nokia5800 15 ارسال شده در 1 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 2016 سلام همکاران گرامی این گوشی باگ کیبورد رو داره ولی با نرم افزاری ها و لانچر های موجود مشکل حل نمیشه گوشی دم دستم نیست عکس بگیرم ولی یه همکار با توضیحاتی که میدم باید بتونه frp رو حذف کنه با استفاده از باگ کیبورد وارد مرورگر بشید و برنامه quickshortcut-2.4.0-20400 رو دانلود و نصب کنید وارد برنامه بشید و از منوی سرچ google account رو پیدا کنید زیر شاخه google account چندین خط مختلف رو داره یکی یکی وارد بشید و گزینه try رو بزنید و هر خط که دسترسی به وارد کردن گوگل رو داشت بالا سمت راست گزینه sing in browser رو بزنید ( مرورگر باز میشه و اکانت جیمیلی که برای خودتون هست رو وارد و رمز رو وارد کنید ) احتمالن چند خط این کار رو باید تکرار کنید بعد گوشی رو خاموش روشن کنید و تمام این بار گوشی بدون اینکه گوگل اکانت بخواد وارد میشه میتونید گزینه های برنامه نویس رو فعال و قفل oem رو فعال و دوباره گوشی رو فرمت کنید به محض اینکه گوشی دستم برسه عکس ها رو هم میزارم ولی من حدودا 2 ماه پیش با این روش frp رو حذف کردم اگر توضیحات کافی نبود تشریف بیارید خصوصی از طریق یاهو یا تلگرام راهنمایی کنم امیدوارم استفاده کنید و این روش هم فعلن لوو نره چون خودم خیلی دنبال این باگ بودم و از اساتیدی بزرگ هم که پرسیدم میگفتن تنها راه دانگل dc-unlocker هست امیدوارم در حفظ اطلاعات انجمن کوشا باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.