی نداره شما میتونید فایلش رو ویرایش و فارسی کنید به کمک z3x samsung editor من خودم یکی دارم یک ماهه اصلا وقت نمیکنم براش وقت بزارم لینک ارسال
korosharia 10 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2015 دوستان عزیز این مدل چون دارای سی پی یو sci/sprd هست .امکان فارسی شدن نداره. حاصل عشق مترسک به کلاغ .مرگ یک مزرعه است لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 من خیلی گشتم برای فارسی این گوشی نبود با فایل c3520 هم زدم خاموش شد من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
mavi 19 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 تو انجمن همسایه با فایل دست کاری شده c3520 فارسی کردن لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اتفاقا من خودم مدتهاست دنبال فایل این گوشی گشتم توفروم های خارجی هم فایلش هست ولی فارسی نداره. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 همکارا دیدم با برنامه Root Explorer فارسی کردن.ابتدا گوشی را روت کنید سپس برنامه Explorer Root را نصب کنید به مسیر زیر بروید و پوشه ي CSC رو کامل پاك کنید. Root Explorer/system/csc گوشی رو ریستارت کنید و از زبان پارسی لذت ببرید حتی بعد از هارد ریست هم پاك نمیشه براي پارسی کردن اس ام اس ها نیار به واي فاي دارید تا زبان ها رو آپدیت کنید مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟ با چشم خودت دیدی؟؟؟ عزیز من این گوشی جاواست شما داری روش انروید رو میگید ........................... 51KO11-IBPL._SL1000_.jpg لینک ارسال
mobiledaneshjoo 16 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 معذرت حق باشماست.من حواسم نبودبایک گوشی دیگه اشتباه گرفتم.پست اصلاح میشه. GSM-DEVELOPERS بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید ---------------------------------------------------------- خدا را در قلب کسانی دیدم که بی هیچ توقعی ، مهربانند لینک ارسال
ehsan_zamani_68 37 ارسال شده در 4 مرداد، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2015 معذرت حق باشماست.من حواسم نبودبایک گوشی دیگه اشتباه گرفتم.پست اصلاح میشه. پست من یکم جنبه شوخی هم باهاتون داشت:dddddd خدای نکرده از ما دلخور نشیا لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.